The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2010, 20:02. Szanse Wisły w Europejskich Pucharach w sezonie 2010/11
Mam wrażenie że tytuł tematu powinien brzmieć: "Jak daleko Wisła dotrze w Europejskich Pucharach i dlaczego odpadnie w II rundzie eliminacyjnej. Jednakże przez szacunek, dla wierzących (sam ma taką nadzieje, że dojdziemy troszkę dalej), tytuł tematu jest zmieniony.

Temat jest dość ogólny. Można tutaj porozmawiać o wszystkim dotyczącym udziału Wisły w LE. Analizy potencjalnych przeciwników jak najbardziej mile widziane, statystyki, ciekawostki.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boję się, że w tym sezonie udział Polskich drużyn w Europejskich Pucharach skończy się bardzo szybko. Nie chce tu broń Boże teraz narzekać i biadolić jak to jest źle, ale rozumiecie sami, sercami jesteśmy z Wisełką, jednak rozum podpowiada inaczej.
W II rundzie eliminacyjnej stawiam, że trafimy na Dynamo Tbilisi, dlaczego? Niezła drużyna, a my nie mamy szczęścia do losowań. REWANŻ!!!! III runda, to będzie jazda... Kalmar FF, najwyższy współczynnik wśród drużyn nierozstawionych w tej rundzie kwalifikacyjnej. A daj Boże w IV rundzie, (jeśli dotrwamy) to będzie prawdziwy dym... Szukam, patrzę i nie widzę na razie drużyn, z którymi Wisła mogła by podjąć walkę, zaraz... są... sławna CSKA Sofia, Unirea, Lewski Sofia i może BATE Borysow. Reszta rywali w IV rundzie to jest jakiś kosmos. Taka Steaua Bukareszt, ich współczynnik (47,898), drużyna która kilka lat temu była jak najbardziej w naszym zasięgu, teraz okazuje się że nas przerosła, aktualnie bez szans. Czyli na kogo trafimy? Jest to jak najbardziej bez różnicy!!! Poza w/w drużynami nie mam większych szans na przejście do fazy grupowej. Ja osobiści stawiam, że trafimy na Sporting.

Czekam na wasze komentarze, pomysły.
Pozdrawiam.
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 25.05.2010, 20:06
Mi tam tylko zależy żeby Wisła trafiła na rywala, który bedzie miał jakąś ekipe i przyjedzie do krakowa wspierać ją, zawsze bedze to przyjemna odmiana od polskiej szarej rzeczywistości:]
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 25.05.2010, 20:38
Moim zdaniem typowanie na kogo trafimy nie ma zupełnie sensu, bo szanse na to, na kogo trafimy są takie same w każdym wypadku. Jeśli będziemy mieć szczęście w losowaniu i nasi kopacze nie oleją przeciwnika ciepłym moczem jak to było rok temu (zwłaszcza ten warunek powinien zostać spełniony), to myślę że mamy spore szanse na awans do przynajmniej 3. rundy. Bo potencjał mamy, tylko podejście trzeba zmienić.
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.05.2010, 21:17
Oj, może jestem jakimśskrajnym pesymistą, ale nie mogę siętego potencjału dopatrzeć... no, chyba że Ba pójdzie z Boguskim do okulisty...
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.05.2010, 21:27
Nie trzeba mnożyć tematów o europejskich pucharach szczególnie że przy 4 meczach wystarczą 2 tematy

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów