|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
demko jest do pobrania z live'a, a co do pierwszego pytania to gry z coopem: resident evil 5, army of two, left 4 dead, forza, chyba gears of war
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No i oczywiście fajne zadania w coopie w MW2.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kilka dni temu kupiłem sobie PS3. Wiadomo jak to jest na początku, temat gier nieogarnięty, więc zwracam się do was z prośbą o polecenie jakiś dobrych tytułów na multi jak i singa. Osobiście zastanawiam się nad kupnem jakiejś strzelanki na multi, MW2, BF:BC2 mam na xboxa, więc wybór padł na MAG. Czy ma ktoś z was tę gierkę? Warta kupna? Bardzo bym prosił o opinie osób, które tę grę posiadają
![]()
Ostatnio edytowane przez Jip : 14.04.2010 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, Devil, zapodajesz, pocinasz w to non stop
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Byłby ktoś chętny na wymiane Uncharteda 2 na jakiś ciekawy tytuł ? (ps3)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdefiniuj ciekawy tytuł... Dla jednego to Motorstorm, dla drugiego Modern Warfare, a dla trzeciego Heavy Rain. Wszystkie sąciekawe, ale nie każda każdemu podejdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
God of War każdemu podejdzie
Kupiłem ostatnio Bad Company 2 i powiem, że multi całkiem całkiem.... Kampania - na razie jestem w 3 misji zdaje się, więc jeszcze duuużo przede mną. No właśnie mam pytanie a'propos multi. Gram ja sobie, gram, dobiłem po kilku godzinach na stopień szeregowca (oklaski proszę) i wychodzę z gry po końcu rundy. A tu mi pokazuje jakbym w ogóle nie grał - wszystkie staty na zero. - Czemu? pytam. Nie udało mi się założyć też konta na EA. ten nick jest zajęty przez innego gracza na psnetwork. jak to kurcze? Przepraszam że tak chaotycznie, ale się wkurzyłem. Powód: nerwy do konserwy.
Ostatnio edytowane przez stawski : 17.04.2010 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na x360 nie mam takiego problemu
może dlatego że mój nick jest taki mało popularny, ale miałem też tak że jeżeli podczas gry kończyłem rozgrywkę to nie dodawały mi się zdobyte podczas niej punkty... a co do GoW'a to faktycznie nie znam osoby której by nie podszedł czekam teraz na przesyłkę z ps2 i będę nadrabiał zaległości w postaci m.in: GoW'a 2 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@dymek, ofsajd
wiem że na PC nie da rady, ale na ps3 gra siębez problemu, tylko na stronie internetowej nie ma moich statystyk. Zresztąto by było bez sensu - w mw2 sięzapisują a w BC2 nie no nic dzięki chłopaki za pomoc. Zobaczę jeszcze dziś - może mi to wredne konto utworzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak to jest, ale konta EA są zjebane. Miałem takie same problemy w grze Mercenaries 2 , jak chciałem pograć online.Mój kumpel miał też problemy z kontem w grze Dragon Age.
no to się "sonówka" szarpnęła http://gry.onet.pl/2156167,,Zapowied...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 18.04.2010 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na stronie EA sięw końcu zalogowałem, napisało mi że mój żołnierz zaginął w akcji (błąd 404) i że albo mają problem z serwerem, albo coś źle wpisałem. Kazali odświeżyć za 2h35 min. zalogowałem się po 3 godzinach z hakiem i napisało mi to samo :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie mam uno problema, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego mnie nie chce przez cały dzień zalogować do Xbox Live
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrób test połączenia i będziesz wiedzieć gdzie jest problem.
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wam też w padzie do X'a lewa gałka analogowa się ściera tak cholernie jak mi ?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bez przesady pogadamy jak zetrzesz cały drążek wtedy mozna powiedzieć, że cholernie
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dlatego ja używam dwóch padów ale i tak wyglądają jak bym je nożami dźgał , te gałki się strasznie szybko wycierają szczególnie przy intensywnej grze , chociaż ja ostatnio gram tak rzadko że mój ex zamarza
Ostatnio edytowane przez famul : 02.05.2010 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak sie robi wsady w NBA 2k10?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
pytanie do posiadaczy PS3.
w Media Expercie jest promocja na PS3. wersja slim, 250gb + Little Big Planet i Rachet Clank. cena to 1360zł. opłaca się taki zestaw? czy lepiej skorzystać z allegro i kupić powiedzmy coś takiego: http://allegro.pl/item1012163836_ps_...a_wys_24h.html z góry dzięki. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
DevilMayCry : Nawet mi testu polaczenia nie chcial zrobic bo pisalo ze nie jestem zalogowany do Xbox live ale na szczescie jest juz po problemie a wlasnie tak apropo to gral ktos z Was na Xboxie w NBA2010 i NBA 2K10 ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Jak myślicie warto kupić Fifę World Cup 2010 na X'a, pomimo posiadania Fify 10 ?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
za ile ?[x znakow]
![]()
.
. |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
179 zł w Media.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmmm troszeczkę dużo,zważając na to, że aż takiej dużej różnicy nie ma.EA już odcina kolejne kupony od Fify :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ Maciejo - Jak dużo filmów będziesz oglądać na bd to birz zestaw z pilotem. Jak nie, to do media Expert. Ale popatrz w innych marketach, czasem sąfajniejsze zestawy (tzn z lepszymi grami) Czasem małe sklepiki też robią dobre promocj (typu doklejają coś taśmą).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad? ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|