|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chociaz nie przepadam za adidasem to taka by byla calkiem fajna...
![]() ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak ja nienawidze tych 3 pasków na rękawach. Mam nadzieje, że chociaż nieźle zapłacą
![]() Pytanie do kogoś zorientowanego: jest jakakolwiek szansa na Białą Gwiazde na sercu? Stowarzyszenie będzie czynić jakieś działania w tym kierunku? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To już tak na odwal, bo się spieszę:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Swietnie, na wlasne zyczenie pozbawmy sie w ****u naszego symbolu, z ktorym jestesmy kojarzeni. Nie wierze, ze nie da sie zrobic nic w tym kierunku. Na 100-lecie byly TAKIE piekne wzory koszulek - dlaczego od tego odchodzic?! Najprostsze rozwiazania sa najlepsze. Osobiscie mi sie marzy koszulka meczowa bez nazwisk kopaczy na plecach (tylko z napisem "Wisla" lub "Wisla Krakow" jesli by sie zmiescil) i Biala Gwiazda. Rzut oka na koszulke Slavii Praga i KAZDY wie z kim ma do czynienia. Jak patrze na to cos na piersi na Wislackiej koszulce, to mnie mierzi - co to ma byc? Porto? Real? Matko...
@Sami A moglbys zrobic teraz jedyna sluszna wersje? Czyli z Biala Gwiazda? Pliiiiiz ![]()
Ostatnio edytowane przez Szymonito : 26.05.2010 o godz. 17:09.
![]()
Biała Gwiazda na koszulki! - nie logo SA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
też wole ciuchy Nike... ale widząc podjeści tej marki do naszej drużyny narodowej( czarno-czerwono-białe koszulki, czy dres Polski z napisem Holland na plecach) to już wole te jak to nazwałeś stroje kolarskie... workowaty krój Umbro też nie był zbyt udany( chodzi mi o sam krój) ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to trzeba się przygotowywać na otrzymanie zwykłego szablonu z 3ma paskami. Po prostu "świetnie"...
(pomijając finanse) A Biała Gwiazda na koszulkach nie leży w kwestii Adidasa/Umbro lecz klubu, więc raczej nie ma co się napalać na zmiany... ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli adidas daje pokaźnie więcej kasy niż pozostali gracze to nie mamy co się w ogóle nad estetyką zastanawiać. Jeśli Wisła zarobi na tym więcej, to mnie ten wzór się podoba. I to bardzo
![]() W tym sezonie nie ma pewnie szans na białą gwiazdę na strojach meczowych. Niemniej jednak wydaje mi się, że należy już teraz czynić starania i wiercić dziurę w brzuchu, żeby w kolejnych sezonach się ona pojawiła. Szczególnie, że z informacji podanej tutaj przez kogoś, w sezonie 2011/12 Wisła ma dostać nowy model. Mam zatem nadzieję, że osoby z SKWK wezmą sobie to za punkt honoru i doczekamy się znowu tego miłego akcentu na naszych koszulkach. Tylko tak jak mówię, nie za 5 dwunasta tylko systematycznie i przez długi czas o tym odpowiednim osobom przypominać. Szczególnie w sytuacjach jak my (kibice) jesteśmy chwaleni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z kilka stron wcześniej:
![]() Zamiast bet a home,Telefonika Niektórzy piszą też, że podoba się to ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez blanco : 26.05.2010 o godz. 17:44.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No to jest całkiem spoko jak na Adidasa. Dobry klimat dają te cieniowania no i wiadomo dużo daje widok Gwiazdy
![]() @QBAS: masz rację najważniejszy interes, ale tutaj tylko oceniam estetykę ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
blanco nie podobają mi się te dwa paski :/ mógłbyś zrobić projekt, jak to będzie wyglądać na białej koszulce?
edit no to czekamy
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 26.05.2010 o godz. 17:49.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poczekajmy na Sami'ego ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widać dwa ale tam są trzy paski, takie wielki logo adidasa.
Też mi się te paski nie podobają na ramionach tutaj http://img297.imageshack.us/img297/8...slamiliard.png http://img232.imageshack.us/img232/2051/wisla2.png tu te paski są krótsze i nawet by było. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, co tam Wam dokładnie trzeba zaprojektować? Bo nie bardzo mogę wydedukować tego z Waszych postów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zamiast herbu SA - Biała Gwiazda (ale na to nie ma co liczyć teraz) i jak dla mnie bomba. Nie gramy w Zinie czy innym anonimowym producencie, kasa będzie pewnie przyzwoita więc nie ma co płakać. Poza tym, to nie wybieg w Mediolanie
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 26.05.2010 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
a nawiasem mowiac to adidas we Wisle jest dlatego ze uciekl z legii bo konflikt jest z kibicami a to psuje wizerunek.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
To kto bedzie teraz sponsorowal Legie? Moze Umbro A tak nawiasem mowiac to jakies dziwne kompleksy z Was wychodza kiedy mowicie ze paski sa wiesniackie i dresiarskie. Jak macie znajomosci za granica to dobrze wiecie ze tam nr 1 jest adidas i kolesie sie nosza z paskami zeby zaszpanowac a nie sie wstydzic |
|
|
|
Member
Offline |
|
ale szczerze powątpiewam![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A czy przypadkiem nie obwiązuje przepis, że wszystkie kluby ekstraklasy muszą mieć taką samą czcionkę? W ostatnim sezonie wszystkie kluby tak właśnie grały...Dla mnie to delikatnie mówiąc dziwne ograniczenie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Hmm, ** by to wyczuł co z tymi czcionkami, ale rzeczywiście dramatycznie szaro to wyglądało.
skoro na wzór i podobieństwo Realu M., ciekawe tylko czy jest to na 100% pewne. ![]() Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 26.05.2010 o godz. 21:47.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z tego co można wyczytać, wychodzi na to że w tym sezonie zagramy w tym samym modelu co Real Madryt w sezonie 2009/10 a od sezonu 2011/12 firma Adidas przygotuje dla zespołu Wisły Kraków unikalne, nie powtarzalne stroje.
Być może wtedy zorganizują jakiś konkurs na projekt koszulki, bo teraz jest to raczej nie możliwe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sami daj koszulkę w kolorze białym z tymi paskami jak ma Real coś takiego jak ty zrobiłeś tyle, że kolor biały
oczywiście w herb Wisełki ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Taaa noszą się - Arabusy we Francji, Jugole w Niemczech i Hindusi w UK. Ubrania typowo sportowe poza miejscem uprawiania sportu są że tak powiem średnim lansem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie z BIAŁĄ GWIAZDĄ, z paskami i bez. Zaraz może wrzucę białą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Elegancko, przynajmniej wizualnie wracamy na dobre tory. To jest wizerukowo bardzo dobry ruch. Jaki poważny – choćby lokalnie – zespół gra w strojach Umbro?
No ale płacze za wspaniałą angielską firmą i jej "specjalnym" wzorem dla Wisły (A.D. 2007) będą na pewno. Cóż, folklor.
Ostatnio edytowane przez d : 26.05.2010 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() http://www.90minut.pl/news/124/news1...ego-herbu.html żeby tak u nas ... Powód: Wisła pany !
Ostatnio edytowane przez wroobel88 : 26.05.2010 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To lepiej sprawdź, w jakich koszulkach OL gra od września.
Anglia - oczywisty angolski wątek patriotyczny, nie oddali Nike pola niezależnie od kasy. Rangers – OK, wyjątek od reguły, choć można się kłócić, że to nadal wyspy. Reszta typów sandbendera raczej odbiega od marketingowej czołówki swoich krajów, poza tym raczej możemy być pewni, że gdy MC wypłynie na wody Ligi Mistrzów to albo łyknie ich spółka-matka (Nike), albo przebije ofertę konkurencja (Adidas, ewentualnie Puma; to samo było z Chelsea parę lat temu).
Ostatnio edytowane przez d : 26.05.2010 o godz. 23:18.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|