The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2010, 19:09
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę obecnie oglądac meczu - na jakiej pozycji gra Piotrek Brożek i jak się spisują Ba, Małecki i Brozinho?
Piotruś nieźle strzelił gola a wcześniej strzelał z główki wprost bramkarza chodź była to trudna sytuacja,Ba sypnął w słupek a Piotrek dobił,natomiast Paweł niewidoczny.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 27.03.2010, 19:12
kwa mać co oni pier..lą!! widać ewidentnie że Kotrys łapkami pracował przy Łobo... jeej co oni mają telewizory z lat 80-tych?

Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 27.03.2010, 19:12
lepiej by było jak by Małecki zasuwał, walczył, a nie machał rękami i pretensje do kolegów
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.03.2010, 19:14
Początkowe minuty jeszcze pamiętają jak im trener każe grac, żeby wymieniać piłkę itp. A później to już im ulatuje z głowy i heja na pałę.
Nie podoba mi się to jak gra Brożek Paweł i Małecki.
..
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Brożek & Małecki , co oni grają ;/

Łobo dzisiaj naprawdę nieźle , aż się dziwie ale nie chce zapeszać ;p
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Małecki jest miernym piłkarzem. Nie myśli na boisku i gra na pałę. Jeździec bez głowy. Nic nie wnosi do gry Wisły. Takie moje subiektywne zdanie. Reszta wygląda nieźle, coś czuję że wywieziemy 3 punkty z Bytomia.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

gromaders napisał(a):Wyświetl post
lepiej by było jak by Małecki zasuwał, walczył, a nie machał rękami i pretensje do kolegów
Małecki może nie błyszczy ale choć tyle, że to on chyba przedarł się z prawej przy akcji bramkowej dla nas.

Ciężko się gra w dziesiątkę bez Pawła Brożka.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.03.2010, 19:15
ale fuks że strzelilismy bramke, piłkarze o normalnych umiejetnosciach powinni bez przyjęcia strzelac jako dobitke. A Piotrek przy pustej bramce musiał przyjąć i dopiero strzelił, za duzo sekund tracimy przy tym i ktos moze odebrac piłke, a oni boja sie pewnie żen ie trafią.

Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 27.03.2010, 19:16
może Kirma za Pa Brożka? ;p

Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 27.03.2010, 19:17
Kolejny daremny mecz Maleckiego. Ten zawodnik nie prezentuje poziomu Ekstraklasy, o Wisle juz nie wspominajac. Ciagle wdaje sie w niepotrzebne dryblingi, ktora oczywiscie koncza sie w jeden sposob, pilki nie potrafi celnie podac, przyjmujac pilke poprawia ja biodrem, ucieka mu na 2 metry. Dramat, jednym slowem.
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

a Brożkowi się marzyła Premiership heh ;/
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Do 20 min się fajnie oglądało , później ziew...
Łobo momentami gra jak nie-Łobo .
Polonia poza jednym stałym fragmentem (wynikłym z niczego- a konkretnie z głupiego błędu Głowy) , nic nie gra .
3 pkt muszą być .
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

gromaders napisał(a):Wyświetl post
Lepiej by było wyjebać Małeckiego z Wisły juz 2 lata temu. Rozdupcył drużynę od środka, razem z drugą gwiazdą której nazwiska nie wymienię bo się dwoi...
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

no to po pierwszej dobrej polowie czas na...... jeszcze lepsza
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
z Toba to w ogole jest dramat..

wpierw wrzucales filmiki z Mackiem Skorzy i jego poparciem.. by potem zrobic sobie podpisik "Skorza Won"

ale nie Ty sie teraz liczysz, a Wisla wiec cichosza..
a z Tobą to w ogóle jest liryka i epika... przestań .......ić.
mówią, że tylko krowa nie zmienia zdania i ja się z tym zgadzam, zresztą nic Ci do tego... mam prawo komentować co mi się podoba.... koniec nie będę już Ci więcej odpisywał. Skup się lepiej na meczu.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 27.03.2010, 19:18
Pół meczu i mamy remis. Chyba w przerwie potrzebne będą zmiany. Może powinien wejść Boguski lub /i Hristov, o ile oczywiście są w lepszej formie od Pawła B. Skoro wczoraj wygrała Legia, zwycięstwo dzisiaj jest Wisełce b. potrzebne, aby nadal - choć trochę - trzymać pościg na dystans.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 27.03.2010, 19:20
Nazwisko Pawła Brożka zostało po raz pierwszy wymienione przez komentatora w 29 minucie meczu. Komentarz jest chyba zbyteczny.

Głowacki i Marcelo pewnie w obronie, ale znów te długie piłki.... ale jak ma być inaczej, jak ani pomocnicy ani napastnicy nie pokazują się, nie wychodzą na pozycje... naciskani obrońcy nie mają wyjścia, jak tylko posłać pytonga do przodu.

Fajnie Łobo, stara się grać 1:1, chwała mu za to, niestety na lewej stronie mamy statystów.
Issa nie ma z kim grać, niestety.

Jestem pełen obaw co do II połowy.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.03.2010, 19:20
Sprawiedliwy wynik ze wskazaniem na Polonie, która - naprawdę z bólem przechodzi mi to przez palce - prezentuje więcej jakości w grze. Dokładniejsze podania, więcej gry po ziemi, mniej strat, mnie głupich fauli w ich wykonaniu.

Pa. Brożek już dawno powienien siedzieć na ławie. Myślę, że na ławkę może być już nawet za późno... dla niego tylko ME została. Może się otrząśnie i zastanowi nad sobą a nie obraża na cały Świat.
Do zmiany również Diaz. Mam nadzieje, że Kasperczak więcej widzi niż Skorża i zrobi te zmiany. Na plus Henry'rego zapisuję wywalenie ze składu bezsensownego Kirma.

Z taką grą to remis w ciemno...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.03.2010, 19:21
Myslalem ze po gola na 1-1 przycisniemy ,a gra calkiem siadla. Brozek czlapie po boisku
Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

jakies zastrzeżenia co do Burligi? bo chciałbym poznać opienie a wyjatkowo ogladam w necie( zacina, ogólnie masakra) i ciezko mi ocenic. dzieki
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

thechris napisał(a):Wyświetl post
Sprawiedliwy wynik ze wskazaniem na Polonie, która - naprawdę z bólem przechodzi mi to przez palce - prezentuje więcej jakości w grze. Dokładniejsze podania, więcej gry po ziemi, mniej strat, mnie głupich fauli w ich wykonaniu.
Chyba inny mecz oglądamy
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Stary 27.03.2010, 19:22
Jak dla mnie Burliga lepiej od Diaza się prezentuję aczkolwiek chwilami popełnia błędy w ustawieniu.
narazie jednak prezentuje się ok
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 27.03.2010, 19:22
Mały ma jedną podstawową wadę: nie potrafi zagrać klepy tylko przyjmuje, kiwa się ze sobą i traci. A poza tym jakby podniósł głowę znad murawy to może by więcej widział?
A co do Pa. Brożka, to szkoda chłopa bo widać że chce ale chyba nie wie co ma robić, tak jakby się zagubił w swojej roli, od 35 minuty zaczął wracać na środek boiska...
Odpowiedz cytując
zawiślak23
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 27.03.2010, 19:23
Pytania za 100 pkt.Czy Paweł Brożek dotknął piłkę w tym meczu?Czy zrobił coś sensownego oprócz machania rękami?
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Nie przepadam za Małeckim, ale to on gola wypracował i w sumie widac że sie stara. Łobodziński pozytywnie tylko dla mnie to próbował karnego wymusić. Burliga całkiem ok, Ba bardzo dobrze, najsłabszy Paweł Brożek. Ogólnie były momenty, cos czuje że mimo męczarni wygramy.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Coraz bardziej może denerwowac boiskowe lenistwo i olewactwo Pawła Brożka, który zachowuje się niczym Królowa Angielska, a nie napastnik. Canal Plus zamiast robić filmiki z Iwańskim, powinien pokazać filmik z poruszania się Pawła - to jest pozoranctwo do kwadratu i jeszcze większy bezruch.

Czy Kasperczak tego nie widzi? Czemu nikt nie potrafi tego "gwiazdorka" solidnie o.......ić? Nie można tolerować podobnego zachowania - zero wychodzenia na pozycje, agresji, dynamiki, gra jakby za karę, z wielkiej łaski. Tak nie można. To jest osłabianie drużyny. Zmienić go i do ME, bo z podobnej postawy goli być nie może, co zresztą potwierdzają jego statystyki w obecnym sezonie...

Inna sprawa, że Boguski jest ostatnio rownie zaangażowany i ruchliwy... :(
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

zawiślak23 napisał(a):Wyświetl post
Pytania za 100 pkt.Czy Paweł Brożek dotknął piłkę w tym meczu?Czy zrobił coś sensownego oprócz machania rękami?
tak, doprowadził do furii wielu forumowiczów których z usmiechem na twarzy mozna czytac
Odpowiedz cytując
wislak1986
Member

Od: 09.2005

Stary 27.03.2010, 19:24
Jakby nie patrzeć to Małecki wypracował gola i jako jedyny oprócz Ba nie boi się dryblować . Chociaż w tej jednej sytuacji miał lepiej ustawionego na lewej stronie Piotrka Brożka. Ogólnie mecz jest rwany. Miejscami coś gramy, ale generalnie nie nastraja to jakoś optymistycznie. Pamiętajmy, że nie gramy z Realem tylko z Polonią Bytom ! Co z tego, że urwała silniejszym punkty. TO JEST POLONIA BYTOM. Wisła powinna ich wieść jak chce, a że tak nie jest to już poważny problem. Każdy wynik oprócz zdecydowanego zwycięstwa będzie porażką.
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

MaG* napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie Burliga lepiej od Diaza się prezentuję aczkolwiek chwilami popełnia błędy w ustawieniu.
narazie jednak prezentuje się ok
Ale jak na jego doświadczenie i tak nie jest źle. Alvarez częściej włączał się do akcji ofensywnych, ale jak Burliga nabierze pewności siebie, może być z niego na prawdę fajny obrońca.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

I znowu reklamy bet-at-home, a my nie możemy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów