|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam prośbę.Gdzie można (w jakiej knajpie) obejrzeć najbliższy mecz Wisły w Zakopanem ?Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
w roosterze zapewne
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
krupowki ziomeczku
[10 znakow] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witam możliwe że będę w tą sobotę w Zakopcu wiec moje pytanie jest takie jak osoby zakładającej ten temat !!! Widzę że rooster był tutaj wymieniany wiec prosił bym o jakies inne lokale !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witajcie, podobnie jak kolega wyżej również jestem w Zako i chce zobaczyć mecz w jakiejś knajpie.
Tylko wspomniany Rooster ponoć jest już zamknięty, więc przyłączam się do pytania o miejsce gdzie będzie można zobaczyć meczyk. Pozdrawiam ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widzę ze nastąpił wysyp chętnych osób do pomocy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
knajpa Paparazzi na ulicy Generała Galicy 8,taka mała uliczka odchodząca od Krupówek
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na górze Krupówek jest piwiarnia Warki, mają tam chyba wszystkie platformy sportowe.
Praktycznie na dwa stoliki przypada jeden telewizor, na każdym mogą puścić inny mecz, więc raczej nie ma problemu, że nie uda się oglądnąć... Strona Internetowa lokalu: klik ![]() W miejscu Roostera jest teraz nowy lokal, stylizowany na sportowy, ale jeszcze nie miałem przyjemności coś tam oglądać... ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|