|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
krzesełko bardzo podobne do tego legijnego nie wytrzymało jednej z prób
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale czy z tymi krzesełkami będzie się ktoś bił?
Kuba rozumiem Twoje obawy, bo wiem jak to nie raz bywało na naszym stadionie...ale mam nadzieję że wraz z nowym stadionem także w kulturze ludzi będzie nowa jakość. a co do samych krzesełek, to podobają mi się bardziej niż te na Legii. Wyglądają nieco skromniej, ale wyglądają jak krzesełka a nie sedesy.
Ostatnio edytowane przez Proud : 29.03.2010 o godz. 19:03.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
P.S. Udało się dowiedzieć czego w sprawie cateringu (kiosków)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić te foty tutaj? Bo stronka skwk od dłuższego czasu działa masakrycznie ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko że mój tata chodząc na trybunę B mówił że do takich incydentów tam nie dochodzi. A na nową trybunę C przeniesie się raczej publika z A/B niż z D/E.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jaka jest szansa na wymiane w przyslosci krzeselek na D i E ? ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
http://www.skyscrapercity.com/showpo...ostcount=10602 ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
NO nie stety jak dla mnie krzesełko brzydkie no ale trudno
Już ładniejsze są te nieskladane na D i E |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
próby wytrzymałościowe raczej były skromne - troche kopania i skakania 2-3 min
to co ja robiłem było raczej lekkim testem - z tego co wiem najbardziej wcześniej wyżywali się ludzie z Polimiexu a tak poważnie to nie obawiam się o to, że ktoś będzie wyrywać krzesełka, zwłaszcza, że sektor C oraz AIB będą drogimi sektorami nieco wyższej klasy. Poza tym kultura kibicowania się zmienia - kiedyś najwięksi chuligani nosili ciuchy z lumpeksu i palili klubowe . Teraz sami mają kluby i sklepy z drogimi ciuchami ![]()
Ostatnio edytowane przez Kuba : 29.03.2010 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Foteliki wyglądem może nie za rewelacyjnie , ale bez porównania do tych toitoiowskich desek klozetowych montowanych na Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Rozumiem - bałeś się, że popsujesz
![]() A jeśli ktoś porównuje te krzesełka z innymi, to zwróćcie uwagę na długość siedziska i wysokość oparcia. Pod tym względem nasze chyba wypadają najlepiej, a to się powinno przekładać na komfort oglądania meczu (choć ja wciąż tęsknię za gołą, betonową trybuną...) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Krzesełka nie są złe.
medyk na zmiane krzesełek na sektorach D i E będziemy jeszcze troche czekali, ale przecież i tak wiekszość kibiców stoi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no wlasnie skladane krzesla tez poprawia komfort stania a po co na krzeslach jak mozna na betonie i przejscie lepsze ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak się nie raz zastanawiałem , jak by się kiedyś nadarzyła okazja wymiany fotelików na E to jaki wzór by na nią pasował .
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Boje się tylko, że sa one za bardzo delikatne i dla niektórych zbyt łatwe do wyrwania. Składana część musi być idealnym przedmiotem by pofrunąć aż do nóg sędziego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wygląd fatalny.
Mam nadzieję, że rzeczywiście będą i trwałe i w miare wygodne, i nie zmniejszą pojemności stadionu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Krzesełka fatalne ;/ są po prostu wybrane spośród obecnie istniejących przeciętnych projektów ;/ Na legi są specjalnie zaprojektowane krzesełka, a u nas kupione jak w tesco ;]
![]() to jest nasze to legi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na "nowym" stadionie to będą tak grali, że doping przewidują tylko na stojąco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wyglądają beznadziejnie... ale mam nadzieję, że rzeczywiście będą takie wytrzymałe i wygodne, bo to w sumie jest najważniejsze
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wygodne... to na pewno nie będzie wygodne ani też wytrzymalsze od krzesełek na legii ;] W ogóle możecie powiedzieć kto kieruje budową, zarządzaniem stadionem legii, bo tam wszystko odbywa się ok a u nas takie gów...! Mamy po prostu w małopolsce stado baranów na czołowych stanowiskach w województwie ;/ A prezydent to niestety nie lew a jeszcze większy baran xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a mi sie krzesełka podobają, powiem więcej, wg mnie pasują do naszego stadionu 100 razy bardziej niz gdyby dac takie same jak na Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zobaczcie jakie są krzesełka w Anglii i porównajcie z naszymi.
Ja się właśnie obawiałem takich "sedesików" jak na Legii. |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wygladaja jak zrobione na zajeciach ZPT albo na jakichs praktykach.
Mozna by sie bardziej postarac - bo nic tak nie psuje ogolnego wrazenia jak badziewny detal. W naszym przypadku moglby zadzialac wrecz odwrotnie (czyli poprawic efekt). |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Chyba szukacie na siłę kolejnych problemów ze stadionem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak dla mnie to krzeselka sa spoko. Martwilem sie ze dostaniemy takie jak Legia.
Podoba mi sie to, ze nie sa wycudowane tylko wygladaj jak klasyczne krzeslo.. Mysle, ze jak dojdzie do nich odpowiedni kolor to bede wygladac rewelacyjnie.
Ostatnio edytowane przez As : 29.03.2010 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Niestety ale MASAKRA te krzesełka :( Mozna było duzo lepsze miec :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
mi się napewno bardziej podobają niż te LEgijne nocniki... ale cóź niektórzy chyba swojego nie znają a cudze chwalą na zasadzie.. co nie nasze to lepsze...ta...podejrzewam że dużo lepsze za dużo WIĘKSZE pieniądze do tej pory się nie nauczyliście że u nas niski koszt to priorytet
Ostatnio edytowane przez wiertar : 29.03.2010 o godz. 20:34.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|