The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2010, 15:24
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Jezeli jest prawda to, ze Cupial ma wylozyc konkretna kase na transfery za zdobycie mistrzostwa, to nalezy zaczac budowanie druzyny na miare LM od bramkarza. Innej opcji nie ma.
albo skoncz już z tym że coś Cupiał powiedział albo daj dokładny cytat
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.03.2010, 15:25
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
za przeproszeniem takie pieprzenie.Zacytuje coś z weszło.com co podsumowuje nie tylko zachowanie Pawełka
to w koncu pieprzenie czy nie , bo zacytowales posta o prawie takiej samej tresci co tekst z weszlo, tylko ze weszło "dobrze podsumowuje" a post to "pieprzenie" , wez sie zdecyduj.

A co do tego artykułu ze strony Legii - podoba mi sie takie podejscie. Nie mozna odpuszczac takich zachowan. Jak ja zobacze jakiegos typa ktorego nie lubie w autobusie i pokaze mu "fucka" z przystanku, to cała reszta mnie zlinczuje, i raczej nie będą słuchac ze to było tylko w kierunku tego jednego goscia.
I nic nie obchodzi mnie fakt ze Pawełek nie mogl do kazdego podejsc z osobna i wytlumaczyc. "fuck" poleciał w strone wszystkich, ale jak widac sa niektorzy, co twierdzą ze to nie do nich.
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 24.03.2010, 15:28
Spoxter czy rabi 86, oj nie radze reagowac.., ze tak powiem w skrocie:
1) nikt normalny nie odczuwa potrzeby ponizania drugiego czlowieka..
2)zaden kibic (czym innym jest oczywiscie KLIENT na stadionie Wisly, ale to stworzenie jest mi obce i niewiele wiem na jego temat) nie bedzie dzialal na szkode swojego klubu, wyprowadzajac z rownowagi bramkarza w trakcie meczu, to chyba logiczne..
wiec kogo i do czego chcecie przekonywac?

Do Mariusza Pawelka:
Mario, nastepnym razem poprostu podejdz do danego sektora i podziekuj brawami za "wsparcie" "kibicow".
Nalezy im sie, naprawde.
Powód: slowo za duzo
Ostatnio edytowane przez universe : 24.03.2010 o godz. 15:35.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 24.03.2010, 15:31
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Dość ciekawy artykuł na stronie wojskowych.

http://www.legialive.pl/news/34359_F..._Pajacyki.html
Trafny artykuł i to nie tylko do piłkarzy Legii ale ogólnie. Płacą kibice za bilety i żądają od "pajacyków" dobrego widowiska. Za darmo nie biegają po boisku więc te palce niech sobie pan Pawełek schowa w kieszeń i zastanowi się nad swoją formą.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
kolumb
Member

Od: 08.2009

Stary 24.03.2010, 16:08. mecz dramat
http://krak.tv/kategoria-9,film-1225.html

relacja z przegranego meczu z Lechią
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.03.2010, 16:50
Jak tylko przeczytałem kelner to parsknąłem śmiechem. Wszak taki Łobo czy Pawełek to kelnerzy
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 24.03.2010, 17:03
Prawda jest taka że Pawełka jest obrażany co mecz niezależnie od jego gry. Czy gra jak w meczu ligowym z lechią czy jak w meczu pucharowym, gdzie te bramki to wina beznadziejnych obronców a szczególnie Diaza.
I nie piszcie głupot że jak tyle zarabia to powinien siedzieć spokojnie i tego nie słuchać. Akurat prawda jest taka że każdy z was jakby co chwila słyszał jak się go obraża to by w końcu powiedział lub zrobił co trzeba. A pozycja bramkarz jest taka że stoi w jednym miejscu i się może nasłuchać tego i owego

A jeśli chodzi o najsłabszych bramkarzy to Pawełęk jako tako sobie radzi a pamiętam jakie Majdan wpuścił bramki w meczach z Panathinaikosem albo ten francuz co wybiegł do połowy boiska i w piłke nie trafił i odpadaliśmy z pucharów
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 24.03.2010 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 24.03.2010, 17:16
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
A jeśli chodzi o najsłabszych bramkarzy to Pawełęk jako tako sobie radzi a pamiętam jakie Majdan wpuścił bramki w meczach z Panathinaikosem albo ten francuz co wybiegł do połowy boiska i w piłke nie trafił i odpadaliśmy z pucharów
No dobra wtedy odpadlismy z pucharów przez Majdana , ale dziekie takiemu Pawełkowi to w tych pucharach możemy w ogóle nie grać

A poza tym to porównywanie Pawełka do Majdana jest chyba nie na miejscu
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.03.2010, 17:19
Jak dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie,aby Pawełek do końca kontraktu już nie miał zaszczytu stanąć w naszej bramce. Kurto czy Juszczyk,w sumie na jedno wychodzi. Przy czym lepiej postawić na Kurto, jak ma z niego coś być to lepiej to sprawdzić wcześniej,a nie później robić podchody. A Pawełek?Ciekawa historia,bo jest to kopacz,który więcej zawdzięcza klubowi niż klub jemu. Dzięki temu,że denerwuje nas swą grą,może znaleźć nowego pracodawcę. Nawet Legii bym nie życzył takiego bramkarza,w sumie nikomu,bo żal naprawdę mieć takiego przeciętniaka na bramce.

Ludzie,gdzie Majdan a gdzie Pawełek. To z dwie klasy różnicy. Jak myślę o Lechii to przed oczami mam piłkę uderzająca w nasz słupek po kiksie w wykonaniu Pawełka. Dramat,że takiego mamy bramkarza.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 24.03.2010 o godz. 17:22.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 24.03.2010, 17:39
Marszałek napisał(a):Wyświetl post

Ludzie,gdzie Majdan a gdzie Pawełek. To z dwie klasy różnicy. Jak myślę o Lechii to przed oczami mam piłkę uderzająca w nasz słupek po kiksie w wykonaniu Pawełka. Dramat,że takiego mamy bramkarza.
Wiem że człowieka pamięta się przez pryzmat złych interwencji ale postawa Pawełka na początku pobytu w Wisłe była lepsze ale nikt już tego nie pamięta bo już za dużo czasu minęło. A Majdana bym tak nie gloryfikował, bo wówczas siła ofensywna była taka że nie trzeba było bronić. A jak już trzeba było bronić to się w polu bramkowym nie potrafił ustawić przy rzucie rożnym.

A jak w bramce stanie Juszczyk czy Kurto to gwarantuje że poziom bronienia nie będzie lepszy, chociaż Juszczyka można było wczoraj wypróbować
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.03.2010, 17:54
Tylko że Kasperczak preferuje ofensywny styl gry i głównie skupiał się nad największą naszą bolączką czyli skutecznością. Tymczasem (na podst. wywiadu pomeczowego na oficjalnej) bardziej zaskoczyła go nieumiejętnośc utrzymywania się przy piłce. I tak się poznał na Pawełku, Kirmie. Cały czas będę powtarzał że to Kasperczak jest o niebo lepszym trenerem niż Skorża. Dowodów chyba nie trzeba przedstawiac....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.03.2010, 18:43
Już przestańcie gadać głupoty że psioczenie na Pawełka to domena wyłącznie pikników. Stałem wczoraj na meczu po częśći z ludźmi z Lechii i z Wisły, stałymi wyjazdowiczami i każdy łapał się za głowę widząc to co odpierdzielał w bramce ten pseudo kopacz. A że widać było mysz która do niego leciała to każdy naśmiewał się że puści jakiegoś szczura ... no i sprawdziło się.
Każdego kto broni Pawełka zapytam o to czy się szanuje. Piłkarze odpierdzielają maniane od początku sezonu, nie chce im się nawet biegać, niektórzy jeżdżą tysiące kilometrów żeby dopingować Wisłę a dostają porcję kopaniny na odpierd.ol sie bez krzty zaangażowania a następnie jeden z tych kopaczy jest w stanie pokazać fucka w stronę trybun po raz kolejny. Na Wisłę chodzi się dla Wisły a nie dla tych kopaczy. To jest ich praca, morda w kubeł i niech zapierda.lają za ciężką kasę którą dostają.

Pawełek nie zasłużył niczym żeby ubierać koszulkę z Białą Gwiazdą, kto twierdzi inaczej niech przejrzy na oczy.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.03.2010, 21:10
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Cały dzień czekałem na reakcje klubu w stosunku do tego pseudo piłkarzyka, który na nieszczęście Wisły strzeże jej bramki. W poważnym klubie ten człowiek natychmiast zostałby zesłany do rezerw.Natomiast jeśli chodzi o kibiców, którzy uważają, że Pawełek miał prawo pokazać taki gest, to uważam są pajacami niegodnymi nosić koszulek Wisły.
A Ty kim jesteś 'kolego' żeby takie rzeczy pisać?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.03.2010, 21:24
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A Ty kim jesteś 'kolego' żeby takie rzeczy pisać?
Ja jestem kibicem, który uważa że to piłkarze powinni być zaszczyceni, że grają w tak wielkim klubie jak Wisła i dla tak wspaniałej publiki. Powinni być zaszczyceni podwójnie, gdyż niejednokrotnie na boisku ośmieszali się i kompromitującymi występami narażali klub na olbrzymie straty finansowe, a przecież do tej pory żaden kibic nie obił gęby niektórym pseudopiłkarzykom. Są przecież tacy kibice, którzy żyją Wisłą, czekają z niecierpliwością na każdy mecz, myślą o Wiśle przez 24 h na dobę, nie mogą znaleźć sobie miejsca po porażce. A takich porażek może być coraz więcej, jeśli w drużynie będą grali kopacze pokroju Pawełka - najgorszego, najbardziej antypatycznego bramkarza w historii Wisły.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 24.03.2010, 21:32
Ja jestem kibicem, który uważa że to piłkarze powinni być zaszczyceni, że grają w tak wielkim klubie jak Wisła i dla tak wspaniałej publiki. Powinni być zaszczyceni podwójnie, gdyż niejednokrotnie na boisku ośmieszali się i kompromitującymi występami narażali klub na olbrzymie straty finansowe, a przecież do tej pory żaden kibic nie obił gęby niektórym pseudopiłkarzykom. Są przecież tacy kibice, którzy żyją Wisłą, czekają z niecierpliwością na każdy mecz, myślą o Wiśle przez 24 h na dobę, nie mogą znaleźć sobie miejsca po porażce. A takich porażek może być coraz więcej, jeśli w drużynie będą grali kopacze pokroju Pawełka - najgorszego, najbardziej antypatycznego bramkarza w historii Wisły.
To się nazywa egozentryzm.

Piłkarz też człowiek. A kopanie leżącego jest w stylu niektórych tu obecnych
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.03.2010, 21:32
Ja jestem kibicem.
Nie jesteś kibicem tylko zwykłym internetowym trolem.Zamiast dać sobie siana bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi to jeszcze na deser, zza swojego fajerłola od pajaców zwyzywasz.A powiesz to komuś twarzą w twarz?

dawidTS napisał(a):Wyświetl post
Pawelek strzelił sobie w kolano tym fakiem,li
Strzelił czy nie - nie mi oceniać.Dla mnie bardziej to wyraz totalnej bezradności i dużych problemów z psychą.Ok jak grasz i jakaś grupa jest ci niezbyt chętna to nie jest to miłe ale on musi sobie zdawać że ostatni rok ma wprost fatalny, więc zawodnik mocny psychicznie i pewien swojej wartości - spiął by się w sobie, w duchu powiedział , ja wam teraz k...pokaże i zaczął solidnie bronić.
Wymachiwanie środkowym palcem nie jest najlepszym wyjściem - no ale jeszcze 9 spotkań i Mariusz Pawełek awansuje do tematu 'byli zawodnicy'

Wytrzymacie jeszcze te 2 miesiące ?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 24.03.2010 o godz. 21:47.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.03.2010, 21:36
Pawelek strzelił sobie w kolano tym fakiem,mogliśmy mu zrobić przysłowiowe " Wszystko na mój koszt ! " to może by sie zastanowił 2 razy zanim cos takiego o^pie^rd^li
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.03.2010, 21:36
Ok. Pajace to może złe słowo, ale po prostu nie szanuje ludzi, których nie ruszyło zachowanie Pawełka. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale uważam, że Pawełek hańbi Wiślackie barwy i nie powinien już przywdziać koszulki Białej Gwiazdy. Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.03.2010, 21:40
ile uzytkownikow, tyle opinii

Zawsze oglądajac mecze, starałem sie w Mariuszu Pawełku, znaleźć cos optymistycznego. A to dobre wyjścia do górnych piłek, a to dobre podanie a to jakaś parada. Ale z meczu na mecz, on sam, pozbawia mnie złudzeń.

Mario nie wytrzymuje presji. Piłkarz winien byc 90 minut skoncentrowany na grze w piłke, a nie na słuchaniu kibiców.

Tylko ja nie wiem co daje jeba*** Pawełka. Lepszy nie będzie...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 24.03.2010, 21:41
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
To się nazywa egozentryzm.

Piłkarz też człowiek. A kopanie leżącego jest w stylu niektórych tu obecnych

To nie jest egocentryzm, są ludzie dla których Wisła jest całym życiem i nie mogą patrzeć na to jak pluje się im w twarz. Ale mówiąc Wisła ja nie mam na myśli piłkarzy, lepszych bądź gorszych.

Co do kopania leżącego ... nie miałoby to miejsca gdyby Pawełek sam się tak często nie kładł ... bramek też mniej byśmy wtedy stracili.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.03.2010, 21:54
Greeg napisał(a):Wyświetl post
.

Co do kopania leżącego ... nie miałoby to miejsca gdyby Pawełek sam się tak często nie kładł ... bramek też mniej byśmy wtedy stracili.
A przeszli byśmy Levadie?, ograli Legię,Amikę,parchów,Arke,Bełchatów?Strzelilibyśm y gola przez te 7 godzin?

I tu dla mnie Pawełkożercy się najbardziej ośmieszają.Czepiliście się gościa który mimo bardzo słabej postawy nie jest praktycznie w ogóle winien zaistniałego stanu rzeczy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.03.2010, 22:00
A przeszli byśmy Levadie?, ograli Legię,Amikę,parchów,Arke,Bełchatów?Strzelilibyśm y gola przez te 7 godzin?

I tu dla mnie Pawełkożercy się najbardziej ośmieszają.Czepiliście się gościa który mimo bardzo słabej postawy nie jest praktycznie w ogóle winien zaistniałego stanu rzeczy.
To czemu ten bramkarz nie potrafi opanować dobrze piłki? I z jakiej paki pokazuje środkowy palec kibicom?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 24.03.2010, 22:03
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
To czemu ten bramkarz nie potrafi opanować dobrze piłki? I z jakiej paki pokazuje środkowy palec kibicom?
Nie wszystkim kibicom a tym ci się o to prosili. A skoro ma takich kibiców za sobą to gra tak jak ci kibice tego chcą
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 24.03.2010, 22:03
Nie jesteś kibicem tylko zwykłym internetowym trolem.

Jeśli w tej dyskusji o Pawełku miałbym wskazywać jakiegoś trola to wskazał bym m.in. ciebie 1q2 i wolfiego. Pewnie z 90% kibiców twierdzi, że nie chce już patrzeć na Pawełka i tracić nerwów, są za posadzeniem go na ławce dla dobra wszystkich, żeby ten kabaret się skończył, a takie trole jak ty i wolfy wyskakują tu z jakimiś śmiesznymi tezami, że Pawełek gra słabo bo kibice mu przeszkadzają i prasa
Dyskusja więc trwa, żeby obalić wasze śmieszne poglądy. Ostatni raz dałem się na to naciągnąć i temat Pawełka z mojej strony zamknięty.
Ze swoimi tezami o pozostawieniu Pawełka w bramce i bronieniu go, że dobrze zrobił pokazujac fucka kibicom jesteś w znacznej mniejszości.
Proponuję zrobić ankietę: Czy chcesz Pawełka widzieć dalej w bramce Wisły? Tak czy Nie?

Panownie nie karmmy trolostwa. Chcą Pawełka w Wiśle, Dowhań też chce, Kazimierskie także, Amica, Legia i Cracovia również nam tego życzą.. Nie dla szkodników. A Pawełek do czerwca na ławke.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 24.03.2010, 22:06
Jeśli o mnie chodzi, to Mariusz może sobie fucki pokazywać co mecz, byleby zaczął wreszcie bronić. Np. tak, jak za czasów gdy wygrywał konkurencję z Dolhą.

Dla mnie to niezrozumiałe, że chłopak z takim potencjałem jest w tak kiepskiej formie. Na pewno Pawełka stać na więcej. Co dziwne, on się teraz nie spina specjalnie, a przecież walczy o nowy kontrakt. Ja tego zupełnie nie rozumiem...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
mariuszek07
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 24.03.2010, 22:07
1q2 ty sie osmieszasz wypisujac te bzedety , kazdy moze wypisywal ze nie podoba mu sie gra pawelka ,ale tym ze obraza nas kibicow wiernych WIŚLE to jest już przegiecie . Jeśli lubisz jak cie ktos obraza ?(ciekawe) bo ja nie , ciekawy jestem czy byles na meczu i widziales na zywo swego idola
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.03.2010, 22:07
Pawełek jest dla mnie skończony, zwłaszcza że zrobił to już drugi raz. Jest najgorszym bramkarzem Wisły odkąd pamiętam. Piłkarz pokazuje kibicom fucka, chyba nie trzeba nikomu uświadamiać co spotkałoby ze strony klubu np Puyola pokazującego fucka kibicom Barcelony albo Gerarda wykonującego ten gest w stronę fanów Liverpoolu. Gość w każdym meczu robi mniejsze lub większe błędy ale robi je nagminnie. Czas się pożegnać w czerwcu. Płakał na pewno nie będę.

P.S
Nie trzeba mieć bujnej wyobraźni, żeby wiedzieć co by się działo na forum gdyby np "wała" pokazał nam łobo. Nikt by go nie bronił.
Odpowiedz cytując
mariuszek07
Junior Member

Stary 24.03.2010, 22:11
flegaminsto smutek mam w sercu ze ty jestes kibicem wisly . Ja niechce ogladac srodkowych palcow od byle jakiegoś skórokopa
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.03.2010, 22:12
Tak mi się przypomniało... ----->>>> Klik

A komentarz do zachowania naszego "bramkarza" mam taki: kibic ma prawo krytykować, zawodnik nie ma prawa pokazać kibicowi fucka. No, chyba że kibicowi drużyny przeciwnej Wiadomo, że i kibice czasem przesadzają z krytyką, bo pełno dookoła frustratów (szczególnie na forum), ale ten facet na boisku nie reprezentuje sobą po prostu NIC i to od dłuższego czasu. A średnia powyżej jednego babola na mecz chyba mówi sama za siebie. Inna sprawa, co dobrze zostało przez kogoś zauważone, on ma strasznie słabą psychikę. Chociażby mecz w Białymstoku - w ciągu minuty świetna interwencja i mega klops, który mógł się zakończyć stratą bramki. To nie jest normalne... Tak samo jak pokazywanie środkowego palca swoim kibicom. Mam nadzieję, że w następnym sezonie nie zobaczymy go w naszych barwach, bo moim zdaniem nie zasługuje na grę z Białą Gwiazdą na sercu.

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
mariuszek07
Junior Member

Stary 24.03.2010, 22:15
wszystko na temat m89.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów