|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zwrotka Eldo jest mistrzowska, Włodi to w ogóle chyba nigdy nie zszedł poniżej swojego,wysokiego poziomu (jedynie wers z długopisem niepotrzebny) i bardzo duży szacunek mam do niego. W którym momencie Pelson się ośmieszył? Nie wypadł najlepiej w tym kawałku, ale też nie zaniżył jego poziomu, cała trójka na duży plus.
Moim zdaniem bardzo dobrze, że odpowiedzieli, zostali zaczepieni przez postać jednak coś znaczącą w polskim rapie, więc nie mogli tak po prostu przejść obok tego. Podkręcili chłopaki ciśnienie na płytkę Parias ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gdybyś nie był psychofanem Ryśka nie wyzywał byś od debili kogoś kto go krytykuje.
OK ? ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
. Pelson-jaka "złota jesień litości... Tede "zmiażdżył"... KLĘSKA !!!!!! 3 rymy w 48 wersach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
trzeba być ignorantem( specjalnie nie znizam się do twojego poziomu) żeby nie pomyśleć że ktoś może mieć Peje GDZIEŚ czyli prosciej bo może nie zrozumiesz, mieć wyjebane na niego, jego muzyke i zachowanie..moim zdaniem to zachowujesz się włąsnie jak psychofan Peji.... sypiesz takimi samymi argumentami jak i on.. Pele się osmieszył nie masz na drugie czasami Rysiu ![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Włodi "Żurom pokazał Tobie w której grasz lidze" nie nawinął, że Żurom wygrał beef, skumaj to. Peja myślał, że zje i wysra Żuroma w jednym kawałku a ciągnął to jakiś czas - potraktował go jak kogoś ze swojej ligi, tyle. 3 rymy w 48 wersach ![]() ![]() padłem heheeheW ogóle te argumenty przeciwko Pariasowi to jakaś farsa. Brak rymów? To, że nagrali we 3? Proszę Cię ![]() aaa i jeszcze jedno: to na 100% ze strachu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Złota jesień ? Głowy nie tam ale chyba na jesieni wychodzi płyta Parias ? A no i zapamiętajcie sobie, że Tede nie jest ku*wą tylko kur*om. Co do opinii kolegi, że zwrotki w DTKJ wszystko tłumaczą. Hmmm... jedyne co one tłumaczą to to, że Rychu jest hipokrytą (np w nagraniach po łazienkach pizgasz koks, czy coś takiego) bo wszystkie argumenty wobec Tedego można użyć również w stosunku do Rysia. No, wyjątkiem są trzy koronne, Tede jest :
- po studiach, co go dyskwalifikuje jużna starcie, przecież to obciach - synem byłego marszałka sejmu, to też masakra - pracuje w TVN Ogólnie co do całego beefu dobrze wypowiedział się Fu. To już nawet nie jest śmieszne, chociaż poszerzenie go o Parias może być ciekawe Marzę żeby Sokół coś nagrał na Peje bo ma do tego konkretne powody i zniszczył by go jedną zwrotką![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Peja powinien sie schowac. niepotrzebny byl kawalek Peja vs Hip Hop. chlopaki go teraz pojechali i myśle ze na tym powinno sie zakonczyc. Peja spadl na dno. zaczal nagrywac pod publike. Cenie go za przeszlosc nie trawie za terazniejszosc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() "raper z pod żabki proste kto zakłada dzieciom zimowe czapki na wiosnę" "sterydy pitbulle smarowanie oliwką" "dalej ruszaj w trasę roz....... wszystko" szydera niezła Rysiek się spiął, na maksa poważny a oni biedaka olali ![]() wywiad z trochę bardziej ludzkim Peją http://www.onet.tv/zmagam-sie-z-moim...2,6,klip.html# choć momentami znowu się spina
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 28.04.2010 o godz. 22:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Peja nie wjechał na Eldo na CW, ale zahaczył o niego w "Peja vs. Hip Hop" i to w ten sam sposób, a Eldoko to wykorzystał tylko ksywki zmienił
Peja się przypierdalał do Eldo że ten na swoim koncercie płytki rozdawał i się z tego nabijał.. ch*j mu do tego, ja w tym nie widzę nic śmiesznego. Peja za dużo gówna pakuje do nosa i mu mózg nie działa, atakuje wszystkich i dzieli polską scenę hip hopową wg. mnie
Ostatnio edytowane przez Lewy'88 : 29.04.2010 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
cos sie dzieje przynajmniej na polskiej scenie ,bo te kawalk- wszyscy u wszytskich goscinnie ,lizanie dupy ,promowanie sie na slawie innych wygasajacych ,to bylo juz nudne i slabe
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
http://w378.wrzuta.pl/audio/6m3mRCz0...p-hop_vs__peja |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
tak tak warszawski styl Eldo i Tede przyjaciele..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Bo **** Eldo sie w to wpierdalal? chyba ze sie obrazil za "**** mnie obchodzi co powiedzial Eldo" O.o Jak dla mnie to nie punch no ale coz...
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dopiero jak Peja pojechał Pelsonowi i wspomniał o Eldo nagle poczuli tą jedność z Tede i stanęli po jego stronie? Gdzie byli wcześniej?Bo trochę to już trwa. Nagle "warszawski styl" to ten sam który reprezentuje Molesta,Eldo i Tede ? Może jeszcze nagrają razem...
Dymcol myślę że teraz jest im bliżej do Tedego,bo wcześniej na pewno nie było, i dlatego moim zdaniem to jest takie śmieszne. Zgadzam się z jaitylkoja,niepotrzebnie Eldo się wtryniał,jeszcze mówiąc na koniec Pariasa "...i **uj mnie obchodzi co powiedział Peja."-chyba jednak nie do końca skoro napisał zwrotkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Chyba tylko od czasu kiedy Peja im pojechał, patrz wcześniej kawałek na płycie Włodiego odrzucili opcję, czy tez stary zapomniany beef Elda z tede
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ludzie czytając posty, z tego tematu, wychodzi na to, że cała nasza scena h-h ogranicza się według większości do wojny Peja vs. Tede i reszta. Oceniając po postach nie których, autorzy owych, są już na ostatniej prostej do hipokryzji....
Nie lepiej zamiast oceniać po milion razy ciągnące się w nieskończoność dissy, które stoją na jednym poziomie (i które co raz bardziej przypominają tasiemca), pogadać o najbliższych koncertach, premierach, wydarzeniach i rzeczach które są ciekawsze ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie prawdziwy hip hop ? Na Prosto Mixtape 600V. Polecam każdemu, bity niesamowite
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
napiszę tylko że beefy były zawsze wpisane w HH i są jego nieodłącznym elementem pozdrawiam bez napiny ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
pozdrawiam, również bez napiny
Ostatnio edytowane przez igortsw : 02.05.2010 o godz. 18:59.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Hip hop na prosto mixtape? O.o ja tam po przesłuchaniu 3 razy usunąłem z kompa... Czysta komercja jak dla mnie
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chyba się jeszcze w tym temacie to nie pojawiło: http://www.youtube.com/watch?v=7N51cLyHPVA
Ortega na mixtapie JuNouMi vol.4, polecam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
polecam również.. Ortega jak zwykle Klasyk....
mam nadzieje że jednak jeszcze cos nagrają, bo robią straszne kocury ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gQoJaOIhBZ0
Mnie już osobiście dawno to przestało bawić. Na szczęście są jeszcze raperzy którzy odpuścili sobie dissowanie z Peją. On wie swoje i nikt mu nie zamknie buzi. "Z głupim nie wygrasz" i tyle. A reklama jest, płyty się sprzedają i Ryś zarabia. Tymczasem wolę czekać na płyty Gurala czy też Abradaba. ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
no to już niedługo poczekasz
11.06.2010 premiera Totemu Leśnych Ludzi, koncert premierowy odbędzie się w klubie Studio!! gościnnie wystąpi Wall-e. http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1273350020 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Całe szczęście, że Waldemar Kasta lepiej rapuje niż mówi po angielsku
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Co do dissu Peji i reszty co sądzicie o tym:
http://www.youtube.com/watch?v=77kl-...eature=popular ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
sądzę, że Rysiek śmiesznie wygląda na tym pierwszym zdjęciu, w szalu Lecha. Po za tym no tylko krowa nie zmienia poglądów. Jak to ładnie powiedział Gural na jednym z koncertów o sytuacji z ZG i o dissie Peji z TDF'em: "robią z igły widły" więc może warto dać sobie już z tym spokój? Już nikt nic nowego nie powie, raczej nikt się do tego już nie dołączy, pewnie Parias jeszcze coś nagra później Rysio odpowie i na tym się to skończy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
TLL 11.06 - debiut w Studio
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.05.2010 o godz. 13:34.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|