|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
koyoot jedno jest pewne ktoś oprócz Skorży zapłaci za słabą gre i postawe więc możliwe że kapitan zespołu albo któraś z gwiazd zespołu które miały udział przy błędach w grze i utracie bramek ostatnio błędy popełniał Marcelo chyba nawet w 3 ostatnich meczach,w meczu z Arką Małecki,Boguski,Christov wszyscy trzej mogli spokojnie zdobyć po bramce tylko wszyscy trzej mieli problemy z celnością no i główny bohater ostatniej porażki Pawełek , a porażka zawsze boli zwłaszcza gdy sie gra z outsiderem z tabeli Wisła mogła wygrać tylko że z zawodników którzy wtedy strzelali żaden nie trafił chociaż mieli więcej okazji i cały czas atakowali a Arka sie broniła a Wisła miała wiele okazji pod bramką rywala by ten mecz wygrać co do mic w porównaniu do Klinsman,Figo,Mourinho,Rijkard,Grant,Keane,Stracha n,Scolari,Petrescue w prównaniu do tych nazwisk z ich osiągnięciami to nazwsko następcy Skorży za bardzo mi nic nie mówi ani nawet mnie nie przekonuje żeby to był dobry wybór
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 09.03.2010 o godz. 17:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
JOSE ja mam jedno pytanie. My zyjemy w Polsce czy w Hiszpanii albo Anglii? Nie, zyjemy w Polsce a na polskie realia Skorza ma rewelacyjne wrecz sukcesy. Dlatego ja do nich nawet nie probuje porownac Skorzy bo oni wszyscy pracuja z zupelnie innej jakosci materialem(przepraszam za uprzedmiotowienie). Porownujac Skorze do tego co tutaj jest w polskim piekielku to Skorza prawdopodobnie teraz jest w pierwszej trojce trenerow.
Teraz do meritum. Ja nie uwazam by to tylko i wylacznie Pawelek zawinil przy bramce ba moim zdaniem zrobil wtedy co mogl by zapobiec jej utracie. To byl ewidentny blad Marcelo. Chcialbym zobaczyc taki oto eksperyment. Sprzedanie pilkarzy ktorzy stanowia trzon tego zespolu a jednoczesnie czuja sie tutaj juz wypaleni bo za dlugo juz w tym klubie graja i maja za duzo niepowodzen w swojej pamieci a sciagnac tutaj wybijajacych sie mlodych wilkow. Oczywiscie zostawiajac Skorze na stanowisku trenerskim. I to paradoksalnie wyjdzie znacznie taniej niz zatrudnianie trenera z zagranicy, ktory i tak nic z obecnymi pilkarzami nie osiagnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lepsze stado baranów prowadzone przez lwa, niz stado lwów prowadzone przez barana !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A wracając do tematu trenera - czy jego zmiana coś daje... Polecam przejrzeć wyniki koszykarek w Eurolidze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dlaczego za idiotyczne posty nie ma bana... Postów pysia i tego jose nawet czytac się nie da. Co jeden to lepsza perełka...
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zbymak napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/spieler/4...ungsdaten.html
Co do Hristova to trochę jego historia przypomina Bucura. Dan chciał go sprowadzić gdy był w słabszej formie i była na to szansa. Nie mieścił się nawet w podst. składzie Timisoary. Potem znowu zaczął strzelać jak z nut. I teraz jest podstawowym zawodnikiem. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po sezonie musi odejść Łobodziński(niestety ale za dużo zarabia, albo się zgodzi obniżyć pensję o 30-40% w co wątpię) i Jirsak(on już osiągnął apogeum i ma mały potencjał).
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Cafe Futbol właśnie powiedzieli, że Hristova nigdy nie obserwowaliśmy i ściągneliśmy go na podstawie filmików z Youtuba. Taki transfer last minute.
W ogóle troche sie nam dostało, ale niestety wszystko co mówią to prawda. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hehe Skorża mówił, że obserwowali go jeszcze z Jackiem Bednarzem. Ciekawe komu wierzyć.
Natomiast ja sie dowiadywałem od kibica Levskiego, co ogarnia wszystkie mecze itp. I on za dobrego zdania nie miał o tym graczu. Podobno nie angazuje się zbytnio w grę i jest nieobecny na boisku tak jego gra się prezentuje wg kibiców. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez AYALA : 14.03.2010 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to za co za to, że jadą niby oglądać jakiegoś grajka a tak naprawdę jadą na wakacje
Mam nadzieje, że era tych panów jak i trenejro mija.![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Micanski zaczyna lapac dobra forme, szkoda ze nikt od nas o nim nie pomyslal w kontekscie wzmocnien. A Hristov powinien dostawac szanse do gry, a nie siedziec na lawie. Skorza wogole nie potrafi trafic ze zmianami w trakcie meczu...
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyjdzie Szofer przyzwyczajony do arabskiej rozrzutności i powie: No to teraz poprosze 10 zawodników po 5 milionów euro każdy, bo ja tu nie widze możliwosci osiągniecia celów w pucharach europejskich tym składem.
Co? Tylko z kartą na ręku? Nie tak się umawialiśmy! Żegnam. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, że Schaffer wie w co się pakuje - albo dostał zapewnienie od Cupiała, że będą wzmocnienia, albo podjął się wyzwania z tym składem, który jest teraz. Na pewno nie będzie tak jak z Radomatu (
), że 'nie tak się umawialiśmy'. Schaffer przystał (najprawdopodobniej, bo tego jeszcze nie wiemy) na propozycję Cupiała, a więc nie przyjechał tu na wakacje, tylko zrobić konkretną robotę.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() a nie duet Kazik - Tomek albo nie daj bóg jakiś Bobo Kaczmarek ![]() bo to by był zgroza .... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie strasz takimi propozycjami
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zapomniałeś jeszcze o Stefanie, Janku Urbanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nareszcie beda wzmocnienia z Afryki
![]() ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...l?ticaid=19d01
i to byłby dobry transfer, ale oczywiscie to tylko plotki pewnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja jestem ciekawy jak teraz będzie wyglądać sprawa transferów, czy pracę w Wiśle zachowają nasi skauci. Mam nadzieję ,że tak bo ktoś musi nam tych piłkarzy wyszukiwać a podobno Cupiał ma wyłożyć kasę na transfery w lecie i mam nadzieję że te pieniądze będą dobrze zainwestowane , bo wydać kasę każdy umie i nie trudno nakupić słabych czy średnich grajków za duże pieniądze . Kasperczak jest rozeznany tylko na Polskim rynku a wiadomo jacy są polscy piłkarze - drodzy i nie najlepsi ( choć bywają wyjątki) , nie było by mądrym posunięciem wydawanie dużych pieniędzy na takich grajków jak Kiełb czy Szczot. Pamiętamy jakie transfery zrobił Górnik, wydał duże pieniądze na piłkarzy których chciał Kasperczak a że Kasperczak znał tylko piłkarzy z polskiej ligi i tych z którymi wcześniej pracował to ściągnięto do Górnika , Gorawskiego , Strąka, Szczota, Bonina
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ja bym duet Jozek&Edek zwolnil natychmiast. Jesli ich plonem jest Hristov to jeszcze szybciej niz natychmiast.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Christow podobno z jutuba wypatrzony. Czyli zamiast opłacać duet E&J lepiej dać 3k zł jakiemuś kibicowi i niech przeczesuje transfermarkta i jutuba
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|