The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2010, 18:13
Te buty to jakaś parodia. Co one płaskostopie leczą ? Cena z dupy wzięta, jakby mi zapłacili to bym sie w nich na miasto nie wypuścił.
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.04.2010, 18:19
hahaha gusta i gusciki... pewnie. lepiej wyskoczyć na miasto w wyświechtanych adidasach które można kupić w każdym hipermarkecie i które widać na nogach co drugiego gościa który idzie tą samą ulicą nie jest to akurat dla mnie ważne ale w takich butach( ten model) smiga połowa Raperów w Stanach.
a i nie rozumiem dlaczego mają niby leczyć płaskostopie? wytłumaczysz mi to są normalne buty tzw runnery(biegówki) które w niezmiennej formie sprzedawane są od ponad 20 lat.
Ostatnio edytowane przez wiertar : 14.04.2010 o godz. 18:22.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.04.2010, 18:26
wiertar napisał(a):Wyświetl post
hahaha gusta i gusciki... pewnie. lepiej wyskoczyć na miasto w wyświechtanych adidasach które można kupić w każdym hipermarkecie i które widać na nogach co drugiego gościa który idzie tą samą ulicą nie jest to akurat dla mnie ważne ale w takich butach( ten model) smiga połowa Raperów w Stanach.
a i nie rozumiem dlaczego mają niby leczyć płaskostopie? wytłumaczysz mi to są normalne buty tzw runnery(biegówki) które w niezmiennej formie sprzedawane są od ponad 20 lat.

a jesli sie nie jest raperem to tez mozna w nich smigac? ( pomijam kwestie dopłaty)
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2010, 18:27
Maxell napisał(a):Wyświetl post
"Marek Zieńczuk podczas poniedziałkowego treningu Skody Xanthi doznał zerwania więzadeł krzyżowych w kolanie i prawdopodobnie nie zagra przez kilka miesięcy"
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pow...wiadomosc.html
Hmm.. 'Znam ten ból'...
Coś te krzyżowe więzadła Wiślaków nie lubią...
Dawidowski (w sumie nie wiem które u niego poszły, ale miał tak dużo problemów z kolanami że strzelam iż krzyżowe również zerwał), Garguła, Baszczyński, Zieńczuk... no i 3 tygodnie temu również ja
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 14.04.2010, 18:30
Johnny B napisał(a):Wyświetl post
a jesli sie nie jest raperem to tez mozna w nich smigac? ( pomijam kwestie dopłaty)
hmm Ja nie jestem... za tego co wiem to Cleber choć jest czarny to też nim nie jest... wieć chyba można
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 14.04.2010, 18:38
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Hmm.. 'Znam ten ból'...
Coś te krzyżowe więzadła Wiślaków nie lubią...
Dawidowski (w sumie nie wiem które u niego poszły, ale miał tak dużo problemów z kolanami że strzelam iż krzyżowe również zerwał), Garguła, Baszczyński, Zieńczuk... no i 3 tygodnie temu również ja
U Dawidowskiego poszły więzadła mózgowe na samym początku
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 14.04.2010, 18:38
hahaha gusta i gusciki... pewnie. lepiej wyskoczyć na miasto w wyświechtanych adidasach które można kupić w każdym hipermarkecie i które widać na nogach co drugiego gościa który idzie tą samą ulicą.
http://www.digisport.webpark.pl/twili2/1.jpg czy ja wiem czy takie wyświechtane ? W każdym razie nie wywołują śmiechu A i trzy razy mniej kosztują, tylko szkoda, że ta druga połowa raperów w stanach w nich nie chodzi
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Stary 14.04.2010, 18:49
chłopaki obaj jestescie widze na rapie, wiec niech obedzie sie bez uszczypliowsci!
Chociaz jesli ja mialbym cos dodac od siebie to te coach Twoje sa normalne, zwykłe, okej a tamte drugie sa lekko przesadzone
Czy jak dunki wchodzily to u ludzi nie wywolaly smiechu? Owszem wywolywaly, sam to odczuwalem, a teraz pokaz mi ile osob w nich chodzi...

Sorry za off
-Ale panie Franku...
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 14.04.2010, 18:53
no te twilight ty jeszcze spoko, nie co drugi ma choć wolał bym od nich albo Air force One, albo Dunki hmm nie ktorzy maja zajawke na gry komputerowe, niektorzy na płyty CD a ja mam zajawke na buty troche ich mam i troche o nich wiem

a czy te "jedynki" wywołują smiech fajnie masz, bo u mnie smiech wywołują gogusie w podrabianych Pumach Ferrari albo innych podrabianych versce za 150zl
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 14.04.2010, 19:03
no te twilight ty jeszcze spoko, nie co drugi ma choć wolał bym od nich albo Air force One, albo Dunki hmm nie ktorzy maja zajawke na gry komputerowe, niektorzy na płyty CD a ja mam zajawke na buty troche ich mam i troche o nich wiem

a czy te "jedynki" wywołują smiech fajnie masz, bo u mnie smiech wywołują gogusie w podrabianych Pumach Ferrari albo innych podrabianych versce za 150zl
Dunki też mam Śmiech to może złe określenie. Nie tyczy się tylko wyglądu, nawet bardziej może ceny, bo kosztują o wiele za dużo jak na design jaki prezentują
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 14.04.2010, 20:07
Buty to chyba nie ten temat
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 14.04.2010, 20:38
Coach napisał(a):Wyświetl post
Dunki też mam Śmiech to może złe określenie. Nie tyczy się tylko wyglądu, nawet bardziej może ceny, bo kosztują o wiele za dużo jak na design jaki prezentują
but jest warta tyle... ile ktoś jest w stanie za nie dać. ten sam model tylko w innej kolorystyce: http://cgi.ebay.pl/NIKE-AIR-MAX-1-AM...item27b0f15bc6 z mojej strony koniec OT można przenieśc do właściwego tematu.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 14.04.2010, 22:32
Jeszcze jedno co do bucików Te co ma Mauro na stopach to co to za model ?
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 15.04.2010, 09:42
^^
Mauro ma Air Max LTD tylko z tego ujęcia nie moge poznać czy LTD czy LTDII

mniej wiecej coś takiego:
Odpowiedz cytując
Johnny B
Senior Member

Stary 15.04.2010, 15:38
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...zy_R22//36285/
nie wie ktos moze kto stoi obok Clebiego i Mauro?
-Ale panie Franku...
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 15.04.2010, 16:37
Pan Jasiu podajze - magazynier (?)
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 15.04.2010, 17:04
KoPer napisał(a):Wyświetl post
Pan Jasiu podajze - magazynier (?)
Opiekun drużyny.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 15.04.2010, 19:34
Kalu Uche asystował przy bramce na 1:0 dla Almerii w meczu z Realem Madryt.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.04.2010, 15:55
http://wisla-online.pl/news/zieniu-w...-operacje-1009

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.04.2010, 09:10
Pepe wczoraj beznadziejny jak większość grajków Śląska. Ale co tam-najważniejsze, że jest atmosfera i wspólne obiady z chłopakami. No i że póki co jeszcze gra w pierwszej "11"
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.04.2010, 20:27
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html Dawidowski ma budować wielką Lechie
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.04.2010, 20:33
Kuban Krasnodar trenowany przez Dana Petrescu po 5 meczach w 1 lidze (czyli drugiej) rosyjskiej nie zaznał jeszcze goryczy porażki. Co lepszy nie stracił jeszcze bramki i w tym czasie zdobył 11 punktów. Petrescu potwierdza że zna się na swoim fachu.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.04.2010, 20:37
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html Dawidowski ma budować wielką Lechie
Dostał kontrakt to coś czuję że go noga zacznie boleć.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.04.2010, 19:50
Zmarł Jakub Ławecki

http://www.90minut.pl/news/121/news1...b-Lawecki.html

strasznie szkoda chlopaka, przerwana kariera i taki koniec, a jeszcze niedawno
niektorzy Wislacy brali udzial chyba w meczu charytatwnym aby mu pomoc
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Zarko42
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.04.2010, 19:50
Cytat:
W czwartek wieczorem zmarł Jakub Ławecki. Wychowanek Lublinianki, piłkarz Motoru Lublin, Wisły Kraków, Szczakowianki Jaworzno i Stali Stalowa Wola chorował na białaczkę. Miał 25 lat.
źródło 90minut.pl

Pokój jego duszy..
Ostatnio edytowane przez Zarko42 : 22.04.2010 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 22.04.2010, 20:16
Pamiętam jak przychodził do rezerw, łatwo było nazwisko zapamiętać.
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 23.04.2010, 10:04
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...lodziezy_.html

Sarnat sprzedawał mecze, a teraz daje wzór dzieciakom.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.04.2010, 10:16
massoud napisał(a):Wyświetl post
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...lodziezy_.html

Sarnat sprzedawał mecze, a teraz daje wzór dzieciakom.

Przede wszystkim- Artur Sarnat, albo Pan Sarnat. Szacunku trochę.

Po drugie- skoro Frankowski i Szymkowiak się na niego decydują, to chyba wiedzą, co robią. Jeden z moich ulubionych zawodników Wisły.

A, że coś przehandlował? Cóż, kto z Was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Poza tym, gdyby grając w takich klubach udało mu się ustrzec korupcji, to musiałby zostać obwołany świętym po zakończeniu kariery.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 23.04.2010, 10:58
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Przede wszystkim- Artur Sarnat, albo Pan Sarnat. Szacunku trochę.

Po drugie- skoro Frankowski i Szymkowiak się na niego decydują, to chyba wiedzą, co robią. Jeden z moich ulubionych zawodników Wisły.

A, że coś przehandlował? Cóż, kto z Was jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Poza tym, gdyby grając w takich klubach udało mu się ustrzec korupcji, to musiałby zostać obwołany świętym po zakończeniu kariery.
Podwójna moralność? Reiss, Wdowczyk + reszta jest zła, ale Twój ulubiony Sarnat już jest dobry?
Różne osoby, różne sytuacje, ale każdy z nich oszukiwał.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.04.2010, 11:42
spirit napisał(a):Wyświetl post
Podwójna moralność? Reiss, Wdowczyk + reszta jest zła, ale Twój ulubiony Sarnat już jest dobry?
Różne osoby, różne sytuacje, ale każdy z nich oszukiwał.
Zgadza się. Jestem kibicem. My jesteśmy dobrzy, reszta jest zła. Chyba nie spodziewasz się po kibicu obiektywizmu? To tylko tutaj, wśród "internetowej braci" się przyjęło, że "prawdziwi kibice" są obiektywni i muszą sypać głowę popiołem jak coś jest nie tak. Ja jestem nieprawdziwym kibicem, dla którego co Wiślackie, to święte, reszta jest zła.

Jeszcze jakieś pytania?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.04.2010 o godz. 11:47.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów