|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Coś wiadomo na temat Petera Singlara ? Dawno nie widziałem żadnych informacji na temat jego zdrowia.
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiecie czemu kiedys tylu polskich zawodnikow gralo poza granicami kraju (Niemcy, Austria)?
Bo wtedy u nas sie slabo placilo i pilkarze mieli motywacje (fakt ze finansową a nie sportową ale lepsza taka niz zadna). Teraz gdy dobijamy pensjami do europejskich sredniakow zawodnicy wola zostac w Polsce i zarabiac o te 20% procent mniej niz na zachodzie ale za to 5 razy mniej sie męczyc na treningach. Nie oszukujmy sie, w kraju zostaja mentalne slabiaki, minimalisci ktorzy zadowalaja sie statusem szarej ligowej gwiazdy. Czemu polscy zawodnicy zarabiaja krocie w stosunku do posiadanych umijetnosci? Bo dobrych zawodnikow jest malo, a czego jest niewiele to jest drogie. Ja bylbym za kontraktami motywacyjnymi ale szczegolnie dla pilkarzy polskich. Jesli sie ktorys nie zgadza na taki kontrakt to sp****. I fajnie by bylo zeby wszyscy prezesi mieli takie podejscie to wtedy pilkarze nie mieli by wyjscia: albo podpisuje albo bezrobocie. I skonczyly by sie pensje 320 tys euro za cudakowanie na lawce rezerwowych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lar_na_boisku/ obyśmy jeszcze w tym sezonie cieszyli się z goli i asyst Guły! Guła wracaj do zdrowia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Garguła, Singlar, Ba, Boguski, Brożek. Ci ludzie zdrowi i w formie to Wisła nawet bez trenera wygrywa ligę w cuglach. Oby już niedługo.
Niestety kilka niekorzystnych czynników nałożyło się na siebie w jednym momencie i stąd taka atmosfera w klubie i wśród kibiców Wisły. Co do wypowiedzi Maciusia: niestety jest to dobra diagnoza, a obniżenie poborów dla pseudokopaczy to bardzo skuteczne rozwiązanie. Ale nikt by się teraz nie odważył tego zrobić, bo musieliby to zrobić wszyscy na raz. Więc wolą dalej tkwić w błędnym kole byle tylko co prościej kopiący piłkę zostali u nich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja się nie zdziwię jeśli niedługo będziemy mieli 3 znakomitej klasy rozgrywających w drużynie, bo wierze, że przy Heniu Jirsak zacznie grać na miarę swoich możliwości, BA nadrobi zaległości i w pełni pokaże swój potencjał i do tego dojdzie Garguła, który może szybko powrócić do formy, gdyż nie jest to zawodnik bazujący na szybkości, ale na technice.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Za dobra grę piłkarze chcą lepszą kasę i to jest zrozumiałe ale jak grają gówno za przeproszeniem to od kapitana zespołu powinna wyjść propozycja obcięcia zarobków do czasu aż zaczną coś grać, że takiej do tej pory niema to świadczy tylko i wyłącznie o tym jak grajki traktują grę w Wiśle...
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Jestem dobrej myśli i pełen nadziei ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Łukasz Garguła ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no super caly jego pobyt w Wisle tez jest fantastyczny ,tylko bylo by jeszzce bardziej fantastycznie jakby cos grał. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
wiesz, chodziło mi bardziej o obniżenie pułapu płacowego przy podpisywaniu nowych kontraktów. Niech im się te skończą i każdy następny kilkadziesiąt procent w dół. Ale to niestety nierealne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mozna wiedziec co sie dzieje z Leszczakiem, cwiczy z nasza ekipa czy co.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No w końcu wygrana. Mam nadzieję, że Jirsak i Łobo się obudzą po tym meczu na dobre xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, ze Kirm coś pogra na MŚ i go sprzedamy za te 2-3 bańki, bo to jest tragedia, jak on może grać w pierwszym składzie SŁOWENI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
PZPN odwiesił Leszczaka:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...sla-na,1454471 ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
"Myślę, że nasz styl, w którym skrzydłowi mają podejmować większe ryzyko, bardziej pasuje Wojtkowi. On musi mieć zaufanie do pojedynków jeden na jeden. W środku jest skomasowana obrona, trudniej jest przejść z akcją ofensywną. Większe możliwości na są więc na bokach. Łobodziński spełnił to, czego oczekiwałem od niego. Wojtek ma duże predyspozycje do tego, żeby stać się dobrym zawodnikiem” – zaznaczył szkoleniowiec Wisły.
Najwyższy czas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Muszę przyznać Kasperczak dziś miał nosa do zmian
No i ten Łobodziński! Jeden z lepszych występów w Wiśle (widać lubi grać przeciw Lechii) ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
jeden z droższych transferów między klubami PL ligi, po dwóch latach w klubie zagrał przyzwoite 30 minut! braaaawo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
"ma predyspozycje by stac sie dobrym zawodnikiem." bo uwaza, ze narazie Wojtek dobrym zawodnikiem nie jest. I ma racje |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Przypominam, że za kadencji Skorży z ławki wchodzili ci sami zawodnicy. I czasami również dawało to efekt, jak w przypadku Łobo w Gdańsku czy Łodzi, pamiętacie? Można by było mówić o nosie do zmian, jakby z ławki wszedł Hristov czy Mączyński i zagraliby nieźle. A tak? Prochu nie wymyślił, wpuścił tych, których nie wstyd pokazać ludziom raz w tygodniu. Od razu zaznaczam, że mój stosunek do Kasperczaka jest neutralny i życzę mu sukcesów, ale bądźmy obiektywni. Nasza gra nie powalała, a wynik nie odzwierciedla tego, co działo się na boisku. W każdym razie fantastycznie, że wygraliśmy i to aż trzema bramkami. Miejmy nadzieję, że od tego meczu zacznie się dziać coś pozytywnego w grze tej drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Gra nie powalała, a wynik nie odzwierciedlał tego, co się działo na boisku." Tak jest już od półtora roku chciałbym zauważyc
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo masz krótką pamięć, kolego.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dobra, zagrał 95.
2x Lechia, raz Cracovia, pięć dobrych minut z Beitarem. Jakbyś nie liczył - Łobodziński zawodzi. Niech zagra kilka dobrych meczy pod rząd, to uwierzę w jego przełamanie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Oczywiście to nie do Ciebie bo wiesz dobrze że z tej mąki chleba nie będzie ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|