|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Edit po sprawdzeniu porzdnym wyszlo mi 42, dajmy na to ze obetna mi gdzies tam 2 ptk. i jak bede mial 40 i dostane sie do III na biol chem, stawiam browary(ograniczonej ilosci) !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Na tej stronce są błedy na pewno w odpowiedziach.. Trzeba poczekać..
![]() Np. przedtem było , że rysunek II a w tekście pisało, że lisice parzyste, ale zmienili. i chyba błąd jest z tym weg kamienny -> brunatny -> torf ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najlepiej poczekać na własne oficjalne wyniki.
A nie srać po gaciach czytając odpowiedzi jakiś ekspertów.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no nie wiem ale nie ma na bank bledu w tym weglu kamiennym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
masakra Polski 41 majca ok 31 a kurdemarzyłem o 38 ehhh
To gdzie idziecie ja już napewno do IX podobno fajna szkola ![]()
Ostatnio edytowane przez PawełABG : 28.04.2010 o godz. 16:54.
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może ktoś coś mi powiedzieć na temat technikum w HTSie na Złotej Jesieni? Interesuje mnie technik hotelarz. Jaka to szkoła? Wysoki poziom itd.?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem, że jest szkoła hotelarska na kapucyńskiej (technikum)
bede tam składał papiery zresztą ![]() . jak panowie po angielskim? Mysle , że bede miał conajmniej 45 ![]() Łatwiej być juz nie mogło ![]()
Ostatnio edytowane przez Cinek1906 : 29.04.2010 o godz. 09:20.
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
9:48 w domu. Świadczy to o ułomności tego testu..Liczę na 5 dyszek!
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
haha... Angielski, wszyscy wyszli po 40minutach
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zapraszamy do Wiślackiego XIII Liceum.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
U nas tak samo minęło połowa czasu i wszyscy wyszli
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczyłem sobie punkty i wychodzi mi 49/50 z tym kremem do opalania się pomyliłem
![]() ![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak były zadania na tym egzaminie z anglika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Zapraszam serdecznie : ) ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam angielski w zeszłym roku. Wszystkim się palić chciało i tak od połowy testu się zdenerwowali zaczęli strzelać i wyszli po 20 minutach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A można prosić o link do strony szkoły?
![]() A co do testu - łatwizna. Ok. 40 pkt. powinno być moje tylko co z tego skoro i tak się to nie liczy? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ile trza mieć punktów żeby na hotelarstwo się dostać ? ;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ja składałem papiery(a było to 3 lata temu), to minimalną liczbą punktów do przyjęcia było ok.110.
Na rok 2010/2011 szkoła proponuje tylko trzy odziały hotelarskie: e,f,g. Z mojego rocznika jest pięć oddziałów: e,f,g,h,i ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno już na 100% -4pkt za streszczenie pieprzonego Hobbita...
![]()
Tylko jeden Klub,
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja z kolei słyszałem,że 3 punkty są do zdobycia, jeśli będzie poprawnie napisane...
można wiedzieć z jakiego źródła masz tą informacje ? ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja się w waszym imieniu pytałem mojej polonistki jak z tym streszczeniem i odpowiedziała że macie po 4 pkt. ;-/
W sumie już ktoś z starszych kolegów nam mówił żeby uważnie czytać polecenia!! Więc nie wiem jak tyle osób mogło napisać streszczenie z Froda ?! Jak dobrze że ja napisałem tak jak trzeba |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg mnie za strzesczenie złego tekstu powinno być 0 punktow..
![]() FORZA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na prawde trzeba być głupim - pisze wyraźnie polecenie żeby streścić tekst I a połowa streszcza IV. Nawet jakby wszyscy zrobili tak samo źle nie powinno się za to dostać punktów. Nie wiem wogole kto taka propozycje puścił do mediów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad III, VII i XI LO i nie wiem, które wybrać w pierwszej kolejności. Liczę, że będę mieć tak około 144 ptk i nie wiem czy to dużo czy mało, bo dużo się mówi, że tego roczne testy wypadły słabo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do VII ciężko rok temu kumpel miał ok. 156 i był na szarym końcu ale rok temu był prosty test więc zawyżyli progi może w tym obniżą ja licze ze też koło 145 pkt będe miał i nie wiem czy się tam pchać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
polecam XI Lo - Wiślacką szkołę
![]() ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tuż za VII pod względem poziomu jaka jest szkoła mega Wiślacka?
![]()
Tylko jeden Klub,
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a co myślicie o LO 26 albo o ekonomiku na kapucyńskiej ?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|