|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
sądziłem,że ten sezon nauczy coś ITI a ci chcą podpisać Skorże
. Odetchnąłem z ulga,bo po Amice,kiedy odejdą Lewandowski i Peszko Legia znów nam nie zagrozi.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
U nas oczywiscie wszyscy zostana.. wystarczy ze Marcel, Glowa, bracia Brozkowie (przy dobrych wiatrach tylko oni)odejda i dupa.. niestety ale raz na czas trafiaja sie tacy zawodnicy i majac nawet 5 mln euro do dyspozycji nie zawsze trafi sie w 10
A co do Peszki to wrobelki cwierkaja ze ma zostac jeszcze na przyszly sezon.. z Lewym tez nie jest przesadzone, po mojemu zostanie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 10.05.2010 o godz. 19:04.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Żenada te Wasze komentarze. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Legia pod wodzą Skorży zajmie spokojnie miejce w pierwszej trójce zdobedzie więcej punktów niż w tym sezonie i zakończy sezon z mniejszą stratą(jeśli w ogóle to będzie strata - oby była) do mistrza niż w tym. Przyjmujesz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a taktyka będzie opierała się na długich dzidach z obrony do napastnika wysokiego oczywiście ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W końcu pan Maciej S. kiedyś rozpływał się nad talentem Grzelaka
Złote czasy nadchodzą dla Bartka ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Niech idzie Maciuś do Legii trzeba w końcu zarobić dobrze bo jak już w Legii mu nie wyjdzie to już tak dobrej posady nie dostanie. Pewnie Legia kupi znów paru grajków z Polskiej ligi plus jakiś trzeci zaciąg z zagranicy. Pewnie znów będą to tak ambitni piłkarze jak Pączki Grzelak i Iwański !!!! Chwała Bogu że ci piłkarze u nas nie grają !!!...
Tam Skorża może być nawet Bogiem być ... szkoda tylko że u nas wykończył Bednarza !!! bo Kasperczakowi nie ma kto pomóc przy transferach !!!!. ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak jak niektórzy nie mają szacunku do trenera Kasperczaka, ja mam prawo nie mieć szacunku do człowieka, któremu Wisła płaciła nie małe pieniądze, był dyplomatą i skompromitował nasz klub. Więc skończcie z tym całym Skorżą bo on miał być trenerem ,a nie k*** wolontariuszem ! Za to dostawał kase i za to go rozliczamy! Za wyniki , za jego pracę ! Fajnie może być sobie dobrym człowiekiem, ale jak dla niego w takiej pracy jest ważne przede wszystkim to , aby podlizać się kibicom ( pytanie Skwk o to czy Frankowski może wrócić do Wisły ) i być takim dobrym dla ludzi niech zmieni zawód! A takie pier*** o tym, że każdy na miejscu Kasperczaka zaszedł tak daleko jest nie prawdą. Zobaczcie na Real Madryt ile pieniędzy wydali , na Skre Bełchatow. Jak nie ma dobrego trenera nie ma wyników nawet z C. Ronaldo, Kaką itd...Więc Wy jesteście śmieszni takimi tekstami '' eee każdy by tak daleko zaszedł, nawet jeszcze dalej ''
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 11.05.2010 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skompromitował nasz klub? To on grał na boisku rozumiem? Ale jak przegrywaliśmy z Valerengą czy z Tbilisi to już piłkarze przegrali? Jeżeli traktować te dwie sytuacje równo - to wg. Twoich kryteriów Kasperczak skompromitował nasz klub. Za wyniki ? 2 MP, 1 miejsce w tabeli, wygrana z Beitarem, Barceloną, Liverpoolem, Sevilla. Porównywanie Kasperczaka do Skorży jest w ogóle nie na miejscu. Kasperczak doił z naszego klubu kasę, chociaż nic nie robił. Zgodnie z prawem, więc mu to wybaczę, ale podanie Wisły do sądu i *******enie o tym jak się ją kocha jest już niewybaczalne. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaraz , zaraz tak wszyscy piszą no taka praca trenera, że ma na utrzymaniu rodzinę i dlatego pójdzie do Legii. Kasperczak też miał na utrzymaniu rodzinę i miał prawo walczyć o te pieniądze. Bądzmy fair wobec obojgu ? A pamiętasz może mecze z Schalke, Lazio, Parmą, Realem, Barceloną ? Nie wszystkie wygrane, ale piękne chwile ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam pamiętać mecze z Lazio itp, a Ty nie pamiętasz 2 MP, Barcelony i Beitaru?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 Mp i Barcelone będę pamiętał do końca życie. Dla Ciebie pokonanie Beitaru to coś wielkiego ? to sukces ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Obaj maja jakies grzeczy na sumieniu, obaj zaliczali spektakularne wpadki i zwyciestwa. Mi osobiscie za Skorzy nie tyle co przeszkadzaly osiagane wyniki, co styl gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jonczyk strzelił bramkę Stali. Jest to jego bodajże 6 bramka w 1 lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Raz że Jonczyk strzelił, strzelił też dwa gole Drozdowicz dla Gorzowa.. ten którego testowaliśmy. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a witam, mam takie nietypowe pytanie. jako ze wczoraj sie troszke 'porobilem' %
a ja zawsze wtedy wlaczam komputer i czytalem duzo wywiadow artykulow itp ...i czytalem taki ciekawy ze sie wypowiadal nasz Dan Petrescu odnoscie przegrania ze Sraxą i ogolnie skomplikowanej sytuacji w walce o MP, mowil ze dotarly do niego sluchy ze wlasciciel szybko zaczal zalowac zwolnienia go i ze on (Dan) chetnie by wrocil do Wisly. bylo cos takiego czy mi sie przysnilo? ;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tak, ktorys z dziennikarzy zadzwonil do Cupiala i spytal
- zalujesz ze zwolniles Dana? - no siema, tak zaluje, - ok, pozdro musisz zrozumiec ze Dan wielu wywiadow nie udzielal.. po prostu po awansowie jego klubu do LM Polska mentalnosc musiala to wykorzystac przypominajac to i tamto.. niektorzy z nich maja na tyle maly mozdzek ze im sie wydaje ze gdyby w tym czasie prowadzil Odre Wodzislaw to awansowalby z nia do LM.. tak na przekor chcialbym zeby wrocil.. i co gdyby mu sie nie udalo? co wtedy by pisali? no przeciez wedlug nich skoro z tamtymi awansowal to z Wisla tez awansuje.. jakie to proste, ze tez nikt jeszcze na to nie wpadl.. Smuda z Widzewem tez awansowal do LM .. a prowadzac Poznaniakow czy Wisle mu sie ta sztuka nie udala.. jakie to dziwne.. a wedlug Borkow wrecz logiczne..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.05.2010 o godz. 22:00.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po co ten sarkazm
![]() pytalem tylko czy byl taki wywiad czy nie, a nie o sens i rzetelnosc domniemanego tekstu. rozumiem iz mialem bardzo fantazyjne sny po spozyciu dawki%. Dziekuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Apoel w finale Pucharu Cypru przegrał z Apollonem 1:2. Bramkę strzelił Żewłakow podawał Kosa.
Tutaj jest skrót , bramka w 1.00 http://www.sportfan.pl/artykul/17497...owski-strzelil Grał tez Jasiek od 81 minuty. Apoel jako wicemistrz Cypru zagra w II rundzie eliminacyjnej Ligi Europejskiej. Na stronie Apollonu jest zdjęcie i artykuł o Kosie - czyżby mieli zakusy na Niego ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kosa, Żuraw, Paulista bez klubu. A Na głownej zażartowali z Kalu Uche
Wkońcu Kali kochać wszystkich (którzy dobrze płacą) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Uche zrobil psikusa i podpisal nowy kontrakt z Almeria.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To dobrze. Gdyby odszedł za darmo nic byśmy z tego nie mieli
A tak w dalszym ciągu obowiązuje klauzula (% od transferu) z Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można źródło tej informacji ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mam zamiaru rozsiewac plotek, bo na ten temat wiele nie wiem, po prostu pamietam ze ktos sie niedawno wypowiadał przy okazji rozwiązywania w ktoryms tematow tej zagadki z weszło, była dyskusja czy to Głowacki, i czy Lech by cos dostał, na co padła odpowiedz, ze Głowacki renegocjował juz kontrakt z Wisłą, więc Lechowi nic sie nie nalezy. No i ze podobnie bedzie w momencie kiedy Uche zrobi to samo w Almerii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Co ma kontrakt zawodnika z kontraktem kupna-sprzedaży między klubami. Zawodnik może 100 x kontrakt renegocjować, a zapisy pomiędzy klubami pozostają.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego napisalem, ze tylko powtarzam co bylo w innym temacie, chociaz hipotetycznie zawsze moze byc tak, ze zapisy miedzy klubami dotyczą tylko transferu w czasie pierwszego kontraktu. Więc taki moze byc związek miedzy kontraktem a umową miedzy klubami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jedno z drugim nie ma żadnego związku. Gdyby było inaczej to można by bardzo łatwo obejść taką umowę między klubami. Wystarczyłoby, że tuż po przejściu do Almerii podpisano by z Uche nowy kontrakt z kosmetycznymi zmianami i już Almeria nie musiałaby nic płacić Wiśle w razie dalszego transferu. Dlatego nadal możemy mieć nadzieję, że chłopak zostanie sprzedany, a nam coś z tego skapnie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|