|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj postawiłem że:
Samochód bezpieczeństwa wyjedzie na tor podczas wyścigu kurs 1,95 Ale takiego nudnego wyścigu to chyba już dawno nie było;/ ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
LuKaS,we wtorek bedzie powtórka z rozrywki i bedziesz miał okazje teraz Ty mnie ubiec hehe
a co do samego meczu,to 2:0 po 40minutach to najnizszy wymiar kary,Rosja robi co chce i za 2tyg pewnie siegnie po zloto ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
w temacie hokejowym tak prognozowałem że główne role będą odgrywać zespoły z podrażnioną ambicją podczas olimpiady
![]() a co do wtorku,to postawię na Cara że strzeli ,ale pewnie dorzucę coś z naszej kopanej i będzie po zabawie,kurs że Ovechkin zdobędzie króla strzelców 3 zł,więc lepiej grac że trafi co mecz ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chłopaki wiekszość lig sie kończy, co grac przez ten czas? Rosyjska gra chyba cały czas?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
panowie jakie typy na dzisiej
![]() ![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() na dziś... mecz: Kanada - Łotwa typ: Stamkos - strzeli bramkę kurs: 1,85 nie mam takiej pewnosci jak wczoraj... ale cos cza było zagrać ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
dzis na odmiane postawiłem na baseball moze co siednie ..
![]()
ale to już było i nie wróci więcej tyle meczy sie przeżyło a za WISŁĄ ciągle bije moje serce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Co myślicie o takim kuponie na jutro?
![]() Cracovia - WISŁA 2 Ruch - Lech x2 Polonia - Legia x2 ako: 2,66
Ostatnio edytowane przez Maxior : 10.05.2010 o godz. 14:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Polonia- Legia 1
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Na dzis:
C. Wozniacki - P. Kvitova 1 V. Williams - V. Zvonareva 1 Trabzon - Denizli 1 za 100 do wygrania 229 Powód: wygrana
Ostatnio edytowane przez lukas(z)1906 : 10.05.2010 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Według przeczucia: Arka - Piast X Bełchatów - Lechia X Cracovia - Wisła K. 2 Jagiellonia - Polon.B. 1 Lubin - Korona 1 Odra W. - Śląsk W. 1 Polonia W. - Legia X Ruch - Lech 1 za 2zł do wygrania 29691.20
Ostatnio edytowane przez Kamson : 10.05.2010 o godz. 14:50.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Znalazłem coś takiego w sieci
http://fixmaster1x2.blogspot.com Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
co myślicie?
Paweł Brożek SN STRZELI @2.40 Cracovia - Wisła (1,5-0) @2.40 warto btw: REKSIO33 stronka już nie działa
Ostatnio edytowane przez Junior_Battle : 10.05.2010 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
http://fixmaster1x2.blogspot.com/ ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Bo widac ze da sie zrobic ostra kase... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Skoro ma takie pewniaki, to po co się szmaci za 50zł (''juz dzis odbedzie sie ustawione spotkanie koszt jego to 50zł'') i możliwe, że ryzykuje. W dodatku pokazuje, że gra w miare za dużą stawke na te spotkania. "Posiadam dostęp do ustawionych meczów,są to poufne informacje, które posiadam ze swoich znajomosci z bukmacherem pewnej firmy." - zatem oni wiedzą kto i jak?! ![]() Powód: To zapewne będzie mecz z rumuńskiej ligi ...
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 10.05.2010 o godz. 18:21.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jagiellonia Białystok v Polonia Bytom 1
Cracovia v Wisła Kraków 2 kurs 2,63 Nie po to Wisła cały sezon liderowała, żeby teraz tego nie wygrać i w praktyce nie zapewnić sobie mistrza. A Jaga gra dobrze, ostatnio wygrała, więc wypadałoby teraz też wygrać. Wogóle do przerwy powinno być w obu przypadkach pozamiatane ![]() Jagiellonia Białystok v Polonia Bytom HT 1 Cracovia v Wisła Kraków HT 2 kurs 5,04 A tak na serio to tu pogromy będą ![]() Jagiellonia Białystok v Polonia Bytom (+1) 1 Cracovia (+1) v Wisła Kraków 2 kurs 7,91 |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ktoś z tym osobnikiem z fixmaster współpracuje w ogóle?
![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli ktoś wierzy, ze za 100 zł kupi typ na ustawiony mecz to jest wyjątkowo naiwny, albo wręcz nawet głupi.
Nawet jeśli coś takiego jak fix istnieje (w co szczerze wątpię), to wiedzę na ten temat ma bardzo wąskie grono poza które ta informacja nie ma prawa wyjść. Jeśli wierzycie, że jakiś internetowy szczurek na założonym blogu da Wam skuteczny typ po kursie 20.00 złotych to życzę powodzenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dziekuje,dobranoc ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
nareszcie jakiś sukces
![]() na teraz: Hercules-Cordoba 1 Valur-Hafnafjord over 2,5 Rocco na jutro jeszcze uboga oferta na strzelców goli,bo jest tylko Voracek po kursie 3,3.No i gratuluje ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 10.05.2010 o godz. 20:01.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
brał ktos juz udział w fixmasterowej ustawce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja myśle nad Kovalchukiem na jutro bo spodziewam sie niziutkiego kursu na Ovce. ale to sie okaze rano. teraz wracam do meczu kibicować... Łotwie ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Może mi ktoś wyjaśnić dokładnie, dlaczego jest konflikt kibiców legii z wlascicielami?
Ja coś nie dzisiejszy jestem |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie przesadził ani trochę. Ja się raz na tym przejechałem i do tej pory się sobie dziwię, że byłem tak naiwny. Zastanów się- masz w necie dostępnych buków, nie wiem, sto? Nawet, ****, niech będzie 25 (a jest więcej). Masz cynk, a w każdym z tych buków konto (bo przecież możesz sobie założyć). Masz mecz po kursie 5. Stawiasz po 1000 złotych na ten mecz u każdego buka (żeby nie było, że stawiasz za dużo i za dużo wygrywasz- żeby Ci nie zablokowali konta). U każdego z tych buków wygrywasz po 4000 na czysto. Razy ilość serwisów- czyli 25... Policz sobie i odpowiedz na pytanie- po co ktoś, kto ma cynka, miałby go sprzedawać za 50, 100 czy 300 złotych? Te ich wklejane kupony wiadomo, że kuszą, ale po to tam są wklejane- idealnie trafiają do umysłów domorosłych typerów- chęci szybkiego wzbogacenia się. Poza tym- nigdy nie masz gwarancji, że te kupony są prawdziwe, albo nie przeklejone z jakiegoś forum, na którym ktoś inny się nimi chwali. ![]() Jest tu na forum np. Rocco, czy J. Zubrzycki i kilku innych. Lepiej grajcie, to, co oni sugerują, niż płatne typy od **** wi kogo. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 10.05.2010 o godz. 20:59.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Serie B
Albinoleffe - Salernitana chyba jednak chodzi o to spotkanie, wiadomo włoska liga, tam co chwile jakieś ustawki ![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|