|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Te buty to jakaś parodia. Co one płaskostopie leczą ? Cena z dupy wzięta, jakby mi zapłacili to bym sie w nich na miasto nie wypuścił.
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hahaha gusta i gusciki... pewnie. lepiej wyskoczyć na miasto w wyświechtanych adidasach które można kupić w każdym hipermarkecie i które widać na nogach co drugiego gościa który idzie tą samą ulicą
nie jest to akurat dla mnie ważne ale w takich butach( ten model) smiga połowa Raperów w Stanach.a i nie rozumiem dlaczego mają niby leczyć płaskostopie? wytłumaczysz mi
Ostatnio edytowane przez wiertar : 14.04.2010 o godz. 18:22.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
a jesli sie nie jest raperem to tez mozna w nich smigac? ( pomijam kwestie dopłaty) ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Coś te krzyżowe więzadła Wiślaków nie lubią... Dawidowski (w sumie nie wiem które u niego poszły, ale miał tak dużo problemów z kolanami że strzelam iż krzyżowe również zerwał), Garguła, Baszczyński, Zieńczuk... no i 3 tygodnie temu również ja ![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmm Ja nie jestem... za tego co wiem to Cleber choć jest czarny to też nim nie jest... wieć chyba można
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A i trzy razy mniej kosztują, tylko szkoda, że ta druga połowa raperów w stanach w nich nie chodzi![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chłopaki obaj jestescie widze na rapie, wiec niech obedzie sie bez uszczypliowsci!
Chociaz jesli ja mialbym cos dodac od siebie to te coach Twoje sa normalne, zwykłe, okej a tamte drugie sa lekko przesadzone Czy jak dunki wchodzily to u ludzi nie wywolaly smiechu? Owszem wywolywaly, sam to odczuwalem, a teraz pokaz mi ile osob w nich chodzi... Sorry za off ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no te twilight ty jeszcze spoko, nie co drugi ma
choć wolał bym od nich albo Air force One, albo Dunki hmm nie ktorzy maja zajawke na gry komputerowe, niektorzy na płyty CD a ja mam zajawke na buty troche ich mam i troche o nich wiem![]() a czy te "jedynki" wywołują smiech ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Śmiech to może złe określenie. Nie tyczy się tylko wyglądu, nawet bardziej może ceny, bo kosztują o wiele za dużo jak na design jaki prezentują ![]() ![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Buty to chyba nie ten temat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
z mojej strony koniec OT można przenieśc do właściwego tematu.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeszcze jedno co do bucików
Te co ma Mauro na stopach to co to za model ?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
Mauro ma Air Max LTD tylko z tego ujęcia nie moge poznać czy LTD czy LTDII mniej wiecej coś takiego: ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...zy_R22//36285/
nie wie ktos moze kto stoi obok Clebiego i Mauro? ![]()
-Ale panie Franku...
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Pan Jasiu podajze - magazynier (?)
![]()
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kalu Uche asystował przy bramce na 1:0 dla Almerii w meczu z Realem Madryt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Pepe wczoraj beznadziejny jak większość grajków Śląska. Ale co tam-najważniejsze, że jest atmosfera i wspólne obiady z chłopakami. No i że póki co jeszcze gra w pierwszej "11"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html Dawidowski ma budować wielką Lechie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kuban Krasnodar trenowany przez Dana Petrescu po 5 meczach w 1 lidze (czyli drugiej) rosyjskiej nie zaznał jeszcze goryczy porażki. Co lepszy nie stracił jeszcze bramki i w tym czasie zdobył 11 punktów. Petrescu potwierdza że zna się na swoim fachu.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zmarł Jakub Ławecki
http://www.90minut.pl/news/121/news1...b-Lawecki.html strasznie szkoda chlopaka, przerwana kariera i taki koniec, a jeszcze niedawno niektorzy Wislacy brali udzial chyba w meczu charytatwnym aby mu pomoc ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Pokój jego duszy..
Ostatnio edytowane przez Zarko42 : 22.04.2010 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pamiętam jak przychodził do rezerw, łatwo było nazwisko zapamiętać.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...lodziezy_.html
Sarnat sprzedawał mecze, a teraz daje wzór dzieciakom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Przede wszystkim- Artur Sarnat, albo Pan Sarnat. Szacunku trochę. Po drugie- skoro Frankowski i Szymkowiak się na niego decydują, to chyba wiedzą, co robią. Jeden z moich ulubionych zawodników Wisły. A, że coś przehandlował? Cóż, kto z Was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Poza tym, gdyby grając w takich klubach udało mu się ustrzec korupcji, to musiałby zostać obwołany świętym po zakończeniu kariery. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Różne osoby, różne sytuacje, ale każdy z nich oszukiwał. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Jestem kibicem. My jesteśmy dobrzy, reszta jest zła. Chyba nie spodziewasz się po kibicu obiektywizmu? To tylko tutaj, wśród "internetowej braci" się przyjęło, że "prawdziwi kibice" są obiektywni i muszą sypać głowę popiołem jak coś jest nie tak. Ja jestem nieprawdziwym kibicem, dla którego co Wiślackie, to święte, reszta jest zła. ![]() Jeszcze jakieś pytania?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.04.2010 o godz. 11:47.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|