|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Żewłakow to albo tylko plotka dziennikarska, albo nie daj boże następca Marcelo, którego pewnie po sezonie Wisła ma zamiar sprzedać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem fałsz, ma już swoje lata i chce zarobić, a w Grecji na pewno dostanie dużo więcej niż w Polsce, zwłaszcza, że jeszcze grac potrafi i na pewno znajdzie zatrudnienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
zresztą co tu gdybać, na pewno nie przyjdzie. ![]() ![]() |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chyba, że liczą się z odejściem Alvareza. Żewłakow też grywał na bokach obrony
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Mnie sie Sandomierski bardziej podoba z mlodych. z Niego moze cos byc...
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To jest artykul na zamowienie Zewlakowa zeby wymoc presje na dzialaczach Olympiakosu, takie cos stosuje sie od dawna, nie tylko w sporcie ale w biznesie takze (szefie, konkurencja oferuje mi prace, dostane podwyzke czy see ya?)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jop odejdzie z Wisły po sezonie.
http://www.futbol.pl/artykul/81780.html |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Mlodych szukac a nie piernikow pokroju Jopa czy Zewlaka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
spokojnie, konto na facebooku i naszej-klasie juz jest, wiec moze sami sie zgłoszą.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co do Pawełka jest chętny klub który wyłoży na niego kase tym klubem jest Śląsk Wrocław i bardzo możliwe że zarówno Śląsk (Tarasiewicz jeśli dostanie kase na transfery na pewno wykorzysta sytuacje i wyłoży kase na Pawełka) jak i Wisła doczekają się nowego bramkarza
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 16.04.2010 o godz. 16:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Prawda jest że Taraś ceni sobie Pawełka, albo cenił, bo wypowiedzi z przed roku to były kiedy sie nim zachwycał. Po za tym, oni maja tam 3 bramkarzy, 2 sciagneli teraz, jeden z nich uratował im punkt niedawno. Nie byłbym taki pewien tej opcji wrocławskiej dla Mariusza. Grecja i sruuu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jak mamy zostać z Jarosiński i Kurto to może lepiej żeby jednak Pawełek został
chyba że ktoś naiwnie wierzy w sprowadzenie 2 bramkarzy w te lato ... mając na względzie wydarzenia z lat ostatnich
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 17.04.2010 o godz. 15:12.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Jarosińskim jak już... Idź na trening... Według mnie są obaj lepsi od Juszczyka... Zwłaszcza Jarosiński się ostatnio rozwinął przy Łaciaku |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Obydwu pogonimy Pawełka i Juszczyka , tak podejrzewam. Ciekawe kto będzie bronił i czy są już czynione jakieś przymiarki do podpisania nowego goalkeepera. Mocno w to wątpię jak zwykle będzie na łapu capu pod koniec okienka.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
||
|
przejęzyczyłem się
![]() to nadal pozostaje do załatwienie bramkarz... główny
poza tym łapu capu i tak brzmi optymistycznie
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 17.04.2010 o godz. 15:16.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale bzdura z tym Nakoulmą...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fajnie jakby to była prawda z Nakolumą.Prawie 400 tyś € jak za zawodnika z 1 ligi to sporo.Do tego podobną kwote trzeba wypłacic za Alvareza.Duże wydatki sie szykują tego lata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli Kasperczak coś ma do powiedzenia przy transferach to Nakolumy i inne egzotyki mogą nas zasilić...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem to wymysł dziennikarzy albo jakiś menago podbija bębenek - przecież ten Nakoulma nie ma żadnych powalających statystyk. Co raz bardziej zaczynam się bać nie tylko o transfery, ale też o system organizacyjny naszego klubu...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Najlepiej byłoby jakby jakiś rozsądny kibic Łęcznej albo lepiej kilku się wypowiedziało na jego temat.
Nie mam pojęcia co on potrafi, niemniej cena jest bardzo słona jak za pierwszoligowca z 4 golami. Moim zdaniem to bzdura. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
takim? hurrrrrrrrrrrra kupiliśmy nieważne kogo nieważne za ile ale kupiliśmy? 400 tys. euro za niego? ![]() będzie to podobnie trafiony wydatek jak 400 tys. za Alvareza. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Lepiej nie robic zadnych transferow jesli ma przyjsc kolejny Hristov.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
400 000 € za niego, to SF takie samo jak 1 mln € za Kiełba czy Glika. Nie ma chyba na świecie aż tak głupich ludzi, żeby kupili któregokolwiek z nich za takie pieniądze.![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.04.2010 o godz. 09:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
" PS" znowu sprzedaje Marcelo, tym razem będzie obserwowany przez wysłanników Bayeru Leverkusen
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
sory wielkie że nie w temeacie ale pilnie poszukuje meczu z 2008 z bułgarskiej bodajże z marca gdzie Wisła wygrała 1:2... prosze o link... jakiś skrót albo bramki..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|