|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niech Kasperczak zmieni Marcelo, bo jak już nam jego zabraknie, to pozamiatane, a ten mecz zadecyduje w duzym stopniu o koncowej tabeli.
Niech wpusci Burlige ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie oglądam meczu, więc zbytnio nie widziałem tej sytuacji. Ale jeżeli relacja podaje,że to nie było zagranie na żółtą kartkę, to przecież istnieje możliwość odwołania się od tej decyzji.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
piekny gest Malego przy starciu ... taki wy...aj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie w ruch poszły lodówki,pralki i kuchenki gazowe
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
nie no ****a ... obiektywizm w ch.. koles wjezdza Diazowi jak ten Wasilewskiemu i zoltko.. a Glowa dostaje za jakas po.......ke to samo.
tu juz nie chodzi o mecz z Amika, nie z nimi to z kims innym by nie gral.. dla mnie to i lepiej ze z nimi nie zagra, bo MP zdobywa sie z Odrami i Piastami alez oni sie bawia z nimi.. :| nie kombinowac tylko strzelic gola
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.04.2010 o godz. 19:25.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Myślę, że jest szansa na pomyślny wynik odwołania. Ale tak czy inaczej Głowacki zagrał bardzo nieostrożnie i pretensje powinien mieć do siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie ma co się żalić, tylko trzeba uważać. Wszechobecna podnieta grą Amiki wśród mediów sprawia że PZPNowi bardzo zależy na utrudnieniu życia Wiśle w walce o mistrza co skutkuje sypanie kartkami w takich a nie innych sytuacjach...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
strzelic 2 bramkę i po problemie, kurde....:/
Ej Panowie, trzeba zrobić ranking sędziów którym będziemy się odwdzięczać za podjęte złe decyzje!!! Piekło im zgotować!!!!!
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 20.04.2010 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to juz jakas paranoja.. sedzia juz nie panuje nad sytuacja , tylko czemu odstresowuje sie kosztem Wisly
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Głowacki 2 razy dotknął piłkę ręką a wy o PZPN.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wy głupoty gadacie, bezmyślne zachowanie Głowackiego a nie spisek PZPN. Patrząć na trzeźwo to zagranie kwalifikowało się na żółtko a fakt że następny mecz gramy z Lechem nie powinienem mieć tutaj nic do rzeczy. Ponadto jakby nie dał żółtka to też mówilibyście że PZPN pomoga Wiśle zdobyć mistrza?
PS. Inną sprawą jest s***wysyńskie zachowanie Canal+, który ma kamere skierowaną tylko na Marcelo i Głowackiego żeby wychwycić ich zagrania zasługujące na zółtko na wszelki wypadek gdyby sędzia tego nie zauważył. co robi? Małecki niech się cieszy że czerwieni nie dostał za te "kur**" który leciały przed chwilą do sędziego. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po co od razu mnie obrażasz? Wyraziłem swoje zdanie, jak się z nim nie zgadzasz można napisać to w zupełnie inny sposób. Trochę kultury. Bez odbioru.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja piernicze, taki sędzia to nawet do okręgówki się nie nadaje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co do kartki dla Głowy to nie mam wątpliwości, ale no już kartka dla Małego to jakaś kpina! sędzia kazał grać dalej po czym jak Mały przejął piłkę to od razu gwizdek.... paranoja!
a swoją drogą gdzie Kirm? Łobo już nic nie gra...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 20.04.2010 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Maly dostal kartke nie za faul, moim zdaniem, tylko za to, ze zaczal drzec gebe jak wsciekly.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeciez on nie dostal kartki za dyskusje z sedzia.. tylko wczesniej zagral przypadkowo ręka, pilkarz Slaska ja odebral i sedzia nakazal grac dalej, Malecki ja po chwili odzyskal i wtedy dal mu kartke, a zaraz po niej cos mu powiedzial
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądnij jeszcze raz sytuacji i popatrz kiedy kartkę wyciągnął sędzia. A potem poszła druga porcja mięsa i dobrze że nie dostał drugiej żółtej.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak to co zrobił Głowacki było celowym zagrnięciem piłki ręką to musi miec straszny niedowład w tej dłoni i dziwie się że został wogóle dopuszczony do grania w piłkę.... obejrzyjcie powtórki dokładnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale miał pełne prawo, żeby się wk***ić, ten sędzie jest kompletnym idiotą, nie nadającym się na poziom ekstraklasy, co najwyżej okręgówki...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Brożek katastrofa, napastnik wychodzi sam na sam i kombinuje, straszne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myslalem ze to tylko takie zludzenie ze ta pileczka tak wolno jest rozgrywana.. ale po podaniu Pawla doszedlem do wniosku ze chyba nie
szkoda byloby to zreimsowac bo nie zasluzylismy na to.. odpuscie sobie z kalekami Brozkami.. bo nie tak dawno mu w tylek wchodziliscie i jeszcze nie raz to bedziecie robic
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.04.2010 o godz. 19:42.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ten Brozek to jest taka kaleka ze niedowiary. kazda jego decyzja jest bledna, zamiast strzelac podaje, zamiast strzelac nad bramkarzem to muska pilke.
Ostatnio edytowane przez kuba16 : 20.04.2010 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
O_o nie mam pytań!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mnie martwi dlaczego Kirm nie gra przynajmniej tych 30-35 minut w meczu....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do RPA i tak pojedzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w ogóle jak patrze na Brożka to mi go żal, taki biedny jest, widać, że ma jakiś problem, nie ma tego błysku... ehh
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|