|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Będziemy mistrzem lub v-ce mistrzem Polski !!! tak czy siak a to że śmiejemy się ,krytykujemy naszych graczy to właśnie upadek Polskiej Piłki !!! Nie da się tego inaczej wytłumaczyć dlatego ja tam w pucharach każdy wynik w którym ogramy jakiś Bułgarów, Rumunów Greków lub coś w tym stylu uznam za cud. A wszystkim radzę się modlić by nie było nowej Levadii . Tak w ogóle nie wierze że piękne stadiony , Euro 2012 cokolwiek zmienią tu czy gdzie indziej poziom dalej będzie żałosny ... . Pozostaje czekać na nowe pokolenie ale już po rozbiórce komunistycznego PZPNU....
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No ile można się pastwić nad Łobo?Miejcie pretensje do tych,którzy go tu przytaszczyli.On tylko złapał Pana Boga za nogi w postaci super kontraktu w Wiśle.Trudno mieć mu za złe,że gra jak umie.Pewnie niedługo będzie zastosowany wobec niego manewr jak w przypadku Niedzielana-albo szukasz sobie nowego klubu,albo zsyłka do ME.Tylko gdzie znaleźć taki frajerski klub?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pewnie że to nie jego wina . Tylko że on jak i reszta to są goście z niską ambicja . Gdybym zarabiał tyle co oni a grał taki piach to bym chociaż starał się wydolność poprawić a czucie Piłki i poprzez dodatkowe treningi techniczne . Niestety oni mają ważniejsze sprawy . Ot co ambicja piłkarzy . W ogóle pierwszy raz w tym roku zdarzyło mi się że musiałem wyjść w 65 minucie bo nie mogłem patrzeć jak Wisła z Arką gra . W meczu z Polonią na kartoflisku usnąłem na 1 połowie . Trzeba zmienić system kontraktowy w całej lidze, żeby piłkarze mieli mniejsze gwarantowane a więcej do wyjęcia z gry.
![]()
Borinho
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczywiscie, ze tak.
Ja wlasnie jestem o to w****iony na Wojtka, bo on nawet nie stara sie poprawic swojej gry. Tzn zakladam ze sie nie stara, bo ocena jego zaangazowania, prob zagrywania lepszych i ciekawszych pilek to PYTA Z WYKRZYKNIKIEM. Ja nie wymagam od niego odczytania pisma rongorongo, lotu w kosmos, czy nauczenia sie na pamiec calej wikipedii, tylko - AZ! - prostego biegania kolo linii autowej po Pawelka prawicy i 15-20 pilek wstrzelonych odchodzaco w namalowany wapnem prostokat o powiezchni 670m2 ! Bieg, kopniecie, powrot. 90 minut. 11-12km do przebiegniecia. 4 razy w miesiacu. Za kase nieosiagalna dla szarego czlowieka. Jezeli tego nie potrafi, niech sie zajmie czym innym. Najleiej ogladaniem swierszczykow w autobusach. Wlasnie widze zapowiedz programu o gosciach co dojechali na rowerach z Watykanu do Pekinu, i przed oczyma staje mi Wojtek zlany potem w 7. minucie meczu. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie ma co jechac po Łobo, kiedy Kirm, Jirsak, Brożek, baardzo często Diaz, Boguski od roku, Hristov pokazuja to samo a i nawet sa gorsi. Co pokazuje Małecki to tez smiech wywołuje we mnie.
nie wspominajac o piłkarzach ktory juz od nasz odeszli, a tez rzygac sie chciało na gre Zienia, Cwielonga. Nie mowie o Beto i podobnych juz... jedyna roznica to zarobki. I to nie jest jego wina, ze grał w reprze i ukazany został jako "talent", nasz Bednarz i inni uznali go za tak wartosciowego by tyle mu bulic i on cwany dobrze na tym wyszedł. nawet Sobol teraz gra pyte. z takim podejsciem to wyjebalibysmy 90% piłkarzy naszego teamu na zbity ryj... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobol gra pyte, w sensie gra duuuuuzo gorzej niz grał w poprzednich latach i przed kontuzją (jako obronca tak, jako pomocnik nie widze, ale to moja subiektywna opinia). Nie napisalem tez, ze Boguś gra gorzej niz Łobo, tylko powiedzmy pokazuje to samo, no niby co gra od czasu kontuzji? 2 przypadkowe gole ? No sorry. A Zieniu, no moze przesadziłem bo i tak te ponad 10 pktow do klasyfikacji kanadyjskiej co sezon dokładał, ale i tak wieszano na nim psy
![]()
Ostatnio edytowane przez HEDu : 05.04.2010 o godz. 15:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mnie u Wojtka irytuje przede wszystkim jego technika. Gdy widzę ten JEDEN schematyczny zwód, który w dodatku jeszcze mu nie wychodzi w większości przypadków szlak mnie trafia. Naprawdę jestem w stanie wśród swoich znajomych wskazać kilku chłopaków, którzy daliby z siebie więcej na prawe pomocy niż Łobo. I tak jak pisał 7 kotów, obecnie jedynym prawdziwym skrzydłowym w Polsce jest Peszko. Potrafi precyzyjnie podać, dobrze uderzyć na bramkę, zagrać 1 na 1. Który z naszych piłkarzy w aktualnej formie jest w stanie spełnić wszystkie te kryteria?
Gdy oglądałem mecz Lech - Legia, zastanawiałem się co by było gdyby w ten dzień to nie piłkarzyny z Warszawy grały, tylko nasze gwiazdeczki? Diaz wyleciałby po kilku minutach za faule na Peszce, napastnicy staliby w miejscu czekając na piłkę, pomoc notowałaby niezliczoną ilość strat i niecelnych zagrań, a Marcelo i Głowa wychodziliby z siebie, rozbijając kolejne ataki. Nie podniecam się w tym momencie Lechem, mam ich gdzieś. Stwierdzam tylko, że obecni zawodnicy Wisły z lepszą drużyną nie są w stanie pokazać nic dobrego. Wypada się tylko modlić, że przez 2 tygodnie Heniu wbije im trochę założeń taktycznych, a w nich samych wstąpi duch sportowej walki i godnością osobistą nie zafundują nam blamażu. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pomijając fakt, że wszyscy wymienieni piłkarze mają/mięli więcej do zaoferowania niż "Łobo", to w jego przypadku nie mówimy o spadku formy - on zagrał może trzy dobre mecze w Wiśle. Przez trzy lata.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no spoko, ale od odejscia Kosy nie widze tutaj kogos kto gra dobrze. wszyscy są jak dla mnie ligową szarówą nadającą sie do w sumie za przeproszeniem (bo darze szacunkiem) np Lechii czy Jagielloni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Kirm, Jirsak - kolesie bez charakteru, zero dryblingu, odwagi czy wrzutki, teraz przyszedł kolejny do kompletu czyli Christow. Małecki może i jest wiejski drybler nos w ziemię, ale przynajmniej nie boi się grać. Za to powinien mieć miejsce w tej drużynie. A reszta jest do pożegnania bo z tych piłkarzy nic nie będzie. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
za te 105 tyś zł co kasuje co miesiąc to Łobo powinien grac znacznie lepiej.Problem w tym że w piłce nie zawsze dwa plus dwa daje cztery.Łobo już ostatnie pół roku w Lubinie miał bardzo słabe, często Michniewicz sadzał go na ławie więc pretensje powinno sie miec do tych co zdecydowali sie go ściągnac też.To samo Jirsak- kosztował fortune jak na nasze możliwości a gra .... szkoda słów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
dni Pawełka są podobno policzone... oby to była prawda! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W zasadzie to dobra wiadomość, nawet biorąc pod uwagę że nie mamy jego następcy. Obawiam się jednak, że trudno w tym momencie o kogoś słabszego.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok załóżmy, że odejdzie Pawełek i Juszczyk to co dalej? Kurto pierwszym bramkarzem? szukamy bramkarza 2 lata a teraz co dopiero dwóch....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Szukamy od czasów jak tylko zacząłem kibicować Wiśle.czyli od 1991 roku. Skoro mamy 19 sto latka to dakmy mu szanse i tyle.Zamiast szukać Bóg wie czego na okrągło. Pawełek kosztuje za dużo nerwów poza tym zawalił naprawdę sporo meczy!Szkoda czasu dla niego.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślałem, że go wyrzucili za te fucki. No, ale dobre i to.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz na pewno Mariusz będzie miał motywację żeby lepiej bronić
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
105 tys miesiecznie ...o k*** naprawde jak na Polske to kosmiczne pieniadze .....nawet jak na pilkarzy a o zwyklym szarym Polaku to nawet nie pisze.....ten facet powinien gonic jak Messi ,rozgrywac jak Gerrard i strzelac jak Ronney ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Głupi by byli jakby zdecydowali się przedłużyć kontrakt z Pawełkiem. Ciekawy jestem ilu kopaczy po sezonie odpali Kasperczak.
A wracając jeszcze do tematu bramkarzy to ja po cichu liczę na Onyszkę. Mówcie co chcecie ale aktualnie nie ma lepszego bramkarza w lidze. Może to byłby ruch krótkowzroczny ale są starsi bramkarze prezentujący dobrą i równą formę, no i z nie małym wpływem na atmosferę w szatni. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Doprawdy?
a mamy już kogoś na jego miejsce? czy nawet na rezerwowego? a nasz trzeci dzisiaj 4 bramki dostał... ale młody jest... znaczy usprawiedliwiony ![]() ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zostaniemy z Juszczykiem, Kurto i pewnie na koncu zbawi nas Jarosiński. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Onyszko miał przyjść do Wisły, tylko pewnych osobom u nas w klubie nie podobała się jego biografia (nie że książka, a życiorys).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A to pensja już nie wystarcza? Potrzebuje jeszcze motywacji! Może ją znajdzie w szukaniu nowego pracodawcy?
Niech obejrzy rodzinę bez środków do życia może to mu da motywacje jak go z roboty wyjebią? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Panowie co Cleberem i Garguła.Wg doniesień Cleber powinien już w tamten poniedziłek zacząc treningi z drużyna ,a Guła w tym....Jest to istotne,bo coś czuję ,ze ktoś z dwójki Marcelo -Głowacki wypadnie przed meczem z Lechem,a i w pomocy na 20 min przydałby sie Guła.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Garguła powinien się ogrywać po pare minut w rezerwach, żeby - jak to mawiał Janas senior - coś mu nie .......nęło.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Piszesz jakbyś był zaskoczony, że bardzo wysoka pensja to dla naszych królewien za mało. Pewnie, że za mało. Przecież oni są zatrudniani na innych warunkach niż my wszyscy, więc nawet jak mają gdzieś swoje obowiązki, albo zwyczajnie nie potrafią ich wykonywać, to nie mogą zostać zwolnieni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Co ciekawe piszę to w środku tygodnia, nie wzburzony a racjonalnie podchodząc do tej sprawy ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ta informacja z onetu jest wyssana z palca, Pawełek ma kontrakt do końca roku.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|