|
|||||||
| Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
masakra, 60:35... ciekaw jestem czym to jest spowodowane... zmęczeniem? brakiem ambicji?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pozostaje czekać na decyzje o dzikich kartach na kolejny sezon... Ale brawa za to co zrobiły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To co powiemy o piłkarzach ?
Dla koszykarek brawa za to co zrobiły i tak nikt tyle w EL od nich nie wymagał. Po wynikach widać, że chyba za dużo nagle wszyscy od nich zaczęli wymagać. Widziałam piątkowy mecz- poza tym, że Valencia miała komfort gry przed własną publicznością [ Mam nadzieję, że w następnym sezonie więcej ugrają też w polskiej lidze. ![]() Dzięki dziewczyny. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
brawo dziewczyny to i tak sukces
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
oczywiscie... zwlaszcza w lidze pokazaly jakie sa świetne na co komu ta euroliga? ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mowie tu o lidze tylko o europejskich rozgrywkach wiec o co ....?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, bo była szansa na powalczenie. Teraz trzeba podziękować im za walke. Stawmy się w pokaźniej liczbie na ostatnim meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja, tego nie wziąłem pod uwagę. Mój błąd. Aczkolwiek nie sądziłem, że przegrają aż tak wysoko.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A mi się wydaje, żę Ty chyba tak lubisz..
A do normalnych.. pierwsze to i tak sukces! Porównując do osiągnięć piłkarzy to i tak inna galaktyka. Myślę, że gdyby nie ta katastrofa lotnicza to pewnie by powalczyły, natomiast niestety takie wydarzenia siadają na psychice. I tak brawa dla nich! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nsaze koszykarki umią tylko grać przy fanatycznych kibicach
![]() poprostu, zabrakło nas tam w wiekszej liczbie ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystkie trzy drużyny poza zasięgiem Wisły. Więc takie wyniki nie dziwią mogły by być oczywiście ciut mniejsze ale co by to zmieniło?! Dzieli nas jeszcze dużo do tych najlepszych potęg zwłaszcza rosyjskich.
Brawa za Final Four ![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
szkoda...
pozostaje czekać na nowy sezon... ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiadomo i tak gdzie będziemy grali.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co mi wiadomo - na hali Hutnika.
![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym że ta jest podobno w opłakanym stanie więc to też do końca nie wiadomo. przynajmniej tak w jednym z artykułów było napisane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, informację podała mi koszykarka Wisły (zapewne tak "zasłyszała"), a one raczej nie są jakoś dobrze poinformowane o stanie tej hali więc wszystko możliwe :(
Oby w Krakowie... ![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Agnieszka Bibrzycka po meczu z Wisłą:
http://www.koszykowkakobiet.pl/news/...enerwowal.html Skoro mieszkanie w Krakowie już jest, to może czas niedługo zmienić też barwy klubowe... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ja słyszlem ze mecze moga byc rozgrywane na hali korony w podgórzu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie wiem kto ci taką fantastyke przekazał, skoro w zeszłym sezonie Korona wywalczyła sobie awans do PLKK, a nie zgrała w tych rozgrywkach, właśnie z powodu swojej hali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez __Cobra__ : 13.04.2010 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Strasznie jestem ciekawa jak reszta dziwczyn
Ktos moze ma jakies przecieki? Na pewno Paula zostaje ale co dalej... Dzisiaj na wislakosz.pl napisali ze są szanse na Eurloige pod warunkiem znalezienia hali... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Marta dostała propozycję z klubu lepszego, raczej też atrakcyjniejszą finansowo, dodatkowo blisko domu, a właściwie prawie jak w domu, więc trudno się dziwić, że pewnie tak to się skończy. Szkoda, bo znaleźć europejkę podobnej klasy do Marty będzie piekielnie ciężko. Już pomijając nawet to, że Marta jest b.fajnym człowiekiem, o czym nie raz mogły się pikniki podróżujące po Polsce przekonać.
Trochę śmiesznie brzmi news o tym, że za Martę przychodzi Lecia...nie ta klasa, a co ważniejsze nie ta pozycja. Lecia to ew. może przyjść za Wielebną... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że odchodzi, ale trudno się dziwić... jakby nie było "wraca do siebie"
![]() Dobrze by było jakby klub zorganizował jakiś "meczyk pożegnalny" ![]()
Ostatnio edytowane przez DarekK_11 : 16.04.2010 o godz. 08:19.
![]()
|
|
|
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Oj to raczej nie wchodzi w grę gdyż w dniu wczorajszym odbył się ostatni trening w tym sezonie, po którym zawodniczki wspólnie ze sztabem szkoleniowym udały się na kolację.
Co do Marty to trudno się jej dziwić skoro w planach w niedalekiej przyszłości zmienia stan cywilny ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|