|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wiara czyni cuda...
Mecz po raz pierwszy bedzię w 3D http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23144 i jeszcze jeden http://kiks.tv/2010/05/trzeci-wymiar-ekstraklasy/ więc jak zagramy jak na 3D przystało to będzie dobrze ![]() do boju Wisełka!!! ![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie trzeba zagrać godnie jak na vicemistrza przystało i przestać bujać w obłokach - mieliśmy cały sezon na zdobycie mistrzostwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tej nocy śniło mi się, ze Lech przegrał 4;1 i mistrzem została Wisełka
![]() Moje sny malo razy się spelniaja..., ale oby tym razem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mi śniło się, że wygrywamy 2:0 po bramkach Marcelo i
![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mi się śnilo, ze bramki strzelil Kuszczak... i to dwie he
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Prośba do gniazdowych
Zaspiewajmy zaraz po hymnie " Po burzy słońce..." - całym stadionem Pokazmy ze wierzymy w odmiane losu, jak nie w tym sezonie, to od kolejnego. Wisła musi być WIELKA, jest na to skazana A chwilowe niepowodzenia tylko umacniaja nasza wiare ze tak właśnie będzie |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cytat z forum Zaglebia mhm
MooN napisał(a): Ps. A poza tym - czyz nie milo by bylo jakby to Wisla musiala nam dziekowac, wraz z ich zgoda, Slaskiem, za ich misrzostwo? Bezcenne |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ach rozumiem co ten Jop odjebał, cały rok sie pracuje na tytuł a on to zepsuł. Kto wie życie jest krótkie czy za rok będe żył. Ale wygrajcie z Odra.
Mnie sie sniło w środe że Bajor wystawił rezerwowy skład i w 1 połowie było pozamiatane. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
zastanawia mnie postawa Cantoro w tym meczu... tak czy owak z Odry raczej odejdzie po sezonie, wiec nie bedzie3 dla niego jakims wielkim problemem spadek z ligi, a jesli Wisla zdobedzie mistrzostwo to on rowniez zostanie mistrzem Polski, bo w rundzie jesiennej gral u nas
![]() ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Co tu taka cisza ?
Czuję, że ten smutny tydzień może się zakończyć euforią !! Coś mam dobre przeczucie. Musimy wygrać !! |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A ja wlasnie cos czuje że Amica się dzisiaj potknie. Oni już są mistrzami i świętują ale do konca jeden mecz. Jedyną osobą która jest tam trzeźwa to Zieliński.
Wszystko bedzię wiadomo po 19 obyśmy spotkali się na rynku! ![]() ![]() 06.07.1987 Ś.P KOMPOT [*] † 26.03.2010 † |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A mi się nic nie sniło i na jedno na co liczę niech chociaż Nasi grajkowie zakończą ten sezon jakimkolwiek zaangażowaniem.. chce w końcu zobaczyć boiskową złość, bieganie za piłką przez 90 minut tyle..
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To co świętujemy dzisiaj 13 mistrzostwo
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niektórych to juz chyba z rozpaczy całkiem poj.... - Jop nie zepsuł mistrzostwa bo mistrzostwo zdobywa się przez cały sezon! Można było mieć 10 pkt przewagi przed derbami. Ja tam ciągle jakoś wierzę ( choć słabo) we wtopę Lecha. Może ta porażka ( 2 miejsce) wyjdzie nam na dobre jeżeli do niej dojdzie. Oby wreszcie wyciągnięto dobre wnioski. Ciułanie pkt za pomocą osłabianej ciągle drużyny musi się tak skończyć jak się pewnie skończy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
w gratisie z telewizorami
pisałem to po libacji... także wyszło jak wyszło a nie odbiegając od tematu: jest coś specjalnego dla el Toro szykowane, ktoś się orientuje?
Ostatnio edytowane przez mrawczu : 15.05.2010 o godz. 13:58.
![]()
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ale co by nie pisac, licze dziś na mały cud ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Swoją drogą - zawsze myślałem że piłkarze przychodząc do klubu powinni się ROZWIJAC , ulepszac swoją grę, nabywac nowe umiejetności - tymczasem jak czytam tu że wszystkiemu winien Cupiał....bo nie kupuje kolejnych leni to mi się śmiac chce. Taki Jop,Jirsak, Boguski dostając taką szansę(i taka kasę!) powienien na treningach zapierniczac , prosic o dodatkow zajecia itp. Tak jak w normalnej firmie - jesteś zatrudniany - szef oczekuje że będziesz wykonywał swoja pracę na coraz wyższym poziomie a nie niższym!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A nie zależnie od wyniku "pyrlandi" i tak przyjde na Rynek!!! Wisełko byłaś, jesteś i będziesz moją drużyną po wsze czasy... na dobre i na złe!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Juszczyk
Singlar Głowacki Marcelo Brożek Piotr Łobodziński Sobolewski Ba Diaz Małecki Boguski skald na ten mecz!! Szkoda ze SInglar w derbach nie gral ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W 1 połowie meczu Lecha z ZAGŁĘBIEM BĘDZIE POZAMIATANE
![]() ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesliby amice nie udalo sie trafic bramki w 1 polowie to pozniej mieliby nerwowke i Micanski gooooolllll a po meczu na SS wszyscy na rynek
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Skład średnio optymistyczny. Zobaczymy co gwiazdy dziś zagrają. Śmiesznie by było gdyby Lech przegrał czy zremisował a Wisła by swego meczu nie wygrała. Choć ten scenariusz chyba najmniej prawdopodobny.. Ale cóż..nie zawsze się wygrawa. Choć ciężko to przeboleć bo mistrzostwo było bardzo blisko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak Twój tata przed podwórkiem pozamiata, to będzie pozamiatane.
Wiara czyni cuda ! ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wisła Mistrzem nie ma ch*ja !! Do zobaczenia na Rynku !!
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thechris troche wiary! Jesli sie nie uda to dopiero mozna plakac teraz trzeba myslec ze szczescie sie do na usmiechnie
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 15.05.2010 o godz. 15:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
ok 19 zaspiewamy MISTRZ MISTRZ NASZ TS!
![]() NADZIEJA umiera ostatnia! WIERZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
k**** nie czuje tego bluesa
.Do poczytania po meczu...
Ostatnio edytowane przez masterlag : 15.05.2010 o godz. 15:50.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozecie mi wierzyć lub nie ale mam swoje przesady i jak cos sie pisze to czesto sie to niesprawdza. Z reszta zastosowałem to Konkursie na naszym forum w meczu z Legia. W glebi serca mysle tak jak wy.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|