The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona?
Real 88 38,43%
Barcelona 127 55,46%
Remis 14 6,11%
Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2010, 23:10
W transmisji C+ słychać było przed momentem doping/hymn Barcy jeśli dobrze słyszałem.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 10.04.2010, 23:11
Wynik był już pewny przed meczem tak swoją drogą
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 10.04.2010, 23:12
zuraw9 napisał(a):Wyświetl post
Również mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie do nas taki styl kibicowania. Nawet najciekawszy mecz przy takiej atmosferze może uspać.Na stadionie ciągle tylko trąbki, gwizdy, ohhy, ahhy i głos mułły który zdaję się nawoływać do jakiejś modlitwy.
a co mają bidoki robić, jak piłkarze mają w d.u.p.i.e ? grają w teoretycznie najbardziej znanym klubie na świecie, czeszą kasę jakiej nie ma nikt na świecie? w sumie, tak ma wyglądać nowoczesna Legia, 1 mułła, 10 tysiecy pionków, popcorn i ślady pośladków na krzesełkach, oby nigdy na Wiśle. I jak tu nie szanować Cupiała za podejście do kubu, chociaż trochę kibicowskie, nie przez pryzmat siana...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.04.2010, 23:13
mecz rozczarowal mnie, myslalem jednak ze Real cos pokaze, a tu znowu ladnie graja do Gran Derbi i znow przegrywaja, Barcelona bez nominalnego napastnika wygrala, Xavi swietnie pilki wykladal
bardzo duzo fauli...

Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.04.2010, 23:13
Niewiem czy to przez brak komentarza ale jedyne co było piękne w tym meczu to podania przy golach oraz dziennikarka biorąca do wywiadu Messiego po meczu : )
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.04.2010, 23:14
Wygrał lepszy - Real nie miał zupełnie argumentów. Bezbarwny Higuain, słabiutki Ronaldo, bezndziejny Benzema. Barcelona również nie zachwyciła, zagrała niezbyt udany mecz, no ale na Real wystarczyło.

Ogólnie mecz taki, że trzeba o nim zapomnieć.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 10.04.2010, 23:17
przecież to było pewne , że nic z nimi nie ugrają. Nawet za komentarz wystarczy wziąć to ,że gdy Real przegrywał to i tak dalej miał mniejsze posiadanie piłki od Barcy. To wszystko , nikt teraz nie jest w stanie dorównać Barcelonie. Są klasą sami dla siebie.
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
bercik860
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 10.04.2010, 23:17
Dobra zmiana Iniesty, i myśle że dobra postawa Valdesa, bo gdyby puścił to sam na sam to real by złapał wiatr w żagle. Wygrał lepszy, chociaż tak miażdzącej przewagi barca nie miała, ale własnie "bezbarwny" cały atak Realu nie miał pomysłu jak strzelić gola.

Visca el Barca!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.04.2010, 23:19
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
W transmisji C+ słychać było przed momentem doping/hymn Barcy jeśli dobrze słyszałem.
Tak, to był hymn Barcy, ale przerobiony przez kibiców Realu
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 10.04.2010, 23:19
minuta ciszy, coś pięknego, chyba najpiękniejszego w tym meczu,

a wy tu się kłócicie czy powinien być komentator czy też nie, chyba ma to dziś zerowe znaczenie....

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.04.2010, 23:21
Do takiego stylu kibicowania "namawia" gazeta wyborcza i tvn.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 10.04.2010, 23:35
Faktycznie doping pierwsza klasa )))) Ale w Barcelonie chyba jeszce gorzej - tam się odzywają raz na 45 min. Oby u nas tak nigdy nie było. A sam mecze trochę zawiódł ale z drugiej strony Barca zrobiła co chciała, Real czasami gonił jak barany po zagrodzie.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2010, 23:42
LAB napisał(a):Wyświetl post
Niewiem czy to przez brak komentarza ale jedyne co było piękne w tym meczu to podania przy golach oraz dziennikarka biorąca do wywiadu Messiego po meczu : )
ahhh ten Fioletowy płaszcz.... mega laska P.s. KTO TO

hmm czy Ronaldo słaby.. jak dla mnie to lepszy mecz rozegrał niż Messi ale efekty po stronie Barcelony..

i tak na przekur wszystkim.. HALA MADRID!!!
Ostatnio edytowane przez wiertar : 10.04.2010 o godz. 23:45.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.04.2010, 23:51
Wesoły moment tego nieciekawego dnia .
Brawo Barca! Wykorzystała to co miała (no za wyjątkiem kapitalnej okazji Messiego na 3-0 :/) i wygrała.
Ogólnie miały to być super-mega-GD, a były... słabe. Miał być pojedynek, jak w Rzymie, Messi & Ronaldo, a wyszedł pojedynek... Valdes & Casillas, który na szczęście wygrał Vicotr
przerabiając: Puta real Puta real!
wychowankowie (po raz kolejny) > $$$$
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.04.2010, 00:19
Real i Barca są jak dwie piękne kobiety. Tyle, że tylko jedna potrafi sama coś ugotować. W dodatku ta druga, jak się przyjrzeć to wcale taka piekna nie jest.

A tak serio to nie mam pojęcia jak to robią w Realu, że ten klub wciąż ma tylu kibiców na całym świecie. Tego się nie da oglądać. I jeszcze ten Ronaldo Kristiano kiwający się z własnym cieniem, robiący jakieś głupie sztuczki techniczki, nie dające niczego drużynie i płaczący do sędziego po każdym dotknięciu rywala.

NIgdy nie byłem jakims zwolennikiem żadnej z tych drużyn, ale Barcelone zawsze się dobrze ogląda, a Real jest jak wtórne s-f ze słabymi efektami Dobrze że wygrała Barca, a nie 300 mln euro, czy tam ile..
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.04.2010, 00:23
Był wielki apetyt, jest wielkie rozczarowanie. A, że Barca wygra to wiedziałem już wcześniej
Najpiękniejszym momentem meczu była minuta ciszy...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 11.04.2010, 01:21
A ktos spodziewal sie innego wyniku Wszystko bylo jasne przed rozpoczeciem spotkania.
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Stary 11.04.2010, 02:09
Gdzie jest Banasik? Gdzieeeee jest Baaaanaaaasik?! Dziwnie było oglądąc GD w tym smutnym dniu. Nawet ten wielki mecz miał swoją otoczkę. Świat jednak musi iść na przód.Barcelona znowu zaorała Bernabeu. Dostosowali sie do poziomu Realu. Banasik powie,że Barca grała słabo i nie zasłużyła na zwycięstwo.A ja nadal sądzę,że Real gdyby grał lepiej- to i Barce by to zmobilizowało do lepszej gry. Tym razem starczyło 2-0. Nie było spinki na wynik z przed roku.Jestem wielkim kibicem Barcy. Bywałem na Camp Nou i jest to niesamowite przeżycie,ale potrafiłem być obiektywny jak wielki Ronaldo Luiz Nazario strzelał Na CN.Teraz nie przekonają mnie biegające bez ambicji miliony euro w białych koszulkach. Widze za to walczącego Pique,widze ikone Puyola,widze Inieste i Xaviego którzy są i bedą w tym klubie na zawsze,widze Messiego którego swtorzyła Barca,rodzącego sie Pedro,pewnego Valdesa. Nie chcę żadnych nowych gwiazd w Barcelonie,chcę wychowanków ze szkólki i widzieć jak oni ogrywają wielkiego rywala z satysfkacją i dumą nosząc na piersi herb FCB i wiedzieć że to dla nich najważniejsze wydrarzenie w zyciu. Bo przecież co może być lepszego po tryumfach w Barcelonie? Wszystko inne po odejściu z tego lubu to sportowa degradacja...
Ostatnio edytowane przez slaskWKSslask : 11.04.2010 o godz. 02:12.

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 11.04.2010, 08:55
cieszę się że Barca utarła nosa tym gwiazdeczkom z Madrytu i pokazała,że liczy się kolektyw a nie miliony wpompowane w gwiazdy.mecz zgadzam się ,że był nudny wręcz usypiający bez komentarza,ale takie były okoliczności cóż zrobić.

edit.zapomniałem dodać,wolę żeby Wisła była nieznanym klubem na Świecie,ale żeby miała takich kibiców i doping jaki mamy,niż pikników którzy objadają się słonecznikiem i gwizdają na piłkarzy.

Visca El Barca !
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.04.2010, 09:08
Oj wiało nudą i na murawie i na trybunach.Zero dopingu i zero gry Realu ale i Barcelona nie błyszczała.A co do mistrzostwa to jeszcze piłka jest w grze.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 11.04.2010, 11:14
slaskWKSslask napisał(a):Wyświetl post
Gdzie jest Banasik? Gdzieeeee jest Baaaanaaaasik?! Dziwnie było oglądąc GD w tym smutnym dniu. Nawet ten wielki mecz miał swoją otoczkę. Świat jednak musi iść na przód.Barcelona znowu zaorała Bernabeu. Dostosowali sie do poziomu Realu. Banasik powie,że Barca grała słabo i nie zasłużyła na zwycięstwo.A ja nadal sądzę,że Real gdyby grał lepiej- to i Barce by to zmobilizowało do lepszej gry. Tym razem starczyło 2-0. Nie było spinki na wynik z przed roku.Jestem wielkim kibicem Barcy. Bywałem na Camp Nou i jest to niesamowite przeżycie,ale potrafiłem być obiektywny jak wielki Ronaldo Luiz Nazario strzelał Na CN.Teraz nie przekonają mnie biegające bez ambicji miliony euro w białych koszulkach. Widze za to walczącego Pique,widze ikone Puyola,widze Inieste i Xaviego którzy są i bedą w tym klubie na zawsze,widze Messiego którego swtorzyła Barca,rodzącego sie Pedro,pewnego Valdesa. Nie chcę żadnych nowych gwiazd w Barcelonie,chcę wychowanków ze szkólki i widzieć jak oni ogrywają wielkiego rywala z satysfkacją i dumą nosząc na piersi herb FCB i wiedzieć że to dla nich najważniejsze wydrarzenie w zyciu. Bo przecież co może być lepszego po tryumfach w Barcelonie? Wszystko inne po odejściu z tego lubu to sportowa degradacja...
banasik napisał(a):Wyświetl post
Wygrał lepszy - Real nie miał zupełnie argumentów. Bezbarwny Higuain, słabiutki Ronaldo, bezndziejny Benzema. Barcelona również nie zachwyciła, zagrała niezbyt udany mecz, no ale na Real wystarczyło.

Ogólnie mecz taki, że trzeba o nim zapomnieć.
Pare postów wyżej, młocie. Barca grała słabo - fakt, ale zwycięstwo zasłużone - Real nie potrafił ukuć przeciwnika i stąd taki wynik.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.04.2010, 11:45
Najpiekniejsze momenty w tym meczu byly dwa. Minuta ciszy - do tej pory mi skora cierpnie gdy sobie przypomne ten moment. A takze ta dziennikarka ktora przeprowadzala wywiad z Messim po meczu. Hiszpanki jednak sa piekne).
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 11.04.2010, 12:40
Barca miała Messiego i Xavi,którzy załatwili sprawę.prawdopodobnie znów FCB mistrzem bo wątpię żeby Real nadrobił te 4pkt.chłopcy wydali 250baniek,a najlepszym rozgrywającym jest stary Guti.po co Realowi przewlekle kontuzjowany Kaka i cienki Benzema?100 baniek za tych dwóch poszło w powietrze.Xabi też nie szaleje jak na swoją cenę.nie ma drużyny-wypada wydać w lecie kolejną stówę na nowych.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 11.04.2010, 12:49
Najlepszy piłkarz zdecydowanie Xavi !!
To co gosciu gra to jest cos niesamowitego
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Stary 11.04.2010, 13:27
Widzę ,że nie zrozumiałeś BANASIK aluzji Oczywiście można Ci wybaczyć ,bo w końcu- MŁOCIE, Twoje cisnienie wczoraj zapewne rozrywało Ci głowe Życzę dalszych sukcesów w Twoich obiektywnych relacjach z meczów. Na piłce to Ty się chlopie znasz jak kura na jajach. Jesli nie zrozumiesz aluzji po raz kolejny,napisze wprost- nie znasz się w ogóle. Pozdrawiam Cię ciepło kolego, chała madrit

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.04.2010, 13:50
arti napisał(a):Wyświetl post
Barca miała Messiego i Xavi,którzy załatwili sprawę.prawdopodobnie znów FCB mistrzem bo wątpię żeby Real nadrobił te 4pkt.chłopcy wydali 250baniek,a najlepszym rozgrywającym jest stary Guti.po co Realowi przewlekle kontuzjowany Kaka i cienki Benzema?100 baniek za tych dwóch poszło w powietrze.Xabi też nie szaleje jak na swoją cenę.nie ma drużyny-wypada wydać w lecie kolejną stówę na nowych.
Tak to jest jak sie kupuje wielu zawodnikow na raz. Po za tym, każdy procz prezesa Realu wiedział ze Benzema cienki, a Kaka bedzie mial kontuzje prawda.
O Gutim to w klubie mówia, ze potrafi lewą nogą zawiązać sznurówki.
Barca gra aktualnie najlepsza piłke na ziemi,i pokazała to.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 11.04.2010, 14:20
slaskWKSslask napisał(a):Wyświetl post
Widzę ,że nie zrozumiałeś BANASIK aluzji Oczywiście można Ci wybaczyć ,bo w końcu- MŁOCIE, Twoje cisnienie wczoraj zapewne rozrywało Ci głowe Życzę dalszych sukcesów w Twoich obiektywnych relacjach z meczów. Na piłce to Ty się chlopie znasz jak kura na jajach. Jesli nie zrozumiesz aluzji po raz kolejny,napisze wprost- nie znasz się w ogóle. Pozdrawiam Cię ciepło kolego, chała madrit
Ale co ty, mój drogi, .......isz? Porażkę przyjąłem spokojnie, bo po prostu w pojedynku dwóch najlepszych drużyn w Hiszpanii widać która jest lepsza. Natomiast, jeżeli Barcelona roztrwoni tą przewagę w 7 kolejek to wtedy pokaże, że jest najlepszą ale i tez najbardziej frajerską drużyną w Hiszpanii.

Mistrzostwo na 90% dla Barcelony, pozostaje wierzyć...

HALA MADRID!
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 11.04.2010, 14:33
Jak na razie najbardziej frajerską drużyną w Hiszpanii jest Real - jeżeli chodzi i zakupy za setki milionów Euro i zero wyników od 6 sezonów w Lidze Mistrzów choćby
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 11.04.2010, 14:58
Banasik i WKS - nie wyzywac sie
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.04.2010, 15:09
dobra dajcie sobie wszyscy siana. Dwie wielkie druzyny a wczoraj były gran derbi slabsze od "derbow Polski". A ze były słabsze to sie zygac chciało na ten mecz bo tam przyciaga tylko poziom sportowy, a zygac sie chcialo bo mecz padaka a na trybunach jeszcze gorzej. Tyle napinki a nie ma sie czym podniecac i tymi sloganami hala Madrit czy Visca el Barca rzucac!!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów