|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Zaden njus wiadomo o tym od początku budowy- mieli miec narożnik w którym ma być pojemność 1919 osób
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 27.04.2010 o godz. 15:03.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co do krzesełek to może udałoby się w firmie ktora je produkuje dowiedzieć jaki model krzesełek został zamówiony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A my płacimy podatki na tych obiboków i darmozjadów - za co?! ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie dało by się nasłać kontrole z NIK na ta budowę
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie co z tym Dniem Otwartym
![]()
W umyśle Wisła w herbie siekiera
KRZESZOWICE Nas wiecznie z Wisły duma rozpiera! Poszukuję ludzi jeżdżących na Wisłę z okolic Krzeszowic.Pisać PRIV |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dzieńdobry
JA PIERD**E !!!!!!!!! Gdzie są informacje na temat dnia otwartego Ale wszyscy to mają w dupyie..... Dobranoc....JEZU>.... jak mnie to wpienia.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzięki....
No i plany na sobotę już znamy ![]() ![]()
W umyśle Wisła w herbie siekiera
KRZESZOWICE Nas wiecznie z Wisły duma rozpiera! Poszukuję ludzi jeżdżących na Wisłę z okolic Krzeszowic.Pisać PRIV |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no zajebiście! dzięki Radnemu i youtube dowiadujemy się kiedy bedzie Dzień Otwarty, krzesełka SKWK wyprasza gdzies na korytarzach za pięc dwunasta, Ochalik pieprzy że oni nic nie wiedzą bo ich na budowe nie wpuszczają (to odnośnie wypadku o który go pytali) albo że akcja marketinowa juz od dawna trwa bo kopacze jeżdzą po szkolach i rozmawiają z uczniami mega sic !w ZIKIT-cie nie odbieraja telefonów a szefowa sobie siedzi na urlopie, o murawie,północnej i IT - nie ma słowa, Prezydencio - przesuwa termin interpelacji - bo mial ważniejsze sprawy - no jasne przeciez "musial" wizytwowac kurnik na Kaluży.A jednynego Radnego który interesuje sie stadionem - traktują jak natreta ktory im przeszkadza w cięzkim zmaganiu sie w ciągu dnia ze szklankami herbaty czy kawy.
Prezesa SSa nie ma , dyr ds marketingu też, skautem został towarzysz Kapka.Suuuuper. Nie chcę byc czarnowidzem ale jeśli w tym roku bedzie Mistrz- to bedzie to najprawdopodobniej ostatni - na długie lata.Inwestycje w młodzież i bazę w Lechu od kilku lat i zapowiadane gigantczne transfery Legii ( nie pomijając parchów i niesamowitego działania w kwestii bazy Filipiaka i jego zaufania do dość dobrego trenera ktory może w dłuższym okresie zrobic wynik )- są dla nas bardzo złym znakiem. Budowa bazy i sieci skautingu trwa kilka lat ci którzy zaczeli 2-3 lata temu o tyle nas będą wyprzedzać bo jakoś nie wierzę że nadrobimy to w sposób analogiczny do lat 98-99 tj.wielkimi transferami ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wszystko co piszecie jest niestety prawdą. Może najwyższy czas dać wyraz swojemu niezadowoleniu? Czarne chmury zbierają się nad Wisłą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^^Następny który myśli że mamy wykupiony abonament na Mistrza.Życzę żebyś tylko nie miał jesiennej depresji na Suchych Stawach.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Bo jak się wyżalisz na forum to od razu prace przyspieszą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Co do dnia otwartego to bedzie tak, ze beda robione grupy ok.25 osobowe z "przewodnikami", ktory bedzie oprowadzal po budowie. Nie bedzie mozna zagladnac w kazde miejsce ze wzgledow bezpieczenstwa.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mój ulubiony 15 latek się odezwał
.No i zobacz na kamerce jak przyspieszyły ,hehe![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mogę prosić o zdj z kamerki na A/B?
nie śmiga mi ta kamera. edit: dziękuję, PiotrG!
Ostatnio edytowane przez Proud : 28.04.2010 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na oficjalnej pojawił się komunikat o dniu otwartym. Oficjalna strona Wisły Kraków napisał(a):
Mam nadzieję, że informacja ta pojawi się także w krakowskich mediach, żeby większa liczba osób mogła się o tym dowiedzieć. Ciekawie zapowiada się ta wycieczka.. pawilon medialny, boiska przy trybunie E (która stoi od roku), przejście na górne rzędy trybuny E... Po byku można będzie zwiedzić najnowszą część budowy ![]() Ja wiem, że są względy bezpieczeństwa. Ale nikt mnie nie przekona, że przy odrobinie dobrej woli nie można było wpuścić tych małych grupek do sky-boxów w trybunie C. No nic. Ważne że dzień otwarty został oficjalnie ogłoszony. Choć istotniejsze są i tak ostatnie przetargi bez rozstrzygnięcia których stadion nie będzie dopuszczony do gry.. Powód: dzień otwarty
Ostatnio edytowane przez QBAS : 28.04.2010 o godz. 13:16.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
@QBAS
U mnie jest ten sam problem. Rozwiązałem go troszkę prowizorycznie - uruchamiam IE ( tak, tak, jestem otwarty na świat - dosłownie A w FF cały czas wywala, od jakiegoś miesiąca. ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@QBAS Najnowszy quicktime robi jaja sciągnij sobie wcześniejszą wersje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rzeczywiście problem jest od kilku tygodni bo wcześniej było dobrze. Teraz tylko cieszy fakt, że to nie mój sprzęt nawalił, a QT jak mówicie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tez tak mialem z QT, wiec sciagnalem jakis QT alternative czy cos takiego, i działa, tyle ze nie widze normalnego panelu tego okienka z kamery, zamiast niego mam czarny pasek, gdzie na slepo musze naciskac "play" zeby odswiezyc obraz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ewentualnie quick time alternative. Ja z tego korzystam i działa bez problemu.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzień otwarty - info
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tadionu_wisly/ najlepiej to zabrac ze soba byle prześcieradła z odpowiednimi haslami na nich.. bedzie zapewne duzo osob z telewizji, radia itp, mozna je bedzie rozlozyc po trybunach i naglosnic sprawe z tym stadionem.. zeby w koncu naglosnili jakie jaja towarzysza temu stadionowi.. i ze zaden powrot na stadion w nastepnej rundzie nie jest mozliwy to jest ten jedyny dzien kiedy media moga sie zainteresowac sprawa
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.04.2010 o godz. 13:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
bedą przedstawiciele wykonawcy a takze ktos z miasta na tym dniu otwartym wiec Ci ktorzy sie udadza na dzien otwarty mogli by go popytac o przetargi na IT itp.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzę że nie lubisz krytyki, a tak na przyszłośc nie traktuj ludzi protekcjonalnie szczególnie jeśli nie wiesz z kim masz do czynienia
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 28.04.2010 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co za kpina z tym dniem otwartym
widok z sektora E można zobaczyć na zdjęciach i kamerach tak naprawde liczy się wnętrze C, poziomy, widok z samej trybuny etc skandal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Może to dobry moment, żeby wyrazić swoje niezadowolenie z tego, co dzieje się w okół tej budowy? Powinno przyjść sporo osób, a chyba 99% z nas jest na maksa w****iona na Majchra i naszych działaczy za bierność. Odpowiednio ukierunkować emocje i skończy się wywiezieniem Majchra i Turzańskiego na taczkach ze swoich ciepłych biur i zrównaniem z ziemią budowy przy Kałuży.
![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Takich rzeczy się nie praktykuje mdz. in. ze względów bezpieczeństwa. A teraz jeszcze po tym wypadku śmiertelnym to już w ogóle będą dmuchać na zimne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze piszecie, ten dzień otwarty, a w zasadzie zamknięty, bo trybuna E to JEDYNA trybuna, która jest cała otwarta, to jedyna okazja do zainteresowania sprawą stadionu mediów. Na pewno choć jeden dziennikarz z każdej większej redakcji się pokaże, żeby kilka zdań skrobnąć. Jeśli udałoby się ich zainteresować sprawą wiślackiego stadionu to może w końcu sprawa nabrałaby rozgłosu na jaki "zasługuje"..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|