|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No to elegancko już jeden
JOSE841 : Może uzbierajmy tak z pięć osób bo podejrzewam że więcej nie będzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zgłaszam sie też
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czekamy na więcej chętnych
a tak apropo to na jakiej łatce zaczęlibyśmy grać ? ja mam dalej 10.1 Jak będzie już dość ludzi to wybierzemy ligę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja gram na najnowszym patchu. Wydaje mi się ,że eliminuje on jednak kilka błędów i uprzyjemnia rozgrywke. Czekamy,czekamy. Im więcej chetnych tym lepiej. Wygrywanie z komputerowym przeciwnikiem nijak ma się do frajdy z grania przeciwko ludziom.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też myślałem żeby zagrać na najnowszej łatce
Oczywiście że tak, między innymi dlatego zarzuciłem taką propozycję bo granie z komputerem już mi się znudziło ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jestem chętny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chętnie zagram.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
i ja mógłbym spróbować
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Elegancko że tyle osób chętnych
kto gra kim ja i pewno parę innych osób zagrało by Wisłą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poczekajmy jeszcze pare godzin. Ja sądzę,że w przypadku wyboru drużyn powinniśmy zrobić jakies losowanie,tylko jak ono miałoby wyglądać tego już nie wiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ja bym mógł zagrać, ale na jakich zasadach mialoby to działać? i czy potrzebny jest oryginał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja , także chętnie zagram
![]() Edit: Wydaje mi się ze najlepsza by była niemiecka bundesliga. Ewentualnie liga francuska ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 13.05.2010 o godz. 13:21.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
I ja też się zgłaszam.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok więc poczekajmy tak do 18:00
Ja osobiście optuje za Polską, Niemiecką bundesliga, Francuska, Holenderska i może Belgijska oraz Szwajcarska. Co Wy na to ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wchodzę w to
![]() |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ja bym proponował wszystkie ligi brytyjskie plus irlandzkie. I zaczynamy od najniższego poziomu.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja proponuję polskie ligi, bo nie ma to jak nasza Ekstraklasa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mnie też zapisać;> Tylko jedno pytanie.
Kto będzie hostował ? trzeba mieć niezłego neta i szybkiego kompa do tego.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja też był bym chętny
ale jak by to miało działać ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie,troszke sie naplilismy,a techniczne szczegóły najważniejsze. Do tego dochodzi wybór ligi.Powinna byc taka wktórej nie wybijaja się znacznie niektóre ekipy.Któraś z angielskich,holandia,może niemcy. Polska hmm. No to już chyba kwestia większości głosów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thats the problem mate
hehe Myślę że będzie trzeba zrobić jakąś próbę tzn jeden z nas zakłada serwa reszta się wbija, pogramy z 20 min i zobaczymy jak to będzie chodziło...szykuję się niezła frekwencja Cytat:
. Jeżeli będzie nas wystarczająco dużo możemy zrobić tak : 2 osoby grają w lidze Polskiej 2 osoby w lidze Niemieckiej itd. W ten sposób moglibyśmy się spotykać w pucharach co by na pewno było ciekawym wydarzeniem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsza by była chyba angielska
ale kto to uciągnie ? |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ja proponuję tak:
Zakaz używania treningów Tuga, zakaz używania Domination. Co do ligi to jestem na "nie", jeśli chodzi o polską. Podtrzymuję swoją propozycję - ligi brytyjskie. Jeśli chodzi o ligę, gdzie nie ma jednej czy dwóch znacznie wybijających się klubów to jest nią liga... brazylijska. ![]() Szczerze mówiąc nie do końca odpowiada mi pomysł, żebyśmy grali w różnych ligach. Dlaczego? Bo cała zabawa będzie polegała na tym, żeby grać przeciw sobie jak najczęściej. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zapełniając jedną ligę gralibyśmy ze sobą cały czas. Z kompem mogę sobie pograć i bez tego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Równie ważne jest wybranie spośród grupy graczy kogoś, kto będzie pełnił rolę gospodarza całej rozgrywki. To właśnie host wybierze ligi i będzie musiał skonfigurować opcje gry. Czym kierować się przy jego wyborze? Powinien on posiadać zewnętrzne IP (aczkolwiek nie jest to konieczne - patrz ostatni rozdział), szybkie łącze internetowe (jak szybkie - to zależy od ilości graczy) oraz odpowiedni sprzęt, czyli lepszej klasy procesor i sporą ilość pamięci RAM. Oczywiście im te czynniki będą lepsze, tym rozgrywka szybsza i, co za tym idzie, sprawiające więcej radości."
www.cmrev.com więc przyznawać się który ma to wsyzstko? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapełnijmy więc jedną ligę
Co do domination to jak to sparwdzisz? Może ktoś gra taka formacją,ale z innymi poleceniami,to akurat ciężkie to ogarnięcia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
. Mnie jakoś nie ciągnie do angielskiej Cytat:
![]() |
||
|
|
Militaris
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze trzeba wybrać osobę, która będzie hostować, bo bez tego nie pogramy. A liga jakaś żeby było dużo lig. Holenderska ? Albo ostatnie Włoskie Ligi?
|
|
|