The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2010, 19:39
mikesz napisał(a):Wyświetl post
zerknij, tylko u nas się o tym pisze
No, ale weź poprawkę na to, że to my mamy kompleksy wobec Barcelony Wschodu.
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.04.2010, 19:49
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje ze jutro z dwójki Cleber/Jop zagra Cleber
trzeba jutro agresywnie z nimi zagrac, niech Pawel Brozek mniej podaje a wiecej strzela
jestem optymista i wierze w nasze zwyciestwo.
Prawdopodobnie Twoje życzenie się nie spełni, o czym dzisiaj Kasperczak gadał na konferencji prasowej, z wypowiedzi wynika że raczej skłania się ku Jopowi
tu masz linka: http://kiks.tv/2010/04/kasperczak-be...ac-forma-dnia/

forma idzie w górę, a Lech to zagadka... ale co tam oni, patrzmy na siebie, grajmy skrzydłami, no i ta skuteczność... to jest taki mecz, gdzie musimy się przełamać w tym względzie.

JAZDA JAZDA JAZDA!!!
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.04.2010, 20:14
Przyjadą wszyscy na warsztaty przygotowane przez jednego z najbardziej szanowanych skautów na świecie, znanego w światku ze swego niebanalnego podejścia do zawodu, niejakiego Z. Kapkę. Wprowadził on do terminologii fachu słowo przez wielu nie do końca zrozumiałe lecz budzące podziw i szacunek. Słowo o którym mowa to: Unsinkable, w wolnym tłumaczeniu (gdyż dosłownie nie da się tego przełożyć na żaden z języków) "Takiego Wała, nigdy nie zniknę!".
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.04.2010, 20:20
Dzisiaj na konferencji prasowej Kasperczak mówił o specjalnym zaopiekowaniem się Lewandowskim.Niech oni lepiej zajmą się w ten sposób Stiliciem,bo bez jego dobrej gry Lech traci najwięcej.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.04.2010, 21:00
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj na konferencji prasowej Kasperczak mówił o specjalnym zaopiekowaniem się Lewandowskim.Niech oni lepiej zajmą się w ten sposób Stiliciem,bo bez jego dobrej gry Lech traci najwięcej.
Jesli do tego zadania zostanie przydzielony Mariusz " Błyskawica" Jop, to Lewandowski może podwoić swoją zdobycz bramkową w jednym tylko meczu.

W Amice cała wielka czwórka jest mega groźna i próba krycia indywidualnego jednego tylko ogniwa, może się nie do konca udac.

Wystarczy, choc to łatwo powiedzieć, nie dać się stłamsić od początku, wznieść się na wyzyny i zagrać swoje a będzie dobrze.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 23.04.2010, 21:17
Tylko że jak nie gra Lewandowski to wszyscy grają słabiej. Stilic, Krivec, Peszko...każdy korzysta na dobrej grze Lewandowskiego . Lewy w obecnej formie jest zdecydowanie najlepszym piłkarzem w lidze. Dobrze się zastawia i wychodzi na wolne pole. Sporo też rozgrywa.
Ja myśle że Cleber byłby zdolny "wyleczyć" go z chęci do gry. A następnym takim zawodnikiem jest Sobolewski.

Mam nadzieję, że zagra już Issa Ba. Widziałem Go około 21 na Błoniach Przechadzał się Oby był w formie.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 23.04.2010, 21:20
Wisła Kraków: nie chcą nawet słyszeć o remisie

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...isie,id,t.html
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.04.2010, 21:44
Cytat:
- Najgorsze co moglibyśmy zrobić, to pomyśleć, że remis nas zadowala - ucina wszelkie wątpliwości trener Henryk Kasperczak. - Gramy o zwycięstwo! Oczywiście boisko zweryfikuje wszystkie plany, ale kalkulowanie, że remis jest dobry, mogłoby nas zgubić.
I o to chodzi !
Gramy u siebie , jesteśmy liderem , jesteśmy obrońcą tytułu i 12 krotnym Mistrzem Polski .
Nawet jeżeli Lech jest na większym gazie (a tego nie wiemy , bo ostatni raz grali jakieś 2 tygodnie temu) niż Wisła , to atut własnego boiska , czyli wsparcie ABG zniweluje tą różnice.

+3 pkt i nie trzeba będzie oczekiwać od ostatnich kolejek z palpitacjami serca.

Ja nie biorę przed meczem remisu w ciemno i nie zamierzam srać ze strachu przed zespołem , który gra w tej samej lidze co Wisła a ponadto znajduje się na niższym miejscu w tabeli(i to w zasadzie reguła od ich powrotu do ekstraklasy , nie licząc jednego sezonu gdzie byli 1 pkt nad nami)

Nie takie mecze Wisła rozgrywała i nie takie wygrywała.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.04.2010, 22:10
Mareq napisał(a):Wyświetl post

Nie takie mecze Wisła rozgrywała i nie takie wygrywała.]
Tyle że od dłuższego czasu nie wygraliśmy nic z czołówką(jedyne fartowne zwycięstwo to 1-0 z Legią rok temu).
Gdzie uważam że to jest tylko nasz kibiców problem i nam wolno się martwić, niedoceniać , przeceniać, brać remis w ciemno itp.
Oni muszą się zresetować i grać o 3 punkty, szczególnie że Amica jak na naszą ligę jest nawet bardzo dobra ale nie jest to poziom przed którym można się spinać czy srać w pory.

Jak na razie Kasperczak spełnia swoją pracę bardzo dobrze - Kupę szczęścia w Wawie ale też widoczny progres - Jutro pierwszy poważny test i fajnie by było gdyby został zdany.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.04.2010, 22:53
Dobra, załóżmy teoretycznie, że mamy 75. minutę. Jest remis, w każdej z drużyn jeden obrońca wylądował w szatni po obejrzeniu czerwonej kartki. Wszyscy są zmęczeni, Kasperczak musi zrobić dwie zmiany. Kogo powinien wprowadzić w myśl tej 'gry o zwycięstwo'?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Stary 23.04.2010, 22:55
Hristova... ^^
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.04.2010, 23:01
Wyblokowanie Lewandowskiego w tym meczu niewiele nam daje niestety. Głowny ciężar powstrzymania kuchenek spoczywa na bokach obrony i defensywnej grze drugiej linii. Lewandowski jest groźny nie tylko dlatego, że strzela, ale również dlatego, że robi miejsce partnerom, bierze na siebie ciężar walki z obrońcami. Mimo to w pojedynkę meczu nie wygra- no chyba, że Jopinho albo Pawełek zrobią nam niemiłą (nie)spodziankę. Jeżeli wyłączymy z gry jego partnerów, to on sam raczej nie przedrybluje trzech obrońców i nie położy bramkarza- nie ten typ zawodnika. Natomiast wyłączenie z gry Lewandowskiego wciąż pozostawia bardzo groźnych indywidualnie Peszkę, Stilica i Kriwieca. Sobol w formie jest w stanie wyłączyć z gry Stilica, bardziej boję się o boki obrony. Alvarez ani siłą fizyczną, ani dynamiką nie imponuje, a to są atuty Białorusina. Z lewej strony obawiam się, że wyjdzie Diaz- wciąż mam przed oczami jak Peszko niemiłosiernie wkręcał w ziemię Diaza w zeszłym sezonie, a w tym sezonie Peszko jest chyba lepszy niż rok temu. Ja w tym meczu najchętniej posadziłbym Diaza na ławie, bo w każdej formacji defensywnej jego nieodpowiedzialne straty mogą przynieść katastrofalne skutki.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.04.2010, 23:18
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
W. Sobol w formie jest w stanie wyłączyć z gry Stilica, bardziej boję się o boki obrony. Alvarez ani siłą fizyczną, ani dynamiką nie imponuje, a to są atuty Białorusina. Z lewej strony obawiam się, że wyjdzie Diaz- wciąż mam przed oczami jak Peszko niemiłosiernie wkręcał w ziemię Diaza w zeszłym sezonie, a w tym sezonie Peszko jest chyba lepszy niż rok temu. Ja w tym meczu najchętniej posadziłbym Diaza na ławie, bo w każdej formacji defensywnej jego nieodpowiedzialne straty mogą przynieść katastrofalne skutki.

Dlatego Peszke nalezy pare razy sprowadzic do parteru ,nie mowie tu o chamskim graniu tylko o zwyczajnym meskim pojedynku w wyniku ktorego nie bedzie biegal tak szybko

ja zawsze o takich meczach to mi sie smiac chce jak komentatorzy wyliczaja jakies statystyki i inne bzdury.
Decyduje dyspozycja dnia i nastawienie psychiczne.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.04.2010, 09:34
Uran
czy mówisz o meczu, do którego Diaz przystąpił z marszu po długiej podróży, Piotr Brożek był chyba kontuzjowany a Junior rzeczywiście odczuwał skutki Jetlaga?
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Stary 24.04.2010, 09:46
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Pablo Alvarez !!
Na prawdę konkretny zawodnik, od początku gry w Wiśle grał zajebiście !
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 24.04.2010, 10:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
ja zawsze o takich meczach to mi sie smiac chce jak komentatorzy wyliczaja jakies statystyki i inne bzdury.Decyduje dyspozycja dnia i nastawienie psychiczne.
Nie wiem o jakich statystykach mówisz, ale umiejętnie zinterpretowana statystyka wnosi sto razy więcej do dyskusji niż powtarzanie pustych frazesów.
A "dyspozycja dnia i nastawienie psychiczne" to nie wszystko, to nawet w połowie nie decyduje o wyniku.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.04.2010, 10:25
O wyniku decyduję kilkanaście czynników na które i tak niekiedy nie mamy wpływu ;/ m.in. błędy sędziego (brak karnego, spalonego, faulu itp.) i przede wszystkim szczęście w skuteczności, bo jak piłka nie będzie chciała wpaść to nawet z pomocą sędziego nie wpadnie ...
Szkoda, że nie ma dzisiaj meczu na R22, bo prawie pewny byłbym że stadion przy R22 byłby pełny w 33 tys
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 24.04.2010 o godz. 10:28.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 24.04.2010, 10:39
PrzemyślABG napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Pablo Alvarez !!
Na prawdę konkretny zawodnik, od początku gry w Wiśle grał zajebiście !
Pablo Alvarez napisał(a):
- Kiedyś, jeszcze w barwach Regginy, grałem przeciwko AC Milan. Dostałem zadanie powstrzymania Kaki. Przegraliśmy 0:1, ale ja zostałem wybrany piłkarzem meczu, bo Kaka w ogóle sobie nie pograł - wspomina Alvarez.
Wywiad jest w polskim brukowcu, więc trudno sprawdzić czy Urugwajczyk rzeczywiście tak powiedział.

Wychodzi na to, że Alvarez grał w trzech meczach ligowych przeciwko Milanowi:
styczeń 2008 0:1 (http://www.corrieredellosport.it/liv...na-milan.shtml, są statystyki: Alvarez faktycznie zagrał bardzo poprawnie)
kwiecień 2008 1:5 (http://www.worldfootball.net/spielbe...io/liveticker/, Alvarez wszedł na ostatnie 20 minut, Milan strzelił 2 bramki).
wrzesień 2008 1:2 (http://uk.eurosport.yahoo.com/footba...an-245209.html, wszedł na ostatnie 5 minut)
rok temu (luty 2009 1:1) przesiedział na ławce

Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.04.2010, 10:55
Tak sobie z ciekawości zajrzałem na forum wronieckiego klubu i oprócz tradycyjnego już pompowania balonika znalazłem taki oto kwiatek:
"Ja forum kibiców Wisły czytam tylko rano po śniadanku. Po części ich sygnaturek widać, że mają jakiś olbrzymi kompleks Lecha."
Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć czemu kibice Wisły mają kompleks Lecha?Po wszystkich forach od onetu przez interie po lechpoznan.pl wszędzie o tym piszą co przypomina zbiorową orgię kibiców amici .Dla mnie jest fenomenem podejście kibiców z wronek do własnego klubu którzy twierdzą , że wszystko mają najlepsze w kraju a jakoś w ciągu ostatnich lat najwyższe miejsce jakie zajęli to 3.A pisanie o ich klubie amica nie jest kompleksem ale pogardą dla ich sprzedajności .Cóż w parciu na sukces potrafili swoją koleżankę spuścili do 1 ligi,nawet wtedy kiedy było pewne , że mistrzem będzie Wisła wciąż darli mordy "tylko zwycięstwo ", na pewno jeden z lepszych wyjazdów cracovii .Dlatego zero szacunku dla tego klubu i tej części ich kibiców frustratów .
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.04.2010, 11:01
niech sie kuchenki pompuja na taka nazwe zasłuzyli po swoich nedznych wypowiedziach. Wystarczy 1:0 , nic wiecej nie chce. Do boju Wisełko!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.04.2010, 11:03
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
...
I Ty się dziwisz? Przecież nie od dziś wiadomo, że nie widzą nic poza czubkiem swojego nosa. Najlepiej przemilczeć ich samouwielbienie.

Opinie przed hitem kolejki
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 24.04.2010, 11:09
Tak sobie z ciekawości zajrzałem na forum wronieckiego klubu i oprócz tradycyjnego już pompowania balonika znalazłem taki oto kwiatek:
"Ja forum kibiców Wisły czytam tylko rano po śniadanku. Po części ich sygnaturek widać, że mają jakiś olbrzymi kompleks Lecha."
Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć czemu kibice Wisły mają kompleks Lecha?Po wszystkich forach od onetu przez interie po lechpoznan.pl wszędzie o tym piszą co przypomina zbiorową orgię kibiców amici .Dla mnie jest fenomenem podejście kibiców z wronek do własnego klubu którzy twierdzą , że wszystko mają najlepsze w kraju a jakoś w ciągu ostatnich lat najwyższe miejsce jakie zajęli to 3.A pisanie o ich klubie amica nie jest kompleksem ale pogardą dla ich sprzedajności .Cóż w parciu na sukces potrafili swoją koleżankę spuścili do 1 ligi,nawet wtedy kiedy było pewne , że mistrzem będzie Wisła wciąż darli mordy "tylko zwycięstwo ", na pewno jeden z lepszych wyjazdów cracovii .Dlatego zero szacunku dla tego klubu i tej części ich kibiców frustratów .
Po co przejmować się kibicami Amiki? Okazali się marnymi sprzedawczykami i to świadczy, kim są w rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 24.04.2010, 11:17
Dobra, napisze tak Przeczytałem forum Barcelony wschodu, na którym poznańscy cules zachwalają sobie cenzurę. Jak szanuję Legie, tak po prostu Lecha nie moge zdzierżyć przez tą ich pieprzoną butę i samozapatrzenie . Jak oni mogą pisać, że mamy wobec nich kompleksy? Ja się pytam kompleksy czego? Że mamy gorsze kuchenki i mikrofalowki? Co do meczu, mam nadzieję, że chłopaki się zepną, pokaża pyrą miejsce w szeregu, a my usłyszymy donośny płacz poznańskich słowików. Kluczem do wygranej będzie neutralizacja Stilica i Lewandowskiego, o powstrzymanie skrzydeł jestem dziwnie spokojny. Liczę na 3pkt i utarcie poznańskiego nochala.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 24.04.2010, 11:25
Tylko zwycięstwo.

Ten mecz pokaże, kto prawdopodobnie zdobędzie mistrza, jak i również kto na niego bardziej zasługuje

Bo prawda jest taka, że jeśli Lech nas pyknie, czarno widze puchary, nawet jak zdobędziemy mistrza. I na odwrót, jak Lech z nami wtopi będzie oznaczało że nie zasługuje na mistrza.

Niech wygra lepszy, czy Wisła
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.04.2010, 11:25
Dokładnie Legii można nie lubić ale szacunek jak najbardziej należy się . Klubik z wronek nawet na pogardę nie zasługuje .Co do cenzury na ich forum no to wskazana jest po co mają wracać do brutalnej rzeczywistości oglądanie pleców Wisły i Legii . Jeszcze liczę , że klub ze stolicy przeskoczy frustratów z Poznania w tabeli.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 24.04.2010, 11:26
Też patrzyłem na ich forum to oni całkowicie są przekonani o zwycięstwie ich drużyny , drwią na każde zdanie które mówi , że coś z nimi możemy ugrać. Zresztą przeważnie każdy otwarcie stawia na zwycięstwo Lecha. Ależ dzisiejsze zwycięstwo naszej Wisły było by podwójnie smaczne ! Troche się buzia co po niektórym zamknie itp. Z niecierpliwością czekam na to spotkanie !
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda !
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
AdiWiślak.
Member

Od: 07.2009

Stary 24.04.2010, 11:27
Poznanscy cules.. leze. A tak w ogole , to ogarnijcie się trochę, bo się już z nas śmieją na każdym forum,że mamy kompleksy wobec każdego ( i serio tak to wygląda , a to wszyscy powinni mieć kompleks Wisły). Poprostu , ignorujmy kibiców 'Lecha'.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.04.2010, 11:30
Bardzo ****a ważne w kontekście dzisiejszego meczu co piszą o nas na forum Lecha.

notabene koleś , który napisał coś o kompleksach niektórych użytkowników , wiele się nie pomylił.

,, Jak oni mogą pisać, że mamy wobec nich kompleksy? Ja się pytam kompleksy czego? Że mamy gorsze kuchenki i mikrofalowki?''

no właśnie.

Kibice którzy mają świadomość wartości klubu , któremu kibicują , przechodzą obok takich spraw jak to co ktoś napisał na forum , że jakiś dziennikarz porównał ich do Barcelony , czy że uważają Lewandowskiego za super zawodnika .
A tutaj zaczyna się wielka debata i napinka u co poniektórych.
Sami sobie chyba nie zdajecie sprawy , że dajecie im powód do satysfakcji

Proponuje skoncentrować się na wymiarze sportowym meczu , bo tego chyba dotyczy temat.

2-1 dla nas , przebudzenie Pawła Brożka i będzie dobry humorek po meczu
Na to liczę i w to wierzę .
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 24.04.2010, 11:35
"Ja forum kibiców Wisły czytam tylko rano po śniadanku. Po części ich sygnaturek widać, że mają jakiś olbrzymi kompleks Lecha." Może mi ktoś wreszcie wytłumaczyć czemu kibice Wisły mają kompleks Lecha?
Jasne. Po pierwsze Wisła od kilkunastu miesięcy nie wygrała z Kolejorzem (kompleks bezpośrednich spotkań). Po drugie Lech w ostatnich dwóch latach odniósł większe sukcesy w pucharach europejskich niż Wisła (kompleks europejskich pucharów). O ile pierwsze nie ma większego znaczenia (ale jest w stanie tymczasowo podbudować rozbuchane ego i wyolbrzymione oczekiwania) to zeszłoroczne wyczyny Wisły w pucharach europejskich są bardzo przykrym wspomnieniem dla Wisły (kompleks polega na tym, że to Lech był numerem jeden jako klubowy reprezentant w Europie w ostatnich dwóch latach).
Lech ostatni raz mistrzostwo Polski zdobył 17 lat temu, Wisła wygrała ligę w tym czasie siedem razy - i tutaj faktycznie jest przepaść: wielu ludzi z Poznania czuje frustrację i bezsilność (kompleks polskiej ligi). Kompleks Lecha trwa i będzie się powiększał do czasu zdobycia tytułu. Lech ma też jeszcze jeden problem - kompleks pucharów, bo nie miał szansy zagrać w eliminacjach Ligi Mistrzów, Wisła grała kilkukrotnie (kompleks Ligi Mistrzów). Wisła wyrobiła sobie markę seryjnymi sukcesami w lidze i występami w Europie w ostatniej dekadzie. Lech zaczyna dopiero wyrabiać sobie pozycję na szczycie. Tutaj kompleks pozycji.

W kompleksach jest 3:2, więcej mają poznaniacy Bezpośrednie pojedynki to drobnostka w porównaniu z tytułami mistrzowskimi, więc Wisła jest w nieporównywalnie lepszej sytuacji.

Dziś bezpośredni pojedynek i pewna okazja na zmianę. Wygra Wisła - wyleczy kompleks bezpośrednich pojedynków. Lech pogłębi kompleks ligowy. Będzie remis: Lech utrzyma dobrą passę bezpośrednich meczów, ale mistrzostwo znów się oddali. Wygra Lech: Wisła pogłębi kompleks bezpośrednich pojedynków, Lech zwiększy szanse na mistrzostwo.

Puchary pozostają nietknięte, szansa na leczenie dopiero latem
Powód: poprawki
Ostatnio edytowane przez prober : 24.04.2010 o godz. 11:46.

Odpowiedz cytując
mikesz
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 24.04.2010, 11:48
Apeluję byśmy w końcu przestali zajmować się kibicami z Poznania!! Co drugi post na tym forum dotyczy ich kompleksów. Dziwne tylko, że gdy wchodzę na ich forum posty na nasz temat policzyć można na palcach jednej ręki.
Czy naprawdę sami nie widzicie, że coś tu nie gra?
wafle? nie, dziękuję
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów