The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 16:19
Ten gość już jest spalony w Polsce przez te newsy , już sobie wyobrażam reakcje trybun na jego obecność na murawie ech
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.05.2010, 16:19
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Tak apropos to on wogole jest gejem, czy to zdjecie to po prostu zarty z kolega na imprezie?
Na ilu imprezach byłem to nie widziałem, żeby moi kumple tak ze sobą żartowali

BTW. przestańcie używać tego słowa na "g" bo mi się z gównem kojarzy.
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.05.2010, 16:28
Czas zakończyć tą bezowocną dyskusję...Każdy ma swoje poglądy, których nie zmieni i tyle...
Tak więc apeluję do wszystkich aby rozejrzeli się po swoim środowisku i ocenili czy wszyscy mają się dobrze bo z wami jest nie najlepiej, a jak wiadomo człowiek obraca się w takich kręgach do jakich pasuje
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 24.05.2010, 16:28
Ujmujac rzecz ze sportowego punktu widzenia:
1. W suacjach sam na sam napastnicy beda czuli sie niepewnie
2. Przy dosrodkowaniach z rzutu roznego raczej nikt go nie bedzie atakowal wiec niebezpieczesntow utraty gola jest mniejsze.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.05.2010, 16:29
Jakim gejem, co Wy wygadujecie, wystarczy przejrzeć wszystkie foty z tej libacji
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.05.2010, 16:32
As napisał(a):Wyświetl post
Ujmujac rzecz ze sportowego punktu widzenia:
1. W suacjach sam na sam napastnicy beda czuli sie niepewnie
2. Przy dosrodkowaniach z rzutu roznego raczej nikt go nie bedzie atakowal wiec niebezpieczesntow utraty gola jest mniejsze.
A wysunięty napastnik będzie miał problem z grą tyłem do bramki a tak serio to on raczej nie jest gejem ...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.05.2010, 16:36
Tyle nowych wiadomości - myślę sobie ,sprzedali kogoś , może kupili...a tu debata się wywiązała - filmiki, pojedynki słowne, obrazy
Pomijam już fakt że na pewno się nim 'interesujemy'

A co do jego bejowości - ja tam widzę że koleś lubi nieźle chlapnąć i ma bardzo 'ciekawe' poczucie humoru.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 24.05.2010, 16:38
mlynek0 napisał(a):Wyświetl post
NIE no tu już cie poniosło z tym materiałem
mlynek napisał(a):Wyświetl post
o mamo skąd wy takie materiały wynajdujecie jak ten teledysk chyba za dużo wolnego czasu niektórzy maja
tak abstrahując od tematu polityki i pedalstwa.

niesamowity zbieg okoliczności, we dwóch macie podobne nick'i i tą samą datę rejestracji

a co do tematu, nie chciałbym gościa o podejrzanej orientacji w Wiśle.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.05.2010, 16:47
Bułgarzy tak się zachowują. Byłem świadkiem podobnych akcji i nie były to kluby gejowskie tylko zwykłe dyskoteki na wybrzeżu, gdzie jak bułgar popił to tak się wygłupiał z kumplami do obiektywu - delikatnie mówiąc dziwne to poczucie humoru ma/mają no ale parokrotnie takie akcje widziałem.

Jeśli jednak okaże się "ciepły" to naturalną rzeczą jest że do klubu Henryka Reymana wstępu nie ma.
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Od: 06.2004

Stary 24.05.2010, 16:50
Nosz kurna jeszcze nam pedała brakuje w naszym cyrku!!!
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 24.05.2010, 16:53
Wracając jeszcze do klauzuli Marcelo chyba faktycznie jest to 2 mil USD (około 1,6 mil euro) chodź byłem prawie pewny ze na początku jak przychodził była mowa o 1 mil USD. Klauzula tej wysokości była podstawowym warunkiem ze Marcelo wybrał Wisłę a nie inny klub. Co do tego ze każdy może ko kupić za taką kasę to oczywiście, że tak jednak na to musi się zgodzić Marcelo, a przynajmniej na razie on trzyma stronę Wisły jednak jak długo to potrwa? Co do tego bramkarza to widziałem różne fotki i taka fotka to dla mnie nic nadzwyczajnego i nie świadczy o tym, że ktoś jest gejem, opamiętajcie się, kolesie na libacji robili sobie jaja. Też byłem światkiem jak Kupel dał buziaka innemu kumplowi, ale czy to świadczy ze jest homo? Większej bzdury nie słyszałem, jeśli opieracie swoje osądy po jednej fotce to żal mi was.

Ps. we Włoszech czy Portugalii wielu FACETÓW wita sie dając sobie buziaka w policzek to też od razu geje? Żałosne te wasze wypowiedzi
ps2 Żeby nie było mam Żone i dwie córeczki
Ostatnio edytowane przez blackluk : 24.05.2010 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Od: 06.2004

Stary 24.05.2010, 16:57
ludzie na jakie wy imprezy chodzicie!! jakich kumpli macie!!!!Marcelo raczej nie bedzie patrzył na Wisłe tylko wyfrunie przy najbliższej okazj
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 24.05.2010, 17:05
Reiro napisał(a):
Jaką reputację...? Zacofanych homofobów czy jak...? Kibiców...?
To jest oczywiste, że nie życzę sobie w Wiśle, publicznie obnażającego się ze swoimi preferencjami seksualnymi bramkarza bułgarskiego. Co innego w czterech ścianach a co innego publicznie. Niestety koleś się obnaża ze swoich preferencji przed fotografami a dla mnie to bardzo ważne.

Czy mógłbyś wyjaśnić pojęcie " zacofany homofob " ? Odzielnie rozumiem co oznacza słowo zacofany. Rozumiem też słowo homofob. Natomiast razem użyte te słowa są dla mnie niezrozumiałe ? Czyżbym przeoczył jakieś odkrycie naukowe a w szkołach już od dawna uczą, że odbytnica jest narządem płciowym i dlatego homoseksualizm jest uznany za normalne zachowanie człowieka, gdzie plemnik zapładnia kau a nie komórkę jajową ? Bo jeśli nauka nadal uznaje za narządy płciowe człowieka inne elementy ciała niż odbytnica, to wybacz, ale nie tyle ja jestem zacofany, co ty niedorzeczny ze swoim uznaniem doktryny politycznej o honmofobii, za obowiazujące prawo unijne, sprzeczne z nauką tejże samej UE ?. Owszem naturalnym homofobem jestem na 100 %, ale zacofanym to już nieporozumienie, które jestem w stanie udowodnić przed każdym sądem, za wyjątkiem politycznego oczywiście. Preferencje seksualne, to wyłącznie element prokreacji człowieka a nie jego meritum i póki nauka unijna oraz światowa będzie głosić co innego niż polityczna doktryna unijna, to nie ja będę zacofanym homofobem, tylko to Ty będziesz nawiedzonym ideologiem, groźnym dla ludzkości, gdyż zmuszającym statystyczną większość unijną, do uznania za normalną jej skrajną wręcz mniejszość, która w obliczu aktualnej nauki a nie tylko przeszłej jej tradycji, jest nienormalna w każdym elemencie, łącznie ze sferą psychiczną człowieka a nie tylko anatomiczną budową ciała i jego fizjologią. Nie słyszałem także o innym rozmnażaniu ludzi, jak płciowym i tym bardziej nie wydaje mi się abym był zacofany ?
Ostatnio edytowane przez kot : 24.05.2010 o godz. 17:30.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.05.2010, 17:11
W ogóle nie wiemy czy ten typ przejdzie do Wisły czy to tylko plotki ... a napina jest na kilka stron
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.05.2010, 17:21
Ale co Was to w ogóle interesuje? Ma być sympatycznym, uśmiechniętym gościem, który dobrze gra i ciężko pracuje na treningach.

Kto kogo jak i z kim - to mnie nie obchodzi. Czy ktoś się tutaj rozwodził, czy Marcelo jest zwolennikiem miłości oralnej, albo czy Brożek bierze żonę na hiszpana? Kogo to obchodzi?
Odpowiedz cytując
rospun
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.05.2010, 17:27
blackluk napisał(a):Wyświetl post
Ps. we Włoszech czy Portugalii wielu FACETÓW wita sie dając sobie buziaka w policzek to też od razu geje? Żałosne te wasze wypowiedzi
ps2 Żeby nie było mam Żone i dwie córeczki
Spędziłem w Portugalii pół roku (Socrates/Erasmus), a nic takiego nie widziałem Jest cmokliwy zwyczaj, w dwa policzki na powitanie, między kobietami oraz mieszane. Między facetami nie widziałem ani razu

PS. Żeby nie było, nie uznaję całusa między facetami za coś karygodnego

Proud napisał(a):
A jednoznacznie zadeklarowany homoś mógłby być?

kot napisał(a):
Czyżbym przeoczył jakieś odkrycie naukowe a w szkołach już od dawna uczą, że odbytnica jest narządem płciowym i dlatego homoseksualizm jest uznany za normalne zachowanie człowieka, gdzie plemnik zapładnia kau a nie komórkę jajową ?
Znaczy że miłość francuska też odpada? :(
Ostatnio edytowane przez rospun : 24.05.2010 o godz. 17:36.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.05.2010, 17:28
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Kto kogo jak i z kim - to mnie nie obchodzi. Czy ktoś się tutaj rozwodził, czy Marcelo jest zwolennikiem miłości oralnej, albo czy Brożek bierze żonę na hiszpana? Kogo to obchodzi?
Mnie obchodzi.

Nie przesadzajcie, jako pedał miałby przerąbane na każdym stadionie w Polsce. Brakuje tylko, by na Legię chodzili chinczycy, a do nas pedały. Taki news w naszym kraju od razu spycha kolesia w niebyt, nie mylić z odbytem.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.05.2010, 17:31
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
W ogóle nie wiemy czy ten typ przejdzie do Wisły czy to tylko plotki ... a napina jest na kilka stron
Właśnie, znając życie to nasi działacze dzisiaj dowiedzieli się o istnieniu takiego zawodnika a już zdążono u nas zrobić z niego geja. Myślę że jeżeli rzeczywiście by tak było to w Bułgarii też by nie miał łatwego życia. Ale sensacja jest, dyskutować jest o czym i nieważne ile w tym prawdy. Łatwo jest komuś narobić koło tyłka ale ewentualnie przeprosić póxniej nie będzie komu.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 24.05.2010, 17:39
rospun napisał(a):Wyświetl post
A jednoznacznie zadeklarowany homoś mógłby być?
Tym bardziej NIE
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.05.2010, 17:41
to jest temat polityka transferowa, a nie preferencje seksualne potencjalnych kandydatow do gry w Wiśle.
Chcialbym tylko zobaczyc zdjęcia niektorych osob ktore sie tutaj wypowiadają z imprez i jak są pijane. Kazdy wie ze rozne rzeczy sie robi a potem nawet tego nie pamieta , wiec proponowalbym zostawic to w spokoju, bo gosc i tak pewnie sie u nas nie zjawi.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2010, 17:46
Nie wyobrażam sobie, aby w koszulce mojego ukochanego klubu grał gej. I nawet nie uczestniczę w krucjacie przeciwko tym panom, ale w krucjacie przeciwko afiszowaniu się z tym zboczeniem już tak. Jeśli nawet gejem nie jest, to przy takim zainteresowaniu imprezami w Krakowie stoczy się.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.05.2010, 17:53
Proud napisał(a):Wyświetl post
tak abstrahując od tematu polityki i pedalstwa.

niesamowity zbieg okoliczności, we dwóch macie podobne nick'i i tą samą datę rejestracji

Królik bystrzak z ciebie bo to są moje 2 konta tylko nie mogłem się kiedyś na 1 zalogować to założyłem 2 i z niego korzystam wiec na to z kieliszkiem wszedłem przypadkiem i się zorientowałem po napisaniu postu że nie na tym jestem co powinienem
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.05.2010, 17:58
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
http://3.bp.blogspot.com/_PBdnouYxx8...400/zahia7.jpg

Ja się im jakoś wcale nie dziwię, skoro ta małolatka tak wygląda.

Ale za pedała w szatni byłoby wstyd.
Wstyd na cały kraj...

Co prawda postępowy element forumowy będzie tutaj prowadził edukację pro-homo, ale na stadionach wiadomo jak to wygląda. Tak jak napisał 7-kotów - gość miałby przewalone wszędzie, nawet u nas. O ile na Pawelka (ogólnie na wszystkich, ale na niego w szczególności) nawala tylko "loża szyderców", o tyle Bułgara mało kto by tolerował. Musiałby mieć niesamowicie silną psychikę, żeby to przetrwać. Jak może się spalić bramkarz pokazał Dolha, który jak schodził do szatni w przerwie meczu z nami, to nie wiedział jak się nazywa.

A tu pewnie na każdym meczu wisiałyby odpowiednie transparenty, gość miałby swój własny doping non-stop. Wpuściłby jedną szmatę i koniec...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.05.2010 o godz. 18:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 24.05.2010, 18:05
Właśnie to o czym pisze wolfy jest chyba najlepszym argumentem że gość nie powinien u nas grać. Obejętnie jakie kto ma zdanie na temat homosiów, to musi się zgodzić, że gość miałby ładne jazdy u nas na stadionach.

mlynek napisał(a):Wyświetl post
... bo to są moje 2 konta tylko nie mogłem się kiedyś na 1 zalogować to założyłem 2 ...
nie chcę ciągnąć tego offtopa, ale ładnie postów natłukłeś na pierwszym koncie przed założeniem drugiego...i to w niecały jeden dzień coś mi to śmierdzi ale to nie moja sprawa tylko modów.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.05.2010, 18:10
Wracam z pracy, wchodzę na forum a tu news - pedał w Wiśle. Nosz ****a, dajcie spokój to dopiero będzie wstyd - na derbach parchy miałyby ubaw na całego - Gej Club R22! Nie i nie. Niech idzie do postępowych lig zachodnich (holenderska) a nas omija z daleka
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Stary 24.05.2010, 18:12
Jedyne co by go uratowało to przyjazd z jakoś partnerką
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.05.2010, 18:13
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wracam z pracy, wchodzę na forum a tu news - pedał w Wiśle. Nosz ****a, dajcie spokój to dopiero będzie wstyd - na derbach parchy miałyby ubaw na całego - Gej Club R22! Nie i nie. Niech idzie do postępowych lig zachodnich (holenderska) a nas omija z daleka
IMHO może grać w naszej lidze. W Amice, Legii albo Cracovii
Byle nie u nas.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.05.2010, 18:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wstyd na cały kraj...

Co prawda postępowy element forumowy będzie tutaj prowadził edukację pro-homo, ale na stadionach wiadomo jak to wygląda. Tak jak napisał 7-kotów - gość miałby przewalone wszędzie, nawet u nas. O ile na Pawelka (ogólnie na wszystkich, ale jego w szczególności) nawala tylko "loża szyderców", o tyle Bułgara mało kto by tolerował. Musiałby mieć niesamowicie silną psychikę, żeby to przetrwać. Jak może się spalić bramkarz pokazał Dolha, który jak schodził do szatni w przerwie meczu z nami, to nie wiedział jak się nazywa.

A tu pewnie na każdym meczu wisiałyby odpowiednie transparenty, gość miałby swój własny doping non-stop. Wpuściłby jedną szmatę i koniec...
Nie wiemy, czy Bułgar rzeczywiście jest gejem. Nie wiemy, czy weszło nie robi ludzi w konia by tanim chwytem zwiększyć sobie oglądalność. Nie wiemy, czy to słynne już zdjęcie naprawdę jest autentyczne. Nie wiemy, w jakich okolicznościach zostało zrobione (może to zwykły żart, lub prowokacja). Nie wiemy nawet, kim są osoby tam widniejące. Wszyscy widzą je pierwszy raz na oczy. Nie wiemy, czy temat transferu rzeczywiście istnieje.

Nie wiemy o tym Bułgarze kompletnie nic. Ale już wiemy, że dzieki plotkom z Weszło go nie chcemy? Bo ktoś wkleił jakieś zdjęcie i rzucił haslo gej? A może to Legia sprytnie próbuje zadziałać na naiwną konkurencję?

Tak ma wyglądać teraz ocenianie zawodników przez Wisłę i nowa jakość polityki kadrowej?

To dopiero jest wstyd.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.05.2010, 18:18
nie znam realiow ligi bulgarskiej, ale wydaje mi sie,ze tam tez mialby przejebane. moze to po prostu niefortunne zdjecie.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 24.05.2010, 18:18
rospun napisał(a):

Znaczy że miłość francuska też odpada? :(
Szanowny adwersarzu, przecież napisałem o czterech scianach w domu, jako miejscu do prywatności w takich sprawach, dopóki nie odbywa się coś kosztem krzywdy drugiego.

Miłość francuska jest kolejną odmianą seksualnych gier wstępnych, których efektem końcowym jest zakodowane w człowieku, przekazywanie życia na pokolenia czyli wspomniana przeze mnie wcześniej prokreacja a ponieważ człowiek swiadomie decyduje się na potomstwo i indywidualnie określa sobie ilość tego potomstwa, więc czasami miłość francuska może być sposobem na hormonalne rozładowywanie organizmu . To jest indywidualna sprawa każdego człowieka i uważam ją za lepszą formę, od tej zmuszającej człowieka do aborcji. W tych czterech ścianach, mieści się dla mnie także homoseksualizm.

Tylko zauważ łaskawie, że spośród dziesiątek preferencji seksualnych, wyłącznie homoseksualiści, zapragnęli dla siebie większych praw od innych i rozpoczęli misję obnażania się ze swoimi preferencjami seksualnymi poza tymi czterema ścianami, zmuszając tym samym innych nie tyle do akceptacji ich dewiacji seksualnych, ale do uznania ich w naszym społeczeństwie za normę moralno-prawną, obowiazujaca wszystkich pod groźbą kar za jej nie przestrzeganie. Jakoś nie słyszę, żeby zwolennicy miłosci 69 rościli swoje oddzielne prawa, podobnie masochiści, nie mówiąc tu o heteroseksualistach czy innych. A wiesz dlaczego ? Bo oni mieszają preferencje seksualne i są dzięki temu zdolni do reprodukcji i wychowania potomstwa w rodzinie, co jest sednem życia ludzkiego, gdyż pozwala zachować gatunek na podstawie naturalnego doboru genetycznego czyli seksualnego, żeby zabrzmiało to zrozumialej.

Dlatego, że właśnie homoseksualiści nie są zdolni do reprodukcji, zażyczyli sobie swoich oddzielnych praw, których jedynym celem jest stworzenie rodziny z potomstwem, którego sami nie są w stanie wygenerować z siebie. Podłączają sie pod to także lesbijki, które jak zwykle są mniej przebojowe w tym męskim dotąd świecie i dlatego, to męskie lobby homoseksualne, zostało bardziej wyeksponowane w tej nienormalnej doktrynie politycznej co do przyszłosci społeczeństwa unijnego, wypracowanej przez tych, którzy mają w tej nienormalności, jakiś cel i wizję przyszłosci unijnej, której ja i większość unijnych obywateli nie rozumiemy, ale jesteśmy zmuszani prawnie ją akceptować bez sprzeciwu, tak jakby w przyszłości dotychczasowy dobór naturalny i rodzina, miały być zastępowane doborem selektywnym i rodzinami pod rygorem kolejnej doktryny prawa, co jest dla mnie groźną utopią polityczną, gdyż sprzeczną tak z nauką jak i naturą, o religii już nawet nie wspominając.
Ostatnio edytowane przez kot : 24.05.2010 o godz. 18:36.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów