|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja polecam zatrudnic kilku scoutów z dobrymi ocenami potencjału i umiejetnosci, potem asystenta rowniez dobrego i wyruszyc na kilka dni do Ameryki, Afryki, Europy Wschodniej.
Znajdziecie regenów i nie tylko. najwieksza frajda dla mnie w tej grze, bylo wlasnie odkrywanie zawodnikow. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
o co chodzi z tą taktyką że wszystko sie wygrywa? chciałbym sprawdzić z ciekawości ;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie ma może ktoś jakichś facepacków, żeby działały w FM 2010 - i krótkiej instrukcji gdzie to wsadzić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Taktyka opiera sie na tym ze wykorzystuje bug w grze ktory polega na tym ze przy odpowiednim ustawieniu zawodnikow przy rzucie roznym chyba z kazdego rogu pada bramka- bynajmniej ja tak zrozumialem jak tu ludzie pisali na forum, sam tego nie sprawdzałem wiec nie jestem pewien ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Taka ciekawostka.
Gram Wisła i mam rok 2021. Zarzad postanowil mi rozbudowac stadion o .......1320 miejsc siedzacych co dalo pojemnosc 35 tys ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czy istnieje możliwość w FM 2010 by podobnie jak nie jaki Hiddink być trenerem klubu( który prowadzejuż 5ty sezon) i jednocześnie prowadzić reprezentacje np Polski czy muszę sie liczyć że jak obejme jakąś to pożegnam sie z klubem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
od dawna istnieje mozliwosc trenowania i klubu i reprezentacji w jednym momencie. FM to realistyczna gra, bez przesady
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Miał ktoś taki problem
Zapisanie gry nie powiodło się. Zapis gry zakończył się niepowodzeniem. :/ Dzieki. Sytuacja ciekawa w grze miałem 2 sejvy jeden z Wisły 2013 i Southampton i tyle, na szczęście podkusiło mnie aby zachować sobie game i save na plytce. Powód: abc
Ostatnio edytowane przez LeQ : 09.05.2010 o godz. 11:04.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja naadal gram w FM 08
5 i pół sezonu w Wisełce 5 majstrów i zostawiłem Wisłe na prowadzeniu po pierwszej rundzie(co ciekawe moim następcą jest Baszczu, marny z niego trener, najlepszych sadza na ławie kupuje złom, wali im kontrakty jak idiota) W tym czasie dwukrotnie byłem w 1/4 LM Potem uratowałem Frankfurt przed spadkiem kwalifikując się do P. UEFA, tuż po rozpoczęciu sezonu odszedłem do Liverpoolu zajmując 2 m-c, obecnie po szesciu kolejkach jest 4... W tym czasie zakwalifikowałem się Urugwajem i dochodząc w MŚ 2014 do 1/4, po zakończeniu odszedłem do reprezentacji Anglii. Jak na razie same sukcesy, liczę, że wrócę do Wisły kiedyś, bo to co robi Baszczu to woła o pomste do nieba. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gram w football manager 2010 Wisłą, skończyłem właśnie rundę jesiennę pierwszego sezonu
zająłem 3 miejsce w grupie LM, będe grał dalej w Lidze Europejskiej ? i jeszcze jedno pytanie, zmniejszyć obciążenia treningowe w czasie przerwy zimowej? korzystam z treningu TUG. dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Elo pewnie już było to pytanie miliard razy...
Czy w FM10 rośnie prestiż ligi polskiej ? ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Donki miałeś save jeden czy w ustawienia zmieniałeś do X zapisów.
Chodzi mi o to czy ten błąd jest nadal w tym savie. Przykładowo na obecnym savie wyskoczył mi taki błąd a dwa dni temu zapisałem go ok miecha wcześniej w grze |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Zawsze sobie zapisuje na zmiane, bo tak jest najlepiej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja osobiście nic nie zmieniam i wszyscy są dobrze przygotowani do nowej rundy( też korzystam z treningu TUG-a)
albo rośnie ale strasznie powolutku i tego prawie nie widać... Co nie znaczy że do Wisły nie można ściągnąć ciekawych zawodników bo zawsze się ktoś znajdzie ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
No i jestem przez ten je**** błąd w dupę o calutką rundę :/
Można ściągać zawodników ja miałem na tamtym savie Bernardo z Cruzeiro , Diego Buananotte , Glaubera z AEK i Marco Borriello AC Milan |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam
. Ja chcialem sie dowiedziec czy np jak zaczalem gre Wisełka w fm 08 i ustawilem na poczatku tylko lige polska to czy np jakby mnie wyrzycili czy bym odszedl to moge objac druzyne z innej ligi![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
1906 znaków... ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ok dzieki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie jaki jest wasz największy rekord w sezonach spędzonych w jednym klubie w FM 2010
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Weź Śląska
Ja próbuje nim sił i całkiem nieźle mi idzie chociaż łatwo nie jest.Mogę Ci doradzić tyle, że jeśli masz Bilińskiego to jest to podstawa ataku. Na pomoc zdecydowanie mega talencik Tymiński. Życzę powodzenia. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamyk co prawda szkoda mi mego składu którego budowałem przez 3 sezony ale chyba zrobie tak jak mówisz tylko niewiem czy da sie zrobić z bankruta milionera( chociaż w 8ce maiłem motyw że grałem Odrą Opole w 2lidze i świeciły w niej takie gwiazdy jak Djurdjević,Biliński,Gołoś,Pazdan Stolarczyk,Martins Ekwueme ) dobra a kogo polecasz na bramke do Śląska
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma jak lojalny sztab razem ze mną team RB Salzburg opuścili Wałdoch(asystent) Kovac (2gi asystent),Dowhań(wiadomo),Panucci(scout),Giggs(Tre ner Juniorów),Scholes(Trener),Hamman(2gi Trener) Csaplar(scout),Bierhof(Scout),teraz czas na Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A ja grałem w fm08 Jagiellonią i dopiero w 2040 roku udało mi się zdobyć ligę mistrzów
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na bramkę do Śląska polecam Jacka Szumskiego.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może ktoś zapodać linka do koszulek dla I ligi w szczególności dla Znicza Prószków w stylu SS 09 będe wdzięczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zacząłem grać Chelmsford City, z 7 ligi angielskiej
![]() Co się gimnastykować trzeba, żeby kogoś sciągnąć.. Megagwiazdą u mnie jest.. Krzysztof Sikora, brat Adriana Poza tym przyjmuje polityke darmowych, rocznych wypożyczeń z najlepszych klubów angielskich. Ogólnie jest tak, że jak ktoś zgodzi się przyjść do mojego klubu, to z miejsca go gwiazdą obwołują ;p Wszystkie transfery są bezgotówkowe. Aha, potrzebuje dobrego napastnika o CA cos powyzej 60-65. Albert Tabot Mfongang nie dostał pozwolenia na pracę.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przemek1902 który sezon
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 12.05.2010 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie a może tak zagrać jakąś ligę wspólnie
Jacyś chętni |
|