The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2010, 16:50
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Ta informacja z onetu jest wyssana z palca, Pawełek ma kontrakt do końca roku.
Jest może jakies źródło mówiące dokładnie do kiedy Pawełek ma ważny kontrakt? Na transfermarkt ma do czerwca tego roku, ale to nie jest zbyt wiarygodne źródło.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.04.2010, 17:03
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Jest może jakies źródło mówiące dokładnie do kiedy Pawełek ma ważny kontrakt? Na transfermarkt ma do czerwca tego roku, ale to nie jest zbyt wiarygodne źródło.

Tutaj jest do stycznia 2011:

http://www.wislaportal.pl/kadra_stat.php?id=38
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 07.04.2010, 17:03
Pawełek 16 stycznia 2006 roku podpisał z Wisłą pięcioletni kontrakt, więc wychodzi na to, że będzie on obowiązywał do końca 2010 roku.
Odpowiedz cytując
OPTIMUS_(konto_usunięte)
Banita

Od: 09.2007

Stary 07.04.2010, 22:53
No to znaczy że jeszcze trochę nerwów będzie nas kosztował ... Jestem ciekaw ilu gwiazdorom pokażemy wyjściowe drzwi po tym sezonie.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 07.04.2010, 22:57
a jacy przyjdą

PS. wysokokontraktowi to jeszcze nie w tym sezonie
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 07.04.2010, 23:16
OPTIMUS napisał(a):Wyświetl post
No to znaczy że jeszcze trochę nerwów będzie nas kosztował ... Jestem ciekaw ilu gwiazdorom pokażemy wyjściowe drzwi po tym sezonie.
Niekoniecznie. W kontrakcie nie ma napisane, że ma być pierwszym bramkarzem. Jeśli znajdą kogoś dobrego (wiem, to brzmi jak sience fiction), będzie grzał ławę.

Czy ten Brazilejro, co go testowaliśmy, znalazł gdzieś zatrudnienie?
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.04.2010, 00:14
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Czy ten Brazilejro, co go testowaliśmy, znalazł gdzieś zatrudnienie?
Jeśli Ci chodzi o Moretto to on gdzieś w drugiej (?) lidze brazylijskiej gra jeśli się nie myle.
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.04.2010, 13:29
codziennie otwieram wszystkie mozliwe strony nt Wiselki, by w koncu gdzies przeczytac ze do treningow wrocili Cleber i Garguła. Nie dośc, że nadal nie wracaja (choc juz wg roznych doniesien dawno mieli to zrobic), to zaden portal nawet nie pomysli o tym, by napisac o ich stanie. To dla redaktorow takich serwisow jest 5 minut roboty, a mysle, ze 95% kibicow, ktorzy informacje o Wisle czerpia tylko ze stron jest to bardzo wazny temat... czy ktos z forum moze ma jakies sprawdzone wiadomosci nt wspomnianej dwojki?
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 08.04.2010, 14:33
Cleber od poniedziałku ma zacząć treningi z Bahrem (piłkarskie). Bo obecnie biega, chodzi na siłke ect. Tyle, że mimo że z żebrami już ok praktycznie, to problem taki że boi się trochę kontaktu/starcia ect.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 08.04.2010, 15:01
ardianek napisał(a):Wyświetl post
codziennie otwieram wszystkie mozliwe strony nt Wiselki, by w koncu gdzies przeczytac ze do treningow wrocili Cleber i Garguła. Nie dośc, że nadal nie wracaja (choc juz wg roznych doniesien dawno mieli to zrobic), to zaden portal nawet nie pomysli o tym, by napisac o ich stanie. To dla redaktorow takich serwisow jest 5 minut roboty, a mysle, ze 95% kibicow, ktorzy informacje o Wisle czerpia tylko ze stron jest to bardzo wazny temat... czy ktos z forum moze ma jakies sprawdzone wiadomosci nt wspomnianej dwojki?
A co mają napisać? W Anglii skrecenie kostki leczy się 6dni, u nas katar miesiąc. Jeśli myślisz że w tym seozonie pooglądasz jeszcze Gargułę to zapomnij. Pomyśleć o nim trzeba w kontekście lata i europejskich pucharów, chociaz jak na moje oko on będzie gdzieś na wrzesień lub październik gotowy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.04.2010, 15:27
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
chociaz jak na moje oko on będzie gdzieś na wrzesień lub październik gotowy.
Jeśli znów czegoś nie zjebali - Wielka szkoda tej pierwszej zmarnowanej szansy bo jak mogliśmy liczyć że Garguła w miarę szybko wróci do normalnej dyspozycji to teraz można mieć tylko nadzieje.Bardzo długa już przerwa + jak on psychicznie sobie da radę ze strachem itp.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 08.04.2010, 16:16
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Cleber od poniedziałku ma zacząć treningi z Bahrem (piłkarskie). Bo obecnie biega, chodzi na siłke ect. Tyle, że mimo że z żebrami już ok praktycznie, to problem taki że boi się trochę kontaktu/starcia ect.
Nie wydaje mi się, Cleber to duży chłopiec. Takiego lęku to się spodziewać można, po pokrakach typu Łobo, a nie po gościu który tak profesjonalnie podchodzi do zawodu.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 08.04.2010, 16:42
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Nie wydaje mi się, Cleber to duży chłopiec. Takiego lęku to się spodziewać można, po pokrakach typu Łobo, a nie po gościu który tak profesjonalnie podchodzi do zawodu.
No, ale wiesz...jakiś tam uraz psychiczny na pewno pozostaje. Jednak doznał niezbyt "przyjemnej" kontuzji.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.04.2010, 17:36
Zwłaszcza, że chłop ma oczy i widzi, że "wszystko ok" z ust wiślackich znachorów nie zawsze oznacza, że wszystko ok...
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 08.04.2010, 17:36
Profesjonalizm nie ma tu nic do rzeczy
A nie piszę tak ot sobie, z gwiazd - tylko po rozmowie z Cleberem.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 08.04.2010, 18:03
Jeśli chodzi o świeżo przebyte kontuzje, to nawet najwięksi twardziele mogą mieć początkowo jakąś 'blokadę' psychiczną przed graniem na 100%. Tym bardziej że nie było to byle skręcenie kostki, tylko pęknięte żebro.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.04.2010, 19:52
a igły się bał...
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.04.2010, 08:48
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Wczorajsza inf. o Kirmie

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.04.2010, 10:01
Dean napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html

Wczorajsza inf. o Kirmie
Jest pewny tego,że pojedzie. Przeciez jest głownym ogniwem reprezentacji,i dlatego nie przykłada się do gry,aby nie złapać kontuzji. Coś mi się wydaje,że Kirm robi wszytko aby kontuzji nie złapać. Wszyscy na tym tracą,ale chyba najmniej on,bo jest pewny,że pojedzie. A artykuł jest skandaliczny,zresztą nic nowego jeśli idzie o poziom sportu na portalach,w gazetach, TV,radiu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.04.2010, 12:19
Wg mnie on jest skandalicznie słaby. Jeszcze mówi, że forma jest ok. No może i jest, ale grać nie potrafi.

A jeśli chodzi o Clebera. Co robi obrońca większą część meczu ? Przepycha się z napastnikami, którzy non stop robią łokciami i walą w żebra. Dlatego jak go boli przy skręcie to nie ma co myśleć o grze bo wymięknie po pierwszym "kuksańcu" od napastnika.
Ostatnio edytowane przez tofik : 09.04.2010 o godz. 13:12.
..
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2010, 13:35
tofik napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie on jest skandalicznie słaby. Jeszcze mówi, że forma jest ok. No może i jest, ale grać nie potrafi.

A jeśli chodzi o Clebera. Co robi obrońca większą część meczu ? Przepycha się z napastnikami, którzy non stop robią łokciami i walą w żebra. Dlatego jak go boli przy skręcie to nie ma co myśleć o grze bo wymięknie po pierwszym "kuksańcu" od napastnika.
Zapomniałeś dodać że u nas nie potrafi grać bo w kadrze wymiata.Zastanawia mnie jedno jeżeli w kadrze gra b.dobrze to czemu nie potrafi grać tak w Wiśle?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.04.2010, 13:42
Albo nie potrafi bo w kadrze ma lepszych partnerów do gry niż w Wiśle albo po prostu mu się nie chce.
Przynajmniej do mistrzostw
Może jak zobaczył jak u nas wygląda leczenie kontuzji to stwierdził że jakaś drobna kontuzja która miałaby go wykluczyc na pare dni zamieni się w pół roku przerwy?
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.04.2010, 13:51
tofik napisał(a):Wyświetl post
.
A ja nie rozumię jednego.Czego Kirma nie ustawiają na lewej pomocy.Z tego co pamiętam ,mówił,ze własnie tam się najlepiej czuje.Dac wolne Diazowi i zagrac na lewej Brożek i Kirm w pomocy ,a na prawej Alawarez I Łobo .Dlaczego nikt nie chce chociaż spróbowac tak to zestawic...?Ma ktoś e-mail do Kaspeczka ?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.04.2010, 14:15
E-maila nie mam, ale wiem gdzie mieszka
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 09.04.2010, 14:22
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
A ja nie rozumię jednego.Czego Kirma nie ustawiają na lewej pomocy.Z tego co pamiętam ,mówił,ze własnie tam się najlepiej czuje.Dac wolne Diazowi i zagrac na lewej Brożek i Kirm w pomocy ,a na prawej Alawarez I Łobo .Dlaczego nikt nie chce chociaż spróbowac tak to zestawic...?Ma ktoś e-mail do Kaspeczka ?
A czy nie graliśmy tak czasem przez całą poprzednią rundę?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.04.2010, 14:30
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post

To jest jakiś argument?mnie też to zastanawia- chłop przyszedł jako następca Zienia, w poprzednim klubie i reprze grał na lewym skrzydle i nagle geniusz Skorża postanowił go przestawić na prawe, co teraz kontynuuje Kasper. Jak dla mnie lipa i marnowanie potencjału zawodnika, plus jeszcze bardziej utrudnianie mu wkomponowania się w zespół.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 09.04.2010, 14:52
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi sie,ze nie,bo zaczęlismy tak w meczu z Levadią i tu Kirm dobrze wypadł(potem,moze jeszcze pare meczy),a później Skorża przestawił go na prawą pomoc i tak juz zostało,gasząc potencjał Kirma.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 09.04.2010, 15:03
Kirm dwanaście spotkań w lidze rozpoczynał w podstawowym składzie razem z Łobodzińskim, więc wówczas na pewno grał na lewym skrzydle. W pozostałych spotkaniach głównie wymieniał się pozycjami z Małeckim i Ćwielongiem, i w tych meczach też często grał na lewej stronie.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 09.04.2010, 15:31
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Kirm dwanaście spotkań w lidze rozpoczynał w podstawowym składzie razem z Łobodzińskim, więc wówczas na pewno grał na lewym skrzydle. W pozostałych spotkaniach głównie wymieniał się pozycjami z Małeckim i Ćwielongiem, i w tych meczach też często grał na lewej stronie.
Może tak zaczynał ,do puty ,Skorża nie zdejmował Łobo i przestawiał Kirma na prawa strone.Wydaje mi się ,ze i wtrakcie meczu mieli się wymieniac jak czynił to niegdyś Zieńczuk z Kosą.Nie zmienia to faktu,ze występując na lewej stronie dużo lepiej się prezentował,niz grając na prawej.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.04.2010, 15:34
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...prawie_zdrowa/ sytuacja zdrowotna u Wiślaków robi sie coraz lepsza... nic tylko sie cieszyć
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów