The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 13:20
Ale o czym wy wogole dyskutujecie i o co sie spieracie? Sprawa jest jasna...Pawelek powinien zostac ukarany za swoje zachowanie(kara finansowa), natomiast bydlo ktore go lzylo w czasie meczu, powinno zostac zidentyfikowane i ukarane zakazem wstepu na nastepne kilka spotkan. Normalne, racjonalne rozwiazanie.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.03.2010, 13:22
i może zakończmy na tym ten temat chociaż przynajmniej w dwóch kwestiach możnaby być złośliwym
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.03.2010, 13:24
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ale o czym wy wogole dyskutujecie i o co sie spieracie? Sprawa jest jasna...Pawelek powinien zostac ukarany za swoje zachowanie(kara finansowa), natomiast bydlo ktore go lzylo w czasie meczu, powinno zostac zidentyfikowane i ukarane zakazem wstepu na nastepne kilka spotkan. Normalne, racjonalne rozwiazanie.
Na jakiej podstawie chcesz komuś dać taki zakaz. Do mnie te przeprosiny jakoś nie przemawiają. Zamieścili newsa bo zapewne widzą co się dzieje w tym temacie. Gdyby tu nie było gadki, to wszystko jak zwykle przeszłoby bokiem..
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 25.03.2010, 13:58
Cytat:
Przeprosiny Pawełka

Data: 25-03-2010 13:53 Autor: Maciek88 / Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków

Mariusz Pawełek na łamach oficjalnej strony przeprosił wszystkich kibiców za swoje ostatnie zachowanie.

Chciałem przeprosić wszystkich kibiców, którzy poczuli się urażeni moim zachowaniem w trakcie wtorkowego meczu z Lechią Gdańsk. To był głupi gest, nie zapanowałem nad swoimi emocjami. Zapewniam, że tego typu postępowanie z mojej strony już się nie powtórzy.

Pawełek po raz kolejny zachował się co najmniej dziwnie. Niech jednak ludzie mieniący się dumnymi kibicami Białej Gwiazdy najpierw sami zastanowią się nad swoimi zachowaniami na trybunach. Opłacony bilet ma być gwarancją walki zawodników od pierwszej do ostatniej minuty, a nie przepustką do wyzwisk piłkarzy swojej drużyny. Fakt zaś, iż wielu graczy, bynajmniej nie Pawełek, zaangażowania swojego nie pokazuje, jest zupełnie inną sprawą.
Przychodząc na mecz winniśmy pomóc swojej drużynie. Pawełek, czy nam się to podoba czy nie, jest jej częścią. Wyśmiewaniem go, na pewno swojej ukochanej (?) Wiśle nie pomożemy.
the end.......
Odpowiedz cytując
Zarko42
Senior Member

Stary 25.03.2010, 14:26
Człowiek, który robi po raz drugi to samo nie zasługuje na trzecia szansę, dodając do tego jego formę sportową i wieczne pretensje do wszystkich to nie ma miejsca w Wiśle dla takich ludzi.
Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.03.2010, 14:35
co się dzieje z Konradem Gołosiem? znów jakaś kontuzja?
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.03.2010, 14:48
A co się dzieje z Łukaszem Gargułą?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 25.03.2010, 14:50
truchta..

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...rczak_dowodzi/
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 25.03.2010, 15:11
Gargula mial miec badania i konsultacje w Berlinie w poniedzialek i wtorek (po 3 dniach treningu). To, ze truchta dzis to chyba dobrze, bo to znaczy ze moze dalej trenowac. Ale oczywiscie jak zwykle oficjalnych wiesci brak, beda za miesiac. Podobnie nie ma wiesci co z singlarem, czemu nie trenowal jop, co z golosiem. Czemu inne kluby to ogarniaja a u nas jak zywkle zadnej wiesci? Podobnie ze sposonsorem. Umowa bah zostala zawieszona i mieli gadac... no i co dalej? zerwano rozmowy? negocjucja? czekaja? co oni w ogole robia.. Amica zdazyla sobie juz nowego sponsora skolowac, a my nadal nic.
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.03.2010, 15:16
sorry
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.03.2010, 17:02
swoją drogą ciekawe kiedy glowna sie zorientuje ze Skorża juz tutaj nie pracuje, a Ćwielong gra w Śląsku
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.03.2010, 18:01
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
truchta..
****a, akurat jak wróciłem od lekarza ze stwierdzeniem uszkodzenia więzadeł w kolanie (na razie **** wie czy naderwane, zerwane i które dokładnie) to pierwsze co musiałem zobaczyć to człowieka który mając do dyspozycji w pełni profesjonalny (przynajmniej w teorii) sztab medyczny i rehabilitantów dopiero po roku zaczął truchtać.
****a.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.03.2010, 18:05
Słynny Ronaldo jak... Pawełek

W Brazylii oglądają Puchar Polski
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.03.2010, 18:52
Pajdo88 napisał(a):Wyświetl post
Pawełek był jest i bedzie nikim...
A Ty kim jestes? zeby o kims pisac ze jest nikim.

Ja Pawelka nie bronie za to co zrobil ale tez mu sie nie dziwie. Nie wiecie jakie to jest w****iaja.e jak ci nie idzie a tu jeszcze leca epitety z trybun w twoim kierunku od wlasnych kibicow, jak od przeciwnikow to cie jeszcze bardziej motywuje zeby im na zlosc zrobic ale od wlasnych tylko czlowieka jeszcze bardziej lamie.
Raz na meczu puscilem szmate i z wlasnej wioski pijaczyna za moja bramka jedzie po mnie jak po ****.e, debil co nigdy w zyciu pilki nie kopna a wie najlepiej.
Jak pilka byla pod bramka przeciwnika to podbieglem i walnolem w ryj ze spadl z lawki i sie skonczylo na oklaskch i wylocie z boiska w 80 min ale sie z tego faktu do dzisiaj ciesze bo z tego meczu wszyscy pamietaja jak polecialem za ta bramke.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 25.03.2010 o godz. 19:02.
,
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 25.03.2010, 19:16
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
A Ty kim jestes? zeby o kims pisac ze jest nikim.

Ja Pawelka nie bronie za to co zrobil ale tez mu sie nie dziwie. Nie wiecie jakie to jest w****iaja.e jak ci nie idzie a tu jeszcze leca epitety z trybun w twoim kierunku od wlasnych kibicow, jak od przeciwnikow to cie jeszcze bardziej motywuje zeby im na zlosc zrobic ale od wlasnych tylko czlowieka jeszcze bardziej lamie.
Raz na meczu puscilem szmate i z wlasnej wioski pijaczyna za moja bramka jedzie po mnie jak po ****.e, debil co nigdy w zyciu pilki nie kopna a wie najlepiej.
Jak pilka byla pod bramka przeciwnika to podbieglem i walnolem w ryj ze spadl z lawki i sie skonczylo na oklaskch i wylocie z boiska w 80 min ale sie z tego faktu do dzisiaj ciesze bo z tego meczu wszyscy pamietaja jak polecialem za ta bramke.
nie no gościu, ale co Ty porównujesz lige w której w trakcie przerwy pije sie jabcoki do zawodowej ?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.03.2010, 19:19
lucekj napisał(a):Wyświetl post
nie no gościu, ale co Ty porównujesz lige w której w trakcie przerwy pije sie jabcoki do zawodowej ?
Ale w obu tych ligach czlowiek jest tylko czlowiekiem i nerwy moga puscic jak sie po czlowieku jedzie z trybun.
,
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.03.2010, 19:26
Za to mu płacą, żeby przy kilku tysiącach kibiców na małym stadionie puszczały mu nerwy?
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 25.03.2010, 19:27
Ale widzisz jaki w Tobie brak obiektywizmu.. grupa osób go wyzywała od ****ów, kurew, s****ysynów.. a TY probujesz to przemielic na kilka tysiakow kibicow.. ktorzy sobie po prostu stali i sa Bogu winni.. jedna jak i druga strona przesadzila, wystarczy...
od nowego sezonu trzeba zamiescic zapis w kontraktach pilkarzy przed przyjsciem "punkt ktorys tam: swiadomie decyduje siie Pan na wyzwiska ze strony kibicow od kurew, chuji i buców, nawet przez 90 minut, w przeciwnym razie bedziie Pan odeslany do rezerw", oczywiscie kazdy kto jest silny psychicznie podpisze sie pod tym... ale watpie czy znalazla by sie taka osoba.. najwyzej paru glupkow, ktorzy w czasie meczu przejda na strone rywala, wszak przeciazenia z trybun skierowane w nich będą takie same jak w swojaka.. wiec bez roznicy
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.03.2010, 19:32
swoją drogą: ciekawi mnie dlaczego w trakcie meczu fucka nigdy nie pokazał nikomu Marcelo, czy Głowa, Alvarez czy Sobol....?
Może dlatego, że kibice nie robią sobie w trakcie meczu szydery z Marcelo, czy Głowy. z Alvareza czy Sobola.
A robią z Pawełka, czasami z Łobo
To niesprawiedliwe...
Przecież oni wszyscy sa takimi samymi pracownikami Wisły.

A może jednak jest jakaś drobna różnica?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.03.2010, 19:37
jest tamci sie nie kompromitują na wielką skale co mecz
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 25.03.2010, 19:40
medyk napisał(a):Wyświetl post
jest tamci sie nie kompromitują na wielką skale co mecz
a robi to celowo... chyba ze na prawde sadzisz ze robi to specjalnie majac na uwadze krotki czas do konca kontraktu i w razie czego znalezenia sobie nowego pracodawcy?
jest po prostu slabym pilkarzem i pewnej barierki nie przeskoczy..
tym tokiem rozumowania na wszystkich pilkarzy powinnismy nawrzucac.. bo nie spelniaja oczekiwan wiekszosci kibicow.. jakim jest chocby LM
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 19:45.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.03.2010, 19:42
felipe napisał(a):Wyświetl post
Jeśli bydłem jest buczenie to czym jest fuck? Osoby publuicznej? W stronę kibiców, gdzie są także dzieci, kobiety?
Buczenie?

Biedactwa, tak tylko buczeliście sobie jak pszczółki, a tu nagle wam Pawełek palec wystawił.
Ja myślę, że dzieciom znacznie bardziej mogłoby zaszkodzić wysłuchiwanie językowego szamba w wykonaniu niektórych szyderców oraz bierne współuczestnictwo w takim zbydlęceniu.

Co do kobiet - seksista z Ciebie

Greeg napisał(a):Wyświetl post
Ale o czym Wy piszecie. Albo kibice się szanują albo nie. Już nie ważne podział na pikników czy tych bardziej kumatych, powinniśmy szanować siebie bo to my z Wisłą będziemy całe życie a nie Mariuszek.
A czy ty rozumiesz, że niektórzy kibice mogą nie chcieć się utożsamiać z jakimiś bluzgającymi na naszych piłkarzy frustratami? Że jest nam - tak najzwyczajniej w Świecie - wstyd i nie uważamy Was za "swoich"? Czy muszę bronić jakiegoś buraka tylko dlatego, że kupił bilet i spędził większość meczu na przeszkadzaniu naszemu bramkarzowi? Dociera do Ciebie taka myśl?

Ja zgadzam się z For_Fun_, że dobrze by było tych kolesi w taki czy inny sposób ze stadionu wyrugować. Ale to tylko moja opinia...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.03.2010 o godz. 19:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.03.2010, 19:45
Pawełek pokazał Naszym kibicom , którzy z trybun w sposób za pewne niewybredny "komplementowali" jego postawę, środkowy palec. Iwański z Legii pokazuje w kierunku trybun i Legionistów wała. Kibice nieparlamentarną retoryką również dokładają do pieca. Jednym i drugim brakuje kultury i wychowania. Każdy sobie w życiu zaklnie taka jest specyfika naturalnego ,żywego języka ,że przekleństwa muszą być jako emanacja pewnego stanu emocji. Pytanie jednak czy to co się dzieje na stadionach to nie zakrawa na przesadę. Nie wiem czy stary koń czy młody szczyl z mlekiem pod nosem dochodzi do wniosku ,że jak będzie krzyczał na wszystko i wszystkich jak reszta baranów wokół niego to z miejsca stanie się pięć razy odważniejszy, bardziej męski , dowartościuje swoje ego. Nie wiem czy to jest psychologia tłumu czy jakieś atawizmy. Szkoda ,że jeszcze małp z przeciwnego drzewa nie obrzucają własną kupą .

Na koniec , w mojej ocenie , trzeba na pewne sprawy popatrzeć z innej strony. Skupiamy się na powierzchownych gestach i wulgaryzmach. Sięgnijmy jednak głębiej. Czy totalna amatorka na boisku i poza nim jaką odwalają nasi "gwiazdorzy" ligowi i peemsy z ławek to nie jest czasem wielki symboliczny gest Kozakiewicza w kierunku swoich pracodawców? Legia ma Iwańskiego , Grzelaka etc. My mamy Łobodzińskiego , Pawełka. Zawsze po meczu jest kogo opluć za brak profesjonalizmu. Problem polega na tym ,że Ci faceci to jest tylko naskórek problemu. Jak go zerwać to pod nimi są amatorzy ,którzy ich niby trenują oraz amatorzy ,którzy ich niby wyselekcjonowali i ubrali w buty "piłkarzy na poziomie ekstraklasy". Nie ma ludzi poważnych ,którzy by powiedzieli takiemu Pawełkowi , Łobodzińskiemu ,Grzelakowi , Iwańskiemu i wielu innych "chłopie weź się zajmij czym innym bo piłka to nie jest dla Ciebie". Przy zupełnym braku systemu i woli jego zaprojektowania i wdrożenia jesteśmy zdani na to ,że postawa i zaniechanie całego środowiska piłkarskiego mówi jedno "mamy Was w dupie". Piłkarz patrzy na trybuny i widzi zniekształcony obraz dziczy z maczugami ,która miota przekleństwa. Ciężko jest mu spojrzeć na takich ludzi jak na pracodawców a tak powinien patrzeć zawodowiec. Na trybunach jest przyjmijmy 35 tyś ludzi ,którzy zrzucają się na moją pensję , emeryturę , moczenie jaj w ciepłych wodach Karaibów czy Azji Południowo-Wschodniej. Ci ludzie z trybun dają żreć mnie i mojej rodzinie.... Czy jest taka refleksja?.... Czy ona skłania piłkarza to lepszej postawy ? Do wymuszenia pewnych zmian.... Póki co nie... Amatorszczyzna... Zabawa... Popatrzcie jak system wartości jest posiekany u ludzi w Naszym kraju. Prokuratura wrocławska prowadzi tę sprawę korupcji. Nie którzy piłkarze sprzedawali i kupowali mecze, ustawiali wyniki , całe kolejki. I co i są kibice którzy jeszcze bronią swoich idoli . Nie wiem czy to jest wyrozumiałość czy zwyczajna głupota...

PS. A do tej listy dochodzą jeszcze sędziowie i dziennikarze... i Antek "my kraje demokracji ludowej" Piechniczek.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 25.03.2010 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując
kaco1985
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.03.2010, 19:50
medyk, a myslisz, ze On nie chce byc lepszy? Najlepszy... ? Zamiast go wspierac bo nikogo lepszego nie mamy (niestety) to mu wrzucajmy dalej i niech nam pusci wiecej szmatek i pokaze jeszcze kilka fuckow...
Tylko Wisła Nasz T.S. !

Wierność
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 25.03.2010, 19:57
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Buczenie?

Biedactwa, tak tylko buczeliście sobie jak pszczółki, a tu nagle wam Pawełek palec wystawił.
Ja myślę, że dzieciom znacznie bardziej mogłoby zaszkodzić wysłuchiwanie językowego szamba w wykonaniu niektórych szyderców oraz bierne współuczestnictwo w takim zbydlęceniu.

A czy ty rozumiesz, że niektórzy kibice mogą nie chcieć się utożsamiać z jakimiś bluzgającymi na naszych piłkarzy frustratami? Że jest nam - tak najzwyczajniej w Świecie - wstyd i nie uważamy Was za "swoich"? Czy muszę bronić jakiegoś buraka tylko dlatego, że kupił bilet i spędził większość meczu na przeszkadzaniu naszemu bramkarzowi? Dociera do Ciebie taka myśl?
Ooooo chwała Panu! Zachował się tu jeszcze ktoś o resztach zdrowego rozsądku i sensownie piszący!

Swoją droga to fascynuje mnie to, że dzięki niewątpliwej "przyjemności" oglądania tych ludzi z bliska widzę, że nie są to wcale zakompleksione 16 latki z gimnazjum, którym może i możnaby spróbowac wybaczyć, tylko ludzie w granicach 30-45lat, wyglądający na inteligentnych, wykształconych i ustawionych życiowo ... a tu taki klops. Pozory mylą.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 25.03.2010, 19:59
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Jeśli w tej dyskusji o Pawełku miałbym wskazywać jakiegoś trola to wskazał bym m.in. ciebie 1q2 i wolfiego. Pewnie z 90% kibiców twierdzi, że nie chce już patrzeć na Pawełka i tracić nerwów, są za posadzeniem go na ławce dla dobra wszystkich, żeby ten kabaret się skończył, a takie trole jak ty i wolfy wyskakują tu z jakimiś śmiesznymi tezami, że Pawełek gra słabo bo kibice mu przeszkadzają i prasa
Dyskusja więc trwa, żeby obalić wasze śmieszne poglądy.
Ze swoimi tezami o pozostawieniu Pawełka w bramce i bronieniu go, że dobrze zrobił pokazujac fucka kibicom jesteś w znacznej mniejszości.

Panownie nie karmmy trolostwa. Chcą Pawełka w Wiśle, Dowhań też chce, Kazimierskie także, Amica, Legia i Cracovia również nam tego życzą.. Nie dla szkodników. A Pawełek do czerwca na ławke.
Tylko przypomne swój post - oni swoje a my swoje...nie karmmy troli.
Nie kibice są dla piłkarzy tylko piłkarze dla kibiców.
Odpowiedz cytując
T-michal-S
Member

Od: 05.2007

Stary 25.03.2010, 20:31
http://i39.tinypic.com/omtmw.jpg a panny sobie z nas drwią - Dziękuję wam "kibice anty-Pawełek" . Skończcie tą niepotrzebną dyskusje na temat Pawełka. Kiedyś to z nas kpiły niektóre media , pasiaki , a teraz sami z siebie ? otrząśnijcie się
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."

Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 25.03.2010, 20:35
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Ooooo chwała Panu! Zachował się tu jeszcze ktoś o resztach zdrowego rozsądku i sensownie piszący!

Swoją droga to fascynuje mnie to, że dzięki niewątpliwej "przyjemności" oglądania tych ludzi z bliska widzę, że nie są to wcale zakompleksione 16 latki z gimnazjum, którym może i możnaby spróbowac wybaczyć, tylko ludzie w granicach 30-45lat, wyglądający na inteligentnych, wykształconych i ustawionych życiowo ... a tu taki klops. Pozory mylą.
Żmijka, ale kogo Ty jesteś kibicem? Wisły czy piłkarzyn, których za parę chwil w klubie nie będzie

Nie wiem, dlaczego ale Ty zawsze wystawiasz im pomniki, może jesteś opłaconym agentem, który pobiera dobrą kasę za robienie dobrej otoczki wokół nich?

Jaki koń jest każdy widzi i nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie... no ale Mario przecież oczko na treningu puścił, więc jest ok...
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.03.2010, 21:07
Nie śledziłem tematu strona po stronie, więc jeżeli link był to sorry i post do usunięcia. Ciekawostka:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.03.2010, 21:09
lucekj napisał(a):Wyświetl post

Jaki koń jest każdy widzi i nie ma usprawiedliwienia na takie zachowanie... no ale Mario przecież oczko na treningu puścił, więc jest ok...
Zawsze można sprawę do absurdu sprowadzić.Ogólnie 'uwielbiam' takie dyskusje gdzie jest tylko 0 albo 1.
Po Pawełku można jeździć jak po łysej kobyle ,bo gra chujowo, a jak on coś wtedy zrobi to nie ma usprawiedliwienia.

Jak dla mnie jest, choć nie wielkie - za ten numer powinien dostać po kieszeni.Co tam trener będzie jeszcze chciał to jego - najlepiej ława bo obiektywnie tylko na to od dawna zasługuje - pytanie tylko pozostaje, co prezentują inni - bo ja już czuje to jak wejdzie jeden bądź drugi - zawali mecz i frustraci zmienią front - czemu nie bronił Pawełek , tylko ten nieudacznik Juszczyk albo żółtodziób Kurto - przez nich mistrz się oddala

Natomiast nie czarujmy się że mamy z jednej strony wielkich dżentelmenów, wielkich fanów którym dobro Wisły tak leży na wątrobie, że gnoją Pawełka w trakcie meczu - dla dobra klubu , a z drugiej strony jakiegoś chama który w ogóle nie wiadomo z jakich powodów obraża cały stadion
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów