|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dida i Almunia to byłby szał a jaka konkurencja w naszej bramce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wg transfermarkt Pawełek wart 1.4 mln Euro... sporo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Myślę, że w większości wycen transfermarkt trzeba brać na poprawkę z minus 15%!!! Weźmy bramkarza Jagi i wszystko. Chce więcej zdolnych Polaków w zespole. JJJBG!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
z naszej ligi to tylko : Onyszko , Sandomierski i Gikiewicz
Hertha na 100% spadnie , może Drobny który ma 112 meczów w Bundeslidze ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zieniu1906 POTWIERDZAM!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
klasowego to Wisła potrzebuje bramkarza bo Pawełkowi i Juszczykowi jeszcze daleko do tego miana , inaczej bedziemy mieli powtórkę z Talina napastników to Wisła ma wystarczająco dobrych Ba, Małecki Brożek Boguski,Christov więc jedynie zostaje tylko najsłabszy punkt Wisły jakim jest bramka mam nadziej że Wisła skorzysta z listyi jaką zapodał TOMEK 11 bo jest kilku ciekawych klasowych zawodników wartych uwagi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tylko jakby nie patrzeć to za dużo bramek to on tam nie strzela, dwa razy wturlał jak się nie mylę? Może i by się odblokował jak Micanski ale czy na pewno ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ze Skorżą odszedł Terzioti a skauting raczej funkcjonują normalnie w końcu pan Cupiał sam ich (Csaplara i tego drugiego zatrudniał) a nie na życzenie Skorży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taka praca to marzenie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Generalnie jeśli chodzi o bramkarza, to w pierwszej kolejności bym przedłużył kontrakt Pawełkowi. Jednak mimo wszystko równocześnie poszukałbym kogoś, kto przynajmniej na papierze jest wyraźnie lepszy. Wiem, wiem - tak sobie można pisać... Jednak, a nóż... Rozejrzeć się warto. Kolejne testy dwudziestu bramkarzy w okresie przygotowawczym nie mają sensu i mam wrażenie, że tylko zaburzają rytm przygotowań. Lepiej mieć gotową - przynajmniej w jak największym stopniu - kadrę w trakcie przygotowań. W najgorszym przypadku zostajemy... z nie tak wcale dramatycznym Pawełkiem. Kolejną istotną sprawą powinno być przedłużenie kontraktu z Ba. Chyba nikomu nie trzeba udowadniać, że jak ten gość solidnie przepracuje z drużyną przygotowania, to może być dla nas kimś więcej niż Stilić lub Krivets dla Lecha, a może nawet najlepszym graczem w lidze. Mimo pojawiających się sceptycznych głosów wobec Alvareza, jego też postarałbym się wykupić, jednocześnie negocjując z Regginą niższą kwotę transferu. Myślę, że 200-300 tys. euro, to rozsądna kwota. Wracając jeszcze do pozycji bramkarza, to przemyślałbym opcję (tu nie będę oryginalny) Onyszki. W zasadzie na chwilę obecną powinniśmy szukać bramkarza, napastnika i lewego skrzydłowego. Kirm i Łobodziński to prawi pomocnicy, na lewej od biedy może grać Małecki, w sumie nieźle radzi też sobie Brożek Piotrek, ale potrzebowałby konkurencji. Diaza natomiast zostawiłbym na reprezentacyjnej pozycji lewego obrońcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
PS. A z tymi wyjściami do piłki- to daj spokój, chyba na siłę szukasz u niego plusów, to musi umieć każdy bramkarz w dzisiejszym futbolu. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o zmiany w kadrze, to dla mnie priorytetem jest pozyskanie odpowiedniego bramkarza. Jak wielu przedmówców proponuję Onyszkę. Poza tym to do pozbycia(wypożyczenie/sprzedaż) są: Juszczyk, Pawełek, Jop, Gołoś i jeśli dalej nic nie pokaże to Hristov. Do pozyskania poza wcześniej wymienionym bramkarzem jakiś młody lewo skrzydłowy, środkowy obrońca i dobry napastnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Pawełka można zostawić tylko trzeba mu dać jakąś konkurencję , bo kogo on ma się bać ? i tak wie że go nikt nie wygryzie
a co do ofensywy to można spróbować Tyrale na jakiś rok |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
wg Onetu Głowackim interesuje się...Trabzonspor. What ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Lepiej paciorki zmawiaj, żeby Juszczyk nie miał poważnego sprawdzianu tej formy. Jaką jest konkurencją, jeśli przy zdrowym Pawełku murawy nawet nie powącha?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wojtas James,Dida,Hildebrand,Cerny,Cudicini,Sergio są za słabi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja tam lubię Pawełka - i tak jest najlepszym bramkarzem jakiego mieliśmy od długiego czasu (nie licząc Dolhy, który miał sezon konia a potem jeszcze gorsze babole puszczał w Lechu).
Myślę, że Pawełek mimo wszystko pasuje do Wisły, głównie stylem, bo przy naszym stylu bramkarz jest często ostatnim obrońcą a jakby nie było Pawełek ma niezły 'prediction' do dalekich wyjść. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...w-wisle-krakow
niby pisze to bułgarska prasa ale jest to mocno watpliwe |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ja osobiście wszystkie pieniądze jakie będziemy mieć na transfery przeznaczyłbym na Sobiecha. Gość może zdecydowanie przeskoczyć Lewandowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czy ja tam dobrze widze czy tam jest suma 370 tys Euro ,jaka musimy za Hristova zaplacic.... chyba sie o jego wycene o to koncowe 0 pomylili ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swoją drogą to bardzo dziwne posunięcie, bo jak wiadomo Bułgar u nas w ogóle nie gra, więc po co chęć jego wykupienia z Levskiego?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
A ja sie nie zdziwie jesli go wykupia. Juz samo to ze sciagneli megapadake zle o nich swiadczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co można o nim powiedzieć po tych kilku meczach? Pamiętajcie że Bułgar przyszedł do nas bez formy, dlatego jest taki tani...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|