The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona?
Real 88 38,43%
Barcelona 127 55,46%
Remis 14 6,11%
Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2010, 22:07
Dokładnie,jakiś taki wolny się wydaje,jak na razie to mnie przynajmniej rozczarowuje - choć wszystko zgodnie z planem i Barca prowadzi
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.04.2010, 22:07
Real to badziewie Jak zwykle zresztą.

Szkoda, że Pep uprał się na granie bez środkowego napastnika. Jest Bojan, jest Henry. Dlaczego zmieniać coś, co tak dobrze funkcjonuje czyli Messi na prawym skrzydle.
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.04.2010 o godz. 22:09.
..
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.04.2010, 22:08
nie wiem czy to brak komentarza czy ten mecz jest denny
chyba to drugie glownie patrzac na statystyke:
wynik po 1 polowie: 0:1
strzaly celne na bramke: 0:1
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 10.04.2010, 22:09
Sędzie stara się robić za największą gwiazdę. Piłkarzy przez to ponoszą emocje, na czym traci całe widowisko.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.04.2010, 22:09
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli jesteś muzumaninem to wpadasz do katolickiego kościoła i robisz sobie jaja np. z drogi krzyżowej? Ja bym tak nie zrobił, bo bym pomyślał że katolicy mają czas zadumy i to jest ich święto. Podobnie dzisiaj, większość ludzi jest smutnych po śmierci kilkudziesięciu ludzi, nieważne jakich przekonań politycznych, poprostu ludzi. Więc daruj sobie teksty z piwem i prywatnością. Poprostu zamknij buzię i swoją wolność i niezależność konsumuj w czterech ścianach a nie na ogólnodostępnym forum. Przepraszam za OT, ale mnie trzęsie jak czytam takie teksty. Bez odbioru bo szkoda czasu na głupie dyskusje.
Sam zacząłeś tę dyskusję więc miej pretensję do siebie. Porównanie z katolikami i muzułmanami całkowicie chybione, gdyż odnosi się do pewnej konkretnej grupy, zbierającej się w pewnym celu. Obywatele, to nieco bardziej skomplikowana grupa - jedni są muzułmanami inni katolikami, jedni są za Wisłą inni za Legią - proste. Widzisz ja z nikogo się nie śmieję i nikomu nic nie wytyczam. Szanuję każdego z osobna, podobnie jak i rozumiem to, co leci w TV i nie wymagam dziś głupich komedii. Zdziwiło mnie tylko to, co napisał kolega z Poznania. Czemu prywatna stacja, której płaci się niemałe pieniądze (tak de facto) miałaby zaniechać transmisji meczu... O przekonaniach politycznych też nic nie wspomniałem. Czy to by był Tusk, czy Kaczyński, jak wspomniałeś są to ludzie i każdego ludzkiego życia szkoda. Szkoda że ludzi tych było aż tylu, a część tak wybitna. Ale co, mam iśc kroić cebulę? A swoją prywatnością, cieszę się właśnie w swoim mieszkaniu. Co do forum, to jak słusznie przyznałeś jest ono ogólnodostępne i od wyrażania swoich opinii nie powstrzyma mnie Twoja wrażliwość i jej skutki - tu "aż trzęsienie".

Szczere pozdrowienia.

A co do meczu to ,wcale nie zawodzi. Spotkały się dwie świetne drużyny, stąd mało błędów, a stąd z kolei mało sytuacji pod bramkami.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 10.04.2010 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.04.2010, 22:10
Grają jak Wisła. Tzn. Real Madryt. Sa beznadziejni, a wszyscy widza w nich porządnych graczy. Ani jednego strzału celnego na bramke Realu. To chyba o czymś świadczy. Faktem jest że Barca oddała jeden celny strzał, ale ogólnie poziom nie zwala z nóg.
To nie te same mecze kiedy grał Raul, Hierro, Morientes, Guti, Helguera, a po drugiej stronie Figo, Luis Enrique, Guardiola i Rivaldo.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.04.2010, 22:10
mecz nudny;/ cos czuje ze czerwien pojdzie w ruch

Odpowiedz cytując
wiślaQ
Member

Od: 04.2009

Stary 10.04.2010, 22:11
http://www.youtube.com/watch?v=eK4FCnfUFTk&translated=1 Minuta ciszy.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 10.04.2010, 22:11
Ronaldo jakoś bez wsparcia. Pasowałoby żeby Real strzelił i mecz bardziej się rozkręcił.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.04.2010, 22:13
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Grają jak Wisła. Tzn. Real Madryt. Sa beznadziejni, a wszyscy widza w nich porządnych graczy. Ani jednego strzału celnego na bramke Realu. To chyba o czymś świadczy. Faktem jest że Barca oddała jeden celny strzał, ale ogólnie poziom nie zwala z nóg.
To nie te same mecze kiedy grał Raul, Hierro, Morientes, Guti, Helguera, a po drugiej stronie Figo, Luis Enrique, Guardiola i Rivaldo.
No nie te same. Teraz Barcelona jest mocniejsza, a Real beznadziejny.
..
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.04.2010, 22:14
Słyszę w przerwie "komentarz subiektywny" komentatorów. Fajne teksty o braku kasy i karcie płatniczej. Koledzy nie wiedzą że są "na wizji". Z całym szacunkiem ale I połowa rozczarowała, nasze Gran Derbi były bardziej porywające
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 10.04.2010 o godz. 22:19.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 10.04.2010, 22:17
Ja nie słyszę żadnego komentarza..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
bercik860
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 10.04.2010, 22:18
Barca ma 60% posiadania piłki, jak dołożą jeszcze 10% i na spokoju zaczną grać z pełną koncentracją to zwycięstwa nie oddadzą. Myśle że najciekawsze będzie ostatnie 10-15 minut gdyż będzie to już heroiczna walka o 3 punkty. A Messi znów gol, bramka cacy, taka w stylu Barcy.

Czekamy na drugą połowe )
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.04.2010, 22:18
tofik napisał(a):Wyświetl post
No nie te same. Teraz Barcelona jest mocniejsza, a Real beznadziejny.
Właśnie widać jaka ta Barca silna. W żadnym innym zespole ,jeden piłkarz (w przypadku Barcelony -Messi) nie ma takiego wpływu na grę zespołu. ...

Mecz ogólnie jak na kluby walczące o mistrzostwo PD żenujący. Trzeba to niestety otwarcie powiedzieć.
Czekam na druga połowę. Może coś ruszy.......
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
Kameleon
Member

Od: 11.2003

Stary 10.04.2010, 22:19
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Słyszę w przerwie "komentarz subiektywny" komentatorów. Fajne teksty o braku kasy i karcie płatniczej. Koledzy nie wiedzą że są "na wizji". Z całym szacunkiem ale I połowa rozczarowała, nasze Gran Derbi było bardziej porywające
To samo było przed jak Orłowskiego z Piłki noznej uczył który to Messi a który Xavi
Uwaga odliczam
Odpowiedz cytując
trial
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2010, 22:20
matizaq napisał(a):Wyświetl post
Właśnie widać jaka ta Barca silna. W żadnym innym zespole ,jeden piłkarz (w przypadku Barcelony -Messi) nie ma takiego wpływu na grę zespołu. ...

Mecz ogólnie jak na kluby walczące o mistrzostwo PD żenujący. Trzeba to niestety otwarcie powiedzieć.
A ja znam taki jeden klub, Manchester United się nazywa czy jakoś tak..
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.04.2010, 22:20
Kameleon napisał(a):Wyświetl post
Po przełączeniu na dolby digital jest komentarz, canal+ w upc.
ale to jest tylko na HD tak ? bo ja mam tylko sciezki "polska" albo "ORY" - nie mam DD
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 10.04.2010, 22:23
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
ale to jest tylko na HD tak ? bo ja mam tylko sciezki "polska" albo "ORY" - nie mam DD
Dokładnie, na Canal + Sport HD w UPC, na "normalnym" C+ Sport jest tak jak Ty masz, czyli brak komentarza na obu kanałach.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 10.04.2010, 22:32
matizaq napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze coś ? 2-0
Banasik chyba na Bernabeu bo coś już się nie napina
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2010, 22:33
i 2:0 niech tak zostanie do końca : )

Odpowiedz cytując
trial
Socios Wisła Kraków

Jeszcze co do tego uzależnienia Barcelony od Messiego, jeśli mam być szczery to wyobrażam sobie grę bez niego, ale za to bez Xaviego to już nie. Geniusz.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Pedro i mamy 0-2

Barca wygląda na zdecydowanie lepiej poukładaną ekipę, a nie gra przecież w najmocniejszym zestawieniu.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.04.2010, 22:42
Real jest super. Będą mistrzami. Na pewno. Kiedyś.... Ale zawód.Mecz ciulowy i jeszcze druzyna na jaką liczysz kopie tragicznie.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2010, 22:47
niech Real kupi jeszcze z 5 gwiazd po 60 milionów eurasów każda, a już w ogóle bedę szczęśliwy... wtedy kompletnie nie zagrożą Brcelonie i o to chodzi
wystarczy że kupią naszego Marcelo za drobne 20 baniek Euro, wtedy i my i Real będzie zadowolony, defensywę mają tak megach.... że wystarczy im najlepszy obrońca Polish Extraleague
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 10.04.2010, 22:50
Hiszpania zdobędzie mistrzostwo , doczekali się genialnych graczy
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 10.04.2010, 22:59
MMTS napisał(a):Wyświetl post
niech Real kupi jeszcze z 5 gwiazd po 60 milionów eurasów każda, a już w ogóle bedę szczęśliwy... wtedy kompletnie nie zagrożą Brcelonie i o to chodzi
wystarczy że kupią naszego Marcelo za drobne 20 baniek Euro, wtedy i my i Real będzie zadowolony, defensywę mają tak megach.... że wystarczy im najlepszy obrońca Polish Extraleague
Dokładnie Krystyna jakaś taka nawet dziś nie widoczna-no gdyby nie te 2 niby strzały
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 10.04.2010, 23:00
Oglądam mecz w Internecie i nie tu dobrej jakości więc pytam tych z przed TV: Tam na trybunie wzdłuż boiska są puste miejsca bo janusze sie sfoszyły na wynik? Żenada na trybunach to jest, mam nadzieje, że do nas coś takiego nie dotrze. Jakiś typek coścały czas przez mikrofon zapodaje na 80(?) tysiecznym stadionie ale odzewu cos nie slychać...

84 minuta: a kamery zamiast hitu Europy pokazują jak klientela wychodzi
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.04.2010, 23:01
Kibice sukcesu z Madrytu zaczynają wychodzić...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.04.2010, 23:05
Oxydrene napisał(a):Wyświetl post
Oglądam mecz w Internecie i nie tu dobrej jakości więc pytam tych z przed TV: Tam na trybunie wzdłuż boiska są puste miejsca bo janusze sie sfoszyły na wynik? Żenada na trybunach to jest, mam nadzieje, że do nas coś takiego nie dotrze. Jakiś typek coścały czas przez mikrofon zapodaje na 80(?) tysiecznym stadionie ale odzewu cos nie slychać...
Również mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie do nas taki styl kibicowania. Nawet najciekawszy mecz przy takiej atmosferze może uspać.Na stadionie ciągle tylko trąbki, gwizdy, ohhy, ahhy i głos mułły który zdaję się nawoływać do jakiejś modlitwy.
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.04.2010, 23:08
Tak szczerze mówiąc to Lech-Legia dużo lepiej się oglądało od tego meczu. Mnóstwo leżenia, udawania, fauli, kłótni, mało gry, akcji, strzałów.... Najsłabsze gran derbi od wielu wielu lat... co dziwne bo zapowiadało się wyśmienicie... szkoda....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów