|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dość przyzwoicie z tyłu,tragicznie z przodu.....nieco szczęścia i jest 1 punkt. Czy nas to cieszy? Wątpię, tak więc zmian należy się spodziewać, mam nadzieję że nie tylko w sztabie trenerskim. Niektórych "piłkarzy" nie chcę już ogladać! Sumując, z taką grą nie zasługujemy na mistrza, ani na podium. Przykre, ale prawdziwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A Wy dalej swoje! w 8 meczu sie nie wygra jak pierozek kwasna **** nie chce grac bo sie obrazil a z metra ciety "kim ty ****a jestes smieciu " inteligent tez sie plecami odwrocil plus Boguski i Kirm bez formy to co wy chcecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czy ten Skorża robi nam to specjalnie? Czy za dwa wspaniałe mistrzostwa musi usłyszeć od nas WON? Ochłoń, zimne piwko albo spacer wokół placu zabaw...
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tu trzeba sie wreszcie pozbyc zawodnikow i tyle, wystawic na liste transferowa i oczyscic druzyne,
Skorza straci prace, a dalej gracze beda sobie pogrywac, ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to jak chcecie lepszej gry to powiedzcie mi:
1 w czym Łobodziński jest lepszy od innych kopaczy On nigdy nie był graczem, który wyrastał jakoś znacznie poza ligową szarzyznę.2 kto jest winny, że Jirsak jest przeciętniakiem 3 Kto jest winien, że mamy może z 11 piłkarzy obecnie, którzy cokolwiek tam grają, a na ławce tuzy, że hoho I tak szczęście, że Skorża zdołał wystawić 11 piłkarzy, którzy w pierwszej połowie byli lepsi od Jagi. W 2 niestety nie starczyło sił, a zmiany były bardzo kiepskie. Małecki bez formy, Kirm bez formy(ale niecelne podania), Brożek bez formy, Boguski beznadziejny, Hristov bez formy ![]() Bardzo na plus: Sobolewski, Diaz, nieźle Ba, obrona przeciętnie, Pawełek jak zwykle(jak zwykle 2 pomyłki, ale kilka dobrych interwencji). Inter przegrywa z Catanią 3:1 to jest dopiero sensacja a nie nasz remis z Jagą. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
przykro sie patrzy na naszą gre, a raczej kopaninę. oprócz WALKI - nie było niczego, zastanawiam się co zawodnicy trenuja na tygodniu ?!
DZIECI WE MGLE poraz trzeci. nie potrafię zrozumieć jak piłkarze którzy graja ze soba tak długo - potrafia grac tak jakby sie dopiero co poznali. a może problem jest zupelnie prozaiczny... druzyna zle przygotowana. Trener Skorża moim zdaniem nie ma pomysłu na nową jakość,poskładac ta drużynę w całość. Brak pomysłu, brak koncepcji. Wisła obecna nie ma cienia szansy na obrone tytułu !
Ostatnio edytowane przez Dubi : 12.03.2010 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Maciusiowcy, ktorzy nadal twierdzicie, ze Skorza zaprowadzi nas na szczyty, do LM, LE i Bog wie gdzie, otworzcie oczy, bo gdybysmy dzisiaj zagrali z Levadia jestem pewien, ze bylaby powtorka z rozrywki hehe Staczamy sie, w ataku ten zespol nie istnieje, przy czym co jest szokujace indywidualnie to sa b.dobrzy zawodnicy, ktorzy sa w stanie pykac pileczke az milo. Ale jesli nie ma trenera to nie ma zespolu. Skorzy do Kasperczaka jak Lobodzinskiemu do Rooneya...
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
No bo za bardzo nie pojmuję do czego zmierzasz... "Polityków" też się podobno rozlicza ze swoich zobowiązań i obowiązków i co ? I nic ! Żadnej mendzie włos z głowy dotychczas nie spadł... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przez pierwsze 20min Jagiellonia nie istniała... potem powoli... uchodziło z Wisły powietrze.. systematycznie... cudem Pawełek obronił... i to tyle...
Jaga waleczna, Jaga zadziorna.. Wisła bezradna |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
3rider nic dodać nic ująć popieram w 1000%
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przykro patrzyć jak Wiśle z meczu na mecz odpływa mistrzostwo - to fakt. Lecz co z Nas za kibice skoro jeszcze nie dawno cała akcja "Łapy precz od Macieja Skorży" , skandowanie na trybunach "Maciej Skorża", a teraz chcemy go zwalniać. Gość zdobył nam 2 mistrzostwa pod rząd. Za to trzeba go cenić, szacunek na zawsze i wypowiadać się o Nim ciepłymi słowami.
Czy aby na pewno po całości to jego wina? Co było na derbach? Nasze "piłkarzyki" nie biegały. Bez biegania i walki nie ma gry. I co przegraliśmy. Lecz zmiany też dają dużo do myślenia. Łobodziński który zawala 2 mecze i dostaje szanse w 3? Ja uważam, że wina leży po środku między piłkarzami, Skorżą, a polityką transferową [kropka!]. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pierwsze co razi w oczy to calkowicie nieadekwatne zarobki w stosunku do umiejetnosci i pozytku dla druzyny. Dwa to zupelnie nic nie wnoszace zmiany, boguski i lobodzinski wygladaja b.slabo fizycznie i szybkosciowo, brak im pomyslu na gre i sprytu boiskowego, jirsak jako tako, ale daleko mi do zachwytu, w szkole dalbym mu 2. Co od obrony nie mozna miec wiekszych zastrzezen, nie czepiam sie sytuacjii dla Jagi bo one byly oczywiste ze wzgl. na przewage, szczegolnie w IIpol. meczu. O ofensywie nie chce mi sie nawet pisac, zycze sobie i wszystkim kibicom by zobaczyc ta stara, ambitna i przede wszystkim grajaca swoim stylem Wisłe.
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak na Polskie warunki mamy prawo wymagać jako kibice żeby coś grali. Nie płaczcie mi że nie umieją grać umieją tak że 2 mistrzostwa zdobyli a przez rok doszło tylko do kosmetycznych zmian . Jednak od czasów Levadii jest coraz więcej wpadek . Jeśli chcemy walczyć o Mistrza w Poniedziałek trzeba zaryzykować nowego trenera !!!
Skorża sam się już tylko męczy ... Szkoda jego zdrowia !!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z drugiej strony należy pamiętać, że to głównie Skorża jest winien, że mamy 11 piłkarzy nadających się do gry. Gdyby nie jego Levadia moglibyśmy teraz być w innym punkcie niż jesteśmy.
Gdyby potrafił przekonać zawodników do takiej walki w 2 poprzednich meczach to pewnie zachowałby posadę. A tak pomimo Levadii doprowadził do 2 porażek z rzędu i remisu bez strzelenia gola. Nie sądzę żeby Cupiał 3 raz mu zaufał. Więc raczej już po Skorży. Przeraża natomiast myśl co będzie po nim. :( Zero alternatywy i duże ryzyko, że będzie gorzej. Po sezonie musi odejść Łobodziński(niestety ale za dużo zarabia, albo się zgodzi obniżyć pensję o 30-40% w co wątpię) i Jirsak(on już osiągnął apogeum i ma mały potencjał).
Ostatnio edytowane przez Daniel Alves : 12.03.2010 o godz. 22:42.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Denethor nie chodzi mi o to poprostu dajmy mu szanse po trzech meczach nie mozemy juz wieszać psów może uda mu sie przekierować w tej drużynie,że samymi nazwiskami meczu nie wygrają talent napewno Skorża ma pewnie gorzej z siłą przebicia jeżeli mu sie nie uda to won a jak sie uda to chyle czoła ps jakbym miał w drużynie takie drewno jak łobo sam bym sie podał do dymisji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A gdzieś ty się podziewał w poprzedniej rundzie ?! "Coś" kolega przespał chyba .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
macie pretensje do kontraktu Wociecha Łobodzinskiego, ale sama rada nadzorcza sie zgodzila na ten kontrakt, Cupial ma do dupy doradcow i tyle, slucha sie ich, zamiast sprowadzic jakis konretnych ludzi z zagranicy ktorzy wiedza na czym polega profesjonalne rzadzanie klubem to woli sluchac pana Rogali i ludzi z Telefoniki ktorzy sa ekspertami w swoich dziedzinach a nie prowadzeniu klubu pilkarskiego.
Kto za Skorze?przyjdzie nowy, pare meczy bedzie ok a potem zas co nie ktorym pilkarzykom sie odwidzi wiekszosci to Polacy ktorzy nie maja za grosz ambicji i zas trener bedzie fee i tak w kolku, wystawic co nie ktorych pilkarzy na liste transferowa i wyczyscic atmosfere ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dani Alves uważasz że Sobol na +
ps. koyot zgadzam się z Tobą co do stylu gry..
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 12.03.2010 o godz. 22:50.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok ale w poprzedniej rundzie wypracował z nimi przewage 5 pkt to sie liczy fakt przegrali tak ważne mecze to boli i to bardzo ale umiał wygrywać z słabymi czego legia nie potrafi cóż teraz jest inaczej<patrz arka> ja jestem za tym żeby dać mu szanse a to że Boss mu nie da to juz inna sprawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja nie chce nic mowic ale ja mam glupie wrazenie ze taka pilke gramy juz od bardzo bardzo dawna, klania sie juz Engel nawet chyba.
A sklad od tamtego czasu bardzo podobny. I glowa druzyny tez bardzo podobna. Kurde marze o tym by sprowadzic tu mlodych wybijajacych sie wilkow do Wisly. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skorża na 80 meczy przegrał bodajrze 10 podczas transmisji było szkoda ze 5 w tej rundzie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Rozumiem, że nadal pod wodzą Skorży?
Bez szans. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szkoda ze hristov zamiast łobo nie wszedł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szczerze wolfy? Tak pod wodza Skorzy. Dac jemu poustawiac druzyne w taki sposob jak on chce a nie ustawiac druzyne tak jak chca pilkarze. Bo niestety z czyms takim widac mamy teraz do czynienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Odra ma 7 punktów w trzech spotkaniach a w tym mecz z (L) Wisła ma 1 punkt. Żal dupę ściska. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tottenhamie, Levadii, Legii, Amice czy też Com(P)archu... Dał/dali dupy w najistotniejszych momentach, w najważniejszych meczach !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Punkt wywalczony na niesamowitym farcie!Panowie, prawda jest brutalna - gramy NAJGORSZĄ piłkę w lidze na ten moment!
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|