The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2010, 20:42. [25. kolejka] WISŁA Kraków - LECH Poznań, 24.04.2010 sobota 16:00
No to zakładam topic ,do meczu ,ktory zapowida sie jako spotkanie rundy.
Wiadomo ,że zabraknie Arkadiusza Głowackiego z powodu kartek ,niepewny jest także wystep innych piłkarzy m.in. Issa Ba ,ktory doznal kontuzjji podczas poniedziałkowego treningu
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.04.2010, 21:11
To bardzo ważny mecz i Wisła jest w dość komfortowej sytuacji. Po pierwsze gramy "u siebie" (tak, wiem, że to nie obiekt przy Reymonta - ale przyjmijmy, że stadion Hutnika to jednak bardziej wyjazd dla Lecha niż dla Wisły). Po drugie: remis będzie zadowalający dla krakowian. 4 punkty przewagi na 5 kolejek przed końcem byłoby niemałą zaliczką. Lech musi zaatakować, odsłonić się - i koniec końców (przy porażce) może stracić realne szanse na dogonienie lidera w tabeli. Po trzecie Wisła Kasperczaka wygrywa wszystko w lidze (12 punktów w 4 meczach). To nastraja optymistycznie.

Są jednak pewne bolączki: pierwsza to konieczność gry bez Głowackiego, podstawowego stopera. Druga to bardzo dobra forma Lecha, który jest w stanie wygrać w lidze z każdym. Powtórka fatalnego meczu z września 2008 (1:4) nie wchodzi raczej w rachubę, choć Kolejorza stać na zwycięstwo.

P.S. Cieszę się, że są jeszcze użytkownicy, którzy potrafią poprawnie w języku polskim skonstruować temat wątku, bez popełniania błędów To rzadkość na tym forum. Brawo AS82!

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.04.2010, 22:07
Zwycięstwo nad Lechem zapewni nam mistrzostwo, zaś porażka sprawi, że będziemy się emocjonować ostatnimi kolejkami. Mecz bardzo ważny, lecz nie można podchodzić do niego, że o życie.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.04.2010, 22:31
Uważam, że powinniśmy się odwołać od kartki, którą Głowacki zobaczył w dzisiejszym meczu.
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.04.2010, 08:37
Tak odwołać się można, ale jeśli zostanie odrzucona to będzie problem. Pytanie kto teraz zagra za Głowę... Jest Jop i Cleber, którzy raczej całego meczu nie wytrzymają. Młody Burliga, ale środek obrony to nie jego pozycja, ja bym jednak dał mu szansę.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.04.2010, 08:45
No chyba już lepszym wyborem będzie Diaz niż ultra szybki i mega zwrotny jopik. Bo Singlar pewnie jeszcze nie będzie na chodzie żeby wystąpić od początku meczu a jego też bym tam widział.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 21.04.2010, 08:53
Myślę, że szanse na anulowanie kartki Głowy są mizerne. Co do meczu z Lechem: bardzo ważny ale czy o mistrza? Lech gra np jeszcze z Ruchem i wcale nie musi wygrać. My mimo wszystko jakoś te punkty ciułamy. Ja dodatkowo widzę jakąś poprawę gry. Nie oceniam czyja to zasługa ale już nie ma taktyki "świeca" do przodu i się zobaczy. Dodatkowo wczoraj miło zaskoczył mnie Pawełek - nie wiem może to dłuższa rozłąka z Kazimierskim dobrze mu robi. Brak Głowy nie jest na pewno specjalnie korzystny dla nas ale w meczu z Lechem i tak trzeba będzie coś strzelić a wtedy może być rożnie. Dodatkowo jednak Lech będzie pod większą presją - może im to pomóc ale równie dobrze możne ich sparaliżować. A zresztą : Czy Odra nie potrafiła ich zatrzymać? Czy oni tak wspaniale graja na wyjazdach?
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.04.2010, 09:41
Nie ma innej opcji... jesteśmy skazani na Diaza. Nie mam wątpliwości, że to on zagra w obronie obok Marcelo. Szkoda, że nie w pomocy bo przydałby się do przeszkadzania Stiliciowi. Sobol nie jest ani tak wytrzymały a i do optymalnej formy mu daleko. Przez to Bośniak będzie miał ułatwione zadanie.

Gra ze Śląskiem wyglądała w miarę przyzwoicie. Jest trochę lepiej niż za Skorży. Gramy bardziej ofensywnie, więcej skrzydłami i jest więcej gry po ziemi. Na Lecha wydaje się to być jednak trochę za mało.

Proszę Was... przestańcie płakać za Głowackim. Nie może być tak, że drużyna grająca o mistrzostwo kraju, kiedy traci jednego (tylko jednego) zawodnika to jest równoznaczne z końcem świata. W drużynie z aspiracjami do gry w pucharach, pauzowanie za kartki, jest czymś normalnym. Marcelo zagra z Lechem ale być może za to nie zagra z Legią. I co... znowu lament? Nie zachowujmy się tak jakbyśmy się bronili przed spadkiem. Gramy o Mistrzostwo Polski a to zobowiązuje do pełnej mobilizacji bez względu na okoliczności takie jak kontuzje, kartki i neutralne boisko. Nie szukajmy usprawiedliwień jeszcze przed meczem bo to oznaka słabości a nie siły, którą mamy zaprezentować w sobotę.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.04.2010, 09:46
To ja już wolę Burligę. Przynajmniej jest obrońcą i zachowuje się jak obrońca a Diaz zaprezentował swoje obronne umiejętności z Lechią
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 21.04.2010, 10:05
Burliga pokazał swoje umijętności z Lechią w pucharze.

Niestety Diaz to jedyne rozwiązanie.

@thechris, masz racje pchamy się do LM to drużyna musi grać dobrze bez podstawopwych zawodników i co 3 dni
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Ajax : 21.04.2010 o godz. 10:08.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.04.2010, 10:05
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Uważam, że powinniśmy się odwołać od kartki, którą Głowacki zobaczył w dzisiejszym meczu.
Daj spokój. Zagrał celowo ręką aby nie został wyprowadzony szybki kontr atak a tych chesz z tego robić afere. Sędzia wczoraj był dramatycznie słaby, jeśli już się odwoływac to od kartki Małeckiego. Gowacki zachował się jak rasowy obrońca,zagrał bez kunktatorstwa i tyle. Pozostaje tylko pytanie czy tak słabi sędziowie,którzy nie nadążają muszą sędziowac mecze ekstraklasy.

Gramy dobrą piłkę,widac pomysł na grę,co wybaczcie ale za Skorzy było celem nie do osiągnięcia. Widac ustawienie i to,że każdy wie co ma grać. Odbiór jest,skrzydła funkcjonują bardzo dobrze. Jeśli do tego dodamy większe zaangazowanie powinno być dobrze.

Jeśli wygramy to wcale nie jest pewne,że MP mamy zapewnione. Tak samo w przypadku porażki,że już go nie obornimy. To są slogany dla słabych wymyślone przez równie słabych pismaków. Zostało jeszcze kilka kolejek,poza meczem z Amicą,i doprawdy można wszystko roztrwonić jak i odbrobić straty. Wg mnie sprawa MP jest otwarta. Obawiam się tylko Peszki,bo robi ogromny wiatr. Skutecczności i techniki w tym za gorsz ale skupić uwagę dwóch oborńców może a wtedy wolniejszy będzie Lewandowski. Tak naprawde ci dwaj kopacze mogą przesądzić o losach meczu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.04.2010, 10:41
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Burliga pokazał swoje umijętności z Lechią w pucharze.

Niestety Diaz to jedyne rozwiązanie.
i
Jeśli widziałeś w tym meczu błędy Burligi to czemu nie widziałeś błędów Diaza? Nie wiem czy oglądałeś tamten mecz ale 2 bramki były stracone przez nie udane pułapki offsideowe Diaza i jego błędy w nie pokryciu zawodników.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.04.2010, 11:19
rafkur napisał(a):Wyświetl post
A zresztą : Czy Odra nie potrafiła ich zatrzymać? Czy oni tak wspaniale graja na wyjazdach?
no tak, tylko, ze to był ich najtrudniejszy wyjazd. Wg Peszki.
Teraz mają już z górki.

tak naprawdę, żaden wynik w tym meczu o niczym nie przesądza.
Wygrana a nawet remis spowoduje zejście powietrza z Lecha.

jak przegramy nie ma się co dać ponieść medialnej nagonce tylko wygrać wszystkie mecze do końca
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Deever
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.04.2010, 11:38
Naszym atutem jest sytuacja w tabeli: remis będzie dla nas wcale niezłym wynikiem.

Chłopaki muszą wyjść na mecz wpełni skoncentrowani, ale grać spokojnie. To Kuchenki muszą się odkryć.

Jeśli będziemy się umiejętnie bronić i dobrze wyprowadzać kontry, to przewaga Wielkopolan jeśli chodzi o umiejętności stricte piłkarskie może zostać zniwelowana.

Obiektywnie na pewno Lechoamica gra w tej chwili w piłkę znacznie lepiej od nas. Ale jeśli zagramy na 100% naszych obecnych możliwości, mądrze i skutecznie, to stać nas będzie na zwycięstwo w tym meczu.

Ps. Dobrze, że jest Kasperczak, bo statystyk Skorży w szlagierowych spotkaniach lepiej nie przypominać...
Co to k***a jest "rów widokowy"?
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.04.2010, 11:55
Deever napisał(a):Wyświetl post
Obiektywnie na pewno Lechoamica gra w tej chwili w piłkę znacznie lepiej od nas.
Sorry, ale ten komentarz raczej nie jest obiektywny. Obiektywnie to Lechoamica gra w tej chwili w piłkę ładniej od nas. I tylko tyle.

Zobaczymy jak będzie. Trzymam kciuki.
Odpowiedz cytując
Matis013
Junior Member

Stary 21.04.2010, 12:09
Chciałbym się zapytać ile już biletów sprzedano i czy dn.22kwietnia kupie bilet ;d
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 21.04.2010, 14:18
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
no tak, tylko, ze to był ich najtrudniejszy wyjazd. Wg Peszki.
Teraz mają już z górki.

tak naprawdę, żaden wynik w tym meczu o niczym nie przesądza.
Wygrana a nawet remis spowoduje zejście powietrza z Lecha.

jak przegramy nie ma się co dać ponieść medialnej nagonce tylko wygrać wszystkie mecze do końca
Właśnie dlatego, że część pewnie myśli że będzie z górki upatrywałbym ich kolejnych wtop. A co do samego wyniku tego meczu - zgadzam się że jeszcze nic nie będzie przesadzone. Właściwie nasza wygrana może być już prawie decydująca ale tylko w kontekście rywalizacji z Lechem, zrobiłaby się przyzwoita przewaga. Po przegranej dalej będziemy liderem. Dodatkowo w przypadku naszej wygranej może się zacząć efekt schodzenia powietrza z poznańskiego balonika. W sumie im szybciej tym lepiej .Z drugiej strony nie zapominajmy o Ruchu który po cichu i z mozołem ciągle jednak siedzi "na ogonie". Graja bez presji bo nikt od nich nie wymaga mistrzostwa i tak sobie te punkty ciułają i ciułają.... Legia ? Sam nie wiem, graja teraz trochę jak my, momentami dobrze momentami źle. Nie wiadomo co im akurat w meczu z nami do łba przyjdzie.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.04.2010, 14:50
Deever napisał(a):Wyświetl post
Naszym atutem jest sytuacja w tabeli: remis będzie dla nas wcale niezłym wynikiem.

Chłopaki muszą wyjść na mecz wpełni skoncentrowani, ale grać spokojnie. To Kuchenki muszą się odkryć.

...
wystarczy bramka w pierwszej minucie jak z Lechią i to my będziemy musieli się odkryć.
A do niefrasobliwości w pierwszych minutach nasi mnie przyzwyczaili.
Oni po prostu wychodzą na boisko sądząc, że pierwsze piłki to bedzie takie badanie się nawzajem, wchodzenie w mecz, a tymczasem niektore drużyny potrafią zaskoczyć nas agresywną gra od pierwszej sekundy

a co do tego jak gra Amica... w ostatnim meczu zagrali o niebo ładniej od nas, w przedostatnim zagrali gorzej od nas, więc o co się spierać?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kaco1985
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.04.2010, 14:57
Kazdy chyba wie, ze Naszym najwiekszym oslabieniem w tym meczu bedzie brak Arka... i tu sie nasuwa pytanie, kto za Niego? Jesli nie Cleber to ja bym dal szanse Burlidze, bo Diaz lub Jop na pozycji srodkowego obroncy to raczej pewna wtopa przy Lewandowskim. Łukasz oddalby w tym meczu znacznie wiecej serca niz Jop i jest obronca, ktory umie sie ustawic lepiej jak Junior. Wiec obrona w tym meczu dla mnie powinna wygladac tak: Pablo, Burliga, Marcelo, Pietia, ktory w meczu ze Slaskiem pokazal, ze na tej pozycji jest bardziej przydatny niz Junior. W pomocy Łobo, ktory z meczu na mecz jest lepszy i bardzo dobrze rozumie sie z Pablo. W srodku hmm... Sobol i... Mam nadzieje, ze Issa, ale jesli nie to Diaz. Na lewej Patryk, ktory pokazal, ze ta pozycja do Niego pasuje i bardzo dobrze sie na niej czuje. W ataku Paweł z Boguskim, gdzie chyba nie ma co kombinowac Wiec ogolnie sklad MOIM zdaniem powinien wygladac tak...

Pawełek- Pablo, Burliga (Cleber), Marcelo, Pietia- Łobo, Sobol, Issa (Diaz), Mały- Paweł, Boguski.

Jesli nie przegramy to powinnismy dociagnac juz do konca na fotelu lidera, a jesli przegramy bedzie bardzo ciezko. Wynik tego meczu siadzie na psychice zawodnikow, podobnie jak w zeszlym sezonie Naszym siadl mecz z Legia po, ktorym byli juz w gazie do konca, wiec... Jazda ! Jazda ! Jazda ! Biała Gwiazda !
Tylko Wisła Nasz T.S. !

Wierność
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.04.2010, 15:09
Powoli gra zaczyna się kleić, a piłkarze przypominają sobie, że jest to gra zespołowa. Po pozbyciu się piłki akcje się nie kończy, tylko zaczyna i trzeba się pokazać partnerowi do podania. Te i inne tym podobne banały to jeszcze do niedawna były dla graczy czarna magia.

Ale jest jeszcze jedna sprawa. Forma piłkarzy i ich umiejętności. Niestety widzimy, że niektórzy gracze są po prostu za słabi na ten zespół. Dlatego uważam, że na chwilę obecną remis będzie bardzo dobrym rezultatem. Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę, że Lech na wyjeździe to nie ten sam ofensywnie wymiatający Lech, co u siebie. Szanse na dobry rezultat na pewno istnieją.
Jeśli np Sobol zagra na wysokim poziomie, będzie mógł zagrać Ba, Małecki podtrzyma dobrą dyspozycję na skrzydle, a Junior nie będzie grał środkowego pomocnika, to jestem można powiedzieć optymistą
Ostatnio edytowane przez tofik : 21.04.2010 o godz. 15:11.
..
Odpowiedz cytując
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.04.2010, 15:41
Billy napisał(a):Wyświetl post
Tak odwołać się można, ale jeśli zostanie odrzucona to będzie problem. Pytanie kto teraz zagra za Głowę... Jest Jop i Cleber, którzy raczej całego meczu nie wytrzymają. Młody Burliga, ale środek obrony to nie jego pozycja, ja bym jednak dał mu szansę.
Na kanwie twego postu odpowiem tak: Jop i Cleber tego meczu nie wytrzymają bo po prostu nie są wstanie na dzień dzisiejszy wytrzymać takiego obciążenia jaka jest pozycja środkowego obrońcy...jak ustawi te klocki Henryk Kasperczak to na razie jego słodka tajemnica...spekulacje nic nie wniosą do dyskusji...aczkolwiek nie mam nic przeciwko konstruktywnym wypowiedziom...po za tym na mecz z Lechem chłopcy muszą wyjść jeszcze bardziej zmotywowani, bardziej skuteczni niż ze Śląskiem a wtedy możemy myśleć i wierzyć że trzy punkty będą do nas należeć...
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.04.2010, 15:55
NIE dla remisu .
Zwycięzcy biorą wszystko , nie ma co kalkulować .
Mam nadzieje , że piłkarze i trener mają takie samo podejście.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 21.04.2010, 16:05
Mareq napisał(a):Wyświetl post
NIE dla remisu .
Zwycięzcy biorą wszystko , nie ma co kalkulować .
Mam nadzieje , że piłkarze i trener mają takie samo podejście.
Jako kibic masz prawo tego wymagać, ale podejście trenera zostaw w spokoju. Tego meczu nie można przegrać, radosna otwarta gra może się srogo zemścić. Gra się toczy o dużą stawkę (mistrzostwo Polski i prawo startu w eliminacjach Ligi Mistrzów), więc udowodnianie swojej wyższości nad Lechem niech będzie sprawą kolejności w tabeli.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Stary 21.04.2010, 16:07
jesli zagra ten mega zwrotny zawodnik zwany Jop, ktory jest na liscie życzen Manchesteru United, to lewandowski sobie nie pogra..to tyle ironii..

a teraz na powaznie..musi zagrac Cleber..powiedzmy glosne 'NIE' dla jopa...az sie boje pomyslec, co bedzie gdy on zagra i na przeciwko niego stanie lewy, peszko, krivec czy stilic...mam nadzieje, ze w meczu mlodej ekstraklasy clebi zaprezentowal sie duzo lepiej niz jop i kasperczak wystawi jego na stoperze..

licze, ze zagramy fajna pilke, skutecznosc bedzie duzo lepsza niz ze slaskiem..a Brozek zeby sie nie bal strzelac...troche egoizmu nie zaszkodzi..
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 21.04.2010, 16:25
Bet at home:

Wisla Krakow - Lech Poznan 2,25 3,10 3,05
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Stary 21.04.2010, 16:46
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Bet at home:

Wisla Krakow - Lech Poznan 2,25 3,10 3,05

o lol, Wisła faworytem. Mam nadzieję że się mylę, ale nie widzę wygranej, co najwyżej remis... Niestety.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.04.2010, 16:48
nie tylko dla nich

Bwin 2.30 – 3.10 – 2.90
Betclic 2.30 – 3.10 – 2.90
Milenium 2.40 – 3.15 – 2.75
Unibet 2.20 – 3.05 – 3.30
Toto-mix 2.25 - 3.05 - 2.95

...
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.04.2010 o godz. 16:51.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.04.2010, 17:29
a czego sie spodziewaliscie, ze mistrz Polski, lider tabeli , grajacy w swoim miescie nie bedzie faworytem w jakimkolwiek spotkaniu ligowym? Juz bez zartow.

Ja tylko nie chce slyszec zadnego pieprzenia ze wystarczy nam remis. Rok temu jak jechalismy do Poznania w kwietniu, to Smuda cieszył sie z remisu i zachowania 5 pkt przewagi, Skorża wtedy byl wsciekły. Jak sie to dla Lecha skonczylo wszyscy pamietamy. Ten mecz trzeba wygrac i tyle.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.04.2010, 17:33
Akurat takie kurs nie oznacza, że Wisła jest w tym meczu faworytem. Dla buków to jest mecz 33-33-33.
..
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.04.2010, 17:36
Mnie tam jakoś gra Lecha wcale nie zachwyca, jeśli tylko zagramy skutecznie to możemy z nimi pojechać. Obawiam się jednak że forma, a właściwie jej brak u Pawła i Rafała może zniweczyć starania zespołu. Nasze teoretycznie dwa największe żądła w sytuacjach podbramkowych zachowują się jakby po raz pierwszy w życiu założyli sportowe obuwie. No i wielka niewiadoma w postaci zarówno Jopa jak i Clebera. Bo Brazylijczyk też długo w piłkę nie grał, poza tym dawno już go nie widzieliśmy w koszulce Wisły, a czas w miejscu nie stoi.
volasTSW napisał(a):Wyświetl post
...
Lewandowski, Jop, Peszko, Krivec, Stilic, Kasperczak, Cleber, Śląsk!
Tak trudno nacisnąć shift!?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów