The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2010, 23:06
Myślę że można już pierwszy etap pracy Kasperczaka podsumować , miało być po Amice ale mi się nie chciało
Oczywiście do pierwszego sukcesu(MP) jeszcze daleko ale już widać że wariant zeszłoroczny(wszyscy gubią masę punktów) nie nie powtarza.

6 meczów - 5-1-0(a właściwie 4-2-0) to bardzo dobry bilans, patrząc na to co działo się tak w drugiej części rundy jesiennej jak i w pierwszych meczach wiosennych.

Gra nadal daleka od doskonałości ale z przebłyskami.
Przyznam się bez bicia że krytycznie oceniałem powrót Kasperczaka do Wisły - Raz że nie darze go sympatią, dwa że myślałem że on po prostu nie da rady.Bałem się że odpuści pressing i na siłę będzie starał wpoić taktykę kombinacyjną - co mogło by zaowocować grubymi wtopami.

Nic takiego się nie stało.Kasperczak jak na razie powoli wprowadza swój styl gry, zupełnie nie rezygnując z pressingu ani bardzo uważnej gry w obronie.
Nie ma tez u niego jakiejś żelaznej 11tki tylko stara się na bieżąco korygować skład i ustawienie, mimo wygranych.
U Skorży wygrana oznaczała automatycznie ten sam skład w następnym meczu.

Mam nadzieje że ani trener ani zespół nie pękną przy końcu - a czekają nas 3 na prawdę cholernie ciężkie miecze.Najpewniej będziemy musieli najpierw pozbawić złudzeń co do mistrza Legię, potem ograć parchów - którzy płuca wyplują, umotywowani pewnie finansowo przez profesura , a potem zatopić niezatapialną Odrę.
94 - Allah Akbar!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów