|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Real czy Barcelona? | |||
| Real |
|
88 | 38,43% |
| Barcelona |
|
127 | 55,46% |
| Remis |
|
14 | 6,11% |
| Głosujących: 229. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Barcelona, Messi pokaże klasę
. Liczę na dużo bramek i zwycięstwo Barcy, choć na bramkowy remis np. 3-3, 4-4 - nie obraziłbym się ani trochę ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Realu nie cierpię, jestem za Barceloną. Licze na wygraną Barcy, ale to takie łatwe nie będzie mimo, że grają 100 razy lepszą piłke od Realu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bardzo ciężki mecz. Ale Barcelona jest w takim gazie że nie pozostawi złudzeń Realowi. Moim zdaniem wynik tego meczu będzie miał duży wpływ na tabele końcową lecz nie decydujący. Barcelona i Real pogubią jeszcze jakieś punkty. Oczywiście życzę tego Realowi.
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Wg mnie widowisko będzie przednie, a wygra gospodarz. Bo musi to raz, i dwa-mniej osób na niego stawia.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
wygra Real 2:1, mają 2 razy lepszą obronę niż rok temu więc 6 bramek raczej nie wtopią rok temu to większość graczy Barcy jak to ktoś napisał była w gazie: Iniesta, Messi, Puyol,Pique nawet Henry. Teraz to każdy z tych graczy poza Messim miał jakieś problemy czy zdrowotne czy z formą. Chyba z ostatnich 20 bramek Barcy to Messi strzelił 15. W tym sezonie są cholernie od niego uzależnieni o wiele bardziej niż w tamtym sezonie. Jak Real go zneutralizuje to wygrają. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Barcelona wygra ;] ale łatwo nie będzie i typuje jakieś skromne zwycięstwo Katalończyków.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
4-1 dla Barcy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
z tego co pamietam to Perez za cel numer stawial Ligę Mistrzów. Real owszem jest na gazie, ale to taki gaz mhmm jakby porównać Diesla z Turbo Dieslem ![]() ![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Teraz ogladam mecze Chelsea i Barcelony bo mam taka ochote i gruchy walic nie musze na widok jakiego kolwiek pilkarza i jego zagran. ![]() ,
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wygra Real.
Bo gra u siebie Bo rok temu polegl 2:6 Bo gra u nich Ronaldo Bo w Barcelonie gra Valdes ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
mozna go nie lubic, - sam nie przepadam za nim, nawet gdy gral w MU,
ale to wciaz kapitalny pilkarz. Obecnie najlepszy w Realu. Wygra Real 2:0 2x Ronaldo karny i wolny ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do spotkania to ciężko coś powiedzieć, wydaje się że większa presja jest na Realu który to w tym sezonie skompromitował się już w pucharze króla i ponownie odpadł w 1/8 LM. Napewno Real stać w ofensywie na zdobywanie bramek, natomiast nie przekonuje mnie w dalszym ciągu ich defensywa.
A jaki wynik będzie ciężko ocenić, mimo wszystko każdy rezultat możliwy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barca wygra bo tam gra LEŁON!!! wczorajsze 4 bramki nie sa przypadkiem ;] do tego Xavi i Ibra(obudzil sie z Arsenalem dopiero ale dobrze ze przed Realem) VeB!!;]
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co do Ronaldo- nie trawie gościa strasznie, ale trzeba mu oddać, że jest cholernie skuteczny. Generalnie jak go nie ma to Real praktycznie leży. Ja tam nie wiem kto wygra, żadnych przecieków nie mam , ale trzymam kciuki jak zawsze za Barcelonę i wierze w nich. Pisać, że są w gazie i mają Messiego to kibice Realu mogą skontrować, że w sumie Real też jest raczej w gazie i ma "Krysię"- patrząc oczywiście na sprawy czysto piłkarskie, to pojedynek raczej wyrównany, a Ronaldo ostatni taki przegrał (Rzym 2009). Barcelona wyniku 6:2 pewnie nie powtórzy, bo jest to niemal niemożliwe (choć to przecież jest Barca, Barca Guardioli, więc wszystko jest możliwe). Liczę na wielkie widowisko lecz ponad wszystko na zwycięstwo F C B ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 07.04.2010 o godz. 20:21.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jakby nie patrzac najslynniejszy mecz na swiecie...
moze kiedys bedzie cisnienie w Europie na mecze Wisly i np Legii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wygra Barca. Realu nigdy nie lubiłem. Pompują wielkie pieniądze, a tak naprawdę nic z tego nie mają. Teraz grają dobrą piłkę ale mam nadzieję, że to jednak Barca wygra. Z drugiej strony Realu nie ma już w LM więc mogą być mocno zmotywowani na ten mecz. Notabene może on przesądzić sprawę mistrzostwa. Nie wierzę jednak w to, że Barcelona odpuści ten mecz w jakikolwiek sposób. Zapowiada się świetne widowisko i mam nadzieję, że piłkarze nikogo nie rozczarują.
A więc do boju Barcelona! Niech CR9 płacze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś zawsze nie lubię drużyn ze stolicy. Więc niech dokopią im te słabiaki z Barcelony.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Baby się na piłce nie znają, ale skoro temat założył gigant to się nie czuję nieproszona
i:Co za różnica czy Real czy Barca. Ustaliłam dziś z bratem, że w knajpie będę piszczeć przy cudownych paradach Ikera i pięknych strzałach Messiego . I oby tego było jak najwięcej .Brat wymusił na mnie wskazanie na Barcelonę po pięknym golu Leosia, przy którym Iker nie będzie miał szans. A niech tam .![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wygra Real
Hala Madryt ! Od malego na calego Real Madryt |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oczywiście że będę kibicował Królewskim. To całe uwielbienie dla Barcy robi się nużące. Chociaż Messi to dla mnie maestro. Będzie 4:3 !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
0-6 dla Barcy
![]() jaki by nie był wynik, ważne żeby te picze nażelowane z Madrytu po meczu jak zwykle po wazniejszych spotkaniach w tym sezonie nosy miały na kwintę ![]() a tyczy się to w szczególności moich ulubieńców - "Człowieka z gwiazdami na łokciach" Gutiego, Sergio "Ach moje, śliczne, długie, błyszczące włosy" Ramosa i "Człowieka wylewającego ponad 100 l łez na mecz" C.Ronaldo. Pozdrawiam ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Moj Bundy bedzie mial tą swoją przygłupawą mine ale po tym jak po raz kolejny Messi wpakuje piłeczke w sam rog bramki Casilasa ![]() A Tego dnia Bog bedzie kibicem Barcy ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
napisze krótko: Visca el Barca!
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
. A co do śmiejących się z Valdesa (choć sam go nie lubie), to chyba w tym momencie w gorszej formie jest Casillas, i to bardziej z jego strony spodziewałbym się jakiegoś kołtasa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Hala Madrid!! jak zawsze tyle w tym temacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak Messi ruszy to Real nawet z Ronaldo przegra. Jestem kibicem Arsenalu - to co zagrał w LM we wtorek, kazdy przyznał, ze gra przeciwko niemu jest czasami niemozliwa. Moim skromnym zdaniem jakies 3-1 dla Barcelony stanie sie faktem. I nie pisze tego kibic jednej czy drugiej druzyny. Po prostu - widze jak graja oba zespoły - ale jednak stawiam na Barce
![]()
Rok temu tez grali u siebie Zeszłego sezonu nie ma co wliczac w obecny ![]() Messi rozwinie skrzydła i nawet Ronaldo nie pomoze ![]() Valdes akurat w tym sezonie swietnie sie spisuje. Najmniej straconych goli w PD - takiego golkipera Barca chciała, i takiego golkipera Barca ma ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.04.2010 o godz. 18:02.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|