|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
awansowałem do CL ale nie moge zgłosić zespołu bo brakuje mi jednego zawodnika grającego w Austrii(mam 7 na 8) da sie to jakoś ominąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zglos 24 graczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
musi wypełnić skład... weź jakiegoś wychowanka z rezerw albo u-21 swojego zespołu
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Neymar z Santosu
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Neymar Polecicie jakąś taktykę na mecze wyjazdowe z mocniejszymi drużynami? gram Wisełką 1 sezon trudna grupa LM wylosowana (Manchaster, Lyon, Wolfsburg), ale myślę że mogę powalczyć o 3 miejsce z Wolfsburgiem ;P dlatego pasowałoby ciułać punkty, także na wyjazdach (Wolfsburg, Lyon) ;P
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 28.04.2010 o godz. 21:13.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mam problem . Nie wyświetlają mi się w Fm'ie żadne tabele ani mojej ligi ani żadnej innej . Tabele mogę zobaczyć tylko widoku ogólnym ; / Pomocy !
Jak coś to piszcie na PW i tutaj.
Ostatnio edytowane przez Zieniu1906 : 28.04.2010 o godz. 21:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
darek mówisz i masz ta jest dobra---> http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj...rzadzanie.html u mnie sie sprawdza w Red Bull Salzburg zarówno w lidze Austriackiej jak w CL idealnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@JOSE: bardzo dziękuję, mam nadzieję, że się sprawdzi
![]() ![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zieniu1906 miałem to samo, zainstalowałem najnowszego patcha i wszystko bez problemu, gram dalej na tym samym sejvie, a tabele wszystkie sa jak nalezy.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak jest z tymi obcokrajowcami?
Czy jeśli mam paru grajków o innej narodowości z PL obywatelstwem to oni liczą się do piłkarzy polskich w szerokiej kadrze jako polacy? Dla przykładu obrońca lewy Ezeqiel Marzec argentyńczyk z PL |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
z czego jestem bardzo szczęśliwy.Do tego czasu na transfery dostawałem jedynie 50 mln na sezon a teraz aż 180 ![]() Do tego wartość mojej drużyny to 850 mln ojro i jestem najbogatszym klubem na świecie Przed chwilą siódmy raz z rzędu Ligę mistrzów urwałem Niestety nie wrzucę mojej kadry bo większośc to regeny, tak samo jak i sztab. Pierwszy skład na 8 sezon tak się prezentuje: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Miał z Was ktoś Gaela Kakute? W drugim sezonie ściągnołęm go do Atletico Madryt. Narazie fajnie sobie pyka, ale mam pytanie jak Wam się rozwija i raczej ustawiać go na lewsym skrzydle, a nie na schodzącym NP ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Tutaj tylko strzelanie dużej ilości bramek jest plusem, reszta zależy od trenerów, zawodników. EDIT: Właśnie zaczynam odbudowywać potęgę LE HAVRE Zobaczymy co to wyjdzie![]()
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 29.04.2010 o godz. 18:49.
![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale wam zazdroszczę ja mam za słaby PC i się meczę w 2008 i GKS Katowice już krocze po mistrzostwo w drugim sezonie. Ale mam wszyskie tanie perełki jakie są możliwe.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To Ci od razu polecę ściągnąć Kakute na wypożyczenie i po pół roku zakontraktować i za 12 tyś ojro z rezerw Bordo bramkarz - Oukidja, za taką cenę to wyjebany w kosmos (FC Nantes )+ Linderoth (taki szwedzki Sobol, z wolnego) + Kislyak (jakieś 300 tyś ojro z Mińska) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Do Pawlowek
Kakute gdzie on gra |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gael Kakuta jest piłkarzem rezerw Chelsea.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamyk możesz jeszcze pokazać swój sztab szkoleniowy będe wdzięczny,a ta propo kogo polecacie do RB Salzburg na następce Kameni(eks bramkarz Espanyol Barcelona)muszę go sprzedać ale za bardzo nie wiem kogo ściągnąć na jego miejsce szukam bramkarza który sprawdzi sie w CL(Champions League) a i jaką taktyke polecacie na takie zespoły jak Chelsea, Beskistas, Sevilla(awansowałem do fazy grupowej CL niestety już do losowania za bardzo nie miałem szczęścia i jestem z nimi w jednej grupie)
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 01.05.2010 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
Jeśli chodzi o bramkarza to zawsze ściągam do każdego klubu Guillermo Ochoa (America Mex), dla mnie najlepszy. W Arsenalu nawet Rene Alder ławę grzał. A taktyka to tylko ta, którą wcześniej dawałem, wykorzystująca błędy. Jeszcze raz: http://wyslijto.pl/plik/f1iaggcg02 ![]()
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ta taktyka z bledami to kosmos....powinno sie tego zabronic. Ja w 2 sezonie Legia ( 3 zmiany w zespole ) powiazlem Inter u siebie 3:1 z czego wszystkie 3 gole strzelil Borysiuk po roznym. Od tego czasu nigdy nie gram ta taktyka bo to zabija przyjemnosc z gry.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Hutnik Kraków z III ligi do Ligi Mistrzów (wyszedlem z grupy) w ciągu 5 lat ale juz skasowalem save i ta cholerną taktykę, cała gra sprowadza sie do transferów ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Z sensem czy bez sensu, kto lubi to sobie gra..
Ja gram dwoma klubami - South Liverpool - od 11 ligi bez żadnych bajerów, taktyk z internetu, itd itp; ot gra dla mozolnego budowania potegi ;-) i Wisła - z jednym bajerem, to jest bogatym wujkiem ;-) czyli pomagam sobie tylko finansowo, co przyjemne jest bardzo. (taktyki swoje) ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję środkowego obrońcę do Wisły jako następcę Marcelo. Niestety Jodłowca "podwinęła" mi Genoa. Grudzień 2009.
Polecicie kogoś? ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Verkhostev, jakos tak gość z Naftanu, Jorgensen z FC Kopenhaga.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam problem Kameni kontuzjowany do końca sezonu tak samo Załuska jeden ma problem z mięśniami drugi z ręką a Zieler nabiera doświadczenia na wypożyczeniu jednym słowem zostałem bez bramkarza kogo polecacie na bramke
|
|
|