|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Moja propozycja dla wszystkich pewnych wygranej Lecha.
Weźcie wszystkie swoje oszczędności i postawcie na jego wygraną maksymalną ilość kuponów po 1000 zł (bo tyle chyba u buków można postawić najwięcej na pojedynczy zakład) Przynajmniej będziecie mieli coś na otarcie łez kurs 1.25 według bwin |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Śląsk na pewno nie odpuści meczu z Arką, tego jestem pewien na 100%, Piast może spokojnie wygrac z Cracovią, więc całkiem prawdopodobne jest, że spadnie Arka z Odrą Wodzisław.
Co do Lecha to sprawa raczej przesądzona i tyle ode mnie w tym temacie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A ja wam powiem tak Zagłębie zremisuje z amicą a Wisła wygra z Odrą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jezeli ktos chce grac na 1 to na ten moment najwyzszy kurs 1,28 w betclic. Na remis najwyzszy kurs 6,5 w bet365. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Jestem pewny wygranej Lecha, ale to nie znaczy że polecę na tym zarobić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Amika ma 62 pkt Wisla 61 remis Amiki 63 pkt Wisla po wygranej 64 juz sie tak nie boje o mecz Zaglebia.. boje sie o naszych.. bo dopiero bedzie cyrk jak Amika to zremisuje a my damy ciala gdyby remis dawal im szanse to raczej po ptokach.. a tak.. na prawde wiele sie moze zdarzyc tak wiec panowie pilkarzyki, walczyc... bo kto wie..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 12.05.2010 o godz. 17:52.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Amica nie wypuści okazji z rąk. Nie wiem co by się musiało stać żeby zremisowali, ale może Micanski ustrzeli.
Pewniakiem do spadku jest przede wszystkim Piast. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jop powinien oddać swoją pensję i premię piłkarzom Zagłębia, jeśli cokolwiek ugrają w Poznaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wiadomo,że Lech punktów z Lubinem nie straci. Tacy frajerzy to oni chyba nie są. Ale mecz dopiero się odbędzie i wyniku jeszcze nie ma. I choć to trochę nieprawdopodobnie brzmi, jednak te punkty stracić mogą.
No to nie ma wyjścia, bo gdyby to nieprawdopodobne się jednak zdarzyło to jednak wygrać z Odrą nasi muszą. Tak na wszelki wypadek, bo opinia megafrajerów , jaka by wtedy przykleiła się do naszych zostałaby na wieki wieków. Po co to im ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Lech tak przegra z Zagłębiem w sobotę, jak my przegraliśmy ze Śląskiem rok temu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja też nie wierzę, że Lech straci punkty, nie z Zagłębiem. I nie chodzi o to, że jakieś zgody czy inne pierdoły. Zagłębie to po prostu klub gdzie grają ludzie bez większych ambicji. Ot, dzisiaj pokopiemy, czasem wygramy czasem przegramy a czasem sprzedamy. No i na koniec miesiąca do kasy. Nie będą umierać za Gdańsk... znaczy się - za Kraków Odkąd pamiętam zawsze tak było w Zagłębiu i piłkarze tak mają tam ukształtowaną świadomość. Łobo jest tego przykładem. Mnie dzisiaj bardziej martwi "co dalej z Wisłą"... ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Skoro Cracovia potrafiła z nami wygrać pomimo tego że przez cały mecz jedyne co im wyszło to ustrzelenie Jopa, to tym bardziej Zagłębie może zremisować z Lechem. Pyry będą przebierać nogami i kombinować kto koło kogo będzie siedział w odkrytym autobusie i to może się na nich zemścić. Wiele razy zdarzało się , że "medialny" mistrz po ostatniej kolejce przestawał być mistrzem (Bełchatów, Legia itd) więc dlaczego nie ma tak być i tym razem.
Żeby było jasne - daję nie więcej niż 30% szans na takie rozwiązanie, ale dopóki piłka w grze ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mnie poruszyło co innego:
Wszystko skończone, przegraliśmy, ta ostatnia kolejka już nic nie zmieni - to są głosy, które wygłaszać możemy my, kibice. Ewentualnie zapłakani, rozwścieczeni po meczu z Cracovią piłkarze. Ale nie trener na pomeczowej konferencji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Micanskim:
Cytat:
Mam nadzieję, że Zagłebie nie odpuści tego meczu i udowodnią, że "dopóki piłka w grze..". Nadzieja umiera ostatnia! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
skoro mamy temat o scenariuszach, obawiam ze bedzie taki...
do 80 minuty przegrywamy z Odra0-1 doprowadzamy do remisu potem 85 minuta 2-1 dla wisly, lech-zaglebie 0-0 potem wstasajace 3 minuty.. 89 minuta 2-2!! i lech zaglebie wciaz 0-0 90+2 karny!! i strzelamy na 3-2!! a pozniej minute 90+3 samobj zaglebia i lech wygrywa 1-0 czy ktos wytrzyma nerwowo? ;p ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
heh tez mi sie to od razu przypomnialo najpierw wejscie smoka Lobo w Gdansku i zwyciestwo 4;2 , i zrobienie milowego kroku do MP tak jak w tym roku Amiki w Chorzowie a potem wlasnie te 2 slupki Slaska,a Amika remisuje z Cracovia dzis sytuacja jest dokladnie odwrotna, los daje ,los odbiera ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W cuda nie wierzę ale kiedyś Wisła zepsuła gotową fetę Śląskowi. Też wydawało się że Śląsk (w końcu zgoda) ma pewien tytuł w kieszeni no i była senscja
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A może jest jakaś dobra strona tego, że Lechowi się uda zdobyć mistrzostwo? No bo jest jakaś szansa, ze wyznaczą nowe standardy w przygotowaniach do Europejskich Pucharów, zrobią zakupy za te 5mln Euro o których mówią (tez w to nie wierze ale może chociaż 1-2mln?) zarąbią kasę, zaczną uciekać całej lidze... w Legi tez rewolucja się szykuje, a u nas? U nas zagralibyśmy kolejny sezon na przetrwanie (tak jak 5 ostatnich). Odpadlibyśmy z jakimiś łamagami i zabawa zaczęła by się od nowa. Jeśli im się uda to możliwe, że nasi zrozumieją, że już nie jesteśmy potęgą( co by potwierdziło to mistrzostwo) lecz kolosem na glinianych nogach i jak nie będzie zmian to przepadniemy. W latach gdy mieliśmy najmocniejszą pake w lidze problemem było to, że byliśmy My i potem przepaść. Teraz się "ciesze", w sensie ,że nasza porażka może rozpocznie wyścig zbrojeń i może będziemy świadkami skoku jakościowego w naszej Lidze
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
A ja oczekuję, że historia zatoczy koło. Sezon 2006/07
Nazwa M. Pkt. Z. R. P. Bramki Z. R. P. Bramki Z. R. P. Bramki M. Pkt. Z. R. P. Bramki 1. Zagłębie Lubin 30 62 18 8 4 57-29 10 5 0 33-13 8 3 4 24-16 2. GKS Bełchatów 30 61 19 4 7 63-32 11 2 2 34-14 8 2 5 29-18 Kolejka 29 - 22 maja GKS Bełchatów 1-2 Wisła Kraków Zagłębie Lubin 4-2 Widzew Łódź Kolejka 30 - 26 maja Pogoń Szczecin 0-2 GKS Bełchatów Legia Warszawa 1-2 Zagłębie Lubin W przyrodzie nic nie ginie - więc czekamy na rewanż ze strony Lubina. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeszcze jeden mały plus ,który daje nadzieje..
Ile razy Zagłębie przegrało w tej rundzie? Tylko raz,z Polonia Bytom na wyjeździe.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ale to jest niemożliwe... dwie niemożliwe rzeczy nie zdarzają się pod rząd (no chyba ze sędziowie wypatrzą meczu). Taki scenariusz wpisałby się w światową historię piłki nożnej ale prawdopodobieństwo jest takie jak to, że Kraków dostanie EURO 2012... czyli iluzoryczne. Dla nas będzie trudnym wyzwaniem wygrać z Odrą, a co dopiero oni mieliby zremisować ze Śląskiem. Śląsk ma za słabą obronę niestety ...jeszcze w takiej sytuacji ;/ To jest tak jakby Robert Kubica jechał ostatnie okrążenie w F1 i zajmował 1 miejsce. To że przytrafi mu się awaria jest jakby mission impossible.
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 13.05.2010 o godz. 09:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Linia Poznań-Lubin rozgrzana do czerwoności, niestety ale juz po mistrzostwie. Bajor przypilnuje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Śląsk - Arka 2
Korona - Ruch 2 Piast - Cracovia 1 Niestety Lech wygra i to spokojnie 2-0 3-0. W każdym razie nie będzie nerwówki do 90 minuty. Podejrzewam że do przerwy Lech będzie wygrywał 2 bramkami i w II połowie będą niestety świętować. Spadają Piast i Odra. Wszystko jest już pozamiatane.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nic nie jest stracone... my wygramy z Odrą, bo chłopaki naprawdę sie zepną, a Odra wypalona się wydaje... nadrobili już tak dużą stratę i teraz znowu ostatnie miejsce.. Co do Lecha to naprawdę nie będzie mu tak łatwo, Zagłebie jest jedną z lepszych drużyn jeśli chodzi o mecze wyjazdowe, a po drugie oni wciąż walczą o jak najwyższe premie, tj. jak najwyższe miejsce w lidze... Jeśli wszystko będzie się w sobotę odbywać czysto ( nikt meczu nie sprzeda, Lechowi nie pomogą sędziowie) i będziemy mieli odrobinę szczęścia to w sobotę feta na ryku w Krakowie..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Niestety ale oceniam szanse Wisły na mistrzostwo na 10%.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ludzie ocknijcie się jakie my mamy jeszcze szanse na MP?
NIE MAMY ŻADNYCH SZANS!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|