|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
orzeu
zawsze się takie osoby znajdą przypomniał mi się tekst z "na wspólnej"(nie oglądam wydziałem zajawkę ;P ) gdzie młody chlopak namawiał swoją dziewczynę do życia w skłocie, do porzucenia "złego systemu", z tego wywiązała się dyskusja między jej ojcem a chłopakiem Ojciec: "a wy tam prąd macie?" chłopak:"-tak, mamy" O: "jak to tak, od systemu bierzecie?" ;P ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ale niektorzy ludzie to są idioci. Na szczęście większośc z nas, pokazała klasę. Tylu ludz na ulicach to chyba nie było nawet jak Papież umarł. Mam nadzieję, że te 96 wspaniałych osób widzi to teraz z Niebia! I mam nadzieję, że wybaczą nam, że nie zawsze byliśmy w stosunku do nich w porządku, ale jesteśmy tylko ludzmi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orzeu, w takim świecie żyjemy. To samo dotyczy gejów, lesbijek i ateistów. Niech sobie będą, ale niech się z tym nie obnoszą w tak spektakularny sposób. Jest po prostu moda na bycie innym, oryginalnym...:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To ja do obłudników i tępych gnid dorzucę jeszcze tego jegomościa.
http://wiadomosci.onet.pl/2153773,11...aczy,item.html ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No super. Onet ( ITI) robi przedruk z "Naszego Dziennika"? Czyżby ITI wreszcie powoływało się na to pismo? Zaczęli szanować zdanie Rydzyka? Osoba godna cytowania został dla nich gość co chciał ogłosić Chrystusa królem Polski zaczął się dla nich liczyć? Artykuł jest wrzucony,żeby zrobić dym? Wywołać dyskusje? Obśmiać "oszołoma"? Nie. To początek zamydlania sytuacji. Skoordynowana akcja onetu, tvn-u i GW właśnie się rozpoczyna (GW jak widać już testuje reakcje na : "Nie płakałem po Kaczyńskim"). Akcja musi się zakończyć sukcesem. PO ma pełnie władzy, nie można tego zmarnować.Cel akcji: wprowadzenie euro, prywatyzacja szpitali (to tak na dzień dobry) i inne marzenia michnikowszyzny. Oto w tym chodzi, a to jest tylko początek, mały kroczek w urabianiu pożytecznych idiotów. ****a ile razy tu było pisane żeby mieć w dupie onety i inne gw? Dalej nic nie widzicie? Nie rozumie że te s****ysyny nie robią niczego bezinteresownie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Część z nich zauważyła pewnie obłudę mediów i zinterpretowała to w ten właśnie sposób. Alternatywą byłoby uznanie, że przez te wszystkie lata dali wodzić się za nos. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Mogę z Tobą iść o zakład, że red. Michnikowi jak również ludziom z jego otoczenia ideologicznego bynajmniej nie zależy na prywatyzacji szpitali, redaktor GW wierzył kiedyś dość mocno w upaństwowienie niektórych obszarów życia publicznego a może nawet w "państwowe środki produkcji" i mam wątpliwości czy do końca wyzbył się tych poglądów. Sporo zostało już powiedziane odnośnie niewątpliwej tragedii w Smoleńsku, nie zamierzam więc powtarzać Innych. Nie wiem czy to taktowne ale zastanawialiście się już nad tym kogo wystawi PiS do wyborów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Potwierdzasz moją tezę o naiwności środowiska dziennikarskiego ZA OJCZYZNĘ !
Ostatnio edytowane przez Mareq : 12.04.2010 o godz. 22:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
przecież Onet, tylko cytuje
dwa, że juz wcześniej to robił ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ale cytuje w jakim celu.
cpc widzę,że jesteś zwolennikiem pana Mikkego, więc zapewne masz racje co do prywatyzacji. Jakby sprywatyzowali to nie byłoby z czego kraść, jakby państwowe przestało być. Przypomniały mi się te szpitale, bo ta blond-idiotka po recytacji Asnyka od agenta Tomaka o nich bredziła. PiS : Ani Ziobro ani Kaczyński nie mają szans, a to dlatego że nie maja żony. SLD: pokerowa zagrywka byłoby wystawienie Cimoszewicza. Powód: kandydaci
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 12.04.2010 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A o SLD się zapomina
Ja się nie zastanawiałem, ale jak dla mnie tak na szybko to: PiS: następcą teoretycznie Jarosław Kaczyński, ale może też Zbigniew Ziobro SLD: Chciałbym za kandydata Aleksandra Kwaśniewskiego, ale nie bardzo wiem kot mógłby zastąpić Szmajdzińskiego. Olejniczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Dziś Gowin mówił coś o np. Kleiberze, jako kimś dla PiSu. Przyznam, że nie znam tego człowieka. Ja nie widzę przeszkód aby PiS wystawił Jarosława Kaczyńskiego, ale z drugiej strony nie sądzę, aby on wyraził na to zgodę, choć szanse, w obecnej sytuacji miałby chyba największe. W ogóle, coś czuję, że kogokolwiek PiS teraz nie wystawi, to szanse na zwycięstwo tego człowieka są ogromne. Kogo SLD? Nie mam bladego pojęcia. Może zaś uśmiech do Cimoszewicza? Napieralski i Olejniczak to chyba jednak zbyt młodzi ludzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na prawdę błagam o nie pisanie takich rzeczy.Oczywiście wersji o jakimś tam udziale Ruskich wykluczyć nie należy bo raz - żadnej wersji nie można wykluczyć - dwa - wszyscy doskonale zdajemy sobie sprawę do czego oni są zdolni i też żadną tajemnicą nie jest że jakaś część najbardziej zdegenerowana ich rządzących, uzna tą tragedie za świetną wiadomość. Natomiast na dziś nie ma nawet najmniejszych podstaw by w jakikolwiek sposób obarczać ich winą czy choćby współwiną za tą tragedie a wręcz odwrotnie - jest sporo informacji które w dużej mierze to wykluczają. Ja mam swoje przypuszczenia dlaczego doszło do tego i pewnie to w dużej części się potwierdzi, ale odpuszczę sobie do czasu kiedy będziemy znali wszystkie fakty. Gdzie zdaje sobie sprawę że wersja 'udziału w tym ruskich' nawet jeśli nie będzie do tego żadnych przesłanek , zacznie żyć własnym życiem. Wystarczy sobie poczytać o WTC, zamachach w Londynie czy Madrycie.Tam nawet najbardziej absurdalne teorie, mają spore grono wyznawców.U nas nie będzie inaczej. Z innej beczki to trochę przeraża mnie to że trzeba aż takiej tragedii by niektórzy ludzie(politycy,dziennikarze, my - zwykli zjadacze chleba)zaczęli mówić po ludzku a nie zachowywać się jak jakieś wytrenowane robociki na polu walki. Sporo oglądałem przez ostatnie dni i oczywiście pośród hipokryzji, dało się zauważyć ludzi totalnie tym wstrząśniętych których bym o to nie podejrzewał. Tw stokrotka;> - jedyny dziennikarz który po prostu rozwalił się na kawałki, totalny chaos w jej wypowiedziach,momenty histerii.Kobita totalnie się rozkleiła - gdzie ja nie uważałem jej za jakiegoś dobrego dziennikarza, natomiast to jej mogę oddać że niezależnie od sympatii, była w stanie przemaglować każdego. Napieralski - dla mnie książkowy przykład takiego cwaniaka politycznego - nigdy nie usłyszałem z jego ust czegoś co by nie było taką banalną propagandą - wczoraj gość autentycznie był zdruzgotany, ledwo się powstrzymał od płaczu i w końcu mówił nie to co trzeba było powiedzieć, tylko to co myślał i to jak na prawdę było.Nie mitologizował sldowskiej delegacji, że byli tam bo marzyli o tym tylko wprost powiedział że byli tam bo takie były ustalenia partyjne, że jedzie Szmajdziński jako kandydat, żeby się pokazać +szefowa jego komitetu + wiceszefowa LSD. Tych osób które przemówiły ludzkim głosem było o wiele więcej, szkoda że do tego potrzeba czegoś takiego...
Sam Pis strat o wiele większych niż inni nie poniósł ale jak dodamy do tego Prezydenta + jego ludzi(swoją drogą mimo innego patrzenia na świat, cholernie szanowałem Stasiaka i Wypycha), to jeślii chodzi o opozycyjną prawice mamy prawdziwy armageddon.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.04.2010 o godz. 23:53.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nadal chyba nawet na minutę nie mogę zapomnieć o tym co się stało. Każdym gestem wraca się do sobotnich wydarzeń. Rzadko życie wyciska ze mnie łzy, dziś mnie nie oszczędza. Byłem na mszy za Ś.P dr hab. Janusza Kurtykę, prezesa IPN. Miałem zaszczyt być jego studentem. Profesjonalista w każdym calu. Tego nie dało się nie zauważać. Podczas samej mszy w zasadzie jedna myśl "co będzie z tym co dotychczas robił? Dla mnie, dla nas. Nie dla zaszczytów ale ich dostąpił". Prawdziwy profesor. Nie poprzez stopnie naukowe ale postawę. Ksiądz wspominając zmarłego przytoczył bliskiego współpracownika "Janusz od kilku dni chodził jakby coś przeczuwał. Powtarzał: módlcie się za mnie". To nie może nie trafić do człowieka. Co jeśli na pokładzie tego samolotu byli inni tacy jak on ? W taki sposób odchodzą wielcy. Straciliśmy wiele ... ale nie wszystko.
Później na uczelni rozmawiałem z koleżanką. Rozmowa znów siłą rzeczy musiała zejść na temat feralnego lotu i prezydenta. Mówiliśmy o tym co wspólnie widzilśmy w przekazie medialnym. Setki tysięcy warszawiaków żegnających prezydenta Rzplitej, mówiliśmy o tym jakiego prezydenta wykrowały media. Okazało się, że inny prezydent wsiadł do samolotu w sobotę rano a zupełnie innego przyjęła stolica w niedzielę. Powiedziała "wiesz... nie cierpiałam Kaczyńskich, jak mi jest teraz głupio, że dałam się okłamać przez media i w to wciągnąć, nie znałam go takiego". ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Musze przyznac ze widok Jarka Kaczynskiego tam na miejscu lub przy trumnie na lotnisku mogl rozbic najtwardsze serce.
naprawde mocny duchem i cialem czlowiek ,wielki szacunek dla niego.Ktos napisale ze mial wrazenie ze cos powiedzial kleczac pod trumna ,mnie tez sie tak zdawalao ,moze to bylo cos ws stylu "Odpczywaj w pokoju Lechu ja tu jeszce mam misje" kazdy juz chyba zauwazyl jak dal sie pozrec mediom,sam prezydent czasmi mowil poza kamera do ludzi "Nie wierzcie mediom"---.....jaki to dzis ma symoliczny wymiar. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Natomiast sytuacja w PiS-ie ciężka wyobrażacie sobie ich kampanię w obecnej sytuacji..? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sobie w ogóle nie wyobrażam kampanii.
Nie wiem jak to może wyglądać. Ja nadal jestem w zbyt wielkim szoku, aby móc coś przypuszczać. To, co piszę, to takie tylko i wyłącznie dywagacje na gorąco. Za parę dni pewnie coś bardziej przemyślanego sklecę, bo teraz jestem pochłonięty tym dramatem, choć i tak dzisiaj moja psychika ma się już lepiej, jak w dwóch minionych dniach... Nie sądzę, aby Lewica poparła Olechowskiego, prędzej Nałęcza, bo przecież on też kandyduje... Wszak Olechowski to współzałożyciel PO. To troszeczkę tak, jakby teraz Cimoszewicz poparł Komorowskiego... Jest jednak pewien problem - Cimoszewicz tak zapowiadał, a motywował to "odsunięciem od władzy Kaczyńskiego". Teraz motywu już nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Każda śmierć zawsze jest smutna , nagła śmierć bliskiej osoby jest zawsze straszną traumą. Niestety ,dobrze znam ten ból.
Wielkie wyrazy współczucia dla Rodzin ofiar. To niewyobrażalne nieszczęście. Tyle istnień ludzkich... Tyle sierot... I jeszcze ten Katyń. Czasem myślę że Pan Bóg ma coś do naszego narodu. Znowu ten mesjanizm i martyrologia. DOŚĆ mamy pomników i cmentarzy. Chcemy mieć normalny , wolny , spokojny i w miarę bezpieczny , demokratyczny kraj. A w święta państwowe , śmiać się i bawić a nie świeczki palić.Co to komu tam w górze przeszkadza W spiskową teorię katastrofy póki co nie wierzę. Kogo i czy wogóle PiSiaki wystawią do wyborów to bardzo trudne pytanie. Zdziesiątkowani są strasznie , sugerowałbym pogodzić się z Dornem i Jurkiem . Czasu bardzo mało a spekulować nie lubię. Na lewicy niezłym kandydatem byłby Cimoszewicz ew. Borowski. Jestem umiarkowanym zwolennikiem PO ale nie chciałbym w sejmie systemu jednopartyjnego. Mieliśmy to ponad 40 lat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przy trumnie to już dawał radę ale 'tam'...Nigdy nie ukrywałem że J.Kaczyński to dla mnie zdecydowanie negatywna postać polskiej polityki ale ten jego widok w Smoleńsku...zapadnięta twarz, dzikość w jego oczach.Masakra.Do tego ciężko chora matka, jak ta cała polityka przy takiej tragedii staje się mała.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coraz bardziej wkurza mnie teraz to, ze jeszcze nie skonczyla sie zaloba a juz internet zalala fala idiotycznych wpisow. Co najgorsze sa to wpisy glownie zwolennikow PiSu, czlonkow tej parti, na roznych stronach internetowych np. na stornie NOPu. Takze w tym temacie, narazie oczywiscie dalikatnie.
Ci ktorzy polgodziny wczesniej plakali i mowili jak media niesprawiedliwie przedstawialy Kaczynskiego i go krytykowaly, teraz jada po Komorowskim, ktory zgodnie z przepisami konstytucji pelni obowiazki prezydenta i wszystkich co maja cos wspolnego z PO. Nagle wszyscy pamietaja slowa osob z PO, nikt nie pamieta tych z drugiej strony. Jak dla mnie jest to bardziej chore niz krytyka Prezydenta Kaczynskiego za zycia i mowienie o nim dobrze po smierci. Druga sprawa w tej katastrofie zginal nie tylko Prezydent, zginelo 96 osoob, praktycznie z kazdej opcji politycznej, cale dowodztwo naszej armii i wiele innych zaslozonych osob i powinno sie takze o nich pamietac. Bo mam wrazenie, ze niektorzy pamietaja tylko o Prezydencie. Jeszcze w weekend mialem nadzieje, ze smierc tych osob nie zostanie wykorzystana w kampanii wyborczej. Teraz juz jestem pewny, ze niestety bedzie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ju w tej chwili ta katastofa jest wykorzystywana dla celów politycznych,PiS co rusz przebakuje o tym jak naród kochał Prezydenta,że dopiero teraz widać jakie on miał rzeczywiste poparcie..
Mysle ze co drugi spot wyborczy lub bilboard PiSu będzie odnosił sie do 10.4.2010 ... A warszawiacy dali lekka plame,żalosny był widoku lasu wyciagnietych rąk z telefonami i aparatami, nagrywających przejezdzajadzaca karawane.Czy Ci ludzie poszli oddac hold,czy nagrac filmik lub zrobic zdjecie na nasza-klase? Rozdawanie zniczy do zapalenia przy pałacu prezydenckim,też mnie troche zniesmaczylo,pokazówka przed swiatem? Hołd wszystkim tragicznie zmarłym w tej katastrofie (*) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
przyznasz chyba, że Michnik mówiący o tym, że Kaczor miał poczucie humoru a Olejnik o tym, że Kaczor lubił swoje nazwisko i lubił nabijać się ze swojego wzrostu to chyba niecodzienność - bo do tej pory to słyszałęm, że Kaczor do zakompleksiony knypeć, ktróey nie pojechał do Niemiec bo obraził się za kartofla. Wniosek jest jeden - albo łgali wtedy - albo łgają teraz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ja nadchodzaca kampanie sobie jak najbardziej wyobrazam. Co wiece,j oczekuje iz taka bedzie miala miejsce. Stonowana i z szacunkiem do tragedii smolenskiej ale jednak obecna. Po ciosie sie trzeba podniesc i Polacy beda musieli zdecydowac kto ma zostac ich nastepnym prezydentem. A zeby tak bylo, musza miec wystarczajaco duzo informacji o potencjalnych kandydatach.
Jestem takze pewien, ze proby uzycia tej tragedii w kampanii wyborczej do patyjnych interesow beda przez wiekszosc (decydujaca) odebrane zdecydowanie negatywnie i popularnosc polityka czy tez ugrupowania probujacego to wykorzystywac spadnie dramatycznie. To delikatne sprawy i Polacy beda na to wyczuleni. Nawet nieostrozne wypowiedzi moga zostac zle odebrane i znaczaco wplynac na popularnosc kandydata. Wiec pierwsze przykazania na nastepne tygodnei dla politykow: ugryz sie 10 razy w jezyk zanim powiesz cokolwiek. Z innej beczki: w radio slyszalem wczoraj ze wczesniejsze wybory prawdopodobnie pokrzyzuja plany wiekszosci pomniejszych kandydatow gdyz nie zdaza oni uzbierac 100 tysiecy podpisow by w ogole wystartowac w wyborach. Moze sie okazac ze bedzie 4-5 kandydatow (z PO, PiS, SLD, PSL i moze Olechowski). ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dziwie sie pilotowi że zdecydował sie na lądowanie w takiej mgle.Mam nadzieje że nie było na niego nacisków ze strony pasażerów na lądowanie.
Co do Wyborów Prezydenckich to nie sadze by ktoś na obecną chwile zagroził Komorowskiemu.Idealny kandydat na ten urzad powinien łączyc ludzi a nie ich dzielic.Oczywiście wymagana jest znajomośc języków obcych i kierowanie sie dobrem ogółu a nie interesem partyjnym.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.04.2010 o godz. 08:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak Ty, naprawdę ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie zgadzam sie..Bo dla mnie to ze kochał,zone,matke, brata to normalne.. Tez tak mam, nie widze sensu żeby o tym trabic w codziennych wiadomosciach..Ze miał poczucie humoru?Ze lubił swoje nazwisko?A co w tym dziwnego? Przeciez ta ludzka strona Prezydenta i jego żony nie raz pokazywana była w mediach np. wigilijne spotkanie Marii Kaczyńskiej z Justyna Pochanke w TVN.. Chyba nie powiesz ze wiadomości lub programy o sytuacji politycznej sa od pokazywania Prezydenta z dzieckiem na rękach?
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 13.04.2010 o godz. 09:31.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Problem polega na tym, że w codziennych wiadomościach trąbiono, że Kaczor to zakompleksiony knypeć, że obraził się za kartofla - no więc chyba jest tu jakaś sprzeczność co? że Borubar i że o zgrozo najjaśniejsza - trzymał szalik z napisem POLSKA do góry nogami (co oczywiścnie nie zdarza się na żadnym stadionie - a już na pewno nie wystapiło nigdy na Reymonta 22 ; Nie wspomnę o takich odrażających wręcz wypowiedziach tatuśka i trąbienie o tym we wszystkich najjaśniejszych mediach http://news.money.pl/artykul/komorow...,0,388471.html No chyba nie macie amnezji ludzie co?
Ostatnio edytowane przez sambo : 13.04.2010 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
Co drugi dziennikarz ma taka maniere "jestem przekonany ze gdyby ciotka miala wasy to Jaroslaw Kaczynski by ja za te wasy szarpal". Chcecie tak sobie zyc w swiecie, w ktorym wiecie doskonale co sie stanie i co "by" zrobil ktos inny to zyjcie ale niekoniecznie musicie zawracac innym gitare swoimi urojeniami.
Pojechal Kaczynski do Japonii, wiesz cos z tej wizyty? Z tej w Chinach? Na Litwie? W Brukseli? A zapomnialem, z Brukseli mozesz wiedziec ze byla awantura o krzeslo. I jeszcze o buteleczkach w samolocie. Normalnie tematy gardlowe dla kazdej demokracji!
Ostatnio edytowane przez orzeu : 13.04.2010 o godz. 09:59.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Wyraźnie widać, że mniej więcej od kilku miesięcy TVN daje lekko po głowie PO, od jakiegoś czasu było tez na TVN kilka programów o Kaczyńskich w stylu tych o Kwaśniewskich czyli miód do porzygania ze strony prowadzących wywiad i normalni ludzie po drugiej stronie. zgadzam się z Sambo, jak zobaczyłem Michnik i usłyszałem wczoraj zarzut Rymanowskiego do Gowina(sic!) że będą teraz musieli przemyśleć swój język w polityce to wyłączyłem TV czy kłamią teraz czy wtedy? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|