|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Myślę że można już pierwszy etap pracy Kasperczaka podsumować , miało być po Amice ale mi się nie chciało
![]() Oczywiście do pierwszego sukcesu(MP) jeszcze daleko ale już widać że wariant zeszłoroczny(wszyscy gubią masę punktów) nie nie powtarza. 6 meczów - 5-1-0(a właściwie 4-2-0 ) to bardzo dobry bilans, patrząc na to co działo się tak w drugiej części rundy jesiennej jak i w pierwszych meczach wiosennych.Gra nadal daleka od doskonałości ale z przebłyskami. Przyznam się bez bicia że krytycznie oceniałem powrót Kasperczaka do Wisły - Raz że nie darze go sympatią, dwa że myślałem że on po prostu nie da rady.Bałem się że odpuści pressing i na siłę będzie starał wpoić taktykę kombinacyjną - co mogło by zaowocować grubymi wtopami. Nic takiego się nie stało.Kasperczak jak na razie powoli wprowadza swój styl gry, zupełnie nie rezygnując z pressingu ani bardzo uważnej gry w obronie. Nie ma tez u niego jakiejś żelaznej 11tki tylko stara się na bieżąco korygować skład i ustawienie, mimo wygranych. U Skorży wygrana oznaczała automatycznie ten sam skład w następnym meczu. Mam nadzieje że ani trener ani zespół nie pękną przy końcu - a czekają nas 3 na prawdę cholernie ciężkie miecze.Najpewniej będziemy musieli najpierw pozbawić złudzeń co do mistrza Legię, potem ograć parchów - którzy płuca wyplują, umotywowani pewnie finansowo przez profesura , a potem zatopić niezatapialną Odrę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
|
|