|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowie pytanie krotkie:
Wymienil mi znajomy filtr fazy cieklej i lotnej w instalce LPG Filry nie sa oznaczone jako BRC (instalacja BRC SEQUENT 24) Gwarancje jeszcze mam na instalke i teraz tak : na przegladzie jak wypatrza te filtry to trace gwarancje ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sprowadzał ktoś ostatnimi czasy autko z USA?Jakie są koszty tego przedsięwzięcia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ma ktos znajomego w stacji kontroli pojazdow? Pilne,przeglad mi sie konczy w sobote a nikt nie chce podbic |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jaka może być przyczyna jak auto pali 7-8 litrów, a po miesiącu 12-13
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Więcej info, jakie auto, jaki przebieg, jaki silnik...
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Też bym się chętnie dowiedział bo spotkało mnie coś podobnego...
W moim wypadku Opel Astra rok 96 silnik 1,4 8V 176 tys przebiegu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fiat Uno 1.4, rocznik 95, przebiek 80 tys.
Auto tak naprawde stało w garażu, zacząłem jezdzic wiecej w marcu tamtego roku, a zaczął pić wiecej około września. ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale muszą być jeszcze inne objawy.może ma wysokie obroty?,może są gdzieś nieszczelności w układzie paliwowym?nie widzisz jakichś wycieków,plam pod samochodem?może trzeba wymienic filtr powietrza (chociaż sam filtr nie tłumaczy aż takiego wzrostu zuzycia paliwa).wydaje mi się,że i tak najlepiej jest podjechać do dobrego warsztatu.na forum to w większości będzie gdybanie.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Mi grande punto przy jezdzeniu jedynie po autostradzie w okolicach predkosci maksymalnej oraz jezdzie po gorach (taka mam trase od pracy) pali ok. 10-11l/100km. Oczywiscie bez problemu po ubraniu kapelusza mozna zejsc do wartosci ok. 5-6l/100km. ![]()
**********************Open Minds Will Dominate**********************
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może ktoś polecić jakiś warsztat w okolicach Bronowic/Azorów ?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam, punto 1.1 (98r.) strasznie mi strzela na gazie. Strzela do tego stopnia ze juz mi rozje*alo zatrzaski z obudowy filtra powietrza. Strzela tylko jak jest ciepły i na niskich obrotach. Wymieniłem mu już kable i świece. Kable NGK, świece też. Strzela dalej. Jakieś rady co z tym zrobić?
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Offline |
|
|
jesli mial ktos golfa 1.6 101km to niech sie odezwie na priv
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
jeśli chcesz sprawdzić czy to wina zapłonu to bardzo proste. bierzesz świece jedno elektrodową zmniejszasz przerwę bardzo drastycznie do 0,6 pakujesz do autka i w drogę. jeśli strzela mniej to kwestia zapłonów. po za tym w kazdym samochodzie sprawa strzelania jest bardzo indywidualna. generalizując albo zapłon albo biedna mieszanka. a temat jest obszerny ,chyba musisz udac sie do gazownika |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
po ile te cewki chodzą i ile wymiana tak na oko?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Renowacja felg stalowych - Kraków i okolice
Ktoś zna jakiś warsztat - bo znalazłem dwa gdzie chcą więcej za piaskowanie i malowanie niż nowa kosztuje ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Panowie i Panie poszukuje skrzynie biegow automat Volvo V70 2002 silnik 2006 2,5 TD jesli ktoś z Was posiada lub też wie gdzie takie cacuszko nabyc będę wdzięczny
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja mam takie pytanko. Mam w swoim autku felgi 16', które dostałem z salonu. Zastanawiam się nad kupnem 17'. Moje pytanie czy to dobry wybór na polskie drogi?
Pzdr ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wielkość felg nie ma aż takiego znaczenia - najważniejsza szerokość opon
powyżej 205 zaczyna się latanie po koleinach po bokach - przy oponach 17-tkach wielce prawdopodobne że takie oponki będziesz zakładał ![]() przy 225 już jest prawdziwy taniec z gwiazdami jak miałem okazję się przejechać ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie lub okolicach można kupić regenerowaną skrzynię biegów do seicento?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy pytanie jeszcze aktualne ale nie polecam Ci wogóle tego robić. Po pierwsze, samochód który przepłynął ocean będzie rdzewiał zdecydowanie szybciej. Nagminnie się zdarza że samochód "po drzwi" stoi w morskiej, żrącej wodzie. Po drugie, podczas sztormu auta zamknięte w kontenerach łatwo ulegają uszkodzeniom. Po trzecie, o uszkodzenia nie trudno też podczas za i wyładunku. Po czwarte, nawet z pozoru identyczne auto amerykanskie jak europejskie (np. Ford Focus) może mieć niektóre podzespoły o h*j szersze, nie mówiąc że nie zrobisz diagnostyki takiego auta w ASO danej marki. Po piąte, musisz dostosować oświetlenie auta do wymogów europejskich: światła mijania muszą być asymetryczne, kierunkowskazy pomarańczowe i musi być światło przeciwmgielne tylne. Przerabiałem ten temat raz (Ford Festiva) i więcej przerabiać go nie będę.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Nowy Lancer Sportback. Więc jeśli chodzi o stylistykę to 17 by tam chyba najlepiej pasowały. ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
eee
To jak ktoś kupuje nowego Sportback'a to na pewno nie będzie wybrzydzał że dobra 17' tka kosztuje 550 zł za sztukę ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ja miałem 16 195/45 i niestety dziury je pokonały, ale prowadzenie na równej drodze to przyjemność, im niższy profil tym przyjemniej. Ale stresów więcej. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W 18" pakowalbym sie jedynie, jesli wielkosc hamulca nie pozwalalaby na uzycie kol 17" ale to sportback nie evo, wiec raczej probvlemu nie ma
![]() Co do opon to z wlasnego dowiadczenia polecam Potenze RE070 (w Polsce do dostania jedynie w rozmiarze 225/45R17). Pieknie sie trzyma drogi jak sie ja troszke dogrzeje ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach Prądnika Białego można niedrogo wymienić opony na letnie i ile taka przyjemność kosztuje?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|