|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
btw. kiedy sa te losowania Pucharow? chyba jakos polowa czerwca?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
pewnie wyjdzie ze mnie malkontent ale
za kogo tym razem przepłacimy? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
K*RWA MAĆ! zamiast się cieszyć że takie newsy sie pojawiają to narzekasz
oby to była prawda i oby Cupiał się nie zniechęcił.. zakupy za 5mln euro to byłoby coś... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może i masz racje.. a jeszcze ciekawe o jakiej to niespodziance mówił pare dni temu Ochalik "w razie wywalczenia mistrzostwa już we wtorek" i czy to dalej aktualne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
raczej nie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dlaczego ten link został ocenzurowany i co tam bylo napisane?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z bramkarzy ktorych pilnie potrzebujemy temat Onyszki juz chyba kiedys byla teraz kiedy odchodzi z Odry powinnismy go wziasc na rok albo i 2 lata.
Wiadac po nim ze potrafi zmotywowac ,czy wrecz wstrząsnac zespolem a takich ludzi potrzebujemy a z tymi 20 mln an transfery ,to bylo by fajnie ale co siedzi w głowie naszego bossa to tego to nie wie nikt. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to się kryje pod tym linkiem (strona SKWK)...
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Potrzeba nam wiecej dobrych pilkarzy a nie wychowankow. I co z tego ze najemnicy jak wychowankowie moga za nimi buty nosic. Juszczyk nadaje sie do podawania pilek co wyleca za ogrodzenie.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Wczoraj na meczu ponoć zawitał Marcin Wasilewski! A co do transferów - nie uwierzę, póki nie zobaczę w koszulce Wisły! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Juszczyka to uważam, że głupotą było zwalnianie go i stawianie na Pawełka. Jak miał się pokazać, skoro nie grał? Ostatnie mecz pokazały, że nie jest gorszy od Pawełka, jeśli nie lepszy. Jeśli chodzi o Onyszkę to popieram. Gościu ma charyzmę i umiejętności. Oby te 20 mln nie okazały się tylko plotką.
Ostatnio edytowane przez delukas96 : 16.05.2010 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
dla mnie troszkę niesmak, koleś właśnie spadł z ligi i opowiada jakby to fajnie było grać w Wiśle, z którą jakby wygrali, to by się utrzymali, no i że z drużyną nie wraca, tylko sobie zostaje na weekend, bo to fajne miasto... choć dzień mógłby wytrzymać z takimi komentarzami :/
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mówi co myśli, ma w dupie konwenanse. Chciałbym go zobaczyć w koszulce Wisły. Ludzi, którzy mają cojones w Wiśle nigdy nie było za dużo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
My potrzebujemy jednak ludzi którzy będą potrafili wyszukać i ocenić zawodnika który będzie prawdziwym wzmocnieniem. Do tej pory było z tym różnie. Powinien być większy przesiew i jakieś zabezpieczenia przed niewypałami. Podpisujemy długotrwałe kontrakty (chyba bez jakiegoś zabezpieczenia) w przypadku nowych zawodników. Przecież ryzyko ,że gościu się nie sprawdzi jest bardzo duże a później mamy taką kule u nogi jak Dawidowski, Łobodziński itd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się. Niech w końcu Cupiał sypnie troszkę kasą, żaby chociaż w porządny scouting zainwestować. Ja kompletnie nie rozumiem dlaczego nasz najlepszy scout, Manuel Junco od nas odszedł?! Były tropy na Bałkanach - teraz połowa z nich gra w Lechu... coś tu nie gra - prawdopodobnie dlatego, że nikt się nie potrafił poznać na talentach. Scouting, scouting i jeszcze raz scouting!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mi się śniło, że gadałem z jakimś prezesem czy kimś z Wisły i mówił, że jest bardzo prawdopodobne, że Cupiał da kase na transfery. Oby to był proroczy sen
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
To niech lepiej wezmą 5 z kartą w ręku, za których nie trzeba płacić i gitara. Niech sie wybierze ktoś do Brazylii. Poszuka wolnych zawodnikow z karta w reku w druzybnach pokroju Santosu i sciaga mlodych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
hehe a jeszcze pare miesięcy temu mnie wyśmialiście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To już lepiej z ligi polskiej okręgowej młodzików niż z Brazylii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi się śniło, że znaleźli się kupcy na Pa Brożka, Marcelo, Jirsaka i Łobodzińskiego zyskując na tym 5,5mln euro kupili 4 młodych zawodników za 2mln dobrze wyszkolonych technicznie w ligach zachodnich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
właśnie oglądałem cafe futbol Onyszkiem jest zainteresowana Polonia Warszawa a prezes Poloni jak wszyscy wiedzą
jest człowiekiem dość niekonwencjonalnym i jeśli będzie chciał to przebije ofertę Wisły pozostaje pytanie jak bardzo chce go Polonia i jak bardzo Arek chce grać dla Wisły ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mnie się wydaje, że wszystko znowu pojdzie w kierunku utrzymania składu. Być może dojdzie bramkarz. Pewnie jakis napastnik i reszta zostanie. Nowe kontrakty i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kolego sprawdzaj wiadomości jakie podajesz (Gergely Rudolf przechodzi po sezonie do Genoi) , zamiast podawać bezmyślnie, poza tym to nie ten temat.
Wydaje mi się, że przyjście Onyszki da nam spokój z obsadą bramki na rok-dwa. Dziwi mnie to, że Kurto i Jarosiński nie dostają szans. Tak się podniecamy Sandomierskim, ale chłopak wybił się dla tego, że dostawał szansę. Co do pozostałych pozycji to mam nadzieję, że odejdzie Pa. Brożek oraz Łobo. Niestety, ten sezon pokazał, że jeden ma już dość polskiej ligi, zaś dla drugiego ta liga to za wysokie progi. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|