|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Np. na ulicy Bocianiej (niedaleko pętli 164) Koszt 20 zł.
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
20 zł za wymianę kół
Za wymianę opon - zdjęcie gumy i założenie na inne felgi to na pewno więcej niż 20 dychy ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
a u trzeciego znow za 50zl stalowki a 70alu ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zaprewne chodziło o to, że za 20 zł od opony, czyli w sumie 80zł. Udało mi się znaleźć przy Reymonta (dokladniej to na ul. Budryka) wulkanizatora, u którego wymiana kosztuje 49zł za 4 koła z wywarzeniem. Bede dzwonil we wtorek i chyba tam bede wymainial. No chyba ze macie jeszcze jakies inne miejsca warte polecenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Od mniej więcej 2 tygodni mój samochód(Seicento 2000r.) wydaje dziwny dźwięk przy redukcji biegów z trzeciego na niższe i podczas jazdy na tych biegach. Trudno opisać ten dźwięk, coś w rodzaju rzężenia. Co to może być?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
przegub..(?)
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
z innej beczki
karawany wiozące PARE PREZYDENCKĄ to MASERATTI Z silnikiem FERRARI i ....wlasnie, jaki drugi model jechał |
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dla mnie ten drugi wyglądał jak Chrysler C300.
![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
tak tak juz sprawdzilem ,ta firma ma 6 takich podobnej klasy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja mam pytanie tez innej beczki
Czy ktorys uzytkownik tego forum posiada honde Civic 1.6 VTEC VII generacji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ktoś z forumowiczów zna jakaś dobrą pastę polerską do srebrnego koloru
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No fajny motyw bo można za darmoszke sie dowiedzieć co trzeba zrobić ale ciekawi mnie to że jak coś nie gra to czy nie wezmą dowodu rejestracyjnego?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To z przymrużeniem oka napisałem.
Już sobie wyobrażam taki przegląd: policja: jak pan mógł jeździć z rozbitym reflektorem / brudnym od oleju silnikiem itp mandat 300 zł plus skierowanie na ponowne badania techniczne ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jechalem autem mojej kobiety, nagle pedal hamulca stal sie bardzo miekki, bez problemu mozna go docisnac do deski, hamowal bardzo slabo. Chcialem dojechac do jakiegos mechanika, jechalem z 20km/h i zaczalo sie piszenie od czasu do czasu. Nie dojechalem, bo zaczelo tak smierdziec i piszczec ze nie dalo sie wytrzymac. Zostawilem auto (niedaleko byl parking). I teraz moje pytanie, domyslam sie ze zacisnely sie bebnowy na kole, ale czy to ma jakis zwiazek ze strata cisnienia w hamulcu (czy jak to nazwac, bardzo miekki - na wylaczonym silniku jak 'podpompuje' to nie robi sie calkowicie twardy) ? Co to moglo sie stac ? Wiem ze ciezko powiedziec na odleglosc, ale moze jednak...
Jutro dopiero dowioze do niego mechanika, bo na lawete to drogo Poziom plynu hamulcowego w normie
Ostatnio edytowane przez mic : 03.05.2010 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wczoraj w telewizji przewinęło się info, że w wakacje PB95 ma być po... 5zł
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla użytkowników turbo, o czym warto wiedzieć i gdzie nie wysyłać.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=34449 dobrygrzeswawa from ocp napisał(a):
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
k.wa mam wrażenie że ceny rosną kilkakrotnie w ciągu dnia ... ostatnio rano byłem na Neste po 4.10 ropę a popołudniu już 4.15 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
Na dniach czeka mnie wymiana oleju.
Dotychczas jeździłem na półsyntetyku 10/40. Jaki teraz olej polecacie? Pozostać przy tym półsyntetyku? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
z tego co wiem to nie mozesz go wymienic na syntetyka.zostaje ci albo aktualny półsyntetyk albo olej mineralny.jeżeli samochód nie jest zjeżdżony,i nie papa ci oleju tyle co benzyny,to wg mnie powinieneś zostac na tym co masz.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jaki przebieg auta
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby ktoś, albo jego znajomy miał na sprzedaż Golfika III w gazie (cena:4500-5000) to proszę o kontakt
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wiem wiem,, Golfik marzeniem większości facetów. Tylko one są tak zajechane, bo wiadomo kto nimi jeździ i jak,, Nie lepiej jakieś zadbane autko kupić?
![]() Pytanko takie: czy Renaulty są "ciężkie" w utrzymaniu? Chodzi mi o koszty naprawy/części przede wszystkim. Podobno mają beznadziejne ułożenie pod maską, że samemu nijak nie idzie zrobić ;>. ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Above - Jeździj na półsyntetyku ile wlezie - ja ciągle leje syntetyk (5W40) do diesla 2.0 co ma ponad 180 tysięcy km i żre mi litr na 5-8 tysięcy więc dużo mniej niż nawet producent zakłada.
Zasada niepisana ale każdy mechanik potwierdzi że mineralny dla diesla z turbiną to śmierć. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam inne doświadczenie z Golfami więc, Ibutti
. Części może tanie, nie wiem, ale sypie się toto i rdzewieje niemiłosiernie. Chociaż słyszałam, że to podobno tylko któryś jeden rocznik - może źle trafiałam (czy raczej moi koledzy) .ps. co ja tu robię :O ![]() ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musiałas źle trafić
Na pewno porównując ten sam rocznik Renaulta do Golfa, wyszłoby na korzyść Golfiny ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Offline |
|
|
96 000 km, silnik benzyna 1.1
Czyli pozostać przy półsyntetyku? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Poza tym auto strasznie mulaste (wiadomo 1.4 w gazie). Jak uparłeś się na Golfa, to poszukaj na Allegro, coś się trafić powinno z tym, że egzemplarz warty uwagi może znaleźć się gdzieś daleko poza Krakowem.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 25.05.2010 o godz. 19:39.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|