The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 14:08
Micanski ma duże możliwości, technicznie lepszy od prawie każdego napastnika z Ekstraklasy, tylko że ma czasem problemy z ustabilizowaniem formy, ale jak się rozstrzela to nie ma na niego siły. Z Przyrowskim to nawet nie żartujcie, przecież on do ponad połowy piłek nawet kolan nie ugnie...
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.03.2010, 15:10
AYALA napisał(a):Wyświetl post
z Poloni to ja bym Gancarczyka sprowadził.Z Piasta to Wilczek i Smektała bo Glik chyba za drogi jak na nasze skromne możliowści
Gancarczyk to kolejny statyczny skrzydłowy, my potrzebujemy bardziej dynamicznych i przebojowych, cos ala Małecki, Paulista.

Odpowiedz cytując
Daniel Alves
Senior Member

Stary 21.03.2010, 17:20
Sandomierski
El Mehdi
Bruno
Grosicki
Na tych panów z Jagi powinniśmy zwrócić uwagę.
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 21.03.2010, 17:24
dokładnie, szukamy kogos z dryblingiem? Bruno, Maycon nawet, Grosik. El Mehdi duzo lepszy niz Diaz.

Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 21.03.2010, 17:28
Bruno. Ten zawodnik z ostatnich meczów mi się bardzo podoba.
Wyróżnia się dokładnie tym za co Issę Ba chwaliliśmy widząc jego pierwsze mecze w barwach Wisły: spokój, spokój, spokój, technika.
Powód: uzupełnienie.
Ostatnio edytowane przez maRgrabkarz : 21.03.2010 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
Wislak z Chicago
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 21.03.2010, 18:36
Bruno z Jagi.

I tyle w tym temacie.
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.03.2010, 18:55
Zawodnicy w zasięgu Wisły wydaje mi sie ze są to bramkarze(Sandomierski,Sapela) napastnik (Grosicki,Nowak,Micanski) a ze skrzydłowych to sam nie wiem kogo mozna by było sciągnąc z polskiej ligi zeby odrazu był to podtsawowwy zawdonik. Potrzeba nam zawodników na 3 pozycje obecnie: bramkarz,skrzydłowy i napastnik. wtedy mozna cos myslec dalej o innych pozycjach
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 21.03.2010, 18:56
Bruno, fakt, bardzo dobry piłkarz, do tego Micanski, Sobiech (ale za normalne pieniądze, nie za tryliony biliionów), ściągnąć Kowalskiego z Piasta i dać mu grać !, a na dokładkę może być Grosicki na skrzydło...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.03.2010, 19:02
Panowie. Sobiech, Sadlok, Bialkowski, Kosowski z mozliwych transferow. Pierwsza trojka juz na baaardzo krotkim czasie bedzie stanowic o sile swoich klubow(ba, juz stanowia) natomiast Kosowski... co tu duzo mowic...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.03.2010, 19:10
MMTS napisał(a):Wyświetl post
Bruno, fakt, bardzo dobry piłkarz, do tego Micanski, Sobiech (ale za normalne pieniądze, nie za tryliony biliionów), ściągnąć Kowalskiego z Piasta i dać mu grać !, a na dokładkę może być Grosicki na skrzydło...
Co do Bruno to widziałbym go w Wiśle w roli lewoskrzydłowego a co do Kowalskiego to mam wątpliwości , ostatnio stracił miejsce w 11 Piasta-skoro jest za słaby na Piasta to ma być wystarczająco dobry na Wisłę. Jop jaki jest taki jest ale w Piaście miałby pewne miejsce w pierwszej 11 - oczywiście nie jestem za tym żeby przedłużyć z nim kontrakt ale trzeba w lecie poszukać jakiegoś młodego stopera zagranicą , może w Brazylii bo z Kowalskim nie wiązałbym wielkiej przyszłości ... i mam nadzieję że Małek już w tym sezonie nie będzie sędziował meczu Wisły bo po meczu Lecha z Jagą widać jakiej drużynie kibicuje.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 21.03.2010, 19:28
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Co do Bruno to widziałbym go w Wiśle w roli lewoskrzydłowego a co do Kowalskiego to mam wątpliwości , ostatnio stracił miejsce w 11 Piasta-skoro jest za słaby na Piasta to ma być wystarczająco dobry na Wisłę. Jop jaki jest taki jest ale w Piaście miałby pewne miejsce w pierwszej 11 - oczywiście nie jestem za tym żeby przedłużyć z nim kontrakt ale trzeba w lecie poszukać jakiegoś młodego stopera zagranicą , może w Brazylii bo z Kowalskim nie wiązałbym wielkiej przyszłości ... i mam nadzieję że Małek już w tym sezonie nie będzie sędziował meczu Wisły bo po meczu Lecha z Jagą widać jakiej drużynie kibicuje.
Kowalski stracił miejsce w Piaście bo miał kontuzję, więc poczekajmy jak się wyleczy. Uważam, że w perspektywie czasu da sobie radę.
Odpowiedz cytując
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.03.2010, 19:40
MMTS napisał(a):Wyświetl post

O Grosiku była już tu mowa. Wiadomo jaki chłopak ma charakter i przeszłość a Kraków to miasto pełne pokus dla niego... i myślę że lepiej jak zostanie w Jadze , chodź nie powiem bo też bym go widział w Wiśle...
A o reszcie piłkarzyków się nie wypowiem, bo polskiej ligi nie mam zwyczaju oglądać. TYLKO WISŁA
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.03.2010, 09:28
A może ten Tishibamba z Arki - strzelił w 4 meczach 2 gole, w tym Wiśle, jest bardzo ruchliwy, nieźle wyszkolony technicznie, pewny siebie - do Arki wypożyczony chyba na pół sezonu ? Może trzeba mu się przypatrzyć w tej rundzie Myślę, że jako napastnik byłby sporym wzmocnieniem.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Magic19
Member

Od: 05.2007

Stary 22.03.2010, 09:54
a może Traore z Zagłębia... może nie strzela za dużo bramek ale w każdym meczu jest wyróżniającym się zawodnikiem... On i Micanski świetnie ze sobą współpracują...
Odpowiedz cytując
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 22.03.2010, 12:56
Traore to my mogliśmy mieć, latem zeszłego roku? Chyba tak, wtedy kiedy ze Stilonu Gorzów na testy wzięliśmy Drozdowicza. Lepszy w tym klubie był Traora a my Drozdowicza na testy. Byliśmy tak blisko Postawiliśmy na słabszego konia i okazał się słabszym. Zresztą co się dziwić skoro poziom skałtingu w Wiśle leży i kwiczy. Nadal nie rozumiem jak można z dwóch napastników wybrać tego który strzela mniej goli, a tego który strzela więcej nawet na sprawdzić. No chyba że ktoś sprawdzał, ale to dobrze nie świadczy o tych osobach. Smuda się nie pomylił, za małe pieniądze dobrego napastnika jak na nasza ligę sprowadził do ZL. Zresztą u Traore to nie wiadomo jak jest z wiekiem.

A co myślicie o Emmanuelu Mbola jest to lewy obrońca z Zambii, rocznik 93. gra w Armenii, na Pucharze Narodów Afryki zachwycił wszystkich. My lewego obrońcy nie potrzebujemy, ale może na innej pozycji się odnajdzie. Wiele pewnie nie będzie kosztował, a szkoda nie spróbować takiego grajka. Wiadomo u Afrykańców różnie z wiekiem, ale w 3:29 widać że to dzieciak.
Filmik z nim http://www.youtube.com/watch?v=3L3sMwlrq4U

Sorry nie aktualnie nie sprawdziłem a przeszedł do Tottenhamu, ale to potwierdza tylko to że dobry skauting to podstawa, bo nawet w takiej Armenii można znaleźć talent. Ba! nawet tacy Armency mogą wynaleźć talent.
Ostatnio edytowane przez TeeS88 : 22.03.2010 o godz. 13:02.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.03.2010, 15:34
TeeS88 napisał(a):Wyświetl post
Ba! nawet tacy Armency mogą wynaleźć talent.
Mówi się Ormianie
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.03.2010, 08:40
TeeS88 napisał(a):Wyświetl post
Sorry nie aktualnie nie sprawdziłem a przeszedł do Tottenhamu, ale to potwierdza tylko to że dobry skauting to podstawa, bo nawet w takiej Armenii można znaleźć talent. Ba! nawet tacy Armency mogą wynaleźć talent.
a gdzie jest napisane, że przeszedł do Tottenhamu?
Odpowiedz cytując
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 23.03.2010, 09:48
Na Wikipedii w wersji ang.
Czy choćby tu http://www.football-talents.co.uk/Em...7-25535-2.html

Wiem jak się w języku polskim nazywają mieszkańcy Armenii, ale specjalnie tak napisałem, aby (widocznie nieudolnie) podkreślić poziom zacofania tego kraju względem zachodu czy też Polski. Jednak mimo to potrafili wyłowić perełkę i Bóg jeden wie jak tego dokonali. W takiej Armenii potrafią a w Polsce nie?

Może było to już tu napisane, ale w Bełchatowie jest wielu piłkarzy którym kończą się kontrakty w lecie. To oznacza że już można z nimi podpisywać kontrakty. Może warto zakręcić się wokół Tosika czy Nowaka już teraz, zanim zrobi to Lech czy Legia.
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.03.2010, 15:48
Danny Szetela wolnym zawodnikiem
http://transfermarkt.de/de/spieler/2...sferdaten.html
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 25.03.2010, 09:48
Cytat:
Sebastian Kosiorowski rozwiązał kontrakt z Motherwell FC

Sebastian Kosiorowski rozwiązał za porozumieniem stron swoją umowę z Motherwell FC.
19-letniemu bramkarzowi podczas pobytu w Szkocji nie udało się zagrać w żadnym meczu o stawkę.
Kosiorowski przyszedł do Motherwell przed sezonem 2008/09 z Młodej Korony Kielce.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8551
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.03.2010, 10:14
Niech Cupiał zadzwoni do Smudy, żeby nam Manu sprowadził
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.03.2010, 11:53
Sancezz napisał(a):Wyświetl post
Danny Szetela wolnym zawodnikiem
http://transfermarkt.de/de/spieler/2...sferdaten.html
Jesli rozwiazal kontrakt to go trzeba wziac do Wisly. To byloby ogromne wzmocnienie skladu.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.03.2010, 16:44
ciekawym bramkarzem sie wydaje Isailovic z Zaglebia Lubin

Odpowiedz cytując
fanKA92
Member

Od: 06.2007

Stary 25.03.2010, 17:07
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Jesli rozwiazal kontrakt to go trzeba wziac do Wisly. To byloby ogromne wzmocnienie skladu.
Czy takie ogromne to wątpię, ale pewnie by się przydał.
Ja bym była bardziej za Golem, który by mógł wejść za Sobola, któremu już bliżej niż dalej a i on ostatnio spuścił z tonu.
Z resztą, najpierw pasuje kupić kogoś na bramkę i do ataku.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.03.2010, 19:32
Pewnie już padła taka propozycja, ale moim zdaniem Wisła powinna zakręcić się wokół Gikiewicza. Grzeje teraz ławkę, więc cena nie byłaby już tak zaporowa jak jeszcze kilkanaście miesięcy temu. Na pewno nie zapomniał jak się broni, a talent ma ogromny, co pokazały chociażby jego interwencje z wczorajszego meczu PP z Koroną.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.03.2010, 21:01
Hymm jeżeli chodzi o bramkarza na forum chyba onetu, czytałem ale nie biorę tego na poważnie,że Przemysław Tytoń by się nadawał do Wisły podobno interesuje się nim PSV co o nim i ewentualnym transferze to do Wisły byście powiedzieli? nadał by się czy raczej nie?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.03.2010, 21:33
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Hymm jeżeli chodzi o bramkarza na forum chyba onetu, czytałem ale nie biorę tego na poważnie,że Przemysław Tytoń by się nadawał do Wisły podobno interesuje się nim PSV co o nim i ewentualnym transferze to do Wisły byście powiedzieli? nadał by się czy raczej nie?
taa jak masz conajmniej 500 tys ojro....
czy sie nada.... gorszy od naszego Pawełka chyba nikt być nie może... nio może Cabaj.....
a u nas .. w kwesti transferach fakt dalej bedzie panował s-f
hm posucha w dalszym ciągu. piłkarze przepłacani są ciężko zbilansować budżet...przyszłe wpływy to melodia przyszłośći,, aby kogoś kupić trza kogoś sprzedać.. hm tylko że teraz po tym co prezentują nasi .....tak chyba to piłkarze ( chodż czasmi mam wątpliwośći ) jakoś kupcy się nie pchają ...
Liczyć na naszego właściciela. hm to tak jakby sie modlić o deszcz na saharze...
Właścicielem jest fakt,, ale nic pozatym..klub sie sam bilansuje,(*oj sory jest sponsoring telefoniki...).. hm,,,masakra....
Do rzeczy prawda jest taka.
Będą wzmocnienia (ewentualnie uzupełnienia)wtedy kiedy będą większe wpływy,do budżetu,, (nowy stadion, bilety karnety, i inne w tym prawa materialne i nie materialne z tym związane)
Będą wzmocnienia jak sie znajdzie naiwny na naszych zmanierowanych piłkarzyków.
Bądą wzmocnienia jak jaśnie panujący Pan Cupiał w końcu sprzeda klub( nio na początku pewnie nowy właściciel zechce połechtać nas kibiców lub bardziej własne Ego.. ala Wojciechowski ),, tylko kto przy zdrowych zmysłach odda tyle włożonej kaSY...

a tak na teraz i do rzeczy

KTO JE TERAZ MA ROBIĆ KIEDY W KLUBIE BURDEL?

BĘDĄ WZOCNIENIA JAK SOBIE ZNAJDZIEMY KOGOŚ KTO TE WZMOCNIENIE MOŻE WYKONAĆ !! PARANOJA...
CZARNA MAGIA ,,
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 25.03.2010 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.03.2010, 19:44
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...anski_0_3.html

jak go nie ściągniemy, będziemy frajerami...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 26.03.2010, 19:54. Wzmocnienie ataku - yes yes yes
[quote=WiślakMyślenice;876776jak go nie ściągniemy, będziemy frajerami...[/quote]

Zgoda, ja też byłbym za sprowadzeniem Iliana do Krakowa. Pytanie tylko, czy on przypadkiem nie zamierza "wystartować" latem do Bundesligi? Na którejś z www czytałem takie plotki...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.03.2010, 19:56
Zależy czy chce się rozwijac piłkarsko czy zgarnąc kasę. Mam nadzieję że to pierwsze, a Wisła nie będzie spac tylko ruszy po niego d*pę...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów