The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2010, 00:58
Seb@. napisał(a):Wyświetl post
Czy wiesz może co to za program jest, trochę mnie to zaciekawiło chętnie bym o tym poczytał.

Dopier... się dlatego że płacąc za coś niemałe zresztą pieniądze chciałbym wiedzieć co chce szanowny pan redaktor przekazać swojm bełkotem oraz urywanymi zdaniami. Mimo że ja nie pracuje ani w telewizji ani w radiu wymaga się odemnie wręcz wzorowego posługiwania się językiem i to w dodatku obcym co doprowadzało mnie czasem na skraj rozpaczy. Wybacz jeżeli wymagam zbyt wiele.
Masz tyle:
Nowy system grafiki wizualnej
Wiosną na potrzeby magazynów sportowych, w szczególności niedzielnego programu "Liga+ Extra", Canal+ wprowadza nowy, specjalny system grafiki wirtualnej. Jest on przeznaczony do wnikliwego analizowania wydarzeń boiskowych. Pozwala na stworzenie wirtualnego stadionu i płynne przechodzenie pomiędzy widokiem wirtualnym a rzeczywistym. Umożliwia m.in. prezentowanie w atrakcyjny sposób statystyk, wirtualnej linii spalonego, prędkości, z jaką porusza się piłka lub zawodnicy oraz zmierzenia dokładnej odległości pomiędzy piłką, a murem przy wykonywaniu rzutów wolnych. To najbardziej innowacyjna sportowa technologia
graficzna 3D na świecie.

Pan Redaktor, jak ktoś wspomniał, prowadzi magazyn Sport +(?) i Ligue-1, a dzisiaj prowadził chyba tylko dlatego że Smokowski nie mógł. Nie dziwne że się mylił i lekko stresował.

Zmiana formuły jest podyktowana tym, że chcą szybciej dostarczyć widzom powtórki itp. Moim zdaniem bez sensu, ale zobaczymy jak to się przełoży na oglądalność. Na pewno stała godzina emisji im doda sporo procentów.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.03.2010, 01:00
Dla mnie to nie umiemy podejść do presingu, niby dobiegamy w 3 ale nic z tego nie ma. nie wiem z czego to wynika ale ten element wygląda słabo, a druga sprawa to gra bez piłki, która nie istnieje.

Brożka kryją ostatnio 3 zawodnicy, dwóch środkowych obrońców i schodzi na niego defensywny pomocnik. Jego wyjście po piłkę robi taką dziurę w obronie tych drużyn z którymi gramy że aż prosi sie o granei tego nonstop, tak samo jak do Małeckiego nie podchodzi obrońca na plecy bo większość piłek zgrywa od razu do boku, co daje mu miejsce na obrócenie się z piłką gdzieś w okolicach 16. Tak samo Brożek nie daje żadnego ruchu na wyjście i rzucenie prostopadłej, jedynie w kontrach, albo przez przypadek jak ze spalonego uratował go zawodnik Lechi przy golu Boguskiego. Chowa się gdzieś za tymi obrońcami.

Jest dużo do poprawienia a szczególnie do zmainy myślenia o ustawianiu się na boisku.

Ale spoko, może te gole dadzą jakiąś wiarę w to co się robi bo czasem tego chyba nam brakowało najbardziej.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.03.2010, 01:09
no wiec zaczelo sie czytalem komenty pod tytulem 3 punkty dla Wisly za rewanz w pucharze
trzeba wygrac nastepne mecze w lidze i bezdie ok
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 21.03.2010, 01:13
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ale tez uwazam za krretynstwo tak zmienic formułę programu.Najlepszy byl Twarowski z Zarzecznym ,i te ich pogadanki
też tak uważam!

Twarowski ma bardzo błyskotliwe poczucie humoru a z Zarzecznym to już zupełnie miażdżyli
Osobiście uważam Twarowskiego za najlepszego komentatora sportowego w Polsce, a za Smokowskim nie przepadam za bardzo.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.03.2010, 01:24
Zarzeczny jest przecież co poniedziałek na Orange sport o 18:30 w programie Ekstraklasa Raport. 4 gości, w tym Zarzeczny oraz często Andrzej Iwan,
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.03.2010, 01:58
Znajomy, ktory obraca sie w srodowisku pilkarzy rozmawial ostatnio z jednym z bylych pilkarzy Wisly i ten powiedzial, ze zawodnicy przyznaja prywatnie, ze sa zajechani. I nie ma co ukrywac, ze bylo to widac dzis, tak jak i w poprzednich meczach. Sa wolniejsi, mniej dynamiczni, nie ma tego blysku. Stad tez pozorna przewaga Lechii w technicznej grze. Po prostu byli swiezsi i majac taka podstawe mogli pokazac momentami dobra pilke. Wisla w swojej formie, w swoim wlasciwym, dobrym przygotowaniu skonczylaby ten mecz bez wiekszych problemow. Skorza popelnil chyba ten sam blad co przed meczami z Levadia i do tego troche "zepsul" Marcelo.
Odpowiedz cytując
Kowalski
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.03.2010, 09:44
Co do bramki: uznana prawidłowo. Los oddał nam to czego kiedyś pozbawiono nas w meczu z Polonią, kiedy nie uznano bramki Ola. Szkoda tylko, ze oddał nam z Lechią.

Mecz: Wynik "pozytywny" gra się poprawi. Może nie od razu ale będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.03.2010, 10:20
Kirm sie obraził?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.03.2010, 10:25
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Kirm sie obraził?
Na to wygląda. ale mu przejdzie
Odpowiedz cytując
konrad
Senior Member

Stary 21.03.2010, 10:27
niepokojący jest wywiad z Głowackim...
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22889
Kod:
Kapitan zespołu nie chciał po raz kolejny zabierać głosu na temat przygotowania wiślaków do rundy wiosennej, ale raz po raz powtarzał, 
jak ciężko pod względem fizycznym znosili to spotkanie.
- Po pierwszej bramce musieliśmy walczyć o utrzymanie wyniku. Na szczęście udało się nam strzelić kolejne gole i wygrać. 
Ale powtórzę jeszcze raz, strasznie dziś cierpieliśmy na boisku – stwierdził „Głowa”. 
- Mecz trwa jednak 90 minut, więc nie możemy być tak krytycznie nastawieni do pierwszych sześćdziesięciu w naszym wykonaniu – dodał.
Ostatnio edytowane przez konrad : 21.03.2010 o godz. 10:31.
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.03.2010, 10:28
Cytat:
[
Data: 20-03-2010 22:26 Autor: Maciek88 / Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków

Pamięć wciąż żywa, obrażony Kirm?

[...]
Andraż Kirm zszedł z boiska w 62. minucie spotkania, gdy na tablicy wyników widniały jeszcze dwa zera. Nie wiadomo, czy to niemoc pogodzenia się z zejściem, czy też złość na siebie samego, spowodowała, iż Słoweniec po opuszczeniu placu gry nie usiadł na ławce swojej drużyny, ale szybkim krokiem udał się do tunelu prowadzącego go do szatni zespołu.

[...]
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.03.2010, 10:35
Nie obraził się, bo niby na kogo ? Chyba tylko na siebie może być zły. Raczej z tego powodu zszedł do szatni.
..
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 21.03.2010, 11:06
Kolejny raz uświadczam się w przekonaniu, że ile by kubłów zimnej brei nie wylać na głowę Jirsaka, to jest On jednak mistrzem ułożenia nogi i ciała przy strzałach z dystansu. To nie pierwsze, nie drugi i nie dziesiąty mecz, gdy Tomas majać piłkę potrafi naprawde ładnie uderzyć - procentowo celnośc strzałów ma na bank wysoką. W naszej buraczenj lidze Jego strzał z Lechią można wręćz uznać za sztuczkę techniczną, bo naszym grajkom przyjęcie i strzelenie z woleja w światło bramki najlepiej wychodzi na PES.
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 21.03.2010, 11:39
rafil napisał(a):Wyświetl post
wg C+ piłka nie przekroczyła całym obwodem linii, więc gol nie powinien być uznany.
Musieliby mieć kamerę ustawioną idealnie na linii żeby móc to stwierdzić ze 100% pewnością. Na tym zdjęciu wklejonym przez probera widać wyraźnie gdzie jest piłka, a gdzie linia.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.03.2010, 12:00
Ja bym tylko chciał zobaczyć Bę I Jirsaka od początku razem w środku, bo Sobol jest cieniem własnego siebie z poprzednich lat.

Pierwsze 65 minut było tragiczne. Potem niby już lepiej, ale dalej irytowali mnie obrońcy walący piłkę na pałę do przodu i to cofanie się, gdy się jest już pod bramką przeciwnika. Końcówka to wielka radość i nic więcej oszalałem!

Rewelacyjna bramka Tomasa i mam nadzieję, że chłopak wreszcie zacznie grać na miarę swoich możliwości technicznych. Jakby nie było to potrafi, przyjąć, podać, przy.......ić, tylko musi chłopak wreszcie przestać się bać gry i zacząć brać na siebie odpowiedzialność!

Łobodziński świetna zmiana, to on nam wygrał ten mecz IMO na spółkę z żelaznym Marcelo!

Stylu nadal jakiegoś porażającego nie prezentujemy, ale na styl to sobie musimy niestety jeszcze poczekać. I obawiam się, że dość długo.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.03.2010 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 21.03.2010, 12:11
Prawda jest taka, że gra była gorsza niż w poprzednich dwóch meczach. Tylko wynik zajebis**. Ale bardzo ciężko będzie nam walczyć w tym roku o Mistrzostwo.
Na razie wygląda to dramatycznie.
Małecki się stara, dużo biega, ale nie ma z kim grać.
Kirm beznadziejny, mało widoczny.
Sobolewski jest jakiś nieobecny, i nie czuje piłki w ogóle.
Piotrek Brożek też mało widoczny jak na skrzydłowego.
Ba nie ma z kim grać.
Alvarez i Diaz nie mają miejsca na skrzydłach aby się włączyć.
Boguski pomimo strzelonej bramki nadal jest w fatalnej formie technicznej.

mam nadzieję, że wszystkie te braki wynikają ze złego przygotowania fizycznego, bo może uda się to poprawić i nagle wszyscy zaczną więcej i szybciej biegać i wychodzić na pozycję.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.03.2010, 12:20
Piłkarze się nie ruszają, dopiero po strzelonej bramce zaczęli wychodzić na pozycje. Trzeba by im przymocować nadajniki i płacić za wybiegane kilometry
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 21.03.2010, 12:24
Od którego meczu poprzedniego gra była dziś gorsza

Od Jagielloni w której jedyna nasza sytuacja była po rykoszecie w słupek...

Prawda jest taka że choć wszyscy narzekają na te pierwsze 65 minut, to i tak stworzyliśmy tam więcej sytuacji niż w poprzednich meczach(Pi. i Pa. Brożek, Małecki choćby).

Nie jest aż tak wielki zwolennikiem Kasperczaka żeby go teraz wychwalać pod niebiosa po jednym zwycięstwie, ale nie da się ukryć że gra wyglądał odrobinę lepiej.

A co do bramki Jirsaka. Najbardziej plują się że nie było bramki w znanym i (nie)lubianym serwisie weszło.com, serwis podobno szukający sprawiedliwości zawsze i wszędzie. No więc szczerze, "żeby było sprawiedliwie" wolałbym dostać któregoś karnego w pierwszych 2 meczach który nam się należał.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 21.03.2010, 12:24
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Piłkarze się nie ruszają, dopiero po strzelonej bramce zaczęli wychodzić na pozycje. Trzeba by im przymocować nadajniki i płacić za wybiegane kilometry
Jak by tak było to oni nie mieli by co do garnka włożyć
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.03.2010, 12:31
Jak kutwa nie przekroczyła? przekroczyła widać na powtórce jak piłka jest ciut za linią niech wstawią mini kamery na słupki równo z linią.Dzisiaj w szybkiej piłce to wyjaśnią ale panowie nie dyskutujmy bramka uznana, nawet to komentarzy z c+ powiedzieli no chyba, że Amica i Legia tej bramki zazdroszczą.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
valais
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 21.03.2010, 12:39
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nie obraził się, bo niby na kogo ? Chyba tylko na siebie może być zły. Raczej z tego powodu zszedł do szatni.

Obraził się, bo skończyło się babce sranie i Kasper go ściąga z boiska a Skorża tego nie robił, a Andraż nie lubi porażek
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.03.2010, 12:45
No właśnie wybiegane kilometry! Po meczach powinni w C+ podawać te statystyki ile kto wybiegał. Nie ma problemów technicznych z tym.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.03.2010, 12:49
Proximus napisał(a):Wyświetl post
A co do bramki Jirsaka. Najbardziej plują się że nie było bramki w znanym i (nie)lubianym serwisie weszło.com, serwis podobno szukający sprawiedliwości zawsze i wszędzie. No więc szczerze, "żeby było sprawiedliwie" wolałbym dostać któregoś karnego w pierwszych 2 meczach który nam się należał.
Eee...

weszlo.com napisał(a):
Ciekawa sprawa z golem na 2:0 dla Wisły (na stop-klatce powyżej). Sędzia miał strasznie trudną decyzję do podjęcia, nam się zdaje, że podjął złą - całym obwodem piłka nie przekroczyła linii. Ale nieistotne - i tak było 3:0, a arbiter miał mniej więcej 50 procent szans na popełnienie błędu. My nawet mądrzejsi o powtórki całkowitej pewności nie mamy.
Gdzie tu plucie się?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.03.2010, 12:57
http://lechia.net/index.php/20100320...chia-30-zdjcia

dużo zdjęć..
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
lexm
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 21.03.2010, 13:05
Colin napisał(a):Wyświetl post
A ja napiszę (może przekornie dla jednych), że wcale dla mnie wynik nie jest lepszy niż gra, ale ją odzwierciedla. Może nie idealnie ale w dużym stopniu. Jest dopiero kilka dni, ale pewne założenia w grze trener Kasperczak zmienił o czym zresztą opowiadał (ustawienie, wykorzystanie potencjału pewnych zawodników na innych pozycjach, założenia co do gry) i to już było widać, zalążki tego w pierwszej połowie. I miałem wrażenie, że gol jest tylko kwestią czasu, a akcje i schematy, które zaczęły się pojawiać a których w grze Wisły dawno nie widziałem, na to dla mnie wskazywały. Przygotowane, mierzone, długie "frupassy", prostopadłe piłki na szybkich napastników nawet od obrońców (a'la dawny Tomek Kłos czy Baszczyński), "na dobieg" tworzyły nam grę, przesuwały akcje na połowę Lechii, świetnie w tej grze czuli się Małecki i Brożek. Lepiej funkcjonowały skrzydła i wymienianie podań na małej przestrzeni (akcja zakończona mierzonym strzałem Małego obok prawego słupka), staralismy się utrzymywać przy piłce i kontrolować to co chcemy grać a nie wybijac na oślep, tylko na uwolnienie. Jednym słowem ja już widziałem w tym pewną myśl i widziałem, że to zmierza w dobrym kierunku. Widziałem pewne akcje, spokój, technikę w pewnych zagraniach jak za dawnej Wisły Kaspra a przynajmniej tego zalążki. Mam odczucie, że Wisła sobie na taki wynik zasłużyła swoją grą. Mam wrażenie, że z założeniami które wpaja im Henry z każdym meczem może być już bardziej błyskotliwie, efektownie i efektywnie. Pamiętam dawną Wisłę Kasperczaka w lidze i malutkimi momentami widziałem przebłyski dawnych schematów, akcji, myśli, pomysłu na grę i przeczuwałem, że jest tylko kwestią czasu kiedy padną bramki. I jeszcze jedno co przypomniało mi się z Kasperczaka. Ilez to było meczów za Kaspra kiedy dwie bramki dla Wisły padały w odstępach 2 czy 3 minutowych?

Tak nic dodać nic ująć świetna opinia. Znajomy w przerwie mówi mi że dziś lepiej jest i gol musi paść ja jednak denerwowałem się strasznie bo myślałem że jakieś fatum nad Wisłą już czuwa. Nie wiem jak to pójdzie dalej ale jeśli Wisła chciała trenera z zagranicy to go ma ... bo Kasperczak to uczeń francuskiej szkoły ... jeśli piłkarze mają się nauczyć ładnej gry dla oka to tylko u boku Kaspra. Jeśli ktokolwiek może przy odpowiednich transferach dać Wiśle ligę mistrzów to raczej tylko ten trener. Przy całym szacunku dla Skorży odchodząc z Wisły zostawił drużyne zajechaną i bez stylu . Kasperczak odchodząc zostawił poukładaną z 12 pktami przewagą na 2 drużyną w tabeli co później o mało Liczka nie roztrwonił ..... Wierze że Kasperczak to jest idealny wybór za pieniądze które jesteśmy w stanie dać trenerowi . Po prostu w tej cenie nic lepszego nie dostaniecie . Także do pracy Wiślacy . Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 21.03.2010, 13:10
Co do wczorajszego meczu z trybun.

Pierwsza połowa w naszym wykonaniu niczym nie różniła się od pozostałych meczy w tej rundzie. Dużo nie dokładności brak pokazywania się na pozycję, były takie momenty gdy Issa Ba nie miał komu podać, niedokładność szczególnie w momentach gdzie atakowaliśmy bramkę Lechii, bodaj zagranie nie w tempo Brożka Pawła do Issa Ba, strzał Małeckiego.

Druga połowa do strzelonej bramki to samo. Wejście na boisko Łobodzińskiego i Jirsaka odmieniło naszą grę, to chyba po faulu na Łobodzińskim sędzia dyktuje rzut wolny dodatkowo Wojtek miał parę ładnych akcji, luźno stwierdzam że przyjście Kasperczaka może być dla Łobodzińskiego ostatnią szansą na wywalczenie sobie miejsca w podstawowym składzie bo jeżeli tego nie zrobi może zostać sprzedany w lecie...
Co do Jirsaka fakt gościu miał dobre wejście, strzelił bramkę moim zdaniem sytuacja Tomasa jest identyczna jak Łobodzińskiego, muszą robić wszystko aby przekonać trenera że nadają się do tej drużyny i do koncepcji jaką ma Kasperczak.

Jestem mile zaskoczony wynikiem spotkania a przede wszystkim tym że udało się nam w końcu strzelić bramkę, uszło z nich trochę to ciśnienie, presja i mam nadzieję, że z meczu na mecz może być już tylko lepiej. A to oczekiwanie na pierwszą bramkę było już męczące w końcu wpadło.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 21.03.2010, 13:11
strzał był na tyle piekny ze chocby nie przekroczyla to musi byc uznana

.... ale rozkminiacie.. jesli mam dodac od siebie obiektywnie to z pewnoscia przekroczyla, moze nie cala, ale 3/4 nosz k.. ludzie.. nie bawcie sie w weszlo.. teraz po fakcie to sobie mozna to zmierzyc w paincie z dokladnoscia milimetrowej klatki.. a to byl silny strzał, szybka pilka i szybka reakcja.. zreszta na pierwszy rzut oka bylo widac ze przekroczyla no wiec decyzja taka a nie inna... sedzia nie bedzie robił przerwy i bawił sie w photoshopie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.03.2010 o godz. 13:14.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.03.2010, 16:47
nesta napisał(a):Wyświetl post
Znajomy, ktory obraca sie w srodowisku pilkarzy rozmawial ostatnio z jednym z bylych pilkarzy Wisly i ten powiedzial, ze zawodnicy przyznaja prywatnie, ze sa zajechani. I nie ma co ukrywac, ze bylo to widac dzis, tak jak i w poprzednich meczach. Sa wolniejsi, mniej dynamiczni, nie ma tego blysku. Stad tez pozorna przewaga Lechii w technicznej grze. Po prostu byli swiezsi i majac taka podstawe mogli pokazac momentami dobra pilke. Wisla w swojej formie, w swoim wlasciwym, dobrym przygotowaniu skonczylaby ten mecz bez wiekszych problemow. Skorza popelnil chyba ten sam blad co przed meczami z Levadia i do tego troche "zepsul" Marcelo.
Do mnie też dotarły takie informacje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.03.2010, 17:06
Nesta i Wolfy to szczerze powiedziawszy oczywiste bylo od poczatku tej rundy. Zastanawia mnie teraz patrzac na cala runde jesienna czy czasem gdyby Wisla nie byla zajechana to by nie wygrywala wszystkich meczow znacznie pewniej.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.03.2010, 17:13
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Nesta i Wolfy to szczerze powiedziawszy oczywiste bylo od poczatku tej rundy. .
To jakim cudem byłeś pierwszym obrońcą Skorży?
Przecież trener który zajeżdża zespół , w sytuacji gdzie mnóstwo czasu na przygotowania i do tego musi tą drużynę przygotować na zaledwie 3 miesiące - powinien sobie zdecydowanie znaleźć inne zajęcie.

Ja to bardziej przypuszczałem że oni są raczej niedotrenowani, szczególnie ci co zmagali się z kontuzjami - jeśli jest odwrotnie to ja już nie mam pytań
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów