|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wiem ,że po drodze jeszcze mecz Pucharu Polski ,ale nie zaszkodzi założyć topic. Po nie najlepszej grze Wisły w ostatnich meczach ,trudno o optymizm ,zatem zdobycie 3 punktów byłoby dobrym przełamaniem. Mimo ,że jest to mecz zgodowy marzy mi się wysoki wynik (np. 4-0
) bo już dawno kibice nie mieli powodów do radości |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trzeba nadmienic ze bedzie to pierwszy mecz Wisły w tej rundzie w Krakowie z udziałem publicznosci. Mysle ze doping uskrzydli dodatkowo Wisłe. Krakowianie walcza o utrzymanie sie na pozycji lidera a Lechia jest w srodku tabeli i raczej o pucharach nie ma co marzyc ale i nie grozi jej spadek, mysle wiec ze Lechisci nie obraza sie jak to my zdobedziemy 3 pkt
Wisła w dalszym ciagu stoi pod sciana i jezeli nie odniesie zwyciestwa to chyba do konca zezlosci kibicow i narazi sie na jeszcze wieksza porcje nieprzychylnych komentarzy. Nakrecajcie sie moi mili i zrobcie na trybunach mega swieto!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Z tego co słyszałem to kończą sie karnety po 100zł na sektory 2-3 , to z dopingiem nie będzie źle.
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
No chyba nikt zdrowy na umyśle nie pomyśli że Lechia odpuści nam to spotkanie ... To nie nasi grajkowie którzy jak myślą że wyjdą na boisko to przeciwnicy wsadzą głowę w piasek i odpuszczą. Dla Lechii to kolejny ważny mecz tak jak każdy inny i będą tak samo walczyć jak i my. Chociaż z tym walczeniem u nas to bym się tak nie rozpędzał. Spodziewam się twardego spotkania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Powód: no to nie wiem...
Ostatnio edytowane przez Dean : 14.03.2010 o godz. 21:30.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A czasem nie od czwartku
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/ Tutaj jest napisane że od 18.03
Ostatnio edytowane przez Donki : 14.03.2010 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Limit prezentów od losu się już zakończył (mam na myśli gubienie punktów przez Legię i amikę), Wisła dalej jest na 1 miejscu w lidze i musi seryjnie zdobywać 3 punkty, począwszy od tego meczu, jeśli chce się na fotelu lidera utrzymać. Poprzednie mecze to żenada, ale liczę na to, że Wisła w końcu zaskoczy, przebudzi się z tego falstartu.
Liczę na wygraną, cholera, innej opcji tu być nie może! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co z tego, że mecz zgodowy ? Niech wygrają 4:0, dla mnie ważniejsze jest dobro Wisły niż Lechii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Rywal przeciętny, w sam raz aby się przełamać. Mam nadzieje,że coś w końcu zaskoczy w naszej grze. Niemniej zdaje sobie sprawę,że przesłanek racjonalnych za dużo ku takiemu myśleniu nie ma ,ale co zostaje poza wiarą>?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lechia zremisowała w Wodzisławiu z rewelacyjną tej wiosny Odrą, myśle że Biało-Zieloni są groźni dla każdego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dla nas to każdy jest groźny...
ciekawe kto zasiądzie na ławce trenerskiej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Kafar nie odpusci tego spotkania, wręcz przeciwnie bardzo będzie chciał wkońcu z czołówką ugrac 3 pkt, także zapowiada się ciekawy mecz
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no ale z racji tego że u nas nowa miotła...
Lechijko chocbym chciał byście punkt uciułali...nie ma bata. Z nowa miotła wszystko smakuje inaczej ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak jak mówiłem w innym temacie --> Lechia zgarnia Puchar Polski, Wisła punkty w lidze, i wszyscy będą zadowoleni
![]() No nic, Wisła z Lechią! ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chciałbym się zapytać czy bilet Na mecz z Lechia Kupie bez Problemu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Patrząc na to że jest to pierwszy mecz w Krk od dawien dawna, nowy trener i prestiżowy pod względem kibicowskim mecz, to pewnie trzeba będzie się śpieszyć.
A co do meczu samego - znając życie to w końcu wygrają, jeśli gra do tego będzie wyglądała przyzwoicie, to będzie to dobry prognostyk. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie pytać się głupio, czy kupisz bilet czy nie, tylko szoruj pod kasę i do zobaczenia w sobotę na stadionie !
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem czy słyszeliście co mówił Kasperczak na konferencji prasowej o kibicach. Ma nadzieje że nie opuszczą Wisły w trudnych chwilach i bardzo liczy na doping. Wiec ruszamy dupy po karnety i bilety żeby pomóc naszej Wisełce w ciężkich chwilach. Zróbmy taką napinke jak na kosza!!!
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
W ogóle denerwuje mnie takie teksty np w tv kibice z Krakowa powinni byc w bardzo dobrych chumorach lub sa zawiedzenie gdy jest przegrany mecz. Kibice Wisły sa w całym kraju ma pewno najwiecej jest za Wisła A Wy z Krakowa to chyba nie zdajecie sobie z tego nawet sprawy Pozdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ten mecz musimy wygrac bo Legia wiecznie nie bedzie nam robic prezentow i mogla byc juz 4 pkt do przodu.
Musimy wkoncu strzelic 2-3 bramki wiem,wiem mecz przyjazni ale niech on bedzie na trybunach a na boisku walca do ostatniego gwizdka ! Nie moge sie doczekac meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jak dzisiaj kupowałem karnet, to gościu w Wiślackim Świecie na moje pytanie ile ich zeszło odpowiedział:sporo
Więc kij wie ile dokładnie tego zeszło. W międzyczasie pare osób chciało kupić bilety, a te jak wiadomo od czwartku. Coś czuje, że w czwartek od rana będą dzikie tłumy ![]() ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja Dziś Kupowałem bilet na Lechie i około 11:00 Było Tak z 700, 800 Osób i cały czas jedni odchodzili a drudzy przychodzili
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cicho coś tutaj a mecz coraz bliżej.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do meczu powiem tak- dwie porażki były, dwa remisy też. Pora na dwa zwycięstwa. A potem wypada iść za ciosem
![]() ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Będzie pierwsza bramka i będzie pierwsza wygrana!!!
PS. czas zmienić podpis... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a moze tak troche napinki odnosnie dopingu? Panowie bedzie zapewne kilkanascie stopni na plusie a wiec wiosenna pogoda. Warunki do dopingu beda tylko kazdy niech sie postara. Ciekawe czemu na kosza sie tak nakrecac potrafimy a na pilke nie, ja rozumiem ze na koszu jest inna liga (jesli chodzi o poziom sportowy) ale Wisła to my a nie pilkarze ktorzy nie sa ambitni. Robimy chyba rowniez doping dla dopingu a nie w 100% dla pilkarzy? A poza tym jakby kazdy dal z siebie 200% to i ci kopacze by sie bardziej spieli i zgrali lepiej
![]() Forza Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaroo1 - pełne poparcie. Pamiętam te napinki na kosza i aż się chciało jechać ponad 40 minut w korkach. Zróbmy wszystko dla Wisły pomóżmy im w tych ciężkich chwilach!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Myśle, że robimy doping dla Wisły a nie dla żadnego dopingu ani piłkarzy.
A tak wogóle to wiadomo coś ile przyjedzie naszych braci z Gdańska? ![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Niech wygrają 1:0 po miernej,paskudnej grze.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|