|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a czemu mnie o to pytasz? zapytaj zwolenników Kasperczaka jak się zachowywali w stosunku do Smudy i czy okazali mu szacunek o którym tak teraz wszyscy mówią.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mi też się nie podoba stanowisko SKWK bo jest bardzo subiektywne i nielogiczne. Aczkolwiek nie zamierzam się do niego zapisywać. Tak jak i do PZPN, choć też nie popieram.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Problem w tym, że niektórzy chcieliby by było inne a jedyną szansą by je zmienić jest wstąpienie do SKWK i przeforsowanie własnych poglądów. Innym wyjściem jest skupienie wokół siebie grupy ludzi i tych samych poglądach i bycie organizacja w opozycji do SKWK. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że jeżeli Kasperczak chciał doradzać Cracovii to jako profesjonalny najemnik mógł to robić i o to do niego nawet pretensji bym nie miał. Natomiast w połączeniu z jego opowieściami o nieprzerwanej miłości do Wisły na konferencji to już trochę było żałosne - jeżeli kogoś/coś mam w sercu to nie działam na szkodę tego kogoś/czegoś. Obłuda i zakłamanie wyszło z monsieur Kasperczaka i tyle. Miłość nie może iść z wyrachowaniem ale niestety niektórzy tego nie zauważają.
Co do SKWK - jeżeli coś mi przeszkadza a mogę mieć na to wpływ to zmieniam to, albo przynajmniej próbuję zmienić. Jeżeli nie podoba mi się głos oficjalnej organizacji reprezentującej głos kibiców Wisły - zapisuje się do niej ( razem ze swoimi znajomymi którzy podzielają moje odmienne od SKWK poglady) i zabieram głos na spotkaniach i tam kwestionuję to co mi się nie podoba. Jeżeli jestem na to zbyt leniwy ( a ja osobiście taki jestem) to niekoniecznie oklaskuję każdą ich wypowiedź ale też nie odsądzam ich od czci i wiary tylko dlatego że mają inne zdanie niż ja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ładnych rzeczy się dowiaduje o Maciusiu,akurat w temacie o Heniu.Konformizm na całego!Ale spoko,już niedługo będzie w takim razie podobnie usłużny dla Wiary Lecha,a wtedy liczba jego "pretorian"szybciutko stopnieje.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zrozumiałem tyle: nie podobało się za komuny, trzeba było się zapisać do PZPR.
Nie lubisz np Legii, zapisz się do ich stowarzyszenia i roz....... ich od środka. Transparent 1906 % mam nadzieję że jeszcze jest i znów zawiśnie. Skoro Skorża radził się SKWK w sprawie transferów po czym zrobił chujowe, to zwykła godność i honor powinna kazać doradcom podać się do dymisji, a nie wychwalać ubezwłasnowolnienie Skorży. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
|
Tak racja gigant Skorża się pytał kupić czy nie kupić
Za interpretację wszyscy otrzymują 6! ![]() Cytat:
wyjściem jest skupienie wokół siebie grupy ludzi i tych samych poglądach i bycie organizacja w opozycji do SKWK. Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 16.03.2010 o godz. 21:08.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam rozumieć ze to SKWK zablokowala transfer Frankowskiego do Wisly i Brozka z Wisly ? Chyba za duzo filmow Sci Fi bo tu trener jest od takich decyzji a nie SKWK
! ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może skupmy się na rozważaniach na temat wad i zalet Skorży czy Kasperczaka - odpuśćmy sobie dyskusję kto jest bardziej Wiślakiem a kto nie. Mamy już przykład Legii do czego takie dyskusje kibiców prowadzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jedno przysłowie nasuwa mi się na usta czytając te wszystkie wywody:
"Psy szczekają (kibice internetowi), a karawana jedzie dalej.... ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale jest to organizacja z którą chcąc czy nie kibice Wisły są utożsamiani i nie których mało co obchodzi czy należy do niej 100, 1000 czy ilu kibiców. I jak widać wystarczy jeden tekst o Kasperczaku aby wywołać zamieszanie które w tym momencie jest zupełnie niepotrzebne, bo Wisła w tym momencie ma inne zmartwienia. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
|
Nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem i nigdy nie miałem.
Cytat:
Dodam, że akurat w tych przypadkach popierałem SKWK, co gorsza należę do stowarzyszenia chociaż nie zapłaciłem ostatnio składki.
Ostatnio edytowane przez gigant : 16.03.2010 o godz. 21:13.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() tak gignat utwierdzę cie w we własnym przekonaniu, ze potrafisz czytać ze zrozumieniem i niech pozostanie, ze Skorża zapytał kupować panowie czy nie kupować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez PvD : 16.03.2010 o godz. 21:13.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kibic internetowy jest gorszy ? No ludzie konczmy te wywody, admini niech tu posprzataja i tyle tego bedzie...
Kasperczak jest obecnym szkoleniowcem i trzeba mu dac szanse, bez akcji poparcia dla Macka ktorego pozostanie najprawdopodobniej by doprowadzilo do braku Pucharow w lecie... Teraz trzeba czekac do soboty, bo jutro Lechia was rozjedzie !![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to znasz? "Każdy kij ma dwa końce" bo równie dobrze można napisać "Psy szczekają (SKWK na Kasperczaka), a karawana jedzie dalej ... tzn. właściciel zatrudnia Kasperczaka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Podziwiam Cię PvD, że Ci się jeszcze chcę... To tak jak walka z wiatrakami...
Edit: A czy SKWK chcę coś wymóc na Cupiale? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wlasnie, bo tak czytam i czytam ale nie wyczytalem ze SKWK zamierza cos robic przeciwko Kasperczakowi, bo jak chcecie na spotkaniu mu pare rzeczy wytlumaczyc to popieram was w 100%
!![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Kupować czy nie, to akurat Twoja interpretacja.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie musisz zaraz tak ironizowac, wszyscy mamy ten sam cel, zdobyc mistrza, zdetronizowac Legie i Amice i pokazac sie w pucharach! Nie trzeba tutaj podzialow robic !
Moze zle to powiedzialem, poprostu po tym co ostatnio w Wisle sie dzieje jest taki szum medialny ze Amice juz majstra sie daje a w Legii Walter tez juz tak po cichu (?) liczy na mistrza. Wisla teraz powinna im odjechac i pokazac kto w Polsce rzadzi!
Ostatnio edytowane przez Lechista69 : 16.03.2010 o godz. 21:29.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-Double-
W tym miejscu byl post innego uzytkownika- ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najważniejsze, żeby dążyć w jednym kierunku. Podziały i różnice zdań nie mogą tego zmienić.
![]()
.
. |
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ludzie, opanujcie trochę ton i sposób wypowiedzi bo nie da się tego czytać.
Taka DELIKATNA prośba. Jeśli można, oczywiście. ![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Problem w tym ze oni sie maja za kibicow lepszych
![]() Wracajac do tematu. Jak myslicie, w jaki sposob Kasperczak zestawi na jutro sklad? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Zauważyłem, że jedna z różnic między SKWK a ludźmi z forum jest taka, że SKWK wyraża swoje zdanie (reprezentując tez innych), ale nie krytykuje i nie zabrania innym mieć swojej opinii... a co robicie Wy? zamiast wyrazić swój pogląd to co drugi post: jakie to SKWK jest be...
PVD -> chce Ci sie jeszcze pisać? przecież to jak walka z wiatrakami... i tak jesteście najgorsi i dyktatorzy feeee...Nie wiem kurcze czy czasy aż tak się zmieniły, że nie ma np. nic w tym złego, że Heniu pomagał Cracovii przed meczem z nami a teraz jak to Wisły w sercu nie ma? ![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
właśnie... poza tym ktos tam pisze ze on jako forumowy kibic nie moze miec prawa glosu.. tak nie moze miec, bo tak samo nie moze miec prawa glosu ktos z neta (jas , 15 lat, sosnowiec) proponujacy 5 miejsc w aucie gdzies tam na wyjazd... musicie zrozumiec ze to internet, i wielu z was nikt powaznie traktowac nie bedzie.. chcecie cos zrobic dla Wisly? byc traktowani na powaznie? odejdzcie od monitorow, zapiszcie sie do SKWK, ewentualnie zalozcie nowa grupe... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Poczekamy do soboty i zobaczymy jaka będzie reakcja Wiślackich trybun na nowego trenera... Jak dla mnie nie powinno być żadnej akcjj anty-kasperczakowej jak i również poparcia dla Skorży... Dostał trener podziękowania na oficjalnej stronie SKWK i to powinno wystarczyć... Pozatym nie oszukujmy się - Skorża zżył się z trybunami natomiast forma piłkarzy to ***... Najłatwiej jest wywalić trenera a jakoś nikt nie ma pretensji do naszych grajków za ten chłam który prezentują ostatnio... Za brak zaangażowania, woli walki i determinacji... Może zamiast akcji w strone trenerów należy piłkarzykom przypomnieć co oni wyprawiają... SKWK robi dużo dobrego dla Wiślackiej wspólnoty ale zdarzają się sytuacje że ich decyzje są sprzeczne ze zdaniem reszty kibiców... I tak wiem- jak coś nie pasuje można zapisać się do stowarzyszenia...
Trochę nie na temat ale cóż... O co chodzi z Łaciakiem i tym transparentem "Łaciak won" wywieszanym i na koszu i na wyjazdach? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|