The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2010, 18:06
Zneutralizowaliśmy ataki Lecha, a to wcale nie jest łatwe do zrealizowania!
Brawo Marcelo, Łobodziński i Sobolewski!
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.04.2010, 18:08
prawda jest jednak smutna.... w zasadzie od dwóch lat nie potrafimy wygrać w lidze z zespołem pokroju Legii czy Lecha.....
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2010, 18:13
Wydaje się, że Wisła w tym składzie i obecnej dyspozycja zagrała "na maksa" tego, co zagrać mogła. Konstrukcja sprowadzała się de facto tylko do indywidualnych akcji bocznych pomocników, liczeniu na odbiór w strefie obronnej rywali i długich wybiciach z jak najmniejszym ryzykiem.

W drugiej linii, przy duecie Sobol-Diaz nie miał kto rozgrywać, mogliśmy więc tylko przeszkadzać. Boki Lech zdołał skutecznie zamknąć, mimo aktywnej postawy skrajnych pomocników (też jestem zdania, że Kirm powinien wejść nieco wcześniej). Brożek znów zawsze był przynajmniej o tempo spóźniony, Boguski "czarował" przyjęciami z odskakiwaniem piłki (aczkolwiek walczył i wykonywał dużą pracę w destrukcji), Piotr Brożek koncentrował się tylko na Peszce, ale widać, tym razem miał jasne polecenia od trenera.

Generalnie mecz pokazał, jak bardzo nadal brakuje zespołowi kreatywnych pomocników, szczególnie ofensywnych środkowych, drugiego, silnego napastnika, lepszego wyszkolenia technicznego zawodników niezbędnego do gry na małej przestrzeni.

Pokazał też parę dobrych spraw: przede wszystkim bardzo mile zaskoczył Jop, pokazując, że jak na nasze warunki wciąż jest niezłym i pożytecznym obrońcą. Udanie zastąpił Głowackiego. Świetnie radził sobie Marcelo, Pawełek o dziwo tym razem nie popełnił żadnego poważnego błędu, Łobodziński ciągle notuje progres pod ręką Kasperczaka. Aczkolwiek, rzeczywiście, jak na takiego, w sumie wysokiego i nieźle zbudowanego chłopa, stanowczo za często przegrywa w walce ciałem i wywraca się jak szturchnięte dziecko.

Sobolewski też wrócił do dawnej, bardzo dobrej dyspozycji. Diaz wykonał dobrą pracę w destrukcji.

Z niecierpliwością czekam teraz na powrót Ba i Garguły do składu, oraz na "aktywację" Christowa. Wisła ich potrzebuje. To są bowiem elementy, którą mogą w ostatnich meczach przeważyć szalę walki o mistrzostwo na korzyść Białej Gwiazdy. W kolejnych meczach musimy już wygrywać, a nie stawiać na przeszkadzanie przeciwnikom.
Ostatnio edytowane przez Markus : 24.04.2010 o godz. 18:17.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Tragedia.
Po takich meczach to ja się zastanawiam, czy ja jestem jebnięty, może jakiś masochista, by coś takiego oglądać

To był mecz dwóch kalekich drużyn - jak po nas można było się tego spodziewać ,bo schyłkowy Skorża to w zasadzie podobna gra co tydzień to Amica mnie totalnie zaskoczyła in minus bo grała chyba jeszcze gorzej.
Rozumiem że nasi dali dużo z siebie w defensywie(podobnie jak goście) ale czy to usprawiedliwia niemożność zrobienia składnej akcji, 3 celnych podań...

Ci obserwatorzy co tu niby zjechali to prędko chyba nie wrócą bo niestety obraz polskiej lig, jeśli chodzi o technikę jest wprost przygnębiający.
O Lewandowskim czy Stilicu to też ten kto to oglądał raczej słyszeć nie będzie chciał już.
Z naszej strony na pewno kolejny duży krok do w miarę dobrego transferu zrobił bezbłędny Marcelo, czasami wręcz ośmieszający przeciwników, zabrało tylko gola a okazje miał.
Bardzo solidnie Jop , Alvarez - Łobo kupę szumu - 1 na prawdę dobry strzał a tych jego padów to C.R mógłby się od niego uczyć.

Ogólnie zasłużony remis, masa walki - 0 techniki z obu stron
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Wisła dziś taktycznie bardzo dobrze niczym Inter Mediolan ; )
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.04.2010, 18:15
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
prawda jest jednak smutna.... w zasadzie od dwóch lat nie potrafimy wygrać w lidze z zespołem pokroju Legii czy Lecha.....
W maju 2009 wygraliśmy z Legią 1:0 mecz decydujący o mistrzostwie.
Tym razem nie było potrzeby podjęcia ryzyka walki o zwycięstwo, remis jest dobry dla Wisły. Gra bez podstawowego stopera przeciwko drużynie o największym (obok Wisły) potencjale ofensywnym w lidze była prowadzona poprawnie.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 24.04.2010, 18:16
tofik napisał(a):Wyświetl post
No, jak co roku A ile z tego wynika to widzimy.
z tego wynika tyle ze zawodnik darmowy(Marcelo, Ba, Singlar) bardziej się opłaca niż ten płatny (patrz Christov, Kirm, Jirsak)
róznica duża tylko w przypadku wydanych pieniędzy

choć taki Alvarez jest OK...
... ale nie za 400 tys ojro
100 za niego bym dał i niech się Włosi cieszą

PS. co do Jopa dla mnie on nie jest zaskoczeniem
byłem jego zwolennikiem przed odejściem do Rosji, bo był to piłkarz mocno niedoceniany, nie mający dobrej prasy

nie mówię ze teraz gra tak jak wtedy... no ale cieszy postawa w dzisiejszym meczu

Czemu oni wszyscy się tak ślizgali?
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 24.04.2010 o godz. 18:19.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.04.2010, 18:17
slaby mecz slabych druzyn ze slabej ligi
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.04.2010, 18:18
Poziom meczu porywający nie był, nie ma co się oszukiwać . Jednak uważam, że to w głównej mierze zasługa doskonałej organizacji gry u Wiślaków - brawo! Widać, że drużyna była świetnie poukładana, dobrze stosowany pressing, ani Peszko, ani Lewandowski, ani tym bardziej Stilic - nic nie pograli.

A poszczególne oceny..

Pawełek - bardzo dobry mecz w wykonaniu Mariusza, gdyby bronił tak w każdym meczu to nie mielibyśmy serialu pt. "testy bramkarskie w Wiśle". Bardzo pewne interwencje, oby tak dalej (swoją drogą nie róbmy z niego półboga, po prostu bardzo dobrze wykonał swoją pracę - taka przestroga dla tych, którzy za tydzień mogą znów go gnoić )

Alvarez - BARDZO DOBRY MECZ! Moim zdaniem jeden z najlepszych piłkarzy na boisku, w obronie nie do przejścia, w ataku dobrze wspierał Łobo. Bardzo pewna asekuracja środkowych obrońców, brawo Alvarez!

Jop - drżałem strasznie przed tym wariantem, na szczeście udzwignął presję i pokazał się z dobrej strony (można powiedzieć, że całe szczęście, że się poślizgnął przy akcji Lecha, dzięki czemu potem mógł wybić piłkę sprzed nosa Lewandowskiego )

Marcelo - to co zawsze, bez zarzutu.

Pietia - solidnie, ale bez fajerwerków... bramka z jego strony nie poszła, więc czepiać się nie ma co

Łobodziński - jeden z najbardziej aktywnych graczy, widać że po przyjściu Kasperczaka jakby odżył. Kolejny dobry mecz.

Diaz - bez większych błędów, ale bez jakiegoś błysku czy wzięcia ciężaru gry na siebie choć trochę. Występ przeciętny moim zdaniem.

Sobol - gracz meczu. Walczył za trzech, serce drużyny.

Małecki - występ mocno przeciętny, niby się starał, ale zagrożenia żadnego.

Boguski - raczej niewidoczny.

Paweł Brożek - dalej szuka formy. I niech ją znajdzie jak najszybciej

Szkoda, że nic nie wpadło, ale w takiej formie z Brożkiem w napadzie, z takim rywalem jak Lech - to raczej było ciężkie. Jedynie stały fragment gry lub coś podobnego. A wynik - remis trzeba szanować, bo może się okazać bezcenny. Szczególnie, że mamy 4 pkt przewagi. Więc podsumowując - w obronie super, w ataku słabiutko
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 24.04.2010, 18:22
Wielkie zdziwienie w kierunku do Jopa. Tylko 2 wpadki. NO i dobry mecz Pawełka . Cała obrona zagrała dobrze i to dzięki niej jest ten remis. Co do pajaców Lecha typu Arboleda czy Gancarczyk wypowiadać się nie będę. Wślizg Gancarczyka na czerwona kartę, sędzia porażka.
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.04.2010, 18:23
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Wiosną 2009 wygraliśmy z Legią 1-0 ...
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.04.2010, 18:24
Kasperczak przespał zmiany. Kirm powinien wchodzić od 60 minuty, Jirsaka byc może też za późno wpuścił.
Heniek nie zdaje sobie sprawę z tego jak dobrego zawodnika trzyma na rezerwie mówię tutaj o Kirmie.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.04.2010, 18:24
Jak dla mnie typowy mecz na remis chociaz mogło sie rownie dobrze zakonczyc 1:0 lub 0:1. A to my mielismy sytuacje a to Lech. Ja sie ciesze z remisu bo zostalo nam 5 meczow i 4 pkt przewagi nad Legia. Wynika z tego ze mozemy nawet 1 mecz przegrac i nic sie nie stanie, do tego jesli Legia i Lech odnotuja jeszcze jakis remis to i my mozemy sobie pozwolic na remis w ktoryms z pozostalych spotkan. Jak dla mnie jestemy w swietnej sytuacji.
Sobol najlepiej grał hehe tak jakby pierwszy raz w zyciu pilke widzial, zapierdalał az miło hehe Fajnie ze Kasperczak potrafi wyciagnac dobre strony z takich pilkarzy jak Jop czy Łobo. Widac ze ma dobre podejscie do nich i sie nie spinaja psychicznie chlopaki. Jedynie co do Jopa to moze martwic wasze wyplakiwanie sie na forum. Czasami odnosze wrazenie ze tu jest forum jakis zajebistych pesymistow. Jak to pisaliscie ze Lewy wkreci Jopa w ziemie. A jakos Lewandowskiego to pamietam jeden strzal zpoczatku meczu a pozniej to chyba go na boisku wcale nie bylo. Ludzie przestancie ****a wiecznie plakac. Juz lepiej byc przesadnym optymista i sie zawiesc troche niz jak wy ciagle plakac i dopiero po 30 kolejce sie cieszycie jak juz nam wreczaja puchar za MP.
Jak tu pisaliscie na forum wystarczylo stlamsic Lechitow i nic nie grali. Kilka razy tam mocniej potraktowano Peszke i chlopak bal sie grac, to samo Stilic. Dzisiejszy mecz udowodnil ze nie ma czegos takiego jak wielki Lech. Jest Lech, Legia i Wisla czyli 3 wyrownane druzyny ktore raz stac na fajny mecz, raz na slaby i zawsze moga mecze miedzy soba wygrywac.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 24.04.2010, 18:28
ja też nie mogę zdzierżyć tego co Kasper robi z Kirmem... przecież podstawowym zawodnikiem... zmiany zdecydowanie na niekorzyść drużynie... Kirm powinien wchodzić wcześniej, szkoda mi tego zawodnika... a tak to na pochwałę zasłużyli: Pawełek, Sobol, Marcelo i Alvarez, Łobodziński, szkoda, że tylko defensywni zawodnicy stanęli na wysokości zadania... acha zapomniałbym o Jopie, super mecz tego zawodnika!
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Stary 24.04.2010, 18:30
W końcu możemy powiedzieć że Pawełek wybronił nam mecz. Ta jedna interwencja w której uprzedził Peszke bardzo dużo znaczyła dla losów meczu.
Paweł Brożek powinien zagrać chyba ze dwa mecze w Młodej Ekstraklasie.. i nie mówię tego ze złośliwości tylko to by mogło mu wyjść na dobre. Obecnie dla pierwszej drużyny Wisły jego gra nie przynosi żadnego pożytku.
Sobol to naprawdę jest człowiek z charakterem. Szkoda że tak mało (o ile Sobol nie jest jedynym ) jest piłkarzy w polskiej lidze.
Ogólnie to na plus cała formacja obronna i pomoc.
Mistrzostwo jest bliżej nas a nie Lecha więc nie widzę powodów do większych narzekań.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.04.2010, 18:32
No kolejny męczennik. Jak kiedyś Jirsak. Też Skorża gnębił zajebistego zawodnika z Czech, teraz Kasper Kirma.
Dajcie spokój koleś nic sobą nie prezentuje brakuje mu pewności siebie i nie umie zrobić przewagi na skrzydle w żaden sposób, a każdą podbramkową sytuacje marnuje.
..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.04.2010, 18:33
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Kasperczak przespał zmiany. Kirm powinien wchodzić od 60 minuty, Jirsaka byc może też za późno wpuścił.
Heniek nie zdaje sobie sprawę z tego jak dobrego zawodnika trzyma na rezerwie mówię tutaj o Kirmie.
Znowu się zaczyna? Znowu nieodkryty diament i wszyscy trenerzy, koledzy z zespołu źli niedają Andrażkowi pograć (Machają rękami i rozpraszają....)

Był taki (Skorża) co nie miał odwagi posadzć "diamentu" ze Słowenii ina ławę mimo że w większości meczy Andraż grał piach. Teraz co pokazał Kirm? Znowu nic. Więc nie dziw się że Kasperczak nie będzie ryzykował, zbyt dobrym trenerem jest żeby szybko zdejmować Łobodzińskiego, który zmęczony gra lepiej niż "nieodkryty diament" z Bałkanów

Co nie zmienia faktu ze w formie przydałby się Andraż żeby jeszcze przyspieszyć naszą grę. W formie a nie tak jak teraz....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 24.04.2010 o godz. 18:35.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.04.2010, 18:34
Wydaje mi się, że Kasperczak lepiej by zrobił jakby zostawił Pawła na ławce i wpuścił dopiero koło 70 minuty. Szkoda że nie zaryzykował z Bułgarem.

Co do meczu, walka piękna, mecz słaby. Sobolewski i Marcelo nie do zastąpienia. Ogólnie brawa dla zespołu za postawę, niestety w ofensywie sporo nam brakowało by zwyciężyć.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.04.2010, 18:37
Jak dla mnie mecz bardzo dobry w wykonaniu Wisły. Nie wyszliśmy przestraszeni, od początku skoncentrowani. Niektórzy uważają, że to było denne, słabe,etc. Fakt, Brożek słabo wyglądał,ale reszta zespołu pracowała i gryzła trawę. Nasz mecz pokazał, że wyeliminowanie poprzez Marcelo i resztę obrony Lewandowskiego, Stilicia i Peszki to tak jakby zgaszenie Lecha i odebranie im chęci do gry. Na plus postawa piłkarzy,którzy zagrali odważnie i zdeterminowanie, doping Wiślaków, na plus również kibice Lecha ( bardzo cicho,kulturalnie, dopingujący swoich aż do zdarcia gardeł). I jeszcze jedna uwaga, która się nasuwa. W drużynie Lecha zawsze za dzikusa boiskowego uznawałem Peszkę ( a on oprzytomniał, mniej agresywny). Teraz numerem 1 jest bandyta Seweryn Gancarczyk.

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.04.2010, 18:38
Cóż remis raczej sprawiedliwy i dla nas dobry rezultat biorąc pod uwagę że graliśmy bez ataku i środka pomocy(jeśli chodzi o ofensywę). Myślę że Kaserczak dobrze wiedział że na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie zagrać otwartej piłki z Lechem i ustawił zespół bardziej defensywnie. Stilic z Lewandowskim zostali wyłączeni z gry zupełnie a co by nie mówić takie mecze pokazują wartość zawodnika. Skauci z europy to dzisiaj co najwyżej opalić się mogli bo jedyne nazwisko które zanotowali to chyba Sobolweski jeszcze Marcelo z Arboledą dobrze zagrali.
I jeszcze zanim kogoś skreślicie przed wyjściem na boisko poczekajcie do zakończenia spotkania. Jop ideałem nie jest ale gra jak jest potrzeba i wykonuję swoją robotę poprawnie.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Za tydzień Gliwice, nie ma innej opcji niż trzy punkty.

Lech ma u siebie Lechię - wydaje mi się, że za kartki nie zagra Lewandowski, ale mogę się mylić, ktoś potwierdza?

Generalnie sprawa wygląda tak, że mamy mecz na wyjeździe z Legią i derby z Cracovią. Poza tym Piast (wyjazd), Korona (dom) i Odra (dom). Nie wyobrażam sobie, żebyśmy w takiej sytuacji stracili tytuł mistrzowski.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Z perspektywy trybun wg mnie zdecydowanie najlepszy Diaz...ładnie walczył.
Dobrze Łobodziński, Alvarez, Jop. Marcelo jak zwykle bez błędów. Lewandowski nic nie pograł.

Nie jest źle. Szkoda sytuacji Brożka w końcówce pierwszej połowy.

Gancarczyk powinien dostać 2 zółtą kartkę za prowokowanie kibiców. To samo Manuel "płaczek" Arboleda.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.04.2010, 18:40
Nie taki Lech straszny jak go malują . Może po tym meczu niektórzy w Polsce przejrzą na oczy widząc w Lechu ' polska Barcelone '

Wisła zagrała świetny mecz w pierwszej połowie , w defensywie perfekcyjni , poza dwoma sytuacjami . U Jopa dopatrzyłem się zaledwie dwóch błędów , za wczesnie go skreślono . Reszta zagrała bez zarzutu . W II połowie mecz bez historii . Kuleje ofensywa , gdzie Małeckiego ponosi wyobraźnia , Boguski ciagle szuka swojego miejsca , a Brożek zapomniał co to znaczy 'strzał na bramke ' . Właściwie tylko Łobo wydaje się z meczu na mecz łapac forme . Graczem meczu zaś zdecydowanie Sobol .

Dla obiektywnego kibica remis był sprawiedliwy , w mojej opinii powinno byc po pierwszej połowie 2:0 i co najwyżej kontaktowa bramka dla 'zimnego Leszka ' po przerwie .
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 24.04.2010, 18:42
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
slaby mecz slabych druzyn ze slabej ligi
G*wno prawda, waćpan.
Przeciętny mecz najsilniejszych drużyn z przeciętnej ligi.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.04.2010, 18:43
MCX napisał(a):Wyświetl post
Za tydzień Gliwice, nie ma innej opcji niż trzy punkty.

Lech ma u siebie Lechię - wydaje mi się, że za kartki nie zagra Lewandowski, ale mogę się mylić, ktoś potwierdza?

Generalnie sprawa wygląda tak, że mamy mecz na wyjeździe z Legią i derby z Cracovią. Poza tym Piast (wyjazd), Korona (dom) i Odra (dom). Nie wyobrażam sobie, żebyśmy w takiej sytuacji stracili tytuł mistrzowski.

co nie zmienia faktu ze mamy najtrudniejszy terminarz z trojki Wisla, Legia i Amika
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 24.04.2010, 18:48
Mecz mi się podobał dużo walki za to mało strat,tylko pytanie dla czego w meczu z Lechem? Ten remis skończy się napinanie kibiców Amicki bo już się słuchać nie mogłem, rozjedziemy Wisłę zdobędziemy mistrza Walka trwa dalej mam nadzieje, że do końca wszystko wygramy nawet ze słabą Legią.Na plus Sobolewski,Małecki,Łobodziński,Marcelo,Pawełek
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 24.04.2010, 18:50
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
co nie zmienia faktu ze mamy najtrudniejszy terminarz z trojki Wisla, Legia i Amika
Trudność nadchodzących spotkań trudno zmierzyć. Wisła może za to bez konsekwencji jeden mecz przegrać.

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 24.04.2010, 18:53
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Zneutralizowaliśmy ataki Lecha, a to wcale nie jest łatwe do zrealizowania!
Brawo Marcelo, Łobodziński i Sobolewski!
min takie wypowiedzi pokazują jak nisko zeszliśmy

kiedyś było nie do pomyślenia aby cieszyć się, że nei daliśmy rozwinąć skrzydeł przeciwnikowi a sami nic nie zrobiliśmy w ataku

masakra

to nie był mecz ze średniakiem z drugiej ligi niemieckiej aby wyć z zachwytu, że nie daliśmy pograc Peszcze i Lewandowskiemu

w ataku ZERO, Brozio szkoda słów...

bardzo słaby mecz w naszym wykonaniu, praktycznie zero sytuacji, nie no przepraszam można dwie w miare groźne.

Takiego dna piłkarskiego sięgnęliśmy, że chłopy cieszą się z mizernej gry i zneutralizowaniu ataku co najmniej Barcelony.

Nie do wiary, aby Łobo zagrał lepszy mecz od Brożka, normalnie nie wierze.. Już wolałbym wystawić Wojtka w napadzie, Kirma w pomocy, Paweł koniecznie ława
Ostatnio edytowane przez lucekj : 24.04.2010 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.04.2010, 18:53
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post

Wychodzi na to że wszystkie mecze beda bardzo ciężkie ale jesteśmy mistrzami kraju niech inni nas się boją a nie na odwrót
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.04.2010, 18:57
malo kto tu wspomina o Alvarezie! chlopak jest naprawde dobry, oby zostal u nas na nastepny sezon!

a poza tym nic nowego nie napisze, kulejaca ofensywa, a w defensywie Perfecto ;d

chyba nam zabiora Marcelo, dzis czyscil wszystko, i jezeli go przyjechali zobaczyc to sie nie zawiedli

Boguski nic nie pokazal ;/

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów