|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Pytanie kto i w jaki sposób przewidział wtedy istnienie tego forum.... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
U mnie niema żadnej nowej wiadomości a i tak mi się wyświetla że niby jest
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7182 według mnie temat do usunięcia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
WisłaProkocim na samym dole jest ta wiadomosc. Jak masz ulozone wiadomosci od najmlodszych do najstarszych to ona jest na dole i jest z ta magiczna data 1970. Tez mialem, nie wiem o co chodzi. Odznaczylem jako odczytana i juz mi nie swiecie sie skrzynka
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chyba każdy miał dzis zawrót głowy gdzie ta wiadomośc
. Zaznacz wszystkie jako przeczytane i po problemie ![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
jakiś błąd skryptu czy czegoś tam, a wy już robicie dochodzenia Przecież można usunąć te wiadomości i po problemie ;]![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bo to jest wiadomość w której zawarta jest Tajemnica Majów dotycząca końca świata. I otworzy ją tylko wybraniec.
a tak apropos, tez mam taki problem. Edit: Wystarczy zaznaczyć wszystkie wiadomości, a później "Odznaczyć jako przeczytane" i problem z głowy.
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 07.04.2010 o godz. 14:17.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tylko mi się coś z czasem na forum popierniczyło?
Ten post według forum wysłany jest o 19:15, według mojego zegarka (i WorldTimeServer) jest 18:58. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Od kilku(nastu) dni jest ta około 15 minutowa różnica czasu.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zamknijcie temat polityczny. I ostudźcie głowy co niektórym "najaktywniejszym" użytkownikom w tej chwili - dawidex44 i Bronex
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Otóż to. Zamknąć na tydzień/dwa, niektórym potrzeba czasu na ochłonięcie.
A i pobanować masowo - ja rozumiem, że można mieć rózne poglądy, tego i owego nie tolerować itp. Ale za kretyństwo bym ciął jak wlezie. Dziękuję.
Ostatnio edytowane przez felipe : 10.04.2010 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Niby mam miec 2 wiadomosci nieprzeczytane na skrzynce wiad. prywatnych, a żadnych nowych nie mam - w skrzynce jest dużo wolnego miejsca.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
prawdopodobnie masz na samym dole, ja miałem takie bez tytuły i treści były tylko ikonki nieprzeczytanych i data: jakoś 1970rok
ja je skasowałem i też tak zrób |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
działa - dzięki
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam prośbę można otworzyć temat ''Konkurs o Wiśle'' ok godz. 21 bo mam parę wiadomości do przekazania.
Wtedy będę na dłużej dostępny ![]() nieaktualne.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.04.2010 o godz. 13:19.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że dobry temat wybrałem. Prosiłbym o zmianę nicku na LWMG. Z góry wielkie dzięki.
![]()
Freie Stadt Danzig
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Można prosić o zmianę nazwy tematu o katastrofie samolotu prezydenckiego, może na jakąś bardziej ogólną? Aby zawrzeć w tych słowach ogólny obraz i przekrój ofiar tej tragedii.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam coś nie tak z czasem na forum? Wg zegarka w Windowsie jest 19:28 a wg zegara forum godzina o 17 minut poźniejsza.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie nie tylko Ty masz ''coś nie tak'' z czasem. Jest już tak od dłuższego czasu.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dlaczego zamknięto temat z różnymi "śmiesznościami"? Ja rozumiem, że jest żałoba, ale czy żałoba oznacza całkowitą wstrzemięźliwość jeśli chodzi o usmiech na twarzy?
Bezsensowna decyzja |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic ci się nie stanie jak nie porechoczesz przez pare dni.
Z czuba tez nie nadają. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To trzeba zamknąć temat "Belgowie kpią .." bo to jest dopiero śmiech na sali jak się czyta posty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Same brednie, żal czytać te posty ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czemu mi krzyczy, że mam 2 wiadomosci na privie nieprzczytane jak nic do mie nie przyszło?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
masz na samym dole strony mozesz je usunac jak bys popatrzyl kilka postow wyzej to bys mial odpowiedz
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po raz kolejny prosba.
Jak widzicie glupi tmat to go nie podbijajcie, niech spadnie na sam dol. Jak widzicie glupie posty to ich nie komentujcie, jest wiele innych, ciekawszych. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dlaczego został zamknięty temat polityczny? Komentarz typu "OK wystarczy" nic nie uzasadnia.
Ludzie nie mają gdzie pisać i piszą gzdzie popadnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
^^ popieram. Walka między głównymi frakcjami politycznymi na naszym forum chyba już opróżniła magazyny z amunicją, więc ostro już nie powinno być.
Za to będzie przekomarzanie o ukradziony stolicy show i które miejsce i miasto w Polsce jest najlepsze, najgodniejsze, najbardziej zasłużone. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|