The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wislak35
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2010, 19:15
do 1 czerwca w Wisle nic sie nie zmieni...nie ma sensu nawet czytać tych brukowców kto odejdzie kto przyjdzie jak ktos z Wisły odejdzie albo przyjdzie to po tym jak władze obejmie Basałaj... wiec spokojnie ...mysle ze utzymamy obecny skład a jak przyjdzie to ktos z wolnego transferu może ten gej z Bułgarii lub ktos inny mysle ze mamy skład który moze powalczyc za rok o mistrza ale o europie możemy zapomniec ...TYLKO WISLA !
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.05.2010, 19:20
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Faktem jest, że wczoraj obradował zarząd Telefoniki i RN celem ustalenia strategi działania wobec spółki - córki Wisły Kraków. Wieści z Myślenic nie są dla naszego klubu pomyśle, ale o tym będziemy dowiadywali się począwszy od przyszłego tygodnia. Wisła ma dwa wyjścia przejść w prywatne ręce Pana Cupiała albo wyprzedaż drużyny i jej sprzedaż potencjalnemu nabywcy.
Jeśli wiesz coś na ten temat, pisz konkretniej, a nie ogólnikami "wieści nie są pomyślne". Takie sformułowanie niczemu nie służy. Zatem określ, co dokładniej masz na myśli. To, że finalizacja ruchów kadrowych może zacząć się dopiero po otwarciu okienka, wszyscy doskonale wiedzą, więc uciekanie w takie sformułowania jest zwykłym kopiowaniem Białońskiego i spółki.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 25.05.2010, 19:26
zając1 napisał(a):Wyświetl post
Dla pełnego zobrazowania sytuacji... Gość pisze cokolwiek nie zwracając uwagi na to czy ma to logiczny sens czy nie, ważne żeby było. Jakby co najmniej płacili mu od każdej zapisanej linijki słowotoku.
Przeczytajcie sobie dwa fragmenty tego samego artykułu...

"Ostatnio doszło do spotkania "na szczycie", w którym nad przyszłością Wisły z Cupiałem debatowali B. Basałaj, selekcjoner reprezentacji Franciszek Smuda i skaut Kapka..."

a dosłownie 2 zdania wcześniej...

"Mało tego, z właścicielem Bogusławem Cupiałem nie ma kontaktu. "

Zastanawiam się czy Białoński czasami czyta to co sam napisze, czy jest to dla niego na tyle żałosne że czytanie zostawia innym. A jeśli czasami to czyta to ciekawe czy rozumie co pisze czy nie jest mu to konieczne? Przecież te 2 zdania się wykluczają...
Naprawdę nie ma się czym podniecać i emocjonować... Nie takie newsy czytaliśmy już o Wiśle w ostatnich choćby kilku latach.
Pozdrawiam.
pomijam sens i nastawienie tego tekstu
jednak te dwa zdania które cytujesz
niestety ale się nie wykluczają.
Po prostu Kasper nie ma kontaktuz Cupiałem
a tow. SB, Smuda i Basałaj owszem

o ile w ogóle było takie spotkanie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.05.2010, 19:27
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Co to ****a znaczy "nawet taka Lechia" ?A my to kim jesteśmy byś mógł pisac w takim tonie o naszej zgodzie?
To może ja się wrące i odpowiem Ci jeśli to Cię tak nurtuje.

Wisłą Kraków jako klub który w ostatnich 10 latach 6 razy zdobywał mistrzostwo polski powinien stać na znacznie wyższym poziomie organizacyjnym niż Lechia Gdańsk która weszła do ekstraklasy 2 sezony temu.
Stąd pewnie to określenie kolegi wyżej "nawet taka Lechia".
Prawda gryzie w oczy ale Wisłą się ciągle cofa a reszta ligi posuwa do przodu. Pewnie niedługo powiemy "nawet taka Arka" - obym się mylił.

Ave Wisła!
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 25.05.2010, 20:21
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Pan redaktor Białoński niech lepiej zajmie się czymś pożyteczniejszym niż pisaniem pseudo-artykułów dotyczących Wisły Kraków. Od pewnego czasu widać że ów jegomość fantazjuje średnio raz na tydzień. Spotkanie na "szczycie" odbyło się po meczu z Odrą Wodzisław od tamtego czasu Basałaj nie rozmawiał z Cupiałem w cztery oczy chyba że telefonicznie. Co do centrum treningowego - ono i tak ma w planach powstać przy stadionie (też mi nowość).
Faktem jest, że wczoraj obradował zarząd Telefoniki i RN celem ustalenia strategi działania wobec spółki - córki Wisły Kraków. Wieści z Myślenic nie są dla naszego klubu pomyśle, ale o tym będziemy dowiadywali się począwszy od przyszłego tygodnia. Wisła ma dwa wyjścia przejść w prywatne ręce Pana Cupiała albo wyprzedaż drużyny i jej sprzedaż potencjalnemu nabywcy. Nikt w Telefonice nie traktuje Wisły poważnie - jesteśmy piątym kołem u wozu od kilku lat. W klubie przez te wszystkie lata nie wypracowano żadnego modelu funkcjonowania opartego na realnym systematycznym działaniu w kierunku budowy profesjonalnych struktur kończąc na infrastrukturze sportowej (boiska treningowe).

Temat polityki transferowej powinien zostać zamknięty aż do rozpoczęcia okienka transferowego - dla świętego spokoju...
Jestem w stanie uwierzyć w każdą decyzje BC, to człowiek nieobliczalny, nawet o kompletnej wyprzedaży zawodników. Ale w to, że ktoś za plecami BC decyduje co zrobić z TF czy też Wisłą to jest bzdura roku.
Takich postów tutaj było wiele:
za 3 dni zobaczycie bedzie info o wzmocnieniach
za 4 dni zobaczycie bedzie informacja o sprzedazy klubu. Za takie gdybanie powinien byc od admina ban - wiesz cos, to podaj zrodlo, nie mozesz to przestan siać ferment, chyba że po to sie 11.2009 zarejestrowałeś tutaj.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.05.2010, 20:27
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
To może ja się wrące i odpowiem Ci jeśli to Cię tak nurtuje.

Wisłą Kraków jako klub który w ostatnich 10 latach 6 razy zdobywał mistrzostwo polski powinien stać na znacznie wyższym poziomie organizacyjnym niż Lechia Gdańsk która weszła do ekstraklasy 2 sezony temu.
Stąd pewnie to określenie kolegi wyżej "nawet taka Lechia".
Prawda gryzie w oczy ale Wisłą się ciągle cofa a reszta ligi posuwa do przodu. Pewnie niedługo powiemy "nawet taka Arka" - obym się mylił.

Ave Wisła!
Tylko nie powinno się,ze względu na szacunek lub kibiców Lechii, którzy tu często zaglądają.Przez taki hasła można się tylko najeść wstydu.
Ciekawy jestem jakby tu się wieszkość czuła, gdybyśmy w gościach byli na innym forum i tak inni o nas pisali.

"Nawet taka Wisła"

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.05.2010, 20:35
Białoński to ten co nam Makinwe pewniaka do Wisły wypożyczał?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.05.2010, 20:39
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ja go bardziej kojarzę z artykułu o Costlym, który już "trenował" z nami I Makinwe też wspominał coś
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.05.2010, 20:45
janko04 napisał(a):Wyświetl post
Ja go bardziej kojarzę z artykułu o Costlym, który już "trenował" z nami I Makinwe też wspominał coś
No to macie odpowiedz jaki jest sens dyskutowania o tym co ten facet napisze.

W ogóle wklejanie linków czy artykułów z Faktu,PS,powinno być obarczone tygodniowym banem. Tutaj dyskutuje się o polityce transferowej a nie o wymysłach czyjejś głowy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 25.05.2010, 20:46
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tak ten sam też co w koszulce Wisły widział już Carlosa Costly'ego.

Niestety sezon się skończył, a trzeba dbać o odsłony/odwiedziny portali więc o czymś należy napisać, WP przyczepiła się do Lewandowskiego i jego transfer do Borussii, Interia do nas i tak to się kręci.

Poczekajmy na oficjalne działania klubu a nie żyjmy od portalu do portalu i nie pożywiajmy się wiadomościami wyssanymi z palca, co będzie to będzie i trzeba się na to przygotować ale nie rozpaczajmy znowu bo na razie nic się nie dzieje, bo nie ma oficjalnej decyzji właściciela.

Będzie oficjalna decyzja kto będzie trenerem/ dyrektorem sportowym jakie mamy cele transferowe i czy znów szukamy wolnych grajków czy jakieś pieniężne zakupy. To wtedy można dyskutować .
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 25.05.2010, 20:53
Czyli kolejny bredzi, tak? >> http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...ej_trzech.html

Fascynująca, ale jednocześnie śmieszna, jest wiara niektórych w to, że w naszym klubie cokolwiek działa profesjonalnie czy też czekają nas jakiekolwiek spektakularne zmiany ... i nazywanie kazdego, kto ma czelnośc napisać/powiedzieć że tak nie jest i nie będzie jakimś złym prorokiem, kibicem sukcesu (?!), czy też wrogiem Wisełki.

Napiszę po raz kolejny to co uważam - dopóki naszym klube zarządzac będzie TF i Cupiał nic rewelacyjnego nas już nie czeka. Oczywiście jakieś MP możemy wywalczyć, wszak nasza liga jest buraczana, ale bez szału. Nie odbieram tego co zdobyliśy dzięki niemu bo było tego wieele, ale cżłowiek się wypalił.

Tak, możecie już zacząć wieszac na mnie psy
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 25.05.2010, 20:58
Cytat:
Do czasu był jednym z nielicznych, któremu można było zaufać, potem zaczął wariować jak reszta hien szukających taniej sensacji.
Nic dodać, nic ująć.

Nie stresujcie się tak bardzo, Panowie, tyle sezonów kibicowania(?) Wiśle, a Wy jeszcze żeście do tego nie przywykli?
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 25.05.2010, 21:06
"Przecież w Bośni, Chorwacji, Nigerii czy na Wybrzeżu Kości Słoniowej na pewno jest kilku Dawidów Nowaków, którym wkrótce wygasają kontrakty i będą do wzięcia za darmo. Do ich znalezienia potrzebni są jednak odpowiedni ludzie, a tych w klubie po prostu brakuje."

szczerze mówiąc sam, zza biurka mogę na pewnym bardzo znanym niemieckim portalu znaleźć listę zawodników z tych krajów, którym się kończą kontrakty i są to zawodnicy nietuzinkowi... i zrobię to za darmo! Dla dobra klubu...
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.05.2010, 21:09
Krakowska raz pisze tak raz tak nie ma co się podniecać
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=17826
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.05.2010, 21:15
Artykuł Białońskiego jest idiotyczny,zresztą koledzy wyżej już to skomentowali.

O transferach nie ma co narazie gdybać, trzeba czekać do czerwca aż otworzy się okienko. Gdyby jednak zależały one ode mnie, wiadomo chciałbym ściągnąć 2-3 dobrych zawodników gotowych do grania,ale pojeździłbym też po IV ligach,pooglądał chłopaków. Wziąłbym do Młodej Ekstraklasy z 6-7 wybijających się i stopniowo próbował wprowadzać do pierwszego zespołu. Jestem na 100% pewien,że któryś z nich okazał by się strzałem w dziesiątkę.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 25.05.2010, 21:21
ciekawe co na to: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664
kolejno
interia
fakt
gw

Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.05.2010, 21:27
Niezły zawrót głowy - co chwilę nowa wersja "zdarzeń" w kolejnym artykule. Nic, pozostaje cierpliwie czekać
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 25.05.2010, 21:29
emjot napisał(a):Wyświetl post
kolejno
interia
fakt
gw

Żaden z tych portali tego nie zauważy(celowo) a przerzucą się na transferowanie Marcelo i może Małeckiego bo coś cicho o nim ostatnio.
(Po za tym nie wiadomo czy to prawda póki oficjalna strona nie poda tej informacji. )

Oraz dalsze pierdzenie o tym że Cupiał porzuci Wisłę sprzeda ją Marianowi z pod sklepu bo w dupie ma nowy stadion zyski z niego i w ogóle zaczyna sam osobiście produkować kable bo zwalnia połowę załogi a Wisła już go nie interesuje.

Już od dawna wiadomo że takie portale największą poczytność mają w sezonie piłkarskim a potem żeby czymś zachęcić czytelnika wymyślają swoje scenariusze domysły ładnie je łączą i puszczają w świat drugi przeczyta dołoży swoje i plotka jak się patrzy.

Z dystansem podchodźmy do tych wszystkich rewelacji.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.05.2010, 21:39
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Czyli kolejny bredzi, tak? >> http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358...ej_trzech.html

Fascynująca, ale jednocześnie śmieszna, jest wiara niektórych w to, że w naszym klubie cokolwiek działa profesjonalnie czy też czekają nas jakiekolwiek spektakularne zmiany ... i nazywanie kazdego, kto ma czelnośc napisać/powiedzieć że tak nie jest i nie będzie jakimś złym prorokiem, kibicem sukcesu (?!), czy też wrogiem Wisełki.

Napiszę po raz kolejny to co uważam - dopóki naszym klube zarządzac będzie TF i Cupiał nic rewelacyjnego nas już nie czeka. Oczywiście jakieś MP możemy wywalczyć, wszak nasza liga jest buraczana, ale bez szału. Nie odbieram tego co zdobyliśy dzięki niemu bo było tego wieele, ale cżłowiek się wypalił.

Tak, możecie już zacząć wieszac na mnie psy
Tu nie o to chodzi, żeby psy na kimś wieszać
To co jest tam napisane jest znane od lat
Tylko, że ci sami "dziennikarze" jednego dnia pisza cos takiego
a nastepnego o jakis ofertach idących w miliony za 2 piłkarzy z Ruchu
albo o przebudowie drużyny
A wszystko opatrzone komentarzem
anonimowego pracownika Wisły albo człowieka z otoczenia Cupiała
Na cholere takie artykuły codziennie A czepianie sie faktu wypisywania tych bzdur nie ma
nic wspólnego z irracjonalną wiarą, że coś działa profesjonalnie

Przykładowo taki Karcz z GK to potrafi w dwóch artykułąch których publikację
dzieli 10 minut napisać 2 przeciwstawne tezy odnośnie tego co się aktualnie dzieje w klubie

A co do drugiego akapitu to masz całkowitą rację
Cupiałowi się zabawka znudziła ale sprzedac nie chce albo woła 100 baniek
bo mu sentyment pozostał
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 25.05.2010 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.05.2010, 21:45
Coś optymistycznego http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...rakt,id,t.html
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.05.2010, 22:09
nastały takie czasy że w okresie transferowym pozostaje się cieszyć że nikt nam nie spierdzieli ze składu
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.05.2010, 22:12
Poziom newsów nt Wisły jest od dobrych kilku lat ŻENUJĄCY. Praktycznie same kłamstwa. 99% nowinek transferowych to bzdury, 99% zapowiedzi dot. polityki klubowej to również nonsens.
Podejrzewam, że w innych klubach nie mają problemów z takim natłokiem głupot.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Stary 25.05.2010, 22:13
ciezko zeby zapowiedzi czegos , co nie istnieje, nie były nonsensem
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 25.05.2010, 22:22
emjot napisał(a):Wyświetl post
kolejno
interia
fakt
gw

nie wiem jak można takiemu cieniakowi proponować podwyżkę za to co on robi na boisku to ja bym go do kamieniołomów wysłał!
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Stary 25.05.2010, 22:28
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
nastały takie czasy że w okresie transferowym pozostaje się cieszyć że nikt nam nie spierdzieli ze składu
Tylko po meczu z Legia mozna by sie kims zainteresowac,reszta sezonu nalezala do zanizania cen,po tych wszystkich artykulach jak tu nie byc glupim?najlepiej w ogole tego scierwa nie czytac! czas pokaze.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.05.2010, 23:53
Jestem naprawde zniesmaczony jak gazety ,nieduolnie próbują upchac jakiegos naszego pilkarza gdzie sa da.
Co chwila jacys anonimowi informatorzy ,niepotwierdzeni pracownicy klubowi ,no samych szpiegow k**wa zatrudniaja i wszedzie swoje smierdzace łapska włoza.

Gdyby nie fakt ze leje na ich załosne teksty i jestem uodprniony na te kłamstwa ,to moze byc w cos tam uwierzył a tak pozostaje czekac na informacje ze strony oficjalnej.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.05.2010, 00:32
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
nie wiem jak można takiemu cieniakowi proponować podwyżkę za to co on robi na boisku to ja bym go do kamieniołomów wysłał!
Też mnie to "ukłuło" w oczy. Rozumiem nieznaczną podwyżkę lub zachowanie obecnych poborów, ale "znaczną podwyżkę"... Za co?!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.05.2010, 07:34
A czy Boguski nie miał jeszcze tego pierwszego kontraktu który podpisywał będąc zawodnikiem III-ligowej Łomży. Jeśli tak to musiał nie dużo zarabiać do tej pory.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 26.05.2010, 07:53
Być może po obawiają się Webstera, po przygodzie z Kokosem.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.05.2010, 08:00
Baala napisał(a):Wyświetl post
A czy Boguski nie miał jeszcze tego pierwszego kontraktu który podpisywał będąc zawodnikiem III-ligowej Łomży. Jeśli tak to musiał nie dużo zarabiać do tej pory.
miał już przedłużany kontrakt i podwyżkę.
Co do zasadności tej podwyżki. W sezonie 2008/09 był jednym z najlepszych naszych graczy. Od kontuzji w meczu z Legią nie mógł się pozbierać. Na szczęście wrócił i strzelił kilka bramek.
Lepiej dać podwyżkę Bogusiowi niż wydawać kasę na następnego Ba, Łobodzinskiego czy innego Beto.
Takie jest moje zdanie.

Wg. DP Ba jest odstrzelony ze względu na podatność na kontuzje. I słusznie. Mamy Gargulca, który wraca po ciężkiej kontuzji. Nie warto inwestować w relatywnie starego gościa który w dodatku ciągle się psuje.
Podobnież Alvarez. Choć tu moim zdaniem problemy z kolanami to tylko pretekst. Ważniejsze jest to że Pablo nie chce zejść z tego co chce zarabiać.

wg. SE ( ) nasz nowy cel (wysoki dobrze grający głową napastnik w dodatku podpowiedziany przez Okukę) to:

Ivan Bosković
Napastnik
Urodzony 1 stycznia 1982 roku
190cm/82 kg
Kluby: Sutjeska Niksić, Budocnost Podgorica, SCO Angers, Budocnosc, Vojvodina, Borac Cacak, FK Grbalj
Cena: 350 tysięcy euro
oczywiście na yt można znaleźć filmiki z jego bramkami
kto chce niech się podkręca
Ostatnio edytowane przez emjot : 26.05.2010 o godz. 08:06.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów