|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wybacz, ale teraz jako kibic Wisły nie wyobrażam sobie iść oglądnąć mecz Cracovii w hokeja i jeszcze im kibicować. Mam nadzieję że jutro wszystko pójdzie jak należy i Mistrzostwo wróci do Nowego Targu. Hej Hej Podhale!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Też kibicuję Podhalu i też bym nie poszedł na pasy ale to nie znaczy że trzeba odrazu kogoś niszczyć i zaprzeczać że nie jest on kibicem Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W sumie nie ma ciśnienia na hokej ale jak był finały Cracovia-Tychy byłem za Cracovią, teraz Cracovia -Podhale kibicuje Szarlotkom z uwagi na to że pokazali charakter i mimo katastrofalnej sytuacji finansowej leją murowanego faworyta. Śmierdziało już nudą w tej lidze....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Szarotkom, nie szarlotkom. Szarotka to taki kwiat alpejski, a szarlotka to ciasto ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ten Fedorowicz tam robi?
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jako zacny obywatel Krakowa i poseł na Sejm RP, godnie reprezentujący społeczność Stołecznego Królewskiego Miasta Krakowa, a w szczególności interesy Wisły Kraków....dopingował parchów
Ale ten człowiek skompromitował się już nie pierwszy raz (w kontekście jego wielkiej miłości do Wisły) więc chyba szkoda słów na jakiś komentarz. Oby w wyborach elektorat wiślacki zapamiętał jak bardzo razem z synem radnym starali się pomóc Wiśle... ![]()
the end
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jeśli jesteśmy przy temacie wizyt vip-ów na lodowiskach...
Mecz Podhale-Cracovia (...)W vipowskiej loży pojawił się były piłkarz krakowskiej Wisły Marek Motyka.(...) http://sportowepodhale.pl/index.php?s=tekst&id=1937 |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Krótko i zwięźle - kibicuje każdemu kto gra przeciwko pejsom - tak, cham ze mnie i prostak
Rozumiem ludzi którzy idą na Podhale - Craxa ale nie rozumiem jak im się mogły loże pomylić ... zwłaszcza Fedorowiczowi ... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
My tu gadu-gadu a Podhale jest o 1 wygraną od Mistrzostwa. Niezłe jaja.
Zupełnie się tego nie spodziewałem. Myślałem, że po 2 sensacyjnych, ale wyrwanych z gardła zwycięstwach w Krakowie w NT wszystko wróci do normy. Tymczasem w NT wygrali zdecydowanie. Teraz Pasy są pod wielką presją. Nikt z pasiastych kibiców nie zakładał nawet porażki z Podhalem - miało być lekko, łatwo i przyjemnie. Dlatego kibicowali Podhalu w półfinale z Tychami, bo GKS im nie "leżał". Coś Rohaczek zawalił. Albo w kwestii mentalnej, albo kondycyjnej. Bo zawodników mają lepszych, tyle że jakiś przygaszonych. Jak widzę Laszkiewiczów, to łapię się za głowę. Oni przecież w sezonie zasadniczym robili z Szarotkami co chcieli. Leszek sam wygrywał mecze z Podhalem. A teraz są bezbarwni, nie ciągną drużyny. Wielka szkoda, że mecze pokazywane są tylko na TVP Sport... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Niestety TVP prędzej pokaże powtórkę pierwszego sezonu Mody na sukces niż finał Polskiej Ligi Hokeja, taka prawda, że mimo iż TVP, ma swoją "misję", to i tak w dzisiejszych czasach patrzą tylko na to co przynosi zysk.
No nic przygotowuje sie do meczu P.S. Już chyba pół NT zebrało się przed halą =P HEJ,HEJ PODHALE!! ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest mecz na żywo na TVP KRAKÓW !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I jest 1:0 dla Podhala
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Bramka dla Pasów dziwna. Wydawało mi się, że bramkarz jest chroniony w polu bramkowym? Niech się jakiś ekspert od przepisów hokejowych wypowie...
Po wyrównaniu Pasy złapały drugi oddech. Wcześniej do Podhale dominowało. Niezły mecz jak na razie. PS. Zapała 2:1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Fedorowicz miał zawsze misje pojednania. A to godził punków ze skinami, a to znowu chciał pogodzic Wisłę z pasami. Pamietam jak do dzis w studio tv pojawili sie tylko nasi i Fedorowicz zaczął tłumaczyć koszernych z powodu absencji.Podobno nie ufali Wiśle, że nie bedzie jatki. I to słynne zdanie z ust kibica Wisły w odpowiedzi na pytanie czemu gonia niewinnych ludzi po ulicach: Przecież jak uciekają to nie moga byc niewinni
![]()
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 17.03.2010 o godz. 21:22.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Super, oby dowieźli do końca
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
3:1 !! piękna akcja - na kolanach pasiaki
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wiecie ze na TVP Krakow leci?
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zajebiście!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Hej Hej Podhale!!!!!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Życie jest piękne, wreszcie mistrz wrócił tam gdzie jego miejsce. Parchy niech płaczą, długo i boleśnie. Cieszy mnie ich ból i życzę im go jeszcze więcej. Mistrz mistrz Podhale !!!
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gratulację! Super sprawa!
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hej heja, heja pasiaki bez mistrza w hokeja
![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Wspaniale! Wielkie brawa dla Szarotek za walkę i ambicję. To najbardziej niesamowity finał ostatnich 10 lat.
Widziałem Pasy i Nowotarżan w sezonie, w tym dwukrotnie na żywo. Za każdym razem widać było różnicę klas, Cracovia była zdecydowanie lepsza. Co gorsza, w tych meczach zawodził Zborowski - wtedy zapowiadał się na hokejowego Mariusza Pawełka. Drużyna osłabiona odejściem kapitana Jarosława Różańskiego, kontuzjami i dyskwalifikacją Kolusza - wrócił dopiero na koniec sezonu zasadniczego, walczyła niesamowicie. Głównie dzięki młodym: Gruszce, Kapicy, Zientarze. W finale nie dawałem im praktycznie żadnych szans. Tymczasem Zborowski bronił jak Haszek, Małasiński wyeliminował Laszkiewicza, a Kolusz niczym Owieczkin szalał w ataku. Dla mnie mimo efektownych akcji i bramek Kolusza jednak to Zborowski jest MVP finałów. Wybronił im 2 pierwsze mecze w Krakowie, które okazały się decydujące. ![]()
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
PS. Na wiadomym forum kolejna teoria spiskowa. Udręczoną C. mieli pognębić "wstrętni" hokeiści Pasów, przestraszeni przez Filipiaka. Nie chcą grać w lidze austriackiej, więc specjalnie się podłożyli.
Dziwne, że nas nie oskarżają o współudział/inspirację - ale to pewnie kwestia czasu ![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Spokojnie, zaraz doczytaja ze Motyka byl na meczu.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Najlepsze jest to, że piszą to o zawodnikach, którzy przysporzyli im tyle radości w Pucharze Kontynentalnym. Przecież Pasy jako pierwsza polska drużyna przeszła pierwszą rundę i powalczyła w drugiej.
To tak, jakbyśmy po awansie do Ligi Mistrzów oskarżali naszych o spisek, bo przegrali MP. Po prostu żenada. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawa dla Podhala !!
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() A w temacie - gratulacje dla Podhala - ze mnie też chamidło jak z Kocura - kibicuje każdemu kto gra z parchami, a że w miarę przyjazne miasto wygrało, tym lepiej ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
takie mecze, takie wyniki a ja ani razu nie byłem na finale.... ****a kto wymyślił takie terminy meczów przecież napewno dało by się zagrać choć jeden mecz w NT w weekand...a tak to musiałem siedzieć w pracy zamiast świętować z kumplami w NT do białego rana... ale coż Mistrz jest nasz!!!
szczerze powiedziawszy chociaż kibicuje Szarotką i od czasu do czasu bywam na hali lodowej, to jednak przed finałami nie za bardzo wierzyłem w zwycięstwo Podhala... jednak Cracovia wydawała mi się dużo silniejsza... Jednak młode wilczki pokazały ambicje, nie ustępliwość i walkę.. Jest to kolejna drużyna, po naszych koszykarkach od której powinni brać przykład nasze gwiazdki ztj. piłkarze Wisły Kraków.. Uczcie się panowie, uczcie.. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|