|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich.
Sporym zainteresowaniem cieszyły się wydane na paradę koszulki. Póki co nakład był undergroundowy, ale pomyśleliśmy, że każdy Polak powinien mieć możliwość zaopatrzenia się w taką. oto wzór: http://i44.tinypic.com/35b798z.jpg firma fruit of the loom, cena 35 złotych. Tylko wysyłka. Po co takie koszulki? proponuję obejrzeć sobie ten dość długi program. Osobiście poruszył mnie bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=nRjJW5N4RUk Nikt by im "pod kołdrę nie zaglądał", gdyby ze swoimi zboczonymi obyczajami nie wychodzili poza nią. Chcą dzieci uczyć zboczeństw jakimiś tęczowymi elementarzami skrzywiac psychikę. Chcą nam z kraju drugą holandię zrobić, ale my się nie damy. Wychodzą na ulicę zboczeńcy pokroju biedronia (bo jak nazwać te rzeczy zawarte w programie, nie da się inaczej) i domagają się ciągle nowych, coraz bezczelniejszych praw, a przeciez żyjemy w państwie demokratycznym i nie będzie nam 200 pedałów i ateistów na rynku w asyście stu psów dyktować co wolno, a czego nie wolno... Co do zysku. Nie na darmo temat jest w HP, a nie w ABG. To coś ponad podziałami kibicowskimi i dlatego nie ma żadnych przeciwskazań, by nawet osoby z innych klubów, nawet znienawidzonych taką koszulkę nosiły. Wręcz przeciwnie. Jestem zwolennikiem solidarności kibicowskiej, szczególnie w takich sprawach. Jest wiele szkół, ścian, gdzie właściciele z chęcią zobaczyliby graffiti patriotyczne. A wiadomo, nikt takich z własnej kieszeni nie zrobi, albo z kasy od Wiślaków maluje sie po prostu na wiślacko. A są piękne ściany, gdzie właściciele pod żadnym pozorem akcentów kibicowskich nie zaakceptują - świetna okazja by stworzyć coś przypominającego o najważniejszych wartościach, o przywiązaniu do ojczyzny, o honorze i dumie z bycia Polakiem. Można to nazwać inicjatywą kibicowsko-patriotyczną. Tak samo wrzuty przeciw GW i ITI i innym nieprzychylnym i nieobiektywnym mediom. Wrzuty przeciw zboczeńcom również rzecz jasna (próbka szybkich okazjonalnych bohomazów już była). Są osoby które z chęcią się tym zajmą. Z resztą efekty będę się starał wklejać na bieżąco. Zamawiamy koszulkę na maila: [email protected] Piszemy ilość sztuk i rozmiary (rozmiarówka poniżej) oraz adres rzecz jasna. Dostaniecie numer konta na który przelewacie 35 zł plus koszt przesyłki. S 164 cm 68 cm 54 cm M 170 cm 70 cm 56 cm L 176 cm 73 cm 58 cm XL 182 cm 76 cm 60 cm XXL 188 cm 78 cm 62 cm Denerwujące jest bagatelizowanie problemu, 'mnie to nie dotyczy', ale już dzieci, czy wnuków będzie dotyczyło. Denerwujący jest brak podjęcia działań - bierność. A pokażmy właśnie WIERNOŚĆ tradycji i ojczyźnie, że nie jest nam obojętny jej los, że grupa lewaków, czy lobby zboczeńców nie będzie nam dyktowało obyczajów, bo to jest POLSKA, a nie holandia. Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku. Zakaz pedałowania! ![]()
[CENTER][SIZE=3][I]Ś.P. Kompot[/I][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
M-M do kiedy można dawać znać i powiedz mi czy będzie możliwy odbiór osobiście czy tylko poczta?
Z góry dzięki. @Edit jeśli masz pełną do opróżnij skrzynkę bo poszedł pewien priv ![]() Powód: M-M
Ostatnio edytowane przez AbdulTsw : 19.05.2010 o godz. 21:29.
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koszulki są cały czas dorabiane i myślę, że długo będą dostępne. Jak z Borku jesteś, to popytaj tam odpowiednie osoby, to na pewno koszulkę załatwisz sobie bez wysyłki.
![]()
[CENTER][SIZE=2][SIZE=1][I]Zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...[/I][/SIZE][/SIZE][/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaka jest gramatura?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O, to mi trudne pytanie zadałeś. Jak się dowiem, to napiszę
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Koszuleczki super dzięki.
Kupować i na miasto ! @Edit: M-M oglądając ten film i słysząc co mówi ta stara k%#^a robi mi się słabo naprawdę ...
Ostatnio edytowane przez AbdulTsw : 20.05.2010 o godz. 22:59.
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jedną dla mnie proszę, rozmiar L...
Już pisze na priva! Inicjatywa kibicowsko-patriotyczna - to brzmi poczciwie Powód: Albowiem, ponieważ, aczkolwiek, gdyż..
Ostatnio edytowane przez Krystian14 : 21.05.2010 o godz. 19:35.
![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam sprawdziłem gramatury takich koszulek i nie powinna być niższa niż 190 g. Czyli jakościowo są dobre i nie "rozlezą" się po dwóch praniach. Fajnie by było jakbyś mógł je wystawić na allegro.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Propozycja do zareklamowania tego na forach różnych innych klubów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będą wystawione. O gramaturę jeszcze się dowiem, czasem nie ma czasu by ogarnąć wszystko.
Póki co się wypłaci kasę z tych koszulek, żeby zrobić większy nakład następnych i wtedy się i wystawi na allegro i po innych forach poreklamuje, a efekty będą wklejane tutaj, wszystko będzie czarno na białym. Póki co koszulki biora tylko wiślacy, więc wrzuty będą Wiślacko-Patriotyczne. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kozackie są.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gramatura 185 fruit heavy.
Ostatnio edytowane przez M-M : 12.08.2010 o godz. 22:52.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie... Najbardziej Mi się podoba ostatnie zdanie, jakie w swoim poście napisał M-M.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
a jaki jest koszt przesyłki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
6 złotych
Kupować, bo wzór świetny, a Wiślacy zawsze po właściwej stronie barykady ;-) ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mnie chcieli zabic za malego powstanca na przedramieniu wiec takie koszulki zniszcza system
Ja sam bym taka kupil i teraz pytanie.Czy ktos jest w stanie zrobic taki projekt na bluzie z kapturem? Chodzi o to co z przodu a tyl troszke inny ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wszelkie prawa zastrzeżone
![]() a co z tyłem nie tak? ![]() ![]()
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mialbym jakis pomysl na dodatkowe logo na tyle
Oczywiscie reszta spox Wole po prostu bluzy , bo koszulek mam t tysiace ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie wiecie może czy tzw. antyhomoseksualiści mają jeszcze jakiś symbol oprócz tego przekreślonego loga dwóch kopulujących mężczyzn
Można by coś wymyślić. Np. flagę taką pasiastą tylko w coraz jaśniejszych odcieniach szarego od czerni do bieli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
i co ona by symbolizowała?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
jest jeszcze szansa na nabycie tych koszulek?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
podbijam....
|
|