|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Myśle, że jest to typ gościa, który ma poważne problemy z własną osobowością. Zaczął kibicować pare lat temu, przed 30. Nagle będąc matematykiem próbuje udawać historyka. .......i takie bzdury, że szkoda go czytać. Na bank przed tym jak został nagle kibicem był ukrytym pedofilem albo obczajał teorie jak zbawić świat i wprowadzic nowy system FortArta. Przykre jest jedynie to, że część ludzi łyka jego historie z wikiparchów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Czy dobrze zrozumiałem ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
![]() o k*** tekst roku, leze i kiwcze najlejpiej naladowane energetycznie miejsce ![]() chyba buractwem ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo już coś na temat dnia otwartego na stadionie? Do końca marca czasu już nie wiele..
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pisało już że dnia otwartego nie będzie w marcu.Być może w maju
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Darku mam czysto teoretyczne i nieco laickie pytanie dotyczące hali.
Czy w sytuacji kiedy brakowałoby powiedzmy 30 milionów na dokończenie hali Wisły możemy rozpisać konkurs na sponsora tytularnego hali na okreś powiedzmy 10-15 lat dzięki, któremu otrzymalibysmy powiedzmy 10 milionów złotych i następnie wykorzystać te środki na budowę hali. Chodzi mi o takie zaoczne uzyskanie funduszy na budowę hali poprzez sprzedaż praw do bycia sponsorem tytularnym. Kolejne pytanie - Jakie jeszcze warunki musimy spełnić aby pieniądze na budowę zostały uruchomione czy jest to przekazanie terenu miastu oraz zapisanie funduszy w planie wieloletnim czy coś jeszcze? - Czy plan wieloletni uchwalają jedynie radni i czy może być on zmieniany niejako na bieżąco czy też są ścisłe terminy dotyczace planu wieloletniego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przede wszystkim musi zostać wydane pozwolenie na budowę. Aby tak się stało konieczny jest projekt wykonawczy (stąd teraz przekazanie pieniędzy tylko na konkurs na projekt) no i działka musi zostać przekazana miastu. A dokładniej musi zostać podzielona i przekazana miastu (konieczne wydzielenie fragmentu tylko pod halę, reszta zostaje w TS-ie)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej budowlany, na wykonawczy przyjdzie czas. Ciekawy jestem jakie będą warunki ewentualnego konkursu na projekt, tz co będzie wiodącym kryterium.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taka mała dygresja
swego czasu toczona była dyskusja o konkretnym modelu krzesełek tj czy będą składane czy nie. Na szczęście ponownie w ostatniej chwili, ale zdecydowano się na krzesełka składane. Zatem w tym małym detalu powiało optymizmem. Szczegóły dotyczące konkretnego modelu i firmy być może uda się przedstawić na dniach. Wtedy też zapewne informacja będzie nie w 95 a w 100 % pewna ![]()
Ostatnio edytowane przez Kuba : 24.03.2010 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
to nie jest dygresja. To jest świetna wiadomość
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeśli w plotce o Polimexie jako operatorze stadionu jest jakieś ziarenko prawdy, to w sumie wybór krzesełek składanych to dla nich bardziej opłacalny ruch z punktu widzenia późniejszego utrzymania stadionu i ponoszenia mniejszych kosztów sprzątania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
plotka o której wspominasz i tak nie ma nic wspolnego z Polimeksem, bo Polimex wynajmowałby przestrzen komercyjna a nie trybuny od strony murawy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A jednaktrochę ma
![]() Model jeszce nie jest znany więc nie ma się co cieszyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeśli to prawda co piszecie o krzesełkach to jest to świetna nowina. Jeżeli tak się stanie to prawdopodobnie krzesełka z D i E będa do wymiany , może byłaby możliwość lobbować na rzecz czerwonych krzesełek z ewentualnymi niebieskimi akcentami i białymi w napisie oraz gwieździe ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
a jaki jest sens dawania składanych na D?
przeciez to młyn.. wiekszosc i tak stoi na nich.. zeby nie bylo tam zadnych to jeszcze mozna by pomyslec, ale wymieniac i wyrzucac w bloto sporo pieniedzy.. niech lepiej za ta kwote zadasza w 100% stadion bo te szpary w naroznikach sa dramatyczne i wlasnie takie wpadki szpeca wyglad stadionu,, a nie brak skladanych krzeselek, bo to najmniejszy problem
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.03.2010 o godz. 18:49.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kuba, jeżeli zdecydowano się na krzesełka składane, to czy dotychczasowe krzesełka na trybunie D i E zostaną zmienione na składane?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Fajna sprawa że krzesełka będą składane.
Wcale bym się nie zdziwił że będą takie same jak na Legii . Polimex zamawiając w tej samej firmie pewnie wynegocjuje dobrą cenę , w końcu razem to ok. 65t. A nie 32t . Mnie osobiście dużo bardziej podobają się te z Lubina , a te które będą u nich na głównej miękkie obicia z wyhaftowanym logo Zagłębia to już w ogóle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie uwierze poki nie zobacze tych krzeselek, co do D i E zostawic te krzeselka takie jakie sa
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
o kilka tysiecy.. a no wlasnie, bo jesli tak to nie wiem czy jest to dobry pomysl, biorac pod uwage i tak niska ilosc miejsc na stadionie (nie licze sektora gosci, buforow w razie czego, lozy vip, miejsc dla prasy itd
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisze tutaj to samo co gdzie indziej. Ta ewentualna kandydature aczkolwiek zalosna na pocieszenie na EURO 2013 mozna wykorzystac do naciskow na magistrat. "O widzisz Jacusiu, dupy dales z EURO 2012 ale moze uda sie rok pozniej wiec buduj chlopie stadion!"
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
poza tym co ci przeszkadza stanie na nich i chodzenie? żal 50gr na chusteczkę? ps. nie mów mi tylko że sie psują ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeszkadza mi to , że jest to stadion na którym gra Wisła Kraków i niszczenie go w jakikolwiek sposób , nawet poprzez łażenie po krzesełkach jak wyrazem braku szacunku. Może mi żal 50 gr na chusteczkę ale szkoda , że tobie nie żal brudzić krzesełka .
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Bóg mi swiadkiem, to najgłupszy argument jaki padł na tym forum od początku jego istnienia.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tylko do Wisły ale do innych użytkowników bo przyjdzie ktoś normalny i musi siedzieć na uwalonym krzesełku.Ten kraj nigdy nie będzie normalny właśnie dzięki takim ludziom jak ty. Człowieku ile ty masz lat , że takie bzdury wypisujesz? 13?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Bo każdy nawet srednio rozgarnięty człowiek uśmiechnie się z litościa jak przeczyta to co napisałeś. I nie wtrącaj mi tu fanatyzmu zwiazanego ze staniem czy chodzeniem po krzesełkach.
50 groszy lepiej jak kazdy stacz czy przechodzeń krzesełkowy wrzuci na oprawę ultrasom, to prawie 12 tyś nieskładanych krzesełek na dwóch trybunach da 6 tyś złotych na oprawy co mecz. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|