The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:53
nie mówię, że grali dobrze, mówię, że zagrali mądrze i rozważnie, to jest różnica.
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 29.07.2010, 21:57
Przynajmniej będe mógł sobie spokojnie kupić bilet na nowy stadion.
Jak będzie chodzić 15 000 to będzie b. dobrze.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 29.07.2010, 21:59
wwf napisał(a):Wyświetl post
Przynajmniej będe mógł sobie spokojnie kupić bilet na nowy stadion.
Jak będzie chodzić 15 000 to będzie b. dobrze.
Zawsze było łatwo kupić bilet poza Cracovią i Legią...
Po prostu będzie przychodzić po 12-15 tys. ludzi na tych amatorów i tyle.
Tylko Wisła!
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Dwie sprawy :

niech liga od nastepnego sezonu rusza wczesniej, by nasze druzyny byly juz w formie (o ile to mozliwe) na pierwsze rundy kwalifikacyjne - bo my nie gonimy juz bogatego zachodu, my musimy gonic kelnerow

jak najszybciej organizowac akcje kibicow - cos w stylu "Ratujmy nasz klub" - NIE MOZE WISLA BYC TAK DALEJ ZARZADZANA/ PROWADZONA

Pisze te slowa serio bez odrobiny ironi...

Boli mnie to co sie dzieje.

Wisla przekroczyla dzis stan alarmowy
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Dla mnie smieszne jest takie napier.dalanie na co poniektorych i co wiecej, ocenianie ich po pierwszym tak naprawde meczu o stawke. Bywa. Po Szawlach Zuraw bogiem, teraz Ci sami napierdalaja na niego. Za takich kibicow to ja dziekuje. Rozliczac to mozna conajmniej po 10 spotkaniach, ale nie qrva po pierwszym meczu...
Greg
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 29.07.2010, 22:28
ale wykonanie karnego nie najlepsze-eufemizm oczywiście)
Marcinklon
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 29.07.2010, 21:58
brak Garguły na środku i Diaza na lewej obronie a Piotrka Brożka w pomocy to jest całkowita przyczyna nie funkcjonowania lewego skrzydła i wina Kasperczaka który przesiedział cały mecz w budce i to jego uważam za przyczynę dzisiejszej porażki
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.07.2010, 22:07
Marcinklon napisał(a):Wyświetl post
brak Garguły na środku i Diaza na lewej obronie a Piotrka Brożka w pomocy to jest całkowita przyczyna nie funkcjonowania lewego skrzydła i wina Kasperczaka który przesiedział cały mecz w budce i to jego uważam za przyczynę dzisiejszej porażki
I tyle w temacie, za wynik ponosi odpowiedzialność trener, jak można zmieniać napastnika na pomocnika przy stanie 0:1?
Jak można trzymać grającego non stop do tyłu Tomaszka?
Jedyny jego dobry ruch to wpuszczenia Małego za Boguskiego.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
TS Girl
Member

Od: 07.2009

Stary 29.07.2010, 22:11
Savik napisał(a):Wyświetl post
I tyle w temacie, za wynik ponosi odpowiedzialność trener, jak można zmieniać napastnika na pomocnika przy stanie 0:1?
Ja sobie tłumaczyłam to tak, że Mały poszedł partnerować Żurawiowi, a Łobo za niego na skrzydło. Nie było tak?

btw. świetna zmiana Małego... nie sprzedawać go! a przynajmniej nie przed rewanżem. tylko jemu chyba się tylko chciało.

No i Jovanić zagrał przyzwoicie.
Ostatnio edytowane przez TS Girl : 29.07.2010 o godz. 22:13.
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 29.07.2010, 22:19
TS Girl napisał(a):Wyświetl post
Ja sobie tłumaczyłam to tak, że Mały poszedł partnerować Żurawiowi, a Łobo za niego na skrzydło. Nie było tak?
.
Tak było, ale jaki to ma sens przy wyniku u siebie 0:1 Ani wzmocnienie pomocy, ani ataku, jeśli zmieniać to świerzego Gargułę za zmęczonego Jrsaka albo Sobola.
Ostatnio edytowane przez Savik : 29.07.2010 o godz. 22:26.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.07.2010, 22:00
wiecie co jest smutne? ze mój podpis który wrzuciłem rok temu jest wciąż aktualny.. i boli bardziej niż rok temu..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Speedy
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.07.2010, 22:51
medyk napisał(a):Wyświetl post
płakać się chce.. Wisełka jest jak piękna kobieta.. kochasz ją tylko rani.. ale kochasz i wciąż bedziesz kochał..
Najlepsze słowa jakie przeczytałem po meczu!
Kilka wyrazów, a są w stanie zastąpić 15 stron tego tematu po meczu.
Niestety najgorsze w tym jest to, że na twoich oczach wyjebie ją ten, po którym się tego najmniej spodziewasz..

Na wstrzymanie proponuje sobie zrobić 2 serię pompek po 50 powtórzeń. Dla cieniasów, którzy tego nie potrafią proponuję obejrzeć filmik http://www.youtube.com/watch?v=ofIJtjodC1Q.
Następnie zamknąć jadaczkę/wypiąć klawiaturę od kompa i w milczeniu wierzyć, że zagramy w 4 rundzie! Ludzie, Wisła nie z takimi potęgami wygrywała! Już nikt nie pamięta w jakich okolicznościach pokonaliśmy Iraklis? Saragossę? Parmę? Umiejętności mamy w co nie wątpie. Potrzebna jest wiara, ambicja, dobre podejscie do meczu i najważniejsze - walka! To my mamy śmiać sie z przeciwnika po meczu, a nie on z nas!

A Jak mi do ****y nędzy jeszcze jeden baran napisze, że winny jest:
Bunoza, bo dostał czerwoną kartkę, słabo zagrał;
Jovanić, bo puścił bramkę;
Kowalski, bo nie trafił w 5 minucie;
Żurawski, bo nie trafił karnego;
Garguła, bo w ogole nie zagrał,
Małecki, bo cieszył się przy wywalczeniu karnego jakby strzelił na 2-1;
Brożek, bo nawet nie wie jak ten z 13 ma na imię;
Skorża, bo źle przygotował zespół zimą czy Kasperczak, Basałaj, Cupiał, a może jeszcze Edek, bo palił papierosa na meczu, to zapraszam, żeby mi spojrzał w oczy. Obiecuję, że tak mu wyjebię, że zacznie chodzić na ten "lepszy i tańszy stadion".

Prawda jest taka, że winna jest cała Wisła. Od piłkarzy, trenerów, działaczy czy samego Pana Cupiała. Jesteśmy na dnie i należy się cieszyć, że w końcu idze normalność, ale nie oczekujcie, że wszystko zmieni się z dnia na dzień.. Może być tylko lepiej, nie dziś, nie za tydzień, to za rok! Należy tylko w to wierzyć.

Do tego wszyscy pchacie się do Europy, a my nawet nie mamy gdzie grać! Taki Kowalski całe 90 min myśli gdzie on się tu wykąpie po meczu, to jak ma trafić do bramki? Nie zdziwiłbym się jakby 20 tys wiślaków ryknęło "Jazda. Jazda... " polowa azerów miała by w gaciach poniedziałkowy obiad.
Dopóku nie będzie stadionu nie będzie nic. Przyjedzie taki Juventus grać z Wisłą Kraków, w Lubinie... z czym do ludzi.

Pewnie dostane bana za obrażanie innych/słownictwo, ale co tam. Z pokemonami i tak nie ma co dyskutować
Ostatnio edytowane przez Speedy : 29.07.2010 o godz. 22:54.
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.07.2010, 22:57
Speedy napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze słowa jakie przeczytałem po meczu!
Kilka wyrazów, a są w stanie zastąpić 15 stron tego tematu po meczu.
Niestety najgorsze w tym jest to, że na twoich oczach wyjebie ją ten, po którym się tego najmniej spodziewasz..

Na wstrzymanie proponuje sobie zrobić 2 serię pompek po 50 powtórzeń. Dla cieniasów, którzy tego nie potrafią proponuję obejrzeć filmik http://www.youtube.com/watch?v=ofIJtjodC1Q.
Następnie zamknąć jadaczkę/wypiąć klawiaturę od kompa i w milczeniu wierzyć, że zagramy w 4 rundzie! Ludzie, Wisła nie z takimi potęgami wygrywała! Już nikt nie pamięta w jakich okolicznościach pokonaliśmy Iraklis? Saragossę? Parmę? Umiejętności mamy w co nie wątpie. Potrzebna jest wiara, ambicja, dobre podejscie do meczu i najważniejsze - walka! To my mamy śmiać sie z przeciwnika po meczu, a nie on z nas!

A Jak mi do ****y nędzy jeszcze jeden baran napisze, że winny jest:
Bunoza, bo dostał czerwoną kartkę, słabo zagrał;
Jovanić, bo puścił bramkę;
Kowalski, bo nie trafił w 5 minucie;
Żurawski, bo nie trafił karnego;
Garguła, bo w ogole nie zagrał,
Małecki, bo cieszył się przy wywalczeniu karnego jakby strzelił na 2-1;
Brożek, bo nawet nie wie jak ten z 13 ma na imię;
Skorża, bo źle przygotował zespół zimą czy Kasperczak, Basałaj, Cupiał, a może jeszcze Edek, bo palił papierosa na meczu, to zapraszam, żeby mi spojrzał w oczy. Obiecuję, że tak mu wyjebię, że zacznie chodzić na ten "lepszy i tańszy stadion".

Prawda jest taka, że winna jest cała Wisła. Od piłkarzy, trenerów, działaczy czy samego Pana Cupiała. Jesteśmy na dnie i należy się cieszyć, że w końcu idze normalność, ale nie oczekujcie, że wszystko zmieni się z dnia na dzień.. Może być tylko lepiej, nie dziś, nie za tydzień, to za rok! Należy tylko w to wierzyć.

Do tego wszyscy pchacie się do Europy, a my nawet nie mamy gdzie grać! Taki Kowalski całe 90 min myśli gdzie on się tu wykąpie po meczu, to jak ma trafić do bramki? Nie zdziwiłbym się jakby 20 tys wiślaków ryknęło "Jazda. Jazda... " polowa azerów miała by w gaciach poniedziałkowy obiad.
Dopóku nie będzie stadionu nie będzie nic. Przyjedzie taki Juventus grać z Wisłą Kraków, w Lubinie... z czym do ludzi.

Pewnie dostane bana za obrażanie innych/słownictwo, ale co tam. Z pokemonami i tak nie ma co dyskutować
Też to zauważyłem i za zgoda autora uzyłem tego. Nie ma co rozpomietywac to nic nam nie da , a trzeba sie postrac przejsc dalej. A pozniej zobazymy.

Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
No to napisze cos na chlodno, bo pewnie poltorej godziny temu moj post zniknalby w natloku innych - tych bardzo emocjonalnych.

Nierozumiem tego forum, to po pierwsze. Wysmiewano kilka osob, glownie wolfy'ego, ze najezdal na transfery. Przeciez sciagnelismy tylu zawodnikow, same materialy na gwiadzy mowiliscie. No i macie swoje gwiazdy. Zawodnik, ktory nie lapal sie w 2.bundeslidze nie nadaje sie jak widac, takze do Polski. Caly czas schodzil do srodka, zamiast grac szeroko, zadnego udanego pojedynku. GWIAZDA.

.
A ja nie rozumiem dlaczego ocenia sie gości ktorych widziało sie 1 raz na żywo.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 29.07.2010 o godz. 23:00.
Jovanovic - masz plusa.
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.07.2010, 22:01
Czy ktos wszedł w ten zakład gdy ktoś twierdził ze Wisła przegra? chodziło o koniec pisania na tym forum - taka stawka
Jovanovic - masz plusa.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.07.2010, 22:10
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Czy ktos wszedł w ten zakład gdy ktoś twierdził ze Wisła przegra? chodziło o koniec pisania na tym forum - taka stawka
Najgorsze, że miałem postawić przegraną wszystkich Polskich drużyn, ale nie mogłem się przemóc żeby obstawiać przeciw Wiśle Kij z tym, i tak bym się nie cieszył z tak zdobytych pieniędzy, ale z drugiej strony teraz jestem i w****iony i bez nich...

Szkoda mi dzieciaków, które naprawdę wierzyły w kłamstwa o transferach, które pewnie jeszcze mocniej przeżyły tę porażkę. Niech Basałaj dalej buduje marketing, już widzę te tłumy pikników walące na mecze najbardziej skompromitowanej drużyny fazy pucharowej ( a tak nas media będą przedstawiać ). Fachowiec, ale od kasowania co miesiąc czeku. Każdy debil wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, że bez sukcesów sportowych nie przyciągnie publiki na stadion. Fanatycy i tak przyjdą, ale piknik nie zapłaci za bilet żeby oglądać jakiegoś spada z drugiej Bundesligi kopiącego się po czole. Może zapłacić najwyżej, żeby zobaczyć jak prawie dwumetrowy chłop przegrywa główki z niższymi o głowę rywalami, ale tu akurat taniej mu wyjdzie na Cracovii, a tam przynajmniej rodak, a nie jakiś stranieri.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2010, 22:01
Z Levadią i Dinamem to był brak szczęścia w dużej mierze.
Z Azerami brak umiejętności i wynik można było przyjąć całkiem chłodno patrząc na to co się działo.
TS Girl
Member

Stary 29.07.2010, 22:03
Bunoza, czy chcemy czy nie, wyrasta nam na pawełkowego obrońcę - czasem klasowa interwencja, czasem podwórkowy babol :(

Źle się dzieje w państwie wiślackim. Media znów uczepią się Wisły, Azerbejdżan ogłosi święto narodowe, Amica awansuje do 4 rundy el. do Ligi Mistrzów...

Tak, z tym ostatnim to był żart.

Odrobimy tę straty. Odrobimy. Jesteśmy Wisłą. Jeszcze damy popalić tym !@#$% Azerom.
pawelwislak
Senior Member

Stary 29.07.2010, 22:05
Ale powiedzmy sobie szczerze Lech walczy z Interem jak równy z równym, i fartem po loterii wygrywa. My bez ani jednej dobrej ofensywnej akcji walczymy z Karabachem. I to jest nasz poziom liga Azerska pieniądze które my płacimy i wkładamy w futbol wcale już nie robią różnicy. Bo w takich krajach pseudo 3 świata postawiono na szkolenie i to jest ta różnica oni nas dogonili i to jest fakt. Nie ma już przepaści między nami a całą resztą rankingowo gorszych drużyn. Po prostu doszliśmy do stanu że u nas brakuje ambicji bo zawodnicy poczuli kasę i nie umierają za klub a w takim Azerbejdżanie dla nich reprezentowanie klubu to najwyższy zaszczyt. To są fakty których już nie zmienimy. Zobaczmy na skok Słowacji, czy też Białorusi u nas tego nie ma.
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.07.2010, 22:45
Problem z jakim dzisiaj przyszło nam się zmierzyć nie jest nowy . Jest stary i się pogłębia... Możemy tutaj bić pianę cały tydzień i co z tego? To że w Wiśle Kraków i całej polskiej piłce ligowej jest nędza to fakt. Dziwi jednak ,że ta nędza i amatorszczyzna piłkarzy ,trenerów, dziennikarzy sportowych, "działaczy" związkowych i klubowych ma aż tylu konsumentów. Pełny stadion ludzi skandujących "****a mać , Wisła grać" I co to dało? Gdyby ten stadion był pusty to może ktoś by poszedł po rozum do głowy i albo zaczął zmieniać na lepsze albo to wszystko w ****u zaorał. Reklamy, transmisje , zainteresowanie ,stadiony... WYMÓWKI- nie ma esencji, nie ma twórców i dlatego nie będzie tworzywa. SYSTEM. Ale systemu nie zbuduje Piechniczek, Engel i reszta PMS. System jest w stanie zbudować tylko prywatny kapitał ,który dla własnego dobra będzie z daleka trzymał polskich trenerów i aspirujących do tej roli byłych polskich piłkarzy.
Markus
Senior Member

Stary 30.07.2010, 14:21
Jestem załamany, choć wynik nie może dziwić nikogo, kto ma świadomość w którym obecnie miejscu jest polska piłka i Wisła. Porazka z Azerami wpisuje się w prawidłowość ostatnich lat. Jeśli klub ma słabe struktury, marne szkolenie, złe zarządzanie, fatalną bazę i do tego jeszcze mizernych zawodników, zawsze wcześniej czy później będzie zbierał tego gorzkie konsekwencje.

Tym razem nie było już Marcelo, by wyręczył bezradnych napastników. Kowalski miał szansę, ale nie ma jego umiejętności, wiec skończyło się pudłem. Ta scena dobrze obrazuje, dlaczego należy zatrudniać piłkarzy potrafiących cokolwiek na murawie, a nie startować do ważnych meczów z kimś tak słabym. Nasi działacze zobaczyli też, dlaczego profesjonalne kluby nigdy nie rozwalają swojej obrony w okresie ważnych spotkań i dlaczego w miejsce odchodzących zawodników nie warto kontraktować przypadkowych nonamenów bez jakichkolwiek osiągnięć w CV. Bo szanse, że coś z tego będzie są marne, natomiast szansę na klęskę ogromne.

Ale Kowalski to nie jedyny problem. Wszyscy na tle sensownie ustawionych rywali obnażyli swe braki. Wielu na pewno najbardziej zaszokował Bunoza, który zagrał dramatycznie. To ma być zastępca Głowackiego czy Marcelo? To raczej żart Kleindinsta jest, bo motorycznie był bardzo zły, technicznie jeszcze gorszy, a w ustawianiu się bił rekordy nieporadności. W dodatku pokazał, że ma problemy z racjonalnym myśleniem i ocenianiem sytuacji na boisku. Po tym popisie widać, Wisła potrzebuje nie jednego nowego stopera, a przynajmniej dwóch.

O innych zawodnikach nie ma sensu pisać - nie zaskoczyli niczym. Zaskoczył za to Kasperczak, złymi decyzjami personalnymi i kompletnym brakiem pomysłu na organizację gry zespołu w tym meczu.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
daniel123
Member

Od: 07.2006

Stary 29.07.2010, 22:07
załamać się można,Jirsak udowodnił że od pierwszej minuty grać nie może,jedynie wchodzić na pod męczonego rywala w drugiej połowie,Łobodziński to najlepiej na doliczony czas gry,jego to w ogóle bym w 18 meczowej nie umieszczał,z tego meczu widzę jeden plus-Takiego Małeckiego chce w Wiśle,oby tylko to nie było jednorazowe.
orzeu
Senior Member

Stary 29.07.2010, 22:11
Przebudowa druzyny miedzy sezonami musi sie tak skonczyc. Na tak gruntowne zmiany jest czas w przerwie zimowej. Tragiczni obroncy, znudzona reszta i taki efekt.
WISŁA PANY !!
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 29.07.2010, 22:12
Niesamowicie wqr.via mnie jedna rzecz... http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nktowal_wisle/

I tutaj cytat: Nie dość, że będą mieli przeciwko sobie prawie30-tysięczną publiczność, to przyjdzie im grać w upale i z myślą, że muszą wygrać dwoma bramkami, aby awansować do następnej rundy kwalifikacji do Ligi Europejskiej.

A co, przy wyniku 2:1 dla nas to nie wejdziemy? Normalnie rece mi opadaja jak widze taki tekst na OFICJALNEJ stronie klubu. Nie wiem kto to pisze ale to qrva jest tragiczne a nie smieszne.
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.07.2010, 22:13
Wy naprawdę wierzycie w to, że nasi pojadą tam i wydrą Azerom zwycięstwo? Jaka była w Krakowie temperatura powietrza? 20 stopni? Pewnie mniej, a im i tak się nie chciało biegać. Wierzycie, że przy 40 się im zachce?
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Kilka refleksji, drużynie zabrakło serca, lidera, Sobol zapierdala no i tyle, nie jest mentalnym przywódcą, Żuraw co już wiadomo było po Tibilisi, też nie. Drużyna nie umiała reagować pozytywnie na wydarzenia na boisku, i wątpię by za tydzień to potrafiła, tak więc dajmy sobie siana z jakimiś nadziejami i skupmy się na lidze i ciężkiej pracy.

Bunozy bym nie skreślał po jednym meczu, pewnie jeszcze nie raz nas pozytywnie zaskoczy ( w naszej lidze to nie sztuka), ale że to będzie piłkarz pokroju Marcelo to nie ma co liczyć w cuda. Ten Dragan to było wiadomo, że nie ma się co po nim wiele spodziewać, więc skąd ten żal?

Żal można mieć do Kasperczaka, za dużo niepotrzebnych zmian w składzie przed meczem, tyle że on jest trenerem (pewnie już nie długo, i wrogowie z pewnej grupy już nie będą musieli psuć atmosfery w drużynie i będą mogli otworzyć szampany) i on ich ogląda na codzień.

K#$%$^% i znowu pozamiatane, no to gonimy Azerów, może nam przez rok daleko nie uciekną....
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Po pierwsze pozdrawiam forumowiczow, ktorzy twierdzili (i zapewne dalej twierdza), ze poziom polskiej ligi sie podnosi.

Po drugie wynik nie jest sprawiedliwy bo powinno byc minimum 1:3 dla Azerow.

Ponadto nie widze zadnych szans na awans. Levadia i Vaalerenga byly na naszym poziomie. Karabach jest o klase lepszy. Tu nie ma przypadku. Wygrala po prostu lepsza druzyna. Tak jak my pojechalismy Szawle tak Azerowie pojechali nas.
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 29.07.2010, 22:14
Ten mecz wyglądał zupełnie tak jak mógł wyglądać mecz z lepszym przeciwnikiem od nas. Szkoda że nawet Azerowie mają większą kulturę gry od nas.

W rewanżu ich wyruchamy tak że nie będą wiedzieć gdzie mieli dupę. ..... marzenia ().

:/ tylko zgagi przez ten mecz dostałem. Żadnej wściekłości, zdenerwowania... tylko zgaga.
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Nie wiem jak dla was,ale dla mnie błąd przy bramce popełnił Kowalski,który miał nadmiar czasu,żeby dobiec do zawodnika,a tak ten kilka sekund stał bez obstawy jakiś Azer się zczaił no i padła bramka.Mnie też zdziwiło,że prawie dwumetrowy kawał chłopa nie potrafi skoczyć do piłki...
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Wynik zły ale mogło być gorzej. Trener Kasperczak zawalił z doborem składu... Dlaczego nie grał Garguła? Czemu Piotr Brożek zagrał na lewej obronie? Małecki na ławce? Bunoza nie jest zgrany i to było widać, grał bojaźliwie, bardzo niepewnie zamiast niego powinien grac Diaz (nie myślałem, że kiedyś będę chciał Diaza na boisku...) Żurawski strzela karnego w ostatniej minucie? Przecież on nigdy nie miał dobrej psychy... Gdyby nie bramkarz moglibyśmy już właściwie się żegnać z LE, a tak szansa jeszcze jest. Liczę na rewanż! Jeśli Kasper wyciągnie wnioski i dobrze dobierze skład powinniśmy wygrac w Azerbejdżanie. Do boju!
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2010, 22:15
Jestem załamany, przejechałem 300 km , zdarłem gardło, w pewnym momencie to chciałem sam wejść na boisko, nie wiem wstrząsnąć może tymi gwiazdorami....przykro

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów